1018
A nők is ért(hetnek) a számítógépekhez?
-
Nem tudom, nem érdekel az egész, ezért erről jobb valaki olyat megkérdezni, aki jobban otthon van a halacskás rajzok terén :)) -
jó kis mese az tény -
olyan édes ez a kicsi halacska, nemde?
-
Ez jó duma.
De tudjuk mire utal :)
Egyébként természetesen nem számít egy vitában, hogy ki mennyi idős, csak a vita színvonala számít, de hát gondoltam, hogy nem lehet erről vitázni, hisz az teljesen nyilvánvaló, hogy egy profi sofőr vagy egy autóversenyző vagy valaki, aki mélyrehatóan foglalkozik autókkal, és emellett profi vezető, az jobban vezet, mint te, vagy bármely másik nő, mert az nem kérdéses, hogy a férfiak jobban vezetnek autót. -
én meg soha nem jártam be gépírás órára, mert megmondtam a tanárnak hogy 5 évig jó volt nekem 2 ujjal gépelni és ezután is jó lesz, arról nem beszélve hogy még így is gyorsabban gépelek mint azok akik ott tanultak gépelni.... -
nem is egy...Hé!!!Nem azért nyitottam ezt a topicot hogy ilyen baromságokon vitázzatok, vili?? -
persze neki is van weblapja meg minden birimbaszom... -
Egy taknyossal én nem fogok vitatkozni -
Nem tudom, hogy a bátyád mit tud, én 8-10 órát ülök a gép előtt, és elég lusta vagyok, de hajlok a bonyolultabb tevékenységek felé a gépen. (Szerver, weblap stb.) -
pl. 1000x gyorsabban gépelek, mint ő, és nyertem már csomószor gépelés-gyorsasági versenyt, és akár hiszitek akár nem, ez többnyire a chatnek köszönhető -
De helyesen írni nem tudsz :) -
De nem úgy, mint egy profi sofőr, természetesen férfi. -
de ügyi itt vki!!! -
6 óra az nem is sok, nekem átlagosan 12 és ebból 10 óra SG. ja és nem vagyok függő :))) -
Szégyelje magát az, aki felsőbbrendűnek hiszi magát. Képzeld értek a számítógéphez, és még autót is tudok vezetni stb.
-
ezt most jól megmondtam
-
és egyépként, ha tudni akarjátok, a bátyám (aki mellesleg naponta min.6 órát van a gépnél) is elismeri, hogy van olyan dolög amiben jobban értek hozzá nála -
Szerintem saját magának mutatott be, hogy kabbe te mániákus, szégyeld magad, hogy még egy postot se tudsz rendesen megírni :)) -
sztem nekem -
ez kinek/minek ment? -
nem is mondtam egy szóval se hogy értek a géphez, azt mondtam, hogy nagyjából tudom kezelni, és szeretek itt lenni -
-
Hát nem
-
nem is azért mondtam
-
Nem kell hízelegni,ettöl még nem fogjuk elismerni,hogy értessz a géphez!
-
Még jó, hogy feltalálták az SG-fórumot, mert ennyi jófejet egy rakáson keresve sem talál az ember, ugye?:Ð -
elég gyorsan eltértél a topic eredeti címétől :)) -
Gyantás a seggem, csilingel a herém! Biztos, hogy a fenyofa jött hátulról belém! Boldog Karácsonyt!
-
Látod ez a baj,mert e körül forognak a gondolataid,ahelyett,hogy valami jó kis programocskát írnál mondjuk c++-ban. 

-
ha pofátlan vagyok és nem megyek le érte akkor házhoz hozzák :)) -
Nem nagy dolog halkan sírni, a wc-falra verset írni! Ha nagyot akarsz minden áron próbálj dugni kerékpáron! -
:DD -
A feleségem nagyon csúnya. Ezen már az elso nap összevesztünk: mindenképpen rajta szeretett volna lenni az esküvoi fényképeken. -
Én házhoz szoktam rendelni a cuccokat általában. Ha a notebookomhoz veszek valamit, azzal meg el kell mennem szervizbe. -
Hát bizony jó :)) -
Egyértelmü-
Akinek van eszem így csinálja,de a nagykerbe el kell mennem érte.Na azt élvezem,ellenben a ruha vásárlást...... -
ez jó, de szerinted rajtad kívül hány lány/nő online most SG-n? -
:DD -
A szerelem definiálhatóan amortizálódott periférikus komplexum, ahol a pszeudoindividualisztikus egocentrumban kiváltja a de jó BASZNI érzést... -
kétszer ment, ezer bocsánat