Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan problémám van vele, hogy win xp alatt 1133-on futó Duronnal, Gef4200Ti-vel a kõ-papír-olló résznél egyszerûen megfagy az egész. Érdekes módon azonban Win Me alatt megy tökéletesen.
Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne csinálni, hogy menjen xp alatt is? (a kompatibilitási beállításokat már próbálgattam)
köszi.
És az a sok kártya mire jo???Me tudom öket tenni vagy mi??

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Cobra.
Innen elvileg le tudod szedni, de elég sok darabban van, és nekem több részlet is hibásan jött le. A PoC-hoz nem kell emulátor, az PC-s játék. Viszont vannak az oldalon GBA-s játékok, azokat érdemes kipróbálnod, elég kicsi a méretük. Találsz emulátort is hozzájuk. Ajánlom a World Championship Tournament 2004-et.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra.
A Konami honlapján a jobb felsõ sarokban lehet kiválasztani, hogy melyik játék infojára vagy kiváncsi.

Hi

lenne egy bugyuta kérésem.Lécci adjatok egy linket ahonnan le tudom szedni teljes gamét.Meg ha esetleg van akkor az emulátort is.
Visszaolvastam,de nem találtam,lehet átfutottam rajta csak😞

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

egy linket tudsz adni róluk? vagy esetleg ide is berakhatsz párat

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

naláotd... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Cobra.
Uhh, most nézem az Xboxos verzió képeit, "kicsit" komolyabb, mint a GBA-s vagy PC-s verzió.

Cobra.
Most nézem, hogy ez még csak a második verzió, Joeys még nem volt, úgyhogy bocs, tévedtem.

olvastam és azát irtam, csak lemaradt a válasz felirat... 😊
szal arra akartam csak kijukadni hogy nem is volt kérdés hogy az elsõ keigben nem lesz multi már akkor sem amikor az alap kijött...

Cobra.
Antijedi elõször olvass, utána írj.
Serpa, szerintem felesleges helyfoglaló az Exodia, kár vele foglalkozni.

azért nem irják mert nem is lesz..., már elején megmondták hogy asszem csak a 2. vagy 3. kiegben lesz multi...

Serpa
megvan Exodia bal keze is !
Yeee !!!

Cobra.
Amit belinkeltél hivatalos oldalt, ott nincs róla említés

Venom
ezt honnan veszed?

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Cobra.
Nem írnak rá multiplayert

Serpa
nforce-on sincs még kinn.

nah láttam már full-t is de csak német..., eheh 😞(

demo már van asszem..., de full sehol... 😞

Devids Pro
ja én sem találtam
Ja csak még nem lehet hozzáférni 😞

Devids Pro
Megjelent? Király!
Venom
Megjelent a kaiba the revenge!
http://www.konami.com/powerofchaoskaiba/
Gportalos oldalról majd lelehet tölteni de hogy mikor azt még nem tudom.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Devids Pro
Vagy miért raktad ebbe a topikba be?
Devids Pro
ez mi akar lenni?
na igy mar okes volt😊
http://www.beholder.hu/pic/galeria/0195i.jpg
Ahoj antijedi... regen lattalak a megameken , mi tortent?
Evin
Ha a Start menü->Futtatás untán beírod, hogy Regedit, a megnyíló ablakban taláhatók a számítógépre telepített játékok, programok regisztrációs bejegyzései. A legtöbb program a regisztrációs bejegyzése nélkül nem tud mûködni, és ha a Yugi-Oh-t elrakod máshova, itt is át kell írni ezt azt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Devids Pro
Mikor jelenik meg?
hát én még semmit sem tok... 😞

Nekem már csak egyetlen egy darab kártya hiányzik!!

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

Patesz
Most már lehet valamit tudni a Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Kaoba The Revenge

Serpa
rosszul emlékeztem.
nekem is jobb láb van.

Devids Pro
de te régebbóta játszol mint én, és én már nem is nagyon érek rá
Sephi
Nekem mar megvan 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Devids Pro
nekem a jobb lába van meg...
Serpa
yuginál persze elég gyakran, mi ?!
pedig azzal le lehet könnyen gyakni !

Jonny87
Megvan, de soha nem adja be a zsido :\

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Serpa
vkinek sikerült összegyûjteni Exodia 5 darabját ?
nekem megvan a bal lába.

Miben(hol) irtátok át a regisztációt és az elérési utakat??

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

Sephi
Mukodik!!! Koszonom szepen!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Evin
De ezzel a trükkel az is megoldható. Így simán ment a játék 98 alatt.Valószínûleg akár Me alatt is.

Sephi
De nem fagyik le!

Siman nem menti le a kartyakat!

Evin
Ezzel kapcsoltaban van egy történetem:
2.gépem van. Egyik a hugomé(Win98se), a másik az enyém(WinXPSp1). Mivel a 98-as gépen nem volt elég tárhely, oda úgy raktam fel a játékot, feltelepítettem az én gépemre, és onnan másoltam át a 98-as gépre, + kiszedtem a játék regisztrációját, kicsit átírtam(elérési utaka), és már elég régóta tökéletesen megy 98-on is. Persze még így sem garantált a fagyásmentesség.

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:

Windows XP/ME/2000/98SE
450 MHz Pentium II (or equivalent)
128 MB RAM
DirectX 8.1 compliant graphics card
DirectX 8.1 compliant sound card
DirectX 8.1 or higher (DirectX9.0b included on disk)
CD-ROM drive
300 MB free hard disk space
Keyboard and Mouse

Cobra.
Néztétek a readme-ben, hogy egyáltalán támogatja a win98-at ?

Nekem is ez pont a bajom, hogy az xp-s gépen lementi a kartyákat, a Milleniumos gépemen pedig nem!!
Kellemetlen

Sephi
Na? Senki semmi?