7
help
 • ceas
  #7
  ok. thx mindenkinek, megoldottam, nagy nehezen. Hogy pontosan mivel, azt nem tudom, de eszembe jutott, hogy körülbelül mikor mászott a gépre ez a szar és letöröltem az összes file-t, aminek a dátuma egyezett az időponttal és úgy néz ki köztük volt:)
 • rushman
  #6
  először állítsd be a rejtett és rendszerfájlok megjelenítésének engedélyezését bármelyik mappában a nézet->mappa beállításai->nézet fül->rejtett fájlok-yminden fájl megjelenítése
  Oszt:
  start->keresés->fájlok vagy mappák ott a dátum fülnél állítsd be azt a dátumot, amióta szarakodik az explorer majd keresés.

  vagy töltsd le a
  HijackThis szoftvert, amivel kiszeheted az Explorer beélülőket is.
 • ceas
  #5
  Hát bocs a topic címért, de nem igazán jutott jobb az eszembe. Természetesen az explorerben nyitja meg magát, és nem telepítettem semmit mostanában, netezés közben akaszkodott a gépre. A windows-t meg nemigen szeretném újrainstallálni. Azt, hogy milyen állományok települtek a gépre nemigazán értem, hogyan tudnám megnézni.
 • Taranov
  #4
  Normális topikcímet nem tudtál adni, de reménykedem, hogy meg fogod találni a kártevőt. Ha mégsem, akkor telepítsd újra a windowst és rögtön elsőként tegyél fel egy Norton Internet Security 2003-at vagy '04-et, és kapcsold be rajta az Ad Blocking szolgáltatást, és akkor többet nem jön ilyen a gépedre.
 • rushman
  #3
  megint egy help topic....:(

  Mi az hogy megnyitja magát? Az explorerben, vagy hol?

  A searchmeup egy paid-per-click rendszer, nem biztos hogy e néven kellenél keresni. Ez valszeg egy parazita, mely ezt a fizetősdit hajtja a saját malmára.(Minden egyes átirányításkor)

  Nézz utána, mostanában milyen állományokat telepítettél fel(rejtettek is!), és keress valami gyanúsat.
 • Cat #2
  tuti hogy benne kell legyen a registryben, vagy ctrl-alt-del és nézd meg a processek között
 • ceas
  #1
  Volna egy nagy problémám. Egy rohadt site -searchmeup.net- rátelepedett a gépemre és nem tudom kiirtani. Átlag 10 percenként megnyitja magát. Már ráeresztettem mindent, viruskeresőket, adaware-t, spybot-ot, de semmi nyoma. Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni. Rákerestem ezen a néven, hogy searchmeup.net, a meghajtókon, a registry-ben de semmi. Ha valaki tud valami megoldást a windows reinstallon kívül szívesen venném. Köszi!