101
-
persze, hogy a pénzért megy, de itt midneki állítja, hogy a szellemek NEM ANYAGI lények...
láttál már egyet, és modnta neked, hogy ő falon átjár vagy miafasz???:D -
Csatti #34 Á ez biztos csak az anyakirálynő :) -
érdekes dolog... :) -
Anteris #30 hü, ütni tudnék amikor ilyen kísértethistoriákat hallok! Már az kikészít, hogy feltételezik rólam, hogy elhiszem. A hazudozást is szankcionálhatnák már a törvények. Pláne ha anyagi érdekből történik, mint jelen esetben. -
Nagyon kamuszagu.Nem a kísértetek vagy szellemek, hanem konkrétan ez.Angliában nagy üzlet a különböző kísértetkastélyok üzemeltetése.Gyakorlatilag minden ódon épület kezdve a kocsmáktól egészen a kastélyokig kísértetjárta hely - szerintük.Szerintem meg már presztizskérdést csinálnak belőle, hogy Angliában(de miért CSAK Angliában? ez is érdekes) mindenhol legyen egy vacak szellem. -
Borg #25 Kell nekik az ingyenreklám, ennyi:) -
Elképzelhető, de ez az eset konkrétan egy nagy átbaszás. Valaki felhúzott egy kámzsát, alá egy Sikoly álarcot, becsukott egy ajtót aztán hopp, máris mindenki ezzel foglalkozik, a kastélynak meg megnőtt a forgalma. :P -
Atón még, hogy szellem, lehet hogy anyaga is van. JÓÓÓVAN????! -
Nem tudom, mi ebben a hihetetlen. Szerintem grebbernek tökéletesen igaza van, szerintem is létezniek szellemek, és még ufók is. Tudjátok néha túl sok a véletlen egybeesés, és a megmagyarázhatatlan dolog. -
haha... de szar szellem persze és akkor mért pont ajtón közlekedik? :DD -
Én hiszek ezekben sőt még az ufonautákban is ha nem lennénel nem tudnának kitalálni ilyen hülyeséget az emberek meg nemm is csinálna hülyét magából senkki! -
Lécci ne légy már ennyire túlbuzgó! A takonyzöld nicked van mindenütt!!!
Amúgy gratu a moderátornak rekordidő alatt lett kivágva 1-2 Dragoner-"hozzászólás" :DDD -
Nyiri #13 300 eve ez volt 400 eve az volt :] Tudatlan emberek meseinek nagyon is lehet hinni :) -
Nem, megtennéd hogy elmondod mi is az az "olajfaló"?
Közben néztem a képet és több dolog is eszembe jutott:
1.:Vki szórakozik
2.:Henrik barátunk vissza jár földi lakhelyére
3.:Ha valóban szellem a képen látható "alak" akkor minek nyit ajtót illetve szorítgatja a kilincset??? Miért nem "libben át" rajta?
3.1.:Ezesetben szólni kell a Szellemírtóknak :)
Amúgy elgondolkodtató... -
Cat #9 tele a net ezzel a hirrel, de videó sehol nincs :(
google -> hampton palace court ghost -
hmm azért a vészkijaratot használja gondolom mert valmi elöl menekul vagy csak azért csukja be... mert kiakar nyirnivlalakit??? nemhaltmeg valaki akor ot??:D -
LOLma... valaki a video amit rögzitetek??? a neten?? vagy valami? link? -
LOL, szerintem is. :) -
ááááááááááá ez Diablo!!!
Azt hittem a játékban már kinyírtam :DDD