LANos cooperativ gamek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemrég jött ki egy Battlefield 1942 mod új verziója,a Forgotten Hope 0.66. Ebben egészen jó bot-támogatást készítettek a pályákhoz, jobbat, mint bármelyik modban vagy az alapjátékban. Érdemes kipróbálni annak, aki coop élményekre vágyik és nem riad vissza egy kis realizmustól.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
a Battlefield 1942 is nagyon jó cooperative-ben. 12v12 fõs csapatokban nyomjuk lanon (11-11 bot). Pályája válogatja, de élvezhetõ a játék. Ez a modokra sajnos nem igaz, vagy nem is engednek cooperative-ot(pl. DC), vagy nem elég okos az AI az élvezhetõ játékhoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
2v2 meg maga a tuti adrenalin fröccs :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Te kipróbáltad már egyébként a modot? Éredemes fáradozni ?
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Próbáld meg mondjuk a "Storm" pályát coopban (no radioman!) kinyiffanás nélkül megcsinálni. Ez a játék sava-borsa.

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
haverokkal mikor összejövünk 8-10-en v. 12-en is
akkor BF1942/DC, Counter Srike, RA 2
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
áram van azt mehet ;]
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
nyaraló van,de egyik sem a közelben, és nem akarunk gépet cipelni 60km-en át...van sok net-café,de nekünk egy olyan hely kellene,ahol csak mi vagyunk,nincs felügyelet ilyesmi.
2.Rakjátok le a gépet.
3.Induljatok el a legközelebbi kricsmibe.
4.Igyátok szét az agyatokat.
szóval ha nincs szabad lakás megrendezni egy lan bulit 5-6 embernek,akkor hol lehet kibérelni erre alkalmas helyet? nagyvárosról van szó..és sajnos nincs ilyen ismerõs sem.. tapasztalatokat,ötleteket várok 😊 köszi
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mi így szoktuk, elmegyünk lanozni Tomcathez egy hétre, és kb. 5 órát játszunk együtt. A többi net, SP game, meg netes multi

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

-Postal 2 multi-kiegészitõ - Nem ismerem, ergo nem tudom
-Battlefield 1942 és küldetéslemezei - Van bot, ergo igen
-Raven Shield - Igen
-NFS:HP2/NFS:U - Egymás ellen igazán poén
-C&C: Generals - Zero Hour - Igen
-Warcraft 3 - Frozen Throne - Igen
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)