12
No CD patchek játékokhoz
  • PiszkosFred
    Es mar tobb mint egy napos a topik, nemsemmi eheh
  • Titan
  • norti
    LOL ez a topic :)
  • DJ Skyline
    ott van rákeresel...és kijön az hogy BBurago,Maisto,stb..makettek...de azok leginkább csak fémek..beleolvasgattam...és csak a fémről van szó leginkább!
  • Taranov
    Hát ha nyitnál egy műanyag autómakettek tuningolásáról szóló topikot, és még nincs olyan topik, akkor lenne értelme. Ha már van autómakettekről szóló topik, akkor nincs értelme, kivéve, ha azok csak fém makettekről szólnak.
  • Taranov
    Persze csak akkor kapod meg, ha beírod ebbe a topikba, hogy fasz vagyok,mert nem tudom használni a keresőt, és a kívánságodat beírod a haegemonia topikba.
  • Taranov
    Nekem van, ha kell még, írj.
  • Botond #5
    flééééééééééém ^^
  • DJ Skyline
    mér és ha én nyitnék egy olyan topikot ami az auto makettek építéséről,tuningolásáról szólna,..annak lenne értelme?...igaz van egy ilyesmi topik de az a fémből készültekkel foglalkozik...
  • Braveheart
    Basszus ma már legalább 10 topicot nyitottak, és ráadásulé egyiknek sincs semmi értelme!!!
  • LezLee
    Már megint egy értelmetlen topic! Ezt mért nem írtad a Haegemonia topicjába???
  • Edemkee
    Hali

Kéne a haegemonia: Solon hagyatékhoz egy no cd patch.. nemtud vki egy oldalt, vagy esetleg feltölteni vhova?