30
  • Johnny Cage
    #30
    Már rátaláltam.
  • Johnny Cage
    #29
    Egy kérdésem azér' vóna: azt nem tudja valaki, hogy ezeket az internet kódokat, amelyeket a játék a mentéseknél ad meg, hol lehet hasznosabbá tenni?
  • Johnny Cage
    #28
    Előszőr is, a játék azért játék, hogy magadtól gyere rá. (Ha még eddig nem tetted, akkor elárulom: Pey'J - a malac - fabrikált cipőjének talpára van irva, amit előzőleg be kellett, hogy gyüjts a Gyárból [Factory].) Másrészt meg egyáltalán nem a gyerekek a célközönség - az anime szerű grafika nem jelent egyet a kicsiknek szánt 'kütyüvel' (pl. felnőtteknek szóló rajzfilmről még nem hallott ugye senki..). A történet könnyed, de kidolgozott és kerek - végre fellélegezhetünk egy kicsit a komor és a már - valljuk be - véresre unt háborús játékok okozta "traumából". (Komolyan mondom, lassan már trenddé válnak az egymást utánzó, rendszerint valamelyik világháborút feldolgozó játékok.) A Konzol VS PC téma meg már nevetséges, a kettő egyrészt architektúrájuknál fogva össze sem hasonlitható (mindenki tudja, hogy a PC egy fejleszthető, rugalmas "eszköz" - ami univerzális célokra használható; ezzel szemben a konzol egy kifejezetten játékra - vagy 1-2 plusz szolgáltatásra - kitalált, fix felépitésű cucc). A játékgyártók meg egyértelmű üzleti célokból csinálnak sok játékot kizárólag konzolra - szép kis szerződések húzodnak meg emögött. De a kettőnek semmi köze ahhoz, hogy a PC vagy a konzol jobb e, ez olyan óvodás vita..
  • ent
    #26
    Mi a kódja a starshiphez!
    A malacnak van a falban egy számítógépe, és állítólag az eltakaró képen van a kód, de mi az?

    MAGO
    12+67

    feliratok
  • CarajoEsp
    #22
    Év játéka mindenképp. Mi az ,hogy mese az egész?
    Tény ,hogy gyerekeknek csinálták ,de kétlem ,hogy egy 7 éves átérzi azt ami ebből a játékból jön. Annyira teljes ez a játék amennyire lehet. Minden egyes eleme meg van csinálva és profi munkára vall. A grafika remek és nemtom hány játék jön ki konzolról pc-re ,de ha ebből a 2 nemjön én biza veszek egyet.
    Ez az a játék amit mindenkinek játszania kell. Tőkéletes!!!!!!
  • KIP
    #15
    Ha tényleg olyan jó lehet hogy én is előveszem a poros raktárból, mer még nem volt időm megnézni:)
  • Bandee
    #14
    Már megvan jó ideje. És csak annyit tudom mondani, h ilyen játékokból kellene sok PC-re. Könnyed szókazotató magával ragadó (mind történet mint látvány mind zene terén)! ;)
  • Lynx_TWL
    #12
    és akkor ezeket már rég nem ide kéne írni:D
    nekem egyébként nem jön be a gáma világa ezért nem is jáccottam vele nagyon...
  • Csatti
    #8
    Nos én PC-s vagyok és sosem fikáztam a konzolt, mindkettönek megvan a maga helye. A jelemlegi kedvencem pl a silent storm és megnézném, hogy azt hogy csinálnák meg konzolra... :)) Ez a játék, hogy a fórumhoz is írjak vmit tényleg jól sikerült. Az irányítás az elején egy kicsit furcsa (érezni a konzolt) de megszokható, a történet meg érdekes. Az elején volt bennem némi ellenérzés a malacember meg hasonlók láttán de aztán ez elmúlt és onnan már felhőtlenül élvezhető volt a játék.
  • NeoMaN
    #7
    Egyetértek DIKK-el, még ha nem is vagyok konzolos.
    Egement! a PC nem a platform gamekra lett kihegyezve. Ne kezdjünk vitát.
    Konzol--> arcade, platform
    PC--> stratégia, FPS
    ennyi.
  • Gabest
    #5
    Hová lett Buzz Lightyear sisakja!?
  • Dikkma
    #4
    Az Ubisoft egyértelműen az Év Kiadója.

    Prince of Persia, BGE, XIII - az elmúlt egy hónap főbb játékai. Mind top10-es az évben.
  • Dikkma
    #3
    Hatalmas játék!