38
Van még olyan?
-
Lángelme #38 de szép karácsony. -
feketeribizli #37 Egy uj, szép, fürdőt. -
#36 tudod ez nem így megy, az hogy valakinek nincs gyereke az nem jelenti azt hogy nem akar a családdal karácsonyozni, annyit szoktak csinálni hogy akinek kicsi a gyereke azt nem osztják be, Fater-t is beosztották néha sőt 1* tesóm is beakarták osztani karácsonyra csak közölte hogy ő nem hagyja otthon a 1-2 éves gyereket.... -
#35 Fater is pont karácsonykor volt ügyeletes a kórházban.Véleményem szerint eléggé szemetek,mert pont őt rakták be,amikor van ott pár ember,akinek nincs gyereke. -
#34 Retek Klub? -
Repiv #33 ...mint képmérnök. -
Repiv #32 én minden nap melózok reggeltöl estig, ugyhogy karácsony ohne. meg szilveszterkor is.
egyébként egy televizió vezérlőjében ülök. -
end #31 nálunk semmi -
#30 nálunk semmi -
#29 de utána az éjszakai stílusok mozognak (pl. 31É meg társai) -
Cat #28 pékek nem dolgoznak, majd csak szombaton (vagyis péntek este) -
#27 -
#26 a faterom másodállásban biztonsági őrként dolgozik vagy valami ilyesmi, még szombaton ment el dolgozni, most hazalógott a zajándékozásra, és csak január 2-án jön haza, szal nem vagy egyedül -
#25 én apám péntek óta már szabadságon lene elvileg, de volt bent énteken sozmbaotn vasárnap tegnap tegnapelőtt és ma is, ill 27.én is bemyeg majd -
#24 Anyám holnap dolgozik csak. Meg szilveszterkor.
De jövőre pl. 24-én fog. Orvosnak lenni szar. -
#22 futárok, pékek, elég sokan -
#20 Ja. Bezzeg az ellenőrök tutira nem dolgoznak. ;) -
#19 délután négyig volt -
#18 nincs már itt buszjárat (pedig város) -
#17 pl. buszvezetők sem tétlenkednek -
#16 Nahát ehh... -
#15 Elméletileg. -
#14 Pedig ma munkaszüneti nap van, nem? -
#13 Én is dolgoztam ma, de csak délig. -
#12 aza lényeg hogy szent este van ! -
#11 En dogoztam ma de csak 5-ig szal...
-
#10 Én az orvosok, tüzoltók, rendőrökkel együttérzek. Talán el tom képzelni milyen szar lehet nekik... -
#9 Ugye mennyivel jobb így, hogy tudod, hogy rajtad kívül még egy csomó emberrel ki van szúrva? :)) -
#8 na ugye :P -
#7 Most jobban belegondoltam.....
Tuti dolgoznak még benzikutasok,orvosok,tüzoltók,rendőrök,....stb.
Szal megnyugodtam,nem vagyok egyedül:-)))))
Na lehet is akkor törölni a Topicot,ha már így megnyugodtam:-))) -
sajnálom -
#5 Hmmm az lehet,mondjuk nálunk is az épület elötti biztonsági őr,na pl. ő is dógozik...... -
Cat #4 -
#3 Egyébként biztos, hogy vannak, bár nem feltétlenül hülyék. :)) -
#2 -
#1 Itt ülök bennt munkahelyen,s azon elmélkedem,vannak-e még rajtam kívül olyan hülyék akik Szent-este is dógoznak?