1018
A nők is ért(hetnek) a számítógépekhez?
-
Cat #165 nem érthetnek, genetikailag hülyék hozzá -
[Walaki]D`Lair #164 Ilyet kaptam karácsonyra a hugomtól, csak zseblámpában....magyarul Némó zseblámpát na....:D -
akkor szerelj be egy új hardware-t :D vagy Ő is betudja ha ért hozzá :P -
de abba a csajba belé vagyo khabarodva :) loáltás -
jóanna :D -
a kivétel erősíti a szabályt! :) -
Nehogy komolyan vedd! :D -
én ismerek egy csajt, aki jól néz ki nagy mellű és kurva jó fej.
na , ő ért a gépekhez, persze nem olyan kurva jól, de sok minent meg tud csináni
(nem szőke)
-
gondolom nincs barátnőp ::F -
Ez az a 2 dolog amitől kiakad egy lány, ha mondják neki.
-
A NŐK NEM ÉRTENEK SEMMIHEZ, MERT A NŐK ALACSONYABB RENDŰEK A FÉRFIAKHOZ KÉPEST!!!!!!!
ÉS MINDEGYIK DAGADT MEG CSÚNYA!!!!!!!!
MUHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!

-
raknák be kéet is csak nincs tárhely :P -
várjuk a képet örömel! :DD -
Valahogy így van szerintem is. -
hehehhh :) én infos soztályba járok, 32en vagyunk ebből 10 lány, lan partyn meg simán van 3 cs-s csaj is :)
sőt még gépmegszállotatt is ismerek aki RPG-rajongó... gondolhatod az nem kis idő :P -
Hát nem tudom, engem a munkám napi 4-5 órában a géphez köt, plussz napi 1-2 óra fórumozás, ha az időm engedi.
Nem igazán örülnék neki, ha a barátnőm(aki most nincs) a gép előtt töltené azt az idejét, amikor Velem lehetne. Szóval szerintem nem jó az a nő, akit leköt a gép...:)
-
jó éjt
-
Redfox #148 Na, megjöttem.:) Egyébként én is ülnék itt olyan 10 órát, de valahova mindig elmegyek. Na mind1.
Holnap majd csinálok a húgomról képet, aztán belinkelem, hogy mindenki örüljön.:)
Na jóccakátt all! -
Van egy kolléganőm, aki kiválóan ért adatbázisokhoz, van fogalma a programozásról, nem riad vissza az új alkalmazásoktól sem, viszont emberileg... -
Ismerek pár lányt akik saját elmondásuk szerint értenek hozzá (Office-Word) és olyanokat is akik saját elmondásuk szerint programozni is tanultak (Excel függvények). -
:-DD -
ja az elején még csak hobbiként űzik aztán szép lassan a szenvedélyük lesz
-
gámáznak elég sokan, csak nem teszik közhírré, nameg aztán összejárnak barátőkkel ilyen beszélgetős partyra,meg elmenek vmi mulatóhelyre ilyenek:) -
Naaaaaaa
-
a női lélek kifürkészhetetlen. Egy biztos: a csajok általában nagyon sokat tudnak pletykálni! :)) -
Ja, hogy az arra válasz :)
Hát, olvasnak pl... -
mühahahaha
(na jóvan haggyuk abba, nem játszótér az sg... vagy legalábbis nem kéne minden topicot azzá tennünk
)
-
erre csak 1 csaj tud válaszolni, szerintem nekünk férfiaknak ez megoldhatatlan rejtély... -
Nemtom mit csinálnak vele.... -
Tényleg! Akkor mit szoktak a csajok csinálni? :o) -
az utolsó szóban rakhattál volna csillagot az a helyett... -
no problemo -
Le vagy szarva bazdmeg
-
ja és egyáltalán nem olvastam a topicokat, csak kint a chaten láttam, hogy vna egy ilyen aztán gyorsan beírtma ide a véleményem, mert arról volt szó,hogy azt kell.. -
Mert sok csajnak más hobbyja van. -
énnekem meg jó a memóriám that leads to akkor otthonodban ruglak seggbe
-
mert nem köti le őket a számítógép, az más téma, hogy érthet e hozzá, vagy érdekli -
akkor miért van jóval kevesebb nő a számtech területén? -
kb a 10. hozzászólástól másról van szó :)) -
Nem BFezek that leads to nem megyek BF talira.