10
Rezegni vagy nem rezegni,ez itt a kérdés....
  • laczoo
    MUKODIK!:))
    Rossz USB helyre dugtam,mivel nekem van a gép hátulján 2 és elöl is 2,és az elulsQ kettQbe nem fogadja el...
  • laczoo
    egy print screent nem tudsz benyomni?mert nekem semmiféle tesztelhetési lehetQség nincs...
  • wEEn
    Kapnod kellett telepitőlemezt vele. Ha felrakod, akkor ha behozod a Game Controllers ablakot a vezérlőpulton tesztelheted a rumble funkciót. Természetesen a pad-on be kell kapcsolni (a jobb oldali gomb, de fölé is van irva)[#vigyor2. Azonkivül a nevezett játékok nem biztos, hogy támogatják! Legalábbis a rumble funkciót!
  • laczoo
    Abszolut semmi ilyesmi nem lehet állítani:(
    VAGY IGEN?
  • Petyus_
    A driverben a rezgés be van állítva rendesen? Kipróbáltad hogy ott rezeg-e?
  • laczoo
    Szerintem a játékosok fórumában is megfordul jópár gamepaddal játszó ember...
  • Carlos
    Ja, csak ott lehet, hogy segíteni is tudnak!
  • laczoo
    uhh,Bocs ha vkinek nem tetszik,erre nem is gondoltam.
    Sztem még azért itt is megállja a helyét.
  • LezLee
    Igazán nem akarok kukacoskodni Karácsonykor, de ezt nem a játékosok fórumába kellett volna, hanem ha jól tudom van hardver fórum is.
  • laczoo
    Üdv!
    Karácsonyra megleptek ezzel a gamepaddal,és mit ne mondjak nagyon jó!Kézreáll,kényelmes,az analog is remekül használható.Annyi a problémám hogy nem bírom rezgésre bírni,pedg "RUMBLE" pad:((
    WinXP prof. hoz való drivert feltettem,és Undergrounddal valamint Pro Evo Soccer 3 al kiprobáltam,és csak nem akart rezegtetni....ha valakinek van ilyen gamepad az elárulhatná hogy miket kell beállítani!
    kössz:laczoo