59
LANos cooperativ gamek
  • Rafia
    topic fel
    Nemrég jött ki egy Battlefield 1942 mod új verziója,a Forgotten Hope 0.66. Ebben egészen jó bot-támogatást készítettek a pályákhoz, jobbat, mint bármelyik modban vagy az alapjátékban. Érdemes kipróbálni annak, aki coop élményekre vágyik és nem riad vissza egy kis realizmustól.
  • lachun
    Szerintem coopban OFP verhetettlen!!!!!
  • lachun
    Tegnap éjjel 3 an Lanba nyomtuk a Joint Operaton coop pályáit amik nagyon nehezek huh!!!
  • Rafia
    Hi,

a Battlefield 1942 is nagyon jó cooperative-ben. 12v12 fős csapatokban nyomjuk lanon (11-11 bot). Pályája válogatja, de élvezhető a játék. Ez a modokra sajnos nem igaz, vagy nem is engednek cooperative-ot(pl. DC), vagy nem elég okos az AI az élvezhető játékhoz.
  • fm
    thx srácok!
  • Johnyy
    Lécc Felraknád valahova!!!
  • ZsZso
    Biztos én vagyok a béna. Nekem a némettel jelentős gondjaim vannak, és lehet, hogy ez is közrejáccik abban, hogy képtelen vagyok megtalálni azt a kurva Gothic 2 Multiplayer modot. Lécci segítsegetek ... linkkel, a mod pontos nevével ... bármivel ... köszi
  • [HUN]PAStheLoD
    ja az tényleg jó , de GC II ben 1v1 is igen élvezetes tud lenni :)
    2v2 meg maga a tuti adrenalin fröccs :]
  • Drizzthsz
    Vampire
  • Ivan Pjodr
    Gugliban találtam dolgokat a Gothic multiról, a némettel sem volt sok bajom, de mindenhol egy hülye letöltőprogi jön elő, ami vmi telefonszámot kér, vagy mit...
    Te kipróbáltad már egyébként a modot? Éredemes fáradozni ?
  • Ivan Pjodr
    A ground control 2 coop hadjárata sem rossz dolog, de csak 3an lehet játszani, így ha egy nagyobb lanpartira kéne akkor nem szóltam semmit...
  • [HUN]PAStheLoD
    serious sam 2 még mindig über co-op szempontjából ;]
  • pluhi
    Alien Swarm. UT2K4 mod. Tuti.
  • fm
    ajánljatok vmi jó coopos multi gamét nekem,ami új és fasza! bármi jöhet..big thx
  • sanyiiiii
    Bocs nem vagyok memóriagép de keress rá pl.:Google-ben (mondjuk Gothic 2 multiplayer-ként)és ajánlott tudni németül hozzá
  • ThunderBite
    és az merre található???
  • sanyiiiii
    beta
  • sanyiiiii
    Gothic 2-höz van 1 beat multi mod:)
  • ThunderBite
    Soldnerben
  • ThunderBite
    Tudja vki hogyan lehet Lan-os serveren mappot váltani???
  • z0ty #39
    kabbe
  • Bee
    A konyhafőnök ajánlata: végy egy Vietcong CD-t, nyomd fel rá a legújabb patch-et (vagy tedd fel a Fist Alpha-t), köretnek alkoss egy servert a neten, és lassú tűzön süsd meg az összes ellenfeled. :)
    Próbáld meg mondjuk a "Storm" pályát coopban (no radioman!) kinyiffanás nélkül megcsinálni. Ez a játék sava-borsa.
  • Mars
    Toljátok végig mégeccer a LOS Vietnamot Realism-ba. Naagyon jó a coop-ja nekie. Beszartok, mer az AI nagyon odabasz. Be se dobott a játékba, de a szar vietcongok már észre is vettek.
  • Adam5
    bf az télleg jó lehet 12-en
  • Valen
    és a legjobbb: STARCRAFT és Red Alert 2

haverokkal mikor összejövünk 8-10-en v. 12-en is
    akkor BF1942/DC, Counter Srike, RA 2
  • Valen
    Duke Nukem 3D
    Never Winer Nights
  • Adam5
    Hexen 2!
  • fm
    van olyan coop game amit 4en, 5en lehet nyomni? pl ghost recon,vagy ilyesmi... ja és milyen autós gamét ajánlotok hálópartyra?
  • [HUN]PAStheLoD
    mi ezt egy ilyen kis pihenőparkba szoktuk régebben a dunaparton :))

áram van azt mehet ;]
  • PREMIERE1
    A H&D2 multi nagyon hasonlít a BF1942-re.
  • fm
    a pia nem újdonság,gyakorta megesik velünk az ilyesmi,de azér kösz a tippet ;)

nyaraló van,de egyik sem a közelben, és nem akarunk gépet cipelni 60km-en át...van sok net-café,de nekünk egy olyan hely kellene,ahol csak mi vagyunk,nincs felügyelet ilyesmi.
  • Lacc
    Egyébként fogalmam sincs, nagyobb városokba szoktak lenni azért ilyen helyek direkt lan-partykra. Vagy csak van valami nyaraló vagy ilyesmi ahova lehet menni. Mi oda szoktunk.
  • Lacc
    1.Menjetek haza.
    2.Rakjátok le a gépet.
    3.Induljatok el a legközelebbi kricsmibe.
    4.Igyátok szét az agyatokat.
  • fm
    nem találtam más lanos topicot,újat nem akartam nyitni,nehogy bannoljanak ;)

szóval ha nincs szabad lakás megrendezni egy lan bulit 5-6 embernek,akkor hol lehet kibérelni erre alkalmas helyet? nagyvárosról van szó..és sajnos nincs ilyen ismerős sem.. tapasztalatokat,ötleteket várok :) köszi
  • Coco
    nem (az új)
  • Jonny87
    Ízlések és pofonok, ennyi :) Bf, postal2, doom1:P, Nfs, ezek szerintem le fognak foglalni 3 napig :)
  • antijedi
    nemteccik? hát ako az ön gépében van a hiba (vagy inkább fejében? ;P)
  • Sephi
    Igaz sajnos a botok AI-ja kurva szar volt. Alig lonek ram es igy konnyen kinyirhatoak de van azert amikor bedurvulnak. Tankba egesz jok de az idegesit hogy en megyek tankkal majd kiszalok megjavitani es kozben a hulye bot elszedi elolem es megyen elore. Mas amikor motorbiciklit csen el elottem mert akkor fejbe lovom de az igen etikatlan mert ugye az en emberem .

• Sephi
    Pahh mi egyesz hetvegen nyomtuk a Battlefield 1942 + SWOWW2 Co-op modba! A haver volt a nacikkal en az angolokkal es eszmeletlen nagy elmeny volt! :)
  • dikki*yysw
    Fogj egy linux boxot és oszd meg a netet, és játszatok mindannnyian neten.
    Mi így szoktuk, elmegyünk lanozni Tomcathez egy hétre, és kb. 5 órát játszunk együtt. A többi net, SP game, meg netes multi