Meló Karácsonyban!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de szép karácsony.

Egy uj, szép, fürdõt.
Punker
tudod ez nem így megy, az hogy valakinek nincs gyereke az nem jelenti azt hogy nem akar a családdal karácsonyozni, annyit szoktak csinálni hogy akinek kicsi a gyereke azt nem osztják be, Fater-t is beosztották néha sõt 1* tesóm is beakarták osztani karácsonyra csak közölte hogy õ nem hagyja otthon a 1-2 éves gyereket....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BADE
Fater is pont karácsonykor volt ügyeletes a kórházban.Véleményem szerint eléggé szemetek,mert pont õt rakták be,amikor van ott pár ember,akinek nincs gyereke.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

HuAn82
Retek Klub?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

...mint képmérnök.
én minden nap melózok reggeltöl estig, ugyhogy karácsony ohne. meg szilveszterkor is.
egyébként egy televizió vezérlõjében ülök.
nálunk semmi
PResident Evil
nálunk semmi

Buddy
de utána az éjszakai stílusok mozognak (pl. 31É meg társai)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

pékek nem dolgoznak, majd csak szombaton (vagyis péntek este)

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

zaki
a faterom másodállásban biztonsági õrként dolgozik vagy valami ilyesmi, még szombaton ment el dolgozni, most hazalógott a zajándékozásra, és csak január 2-án jön haza, szal nem vagy egyedül

Lynx_TWL
én apám péntek óta már szabadságon lene elvileg, de volt bent énteken sozmbaotn vasárnap tegnap tegnapelõtt és ma is, ill 27.én is bemyeg majd

๏̯͡๏﴿

dikki*yysw
Anyám holnap dolgozik csak. Meg szilveszterkor.
De jövõre pl. 24-én fog. Orvosnak lenni szar.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Pempő
futárok, pékek, elég sokan

kurvanyu jó-johánzon!!44

Guest
Ja. Bezzeg az ellenõrök tutira nem dolgoznak. 😉
Balo
délután négyig volt

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Balo
nincs már itt buszjárat (pedig város)

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Buddy
pl. buszvezetõk sem tétlenkednek

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Guest
Nahát ehh...
HuAn82
Elméletileg.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Guest
Pedig ma munkaszüneti nap van, nem?
HuAn82
Én is dolgoztam ma, de csak délig.

PResident Evil
aza lényeg hogy szent este van !

Sephi
En dogoztam ma de csak 5-ig szal...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Balo
Én az orvosok, tüzoltók, rendõrökkel együttérzek. Talán el tom képzelni milyen szar lehet nekik...

Guest
Ugye mennyivel jobb így, hogy tudod, hogy rajtad kívül még egy csomó emberrel ki van szúrva? 😊)
PResident Evil
na ugye 😛

Shaman
Most jobban belegondoltam.....
Tuti dolgoznak még benzikutasok,orvosok,tüzoltók,rendõrök,....stb.
Szal megnyugodtam,nem vagyok egyedül:-)))))
Na lehet is akkor törölni a Topicot,ha már így megnyugodtam:-)))

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

PResident Evil

sajnálom

Shaman
Hmmm az lehet,mondjuk nálunk is az épület elötti biztonsági õr,na pl. õ is dógozik......

Guest
Egyébként biztos, hogy vannak, bár nem feltétlenül hülyék. 😊)
Guest
Shaman
Itt ülök bennt munkahelyen,s azon elmélkedem,vannak-e még rajtam kívül olyan hülyék akik Szent-este is dógoznak?