25
-
pityu7711 #25 szeretném megtudni,hogy a temetös részen hogy lehet átjutni,mi a teendö;? -
tosatt #24 Honnan töltötted le Kero? -
schumisi #23 Vki help me!
Miért nem tudok szervert csinálni!Minden ok, de kiírja,h legalább 1 pályának a listában kell lennie!A baj csak az, hogy 5 pálya van a listában!
NA ILYENKOR MI VAN?????
-
#22 Az egyik kedvencem a Postal 2-ben: odamész vkihez, megrázod az elektromos sokkolóval, addig amég össze nem esik, utána leöntöd benzinnel, meggyújtod és hugyozással eloltod. HEHEHE -
Kero #21 Helló !
Valaki tudna nekem segíteni? A Postal 2 Apocalipse Weekend-hez kellene serial szám vagy Crack. Amit letöltöttem a netről abban van crack de azzal nem működik! Kéri a cd-t vagy ha azt nem akkor serial számot!
PLEASE! -
Cicero #20 Vagy a Share the Painra gondoltok? Mert az rohadtul nem kiegészítő. -
Cicero #19 Megjelent a Postal2 Apokalyisi Weekend? Nemis tudtam... :) -
#17 Hugyozás rules! A legjobb mikor az ember összehányja magát:), de a marhafej sem rossz. A küldetések gagyik de jól lehet szórakozni velük. Amúgy lehet a fejet rugdosni, de a lapáttal csak akkor lehet lefejezni az embert ha még él.
-
#16 Ez hülye cikk! A postal dobozara ra van irva a 18. Felesleges cikk! Inkabb a HP Quiddich WC-t veszik, vagy a Simset a gyerekeknek -
Cat #14 csak én érzem torznak és bizarrnak ezt a vitát a levágott fejjel történő focizásról? -
#12 Lehet. Söt ásóval,vagy lapáttal lehet még golfozni is a fejekkel. -
#10 En is kiprobaltam es lehet rugdosni..... -
#8 imádom ezt a játékot. :) -
#4 Hát nem mondhatnám hogy a cikkíró nagyon elfogulatlan lenne. :PPP -
Chappy #2 már jáccccccccccok veleee! -
#1 király:DDDD