15
Macromédia Flash oldalakról letöltés
-
#15 Videoget nevű programmal!
Ha már a flash-eknél vagyunk, ajánlanám ezt az oldalt! -
Hajnalcat #14 Én is már régóta szeretném ezt megtudni. Ha valaki adna tanácsot, azt megköszönném.
Azonkívül, hogy lehet berakni a felhasználói információhoz egy videóklippet? Láttam több embernél is. Erre gondoltam, hogy ezt hogy lehetne megoldani?:
-
Egerwin #13 megoldva :) -
Egerwin #12 Nekem is videóval kapcsolatos kérdésem lenne:
a www.youtube.com-ról, hogy lehet letölteni a videókat? -
#11 Helló!
Egy hasonló kérdésem lenne. Hogyan tudnám lementeni az olyan videókat, amiket csak lejátszani lehet egy weblapon, de nincs felkínálva a letöltés lehetősége. A weblapon lejátsza, de én le szeretném tölteni. (Autós videók egyébként)
Előre is köszi a segítséget! -
#10 Firefoxban: Tools/Page Info menűpont, Media fűl, és a listában kikeresed az EMBED típusú bejegyzést és a Save as gombra kattintasz. -
Drend #9 Hogyan lehet egy komplett flash file-t letölteni egy oldalról??? -
#8 Köszönöm az eddigi segítségeket! -
#7 Én a Flash Capture-t használom. -
#6 Flash MX-ben semmi esetben nem tudod kiszedni a képet, ugyanis azzal csak a forrásfájlt (*.fla) lehet szerkeszteni. Erre van az SWF Scanner! -
#5 Én erre a jól bevált "Print Screen" Gombot szoktam használni.
Ha normálisan akarod csinálni, akkor le kell menteni a flash fájlt a vincsidre (pl Flash Saver-rel vagy kikeresed a temporary internet files-ban), majd be kell töltened egy flash editorba (Macromedia Flash MX nem valószínű, hogy működni fog). -
#4 kösz!
-
#3 Printscreen aztán paintet megnyitod, ctrl+v és megvágod. -
#2 Sziasztok! Lenne egy kis gondom. A http://www.anjarichter.com/ oldalról a gallériából szeretnék képeket letölteni, de nem tudok. Tud valaki segíteni, hogy hogyan lehetne mégis?
Köszönöm előre is. -
#1 Mi a kérdés? Vagy válasz?