Yu-Gi-Oh! Power Of Chaos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal...
ott szar a link!
igen, és akkor mi az oldalnak a címe?
Mi nem értjük ? buta vagy. Teljesen hivatalos, jogtiszta site-rol le lehet rántani a gamet. Mi az hogy csak dc ? 😄
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
hát jól vn bazdmeg... áááhhh.... te úgyse érted!
neki??? hivatalos oldala? na ne mondd má! ismerem Tomboy-t! szal...
Õ a lámer ? van hivatalos oldala, ahonnan ingyen lehuzhatja. Akkor miért csak dc ? Hm szal ki a lámer ?
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
lámer! 

csak dc-n!!!
! C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto Vice City\TEXT\gta_vice_city_0_95oiruyyrr.zip: Vagy több részbõl álló, vagy sérült ZIP archívum
ott csak a power of chaos van!
elõször lassan jön be:

sztem csak dc-n van, de majd megmutatom
hello!
bzz miylen zugcrackert szereztél te akinek program kell hozzá? bah...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
sokat probálkozott rajta ahogy elnézem 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
és attol mi változik majd?
azért aki tud és lehetõsége van menjen el egy RÉGIO játéknagykerbe és lessen rá a paklikra oszt dõntse el maga ,szerintem
üdv
üdv
neharagudj venom de a 912-es hozzászolásod alapján pont olyanok akkor miért hamis azért mert olcso és nincs rajta a sok haszon vagy miért.ezeken a lapokon még a nevek se feketével vagy fehérrel vannak irva hanem arany szerüvel vagy sárga mittudom én nehéz eldõnteni de tény hogy sokkal szebbek minta tõbbi,nekem jo lessz ez is
üdv
üdv
ha a lapok csillognak mint az állat és csak 590 foritnba karült a pakli vagy booster mittommit vettél akkor hamis.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa