LANos cooperativ gamek

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

topic fel
Nemrég jött ki egy Battlefield 1942 mod új verziója,a Forgotten Hope 0.66. Ebben egészen jó bot-támogatást készítettek a pályákhoz, jobbat, mint bármelyik modban vagy az alapjátékban. Érdemes kipróbálni annak, aki coop élményekre vágyik és nem riad vissza egy kis realizmustól.

Szerintem coopban OFP verhetettlen!!!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Tegnap éjjel 3 an Lanba nyomtuk a Joint Operaton coop pályáit amik nagyon nehezek huh!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Hi,

a Battlefield 1942 is nagyon jó cooperative-ben. 12v12 fõs csapatokban nyomjuk lanon (11-11 bot). Pályája válogatja, de élvezhetõ a játék. Ez a modokra sajnos nem igaz, vagy nem is engednek cooperative-ot(pl. DC), vagy nem elég okos az AI az élvezhetõ játékhoz.

fm
thx srácok!

Johnyy
Lécc Felraknád valahova!!!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

ZsZso
Biztos én vagyok a béna. Nekem a némettel jelentõs gondjaim vannak, és lehet, hogy ez is közrejáccik abban, hogy képtelen vagyok megtalálni azt a kurva Gothic 2 Multiplayer modot. Lécci segítsegetek ... linkkel, a mod pontos nevével ... bármivel ... köszi

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

[HUN]PAStheLoD
ja az tényleg jó , de GC II ben 1v1 is igen élvezetes tud lenni 😊
2v2 meg maga a tuti adrenalin fröccs :]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Vampire

Ivan Pjodr
Gugliban találtam dolgokat a Gothic multiról, a némettel sem volt sok bajom, de mindenhol egy hülye letöltõprogi jön elõ, ami vmi telefonszámot kér, vagy mit...
Te kipróbáltad már egyébként a modot? Éredemes fáradozni ?

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Ivan Pjodr
A ground control 2 coop hadjárata sem rossz dolog, de csak 3an lehet játszani, így ha egy nagyobb lanpartira kéne akkor nem szóltam semmit...

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

[HUN]PAStheLoD
serious sam 2 még mindig über co-op szempontjából ;]

pluhi
Alien Swarm. UT2K4 mod. Tuti.
fm
ajánljatok vmi jó coopos multi gamét nekem,ami új és fasza! bármi jöhet..big thx

Bocs nem vagyok memóriagép de keress rá pl.:Google-ben (mondjuk Gothic 2 multiplayer-ként)és ajánlott tudni németül hozzá

és az merre található???
beta

Gothic 2-höz van 1 beat multi mod😊

Soldnerben
Tudja vki hogyan lehet Lan-os serveren mappot váltani???
z0ty
kabbe

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

A konyhafõnök ajánlata: végy egy Vietcong CD-t, nyomd fel rá a legújabb patch-et (vagy tedd fel a Fist Alpha-t), köretnek alkoss egy servert a neten, és lassú tûzön süsd meg az összes ellenfeled. 😊
Próbáld meg mondjuk a "Storm" pályát coopban (no radioman!) kinyiffanás nélkül megcsinálni. Ez a játék sava-borsa.
Mars
Toljátok végig mégeccer a LOS Vietnamot Realism-ba. Naagyon jó a coop-ja nekie. Beszartok, mer az AI nagyon odabasz. Be se dobott a játékba, de a szar vietcongok már észre is vettek.

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

Adam5
bf az télleg jó lehet 12-en

Valen
és a legjobbb: STARCRAFT és Red Alert 2

haverokkal mikor összejövünk 8-10-en v. 12-en is
akkor BF1942/DC, Counter Srike, RA 2

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
Duke Nukem 3D
Never Winer Nights

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Adam5
Hexen 2!

fm
van olyan coop game amit 4en, 5en lehet nyomni? pl ghost recon,vagy ilyesmi... ja és milyen autós gamét ajánlotok hálópartyra?

[HUN]PAStheLoD
mi ezt egy ilyen kis pihenõparkba szoktuk régebben a dunaparton 😊)

áram van azt mehet ;]

PREMIERE1
A H&D2 multi nagyon hasonlít a BF1942-re.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

fm
a pia nem újdonság,gyakorta megesik velünk az ilyesmi,de azér kösz a tippet 😉

nyaraló van,de egyik sem a közelben, és nem akarunk gépet cipelni 60km-en át...van sok net-café,de nekünk egy olyan hely kellene,ahol csak mi vagyunk,nincs felügyelet ilyesmi.

Lacc
Egyébként fogalmam sincs, nagyobb városokba szoktak lenni azért ilyen helyek direkt lan-partykra. Vagy csak van valami nyaraló vagy ilyesmi ahova lehet menni. Mi oda szoktunk.
Lacc
1.Menjetek haza.
2.Rakjátok le a gépet.
3.Induljatok el a legközelebbi kricsmibe.
4.Igyátok szét az agyatokat.
fm
nem találtam más lanos topicot,újat nem akartam nyitni,nehogy bannoljanak 😉

szóval ha nincs szabad lakás megrendezni egy lan bulit 5-6 embernek,akkor hol lehet kibérelni erre alkalmas helyet? nagyvárosról van szó..és sajnos nincs ilyen ismerõs sem.. tapasztalatokat,ötleteket várok 😊 köszi

nem (az új)

Jonny87
Ízlések és pofonok, ennyi 😊 Bf, postal2, doom1😛, Nfs, ezek szerintem le fognak foglalni 3 napig 😊

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

nemteccik? hát ako az ön gépében van a hiba (vagy inkább fejében? ;P)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sephi
Igaz sajnos a botok AI-ja kurva szar volt. Alig lonek ram es igy konnyen kinyirhatoak de van azert amikor bedurvulnak. Tankba egesz jok de az idegesit hogy en megyek tankkal majd kiszalok megjavitani es kozben a hulye bot elszedi elolem es megyen elore. Mas amikor motorbiciklit csen el elottem mert akkor fejbe lovom de az igen etikatlan mert ugye az en emberem .

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Pahh mi egyesz hetvegen nyomtuk a Battlefield 1942 + SWOWW2 Co-op modba! A haver volt a nacikkal en az angolokkal es eszmeletlen nagy elmeny volt! 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

dikki*yysw
Fogj egy linux boxot és oszd meg a netet, és játszatok mindannnyian neten.
Mi így szoktuk, elmegyünk lanozni Tomcathez egy hétre, és kb. 5 órát játszunk együtt. A többi net, SP game, meg netes multi

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Tom3
Baldurs Gate1,2
Jonny87
doom jo5let, sarius sam2t írtam, hogy már végigtoltuk, azon kivül. na diablozni nem fogok lanon 😊

Ron Ragm
Doom 1-2

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Én sokszor elõveszem az öcsémmel egy kis cooperativra!

serious sam 2

Tom3
Diablo2
[NST]Cifu
biztos hogy ezekben van coop? 😊

-Postal 2 multi-kiegészitõ - Nem ismerem, ergo nem tudom
-Battlefield 1942 és küldetéslemezei - Van bot, ergo igen
-Raven Shield - Igen
-NFS:HP2/NFS:U - Egymás ellen igazán poén
-C&C: Generals - Zero Hour - Igen
-Warcraft 3 - Frozen Throne - Igen

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Jonny87
h&d nem teccik, a dsnek meg miden kampanyat vegigtoltuk multiba vagy 5ször 😄

h&d2 ha van benne coop ha nincs ako h&d1

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

FREAK
biztos hogy ezekben van coop? 😊

Riszpekk

Oldal 1 / 2Következő →