35
World Basketball Manager
-
SzzSUtazo #35 Szevasztok!
Tudom, hogy nem ide tartozik, de remélem tudtok segíteni...
Valakinek nincs meg, vagy valaki tud egy oldalt, ahol megtalálom a True Basket Ball Manager bármelyik részének teljes verzióját...
Előre is köszi... -
#34 kép a 2008-as verzióból
-
#33 uristen de régen volt ide irva :DDDD -
#32 Nálam ne mis megy de jáccanék vele de hibás a játék mint állat -
#31 azt hittem hogy több infó lesz a játékosokról meg több statisztika, de elég kevés van. ráadásul ezt a pénzügyi részt sem értem...most ha jól láttam a klubbombnak van 25000 valamije gondolom dollár, de ez nevetséges lenne..:) S amikor felajánlok a játékosnak egy összeget az mondjuk 1200...de mi?:)) ez olyan kevésnek tünik. Ja és az nektek is ugy van, hogy nem lehet egyszerüen néha n agyobb számot beirni az ajánlatban?? Meg nekem pl a 2-es számot sem veszi be. Amikor meg kellett adni hány éves vagyok mint menedzser nem fogadta el a 2-t:))) csak 30 éves volt a minimum...ez bug vagy egy jól sikerült béta verzió? -
#30 Engem is kidobb mit csinálja kne dobkon ki???? -
#29 na az a helyzet, hogy amíg generálta a gémet, addig meggyújtottam egy csillagszórót, megkerestem a zoknim párját, és még akkor sem volt kész
aztán még a csapatválasztás előtt nézegettem a csapatokat az NBAben, éppen Hillre kattintottam az Orlandoban mire kidobott a desktopra. ha jól emlékszem fel kell pakolni valami Jet nevű izét, le is van már töltve, de most nem tökölök vele, majd délután! -
#28 akkor én lusta voltam várni.... -
#27 nekem lejött :) -
#26 kíváncsian várom, nálad mennyire "gyors" -
#25 anyááád!
védett link.
szóval ezen az oldalon van:KOala -
#24 köszi -
#23 asszem ez az:RealPatchNames -
#22 ajaj, a véglegesben is fake nevek vannak? szomorú vagyok!
volt valami RealNamesPatch, nincs meg az valakinek? -
#21 nem a processzor a lényeg sztem, a memória a fontos.
nna én nem adtam fel, most tömörítem ki :) -
#20 a gépigénye:
Pentium IV
512 MB RAM
NONSZENSZ!
Nullgrafika, csak szöveg, akkor meg minek ez a hatalmas gépigééény? A CM4-ben sokkal több az adat, mégi elfut egy 600-ason!! -
#19 na, mi van? feladtátok? -
#18 megvettem!
[valójában: warezcenter] -
Prowler001 #17 Honnan van meg a full? Dc-n mátrixon néztem 3 embernek van meg nem túl jó kapcsolattal, szóval az még egyenlőre kilőve... -
#16 hát ez van a véglegesben, futtatja az összes liga összes osztályát...de minek? -
#15 a demoban nem lehetett úgy választani, mint pl egy focimenedzser progiban (pl CM, TCM) hogy melyik ligákat töltse be, hanem ment minden. ha ez van a véglegesben is, azért lehet olyan lassú. -
#14 a teljes verzióban valós játékosok vannak
nektek is átkozottul lassú a teljes verzó?
-
#13 fullban állítólag azok -
Prowler001 #12 Igen igen... már leszedtem a demot. Van benne 3 magyar csapat is :) Nekem rendesen megy nem fagy sehol se... Bár elég viccesek az átírt nevek... Nyugtassatok meg, hogy a fullban rendes nevek vannak az NBA-ban is -
#11 ez a honlapja a játéknak.
innen le lehet szedni a demót, és már van végleges -
Prowler001 #10 Mi a játék honlapja? Meg honnajd lehet lerángatni a demot? Full van már? -
#9 akkor fel kell telepítened a jet 8.0-át, a játék honlapján rajta van, bár nekem most nem jön be (szerverleállás?) -
#8 elég fos nekem meg mindig kilép -
#7 várd ki a végét, kb úgy 5 perc alatt elindul...:( -
#6 amcsi is, meg sok európai
newgame-t sokáig csinálja már a demo is... -
#4 nálam kb 10 perc alatt megy le 2 nap... -
#3 milyen bajnokság van benne? NBA? Vagy vmelyik európai? -
#2 nagyon kiváncsi lennék rá, de eddig csak a demót néztem, ami nem az igazi, rákattintottam 1 játékosra és kifagyott... (ráadásul fake nevek vannak benn, csak a fullban igaziak) -
#1 Nálstok is instabil a játék???
Amugy mmilyen játszott vele valaki???