3263
Szal...
-
#543 Venom_VS_Kaiba7.ydr -
#542 Azmeg a vors raider. -
#541 ja télleg azaz. de nem arra gondolok, hanem a szörnyre. ahoz képest, hogy nontribute, 1900 attack állat. -
#540 lehet hogy ráraktam de annak nemaza neve :)
Ha sword of dark destruction volt akkor azt a yugiban szereztem. -
#539 De van, valami 1900as mókárra raktad rá emléxem. Na megvolt az 1. meccs duelem, hát vicces, a sok kártya miatt olan fordulatok voltak, bejön nagyon. Erre ad 3 sz*rt :P Na mind1, lényeg, hogy fasza nagyon. -
#538 megnéztem a replayt :) elsőnek nemrossz meccs :) -
#537 sword of vengance? nincsis olyanom :D -
#536 Na Venom én a tiédet meg tudtam nézni. Jol csináltad, 1-2 lépésed ge**re tetszett. Az az 1900 attackos nemtommi, amire a sword of vengancet tetted, az Yugiból van, vagy már Kaibával szerezted ? -
#535 Akkor enyém se megy, énis átzuztam decket. fasza. plz valaki nézze meg, hogy megy-e :
+++
mondjuk venom te, émmeg megnézem tiédet, hogy megy-e -
#534 ja akkor ok -
#533 mondom én tévedtem mennek sorry -
#532 ez érdekes mert másnak mennek a replayek... lehet azért mert náhány lapot a yugiból raktam átt? áazt nemhiszem ennyire nem basznák el sztem. -
#531 én tévedtem sry -
#530 de ez a kaiba vagy itt si az van? de még a listában sincsenek benn -
#529 Replayek lehet azér nem látszanak, mer nincsenek olyan lapjaid mint neki. Yugiban legalábbis igy volt. -
#528 Hát kiproszaltam a gamet. Sztem annyival nehezebb csak a Yuginál, hogy több a lap, és jobban oda kell figyelni. Egyébként sztem még mindig nem nagy kaland a game. Igaz importált deck-el kezdtem, de úgygondolom csak 1 picivel lett nehezebb. Ittis van az 1. meccsem :
elsö meccs -
#527 Venom nekem nem látszanak a replayeid kaibaban miért? -
#526 Venom_VS_Kaiba6.ydr -
CéZé #525 nincs :( -
#524 Kaiba -ban van multi lehetőség ? -
NaNa #523 Kis segítség el kellene. Sikerült megszereznem a Kaiba the Revenge-t. Install után már a menübe belefagy. Tapasztaltatok ilyet?? Ha igen mi a megoldás? -
#522 hogy mi a kaibásan meg mennek a kártyák simán! -
#521 sztem aza baj hogy fentvan a kaiba a gépenn. -
#520 hello az lenne a kérdésem hogy amikor a yugisban
szerzek kártyákat berakom elmentem,és amikor megnézem akkor már nem azok vannak ott hanem a random pakli ilyenkor
mi a teendő? -
#519 Venom_VS_Kaiba5.ydr -
#518 figy ha nemtetszik akkor nemkell idejönni... -
#517 akarom mondani : király -
#516 irály:Legnépszerűbb témák
1. Logoműhely
2. Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos
3. Lineage 2 - a MMORPG
4. Syberia II
5. Ki van fent legtovább?
6. Sacred
7. Winning Eleven 7
8. Fórumozók fényképei
9. Humoros és aranyos képek
10. Pc tuning
-
Darkboy #515 szar egy gém -
#514 figy ha yugiba mentettél el paklit exportal azt a kibába importal betudod hozni.
yugiban összegyűjtött lapokat automatikussan áthozza. -
#513 de hogy átmásolom rá? -
#512 simánn beexportállod :P -
#511 kiba jók a videok csak az lenne a
kérdésem hogy végigjátszom a Yugisat
akkor hogy tudom azt a paklit átvinni a Kaibásba? -
#510 Venom_VS_Kaiba4.ydr -
#509 abban nincs benne a megszerzett kártyák csak az hogy mijen lapokat tartalmaz a paklid...
system.dat tartalmazza a lapokat, adj mailt és áttküldöm ezt de nembiztos hogy műxeni fog. -
#508 a readme azt írja, hogy a játék könyvtárában lévő deck.ydc tartalmazza a decket, és ezt kell használni, ha vissza akarod állítani a deckedet, tehát elvileg ebben benne kell lennie a megszerzett kártyáknak -
#507 yuginál nem műxött a system.dat file csere reménykedjünk hogy ennél műxik -
#506 system.dat filet elküldöm de a deckem azt nem...
mailcim? -
#505 ja de nem abba menti hogy mejik kártyák vannak meg csak azt menti bele hogy mijen lapok vannak a deckben...
amibe meg a kártyákat menti azt hiába küldeném el neked mert amint elindittod a gamet az alap lapokat rakja vissza :( -
#504 a commonba rak ki egy .ydc file-t, illetve van egy system.dat file, lehet, hogy az is kell