10
Rezegni vagy nem rezegni,ez itt a kérdés....
-
laczoo #10 MUKODIK!:))
Rossz USB helyre dugtam,mivel nekem van a gép hátulján 2 és elöl is 2,és az elulsQ kettQbe nem fogadja el... -
laczoo #9 egy print screent nem tudsz benyomni?mert nekem semmiféle tesztelhetési lehetQség nincs... -
#8 Kapnod kellett telepitőlemezt vele. Ha felrakod, akkor ha behozod a Game Controllers ablakot a vezérlőpulton tesztelheted a rumble funkciót. Természetesen a pad-on be kell kapcsolni (a jobb oldali gomb, de fölé is van irva)[#vigyor2. Azonkivül a nevezett játékok nem biztos, hogy támogatják! Legalábbis a rumble funkciót! -
laczoo #7 Abszolut semmi ilyesmi nem lehet állítani:(
VAGY IGEN? -
#6 A driverben a rezgés be van állítva rendesen? Kipróbáltad hogy ott rezeg-e? -
laczoo #5 Szerintem a játékosok fórumában is megfordul jópár gamepaddal játszó ember... -
#4 Ja, csak ott lehet, hogy segíteni is tudnak! -
laczoo #3 uhh,Bocs ha vkinek nem tetszik,erre nem is gondoltam.
Sztem még azért itt is megállja a helyét. -
#2 Igazán nem akarok kukacoskodni Karácsonykor, de ezt nem a játékosok fórumába kellett volna, hanem ha jól tudom van hardver fórum is. -
laczoo #1 Üdv!
Karácsonyra megleptek ezzel a gamepaddal,és mit ne mondjak nagyon jó!Kézreáll,kényelmes,az analog is remekül használható.Annyi a problémám hogy nem bírom rezgésre bírni,pedg "RUMBLE" pad:((
WinXP prof. hoz való drivert feltettem,és Undergrounddal valamint Pro Evo Soccer 3 al kiprobáltam,és csak nem akart rezegtetni....ha valakinek van ilyen gamepad az elárulhatná hogy miket kell beállítani!
kössz:laczoo