3263
Szal...
-
xtimer #423 már megint elvertem...szerintem nem nehezebb mint a yugi volt! -
tmate6 #422 JUJ -
tmate6 #421 megint hozzám se birt nyulni! :D -
tmate6 #420 ebben a menetben hozzám se ért csak nyerjek még 1-et -
#419 :-))Ja azért néha másli is kell...most nemvolt..ilyet!!!
volt 200 pontja,nekem 6800,és innen simán nyert,vagyis a végén ha lett volna egy harcosom akkor nyerek,de nemjött,így vesztettem,akkor neki 50 volt nekem 200 ,és nemjött a lap.Esz szar 500 pontossal elintézett. -
#418 én nem szarakodok én is megvertem csak
nem elsőre hanem 3-ra! -
tmate6 #417 griggel ezt a lapot szereztem de ez nagyon LOL 350 támadó pont asszem 200 védekező pont :D:D:D -
tmate6 #416 50 életpontom maradt és elvertem :D -
#415 még 26 file és lejön a game :) -
tmate6 #414 mázlid volt -
xtimer #413 nem tudom mit szartok, én az első meccsemen elvertem úgy hogy hozzám se tudott érni! :DD -
tmate6 #412 dede -
#411 nem vagy az! -
tmate6 #410 juj most jottem rá ha jobb kombal a kártyára kattintok leforditva is letehetem :D de lama vok nem? -
tmate6 #409 de jobb a 340 lapos nem? -
#408 én mind kettőt!:D -
tmate6 #407 imádom kijon a kékszemű hó sárkánnyal -
tmate6 #406 te mejiket nyomod? a kb.150 laposat vagy a kb. 340 lapost? -
#405 úgy ha van egy olyan kártyád ami fusion,és a polimerizációs lap is ottvan,na persze kell még hozzá még egy harcoslap azthiszem,és így lehet összeolvasztani,és olyant kapsz ami épp van baloldali listában,nekem kettő van.
Thousand Dragon,Labirynth Tank.
Ja,megint vesztettem,mákja volt..mindig azzal a hülye csapdalappal jön ami elveszi az én lapomat,szinte mindenkörben beadja:-(Persze nekem van csapdaháritóm akkor könnyen kivédem,de nincs..:-(:-))Na majd most! -
tmate6 #404 gyorsan vki hogy kell polimelizálni? -
tmate6 #403 USHI UNI ez a jegujabb -
tmate6 #402 de mondja meg vki hogy kell plizálni ! kérek szépen mindenkit -
tmate6 #401 IGENNNNNNNN megnyertem életem első match-ét kaptma 1 Dagi bohocot 1 ijen cannon soldiert meg 1 giant germet -
#400 jaja a deckben lehet összeállitani.
Ja elfelejtettem a Kaiba's revenge-vel játszom.
Most nyertem egy meccset,illetve kettőt,na szóval 3 új lapom van,végre nekem is vagy egy mindent elsöprő lapom.
Így ha szerencsém van,meg persze jó sok lapja van fennt akkor okés a dolog.Még azért én sem tudok minden trükköt,tanulgatom mit mivel hogyan,de azért elvagyok.Na folytatom,hátha belelendülök,az előbb simán lealázott. -
#399 vagy deck construction... mittámá mia menü neve :D
régenn játszottam a destinyvel. -
#398 Card consturctionban a deckben megfogod a lapot és kihuzod job oldalra. -
tmate6 #397 mért hogy lehet kivenni? -
#396 Amiről nemtudod hogy mirejó azt minek rakod bele a paklidba? -
tmate6 #395 Meg a The unhappy-t se tom mire jo!!! -
tmate6 #394 Jó De 1 csomoszor benne van a paklimban a Fake Trap mit nem tudok hogy mi meg a polimerilezálo vagy faszom tudja kiejteni azt se tudom használin!!!! -
#393 minek?csináld meg!!tök egyszerű meg
kell tanulni kikell ismerni a paklid!és kész
letudod győzni! -
tmate6 #392 Vki kuldene nekem 1 olyan mentést amikor már mondjuk 100 lapja van?
-
#391 ugyanúgy mint a többi lapot -
#390 én most a másikat nyuzom de amit
kérdeztem vki tud választ adni rá? -
#389 Ha dual meccset játszol 3 lapot kapsz.
Most játszottam,és háát az elsőt simán nyertem,pedig jól inditott,de szerncsére volt,reborn lapom,meg egy erős védeőm,aztán megkontráztam és máris visszahoztam a temetőből az ő lapját,és máris lenyomtam,mert uyge felraktam egy csapdahatástalanitót is,és nemtudott azt sem.
Aztán..hááát 2x levert,az elsőhöz hozzásem tudtam szólni,már amásodkra a Blue eyest fuzionálta,nekem meg lőttek,ja aztán felhozta amindnet elpusztitót,és igaz odalett a dragonja,de nekem meg-3000,persze neki is,csga nekem pont annyi volt.így game over.
Na majd most elintézem:-)) -
#388 hogy lehet uj fuziokat nyerni? -
CéZé #387 #329 :( -
#386 áhh ezekre nem rakom fel az x3-ra regisztráltam
de nemtudok feltölteni! -
#385 olyan nincs ahova ne kelljen regisztrálni? -
tmate6 #384 Minden módban csak 1 kártyát szerezhetek?