Wakeboarding Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok.valaki mondja már el hogyha be van kötve a gamepad és be van állitva akkor mi a pélóért nem megy vele?hiába állitottam be gamepadra nem megy vele csakis a billentyüzetrõl.
hen-tes
a visz szép de a játék nem teccik ! :)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Ramore
Hamarosan kipróbálom én is, mert már nagyon kiváncsi vagyok a játékra.

Kiadják vajon a Tony Hawk Underground játékot pc-re?
tomsolo
"Játékélmény, összhatás 7,8/10: minden kreténségének dacára azért remekül ellehet szórakozni a programmal, köszönhetõ ez a változatos és szép grafikának és pályáknák, a tök jó sok challengeknek (van motorcsónak verseny is!:)) , a nyári feelingnek :D..."

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

zaki
jók... nagyon király a vízeffekt...

tomsolo
most már jók a képek :)

zaki
nem baj, ill. az, mert nekem nem jnnek be a képek. ja és netszképem van

tomsolo
PEDIG NEM!!!

:DDD

zaki
szép x-ek :)

tomsolo

tomsolo
hát én kipróbáltam tegnap, ezek a sajat tapasztalataim:

grafika 8,5/10: nekem nagyon teccet, szolid gépigény meggyõzõ víz, hullám és tájábrázolás az emberek animációja és ábrázolása már nem annyira

fizika 4/10: hát elég vegyes... a víz és az ugrások és némelyik egyensúlyozó rész jó, viszont szánalmas, ahogy a program néha kezeli az ütközéseket. Néha átmegyünk egy két csónakon, fán; néha hála a boxos collison modellnek láthatatlan élekben esünk el...

zene, hang 6/10: a zenék viszonylag jók, bár nem valami nagyon köthetõk a játék stílusához...(mondjuk aki szerette a Ravasz az Agy és a Két füstölgõ puskacsõ zenéjét, pl. én :) annak tecceni fog) a hangokon viszont lehetet volna mit csiszolni mer a motorcsónak hang nem vmi nagy élmény illetve a tájhangokat is jobban összeszedhették volna..., emberünk hangja sem egy fog lenyûgözni bár kiabál rendesen, igaz nem is nagyon fogunk tudni figyelni rá...:)

irányíthatóság, kezelés, 6,5-7/10: elég furcsa lesz megszokni, hogy itt csak a szörfös emberünket irányíthatjuk - a motorcsónakot csak minimálisan, pl. a pályán lévõ nyílak megéríntésével- vagyis nincs igazán semmi ami pl. a sebességünket növelhetné... billentyûzettel az alap billentyû kiosztás borzalmas, mindenképpen állítsuk át (én az irányokat hagytam a többit a-w-s-d-space raktam) de még így is be poliposodik a rázós helyzetekben)... joyyal már sokkal könnyebb, fõleg olyannal ami hasonlít a ps2 kontrollerre, - már csak a force miatt is bár az olyan jó hogy van de lehetne jobb is stílusú ... - de még így is nehéz lesz megszokni... Önmagában a különbözõ combókat nem nehéz megtanulni (kár hogy a double jump nem egy kétszeres tap :( hanem egy elég kretén megoldás ) de a konkrét írányítás a játék stílusa miatt nem egyszerû (pl. mikor ugrás közben elengedjük a kötelet és jaj!... :))

Kurva nagy geciség viszont, ahogy a program kezeli az egyensúlyozást!!!!!

Játékélmény, összhatás 7,8/10: minden kreténségének dacára azért remekül ellehet szórakozni a programmal, köszönhetõ ez a változatos és szép grafikának és pályáknák, a tök jó sok challengeknek (van motorcsónak verseny is!:)) , a nyári feelingnek :D...

Ramore
hát, ha nem egy Tony Hawk, akkor maximum egy szódával elmegy játék lehet.
magus
nekem sem indult el, de driverfrissites megoldotta. iranyithatosag jo, de azert ne egy tony hawk...

Ramore
és jó a játszhatóság?
Ramore
milyen a játék, gamepaddal is játszható?
magus
wbu2.rar nincs vkinek? ez az egy hianyzik. pls rakja fel vki vhova.

Lacc
Nekem meg még mindig nem indul el :D Igaz nem is próbáltam azóta... No mindegy majd csak jön valami patch. Vagy nem.
rorr
tessék a serial 5 napomba került de megérte...NHJ34VMG6CLV8ZLF

La Hire
Hy all!
Nincs is nfo-file ember!!!
Help me please serial number!
Most most most!!!
:)))
Thx

Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtük.... Okos pilóta alagútban nem katapultál...

csum666
MÁr va naki ne madta meg az ....... és nehogy meg.......

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

csum666
ird má ki lécci

Lacc
Benne van az .nfo-jában.
csum666
DE hogy indítottad el install kér serialt mit adtál neki???

Lacc
Hát a képek alapján nagyon kira game lehet, de nekem nem akar elindulni... Ahogy indítani akarom csak bevillan a fekete képernyõ és visszadob a deskopra :( Lehet hogy nem szereti a Radeonokat?
csum666
SERIALT valaki

csum666
NA nincs senkinek se???????

csum666
SERIAL HELP ME PLÍÍÍZZZ

csum666
KÉNE SERIAL PLÍÍÍÍZZ

zaki
mégsem nyomok be képeket, mert amik a hivatalos honlapon vannak fent, azok nagyon kicsik, és nem nagyon látszik belõle a lényeg

zaki
na szóval akkor ez egy vizisí game, ami ugye ma jött ki az nforce szerint, és 6.9-en áll a szavazáson. mindjárt benyomok pár képet a gammáról

zaki
bazz, most akartam neki topicot nyitni :P

ez a game nagyon hasonlít a tony hawkra,csak vízen kell nyomulni

Forrest Tomee
na errõl a gameról szívesen venném a tapasztalatokat...