11
IBM vagy TOSHIBA notebookok
-
applause #11 IBM -
#10 Én minden esetre az IBM melett maradok..
(mert csak az van)NEKEM! -
Zoldalma #9 tipus helyett marka akart lenni, na mind1 -
Zoldalma #8 Hali!
Hat mivel eleg sok notebook megfordult kezeim alatt, velemenyem szerint IBM.
Talan azert mert az egyik legstabilabb es legmegbizhatobb tipus. Persze a Toshiba sem rossz, vegulis sztem ez a ket marka a top. Procinak mindenkepp mobil procisat erdemes venni, joval dragabb, de egy asztali procissal felszerelt notebook, max 1 oraig birja (legalabbis amiket hasznaltam).
Gericom egyertelmuen also kategoria, Acerrel egyutt, bar Gericom mintha az utobbi idoben kezdene feljonni...regen meg a Portocommal egy lapon volt. HP ill. Compaq egyre sz*rabb sztem, utobbival csak a gond van, persze a design nem rossz.
Fujitsu Siemens sem egy nagy szam.... -
#7 Hát pedig így volt. Egyébként tavaly karácsonykor 450e-től kezdődtek a jó notebookok úgy 700e-ig, idén meg már 350-től 550-ig vannak, ahogy elnézem azok, amik márkásak is és nagy a teljesítményük. -
#6 NANEHOGYMÁR TE ADTÁL ÉRTE 550e-t???????????!!!!!!!!!!!!!!
-
#5 Ne gondold, hogy a Gericom lefagy :))
A Gericom se fagy le, sőt egyik sem fagy le, talán csak amiken Win 95, 98 van.
Az enyémen XP Home és nem fagyott még le.
De a többi notebook sem fagy le, max. a kevésbé jó márkák. (Clevo, ECS stb.)
A megbízhatóságot pedig egy szóval sem említettem, csak a teljesítményt. Szerintem márkás notebooknál nem lehet megbízhatóságról beszélni, max. akkumulátor-teljesítményről, a belső hardware-ek teljesítményéről, kijelző teljesítményéről (XGA, SXGA, UXGA stb.) -
#4 Hát amit az IBM ről mondtál azzal nagyon nem értek egyet ugyanis "nekem" egy IBM Think Pad van és nagyon megbízható és még egyszer sem fagyott le, persze ez az op. rendszertől is függ, jelenleg egy windows 2000 professional van rajta.... De ha kérdésed van valamivel írj ide.... Azt nem ígérem, hogyí választ is kapsz de, talán!!!! na szia és kössz az üzit... Pá,, computerzseni!!! -
#3 Hi! Nekem Gericom van, ez nagyon bevált, és újra ezt vennék, mert nagyon jó a szerviz (már ha Budapesten laksz), jók a grafikus kártyák és nagyteljesítményű az egész. Mondjuk Gericomot nem érdemes venni 300 ezer alatt.
IBM: Hát a teljesítménye elég vacak, legalábbis az elterjedt, mezei notebookjainak, tehát villogni nem lehet vele, bár ami notebook, az már jó :)
Toshiba: Szerintem ez az egyik legjobb a világon, én legjobbaknak a Gericomot, Toshibát, Dell-t nevezem.
Csak ha ebből már egy erőmű kell (mondjuk amit Gericomnál megkapsz 400-500 ezerért) akkor Toshibát 600 ezer fölött találsz.
Egyébként tavaly karácsonykor vettem a gépem, talán pont 23-án, asszem ma egy éves és 550 ezret adtam érte. A config meg az aláírásomban olvasható. -
#2 Hello, nekem nincs notebookom, de biztos jó ;)) -
#1 KICK ME