Austinban a közeljövőben Linuxra cserélik a Windowst
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt várom, hogy a Linux tömeges felhasználású legyen, mint most Windows, hogy aztán a csúnya rossz emberek elkezdjék "ezt" rohamozni, hogy aztán megint jöjjön egy új alternatítva, amire megint rá lehet mondani, hogy EZ teljesen biztonságos...persze, "hisz még nem is tudnak róla" - ez utóbbi tudom nagyon szélsõséges, de benne van az igazság...
Hajrá Lunix, hajrá MS, hajrá AKÁRKI,
CSAK VÉGRE NE KELLJEN MÁR TÛZFALAT HASZNÁLNI!
(rímel)
ennyi...
Hajrá Lunix, hajrá MS, hajrá AKÁRKI,
CSAK VÉGRE NE KELLJEN MÁR TÛZFALAT HASZNÁLNI!
(rímel)
ennyi...
hmm, le a kalappal! de, hogy realisták maradjunk az új világban elég nehéz lesz elterjeszteni a non-profit jelleggel írt szoftvereket. 😞
egyébként nem tudom, hogy a méreg gazdag kelet-euurópai országokat mikor éri el a változás szele. szele? fuvalata vagy lehelete. 😊
izraelben van olyan minisztérium, ahol már csak szabad szoftvereket használnak, és ha valakik, akkor a zsidók mindíg tudják merrõl fúj a szél.
egyébként nem tudom, hogy a méreg gazdag kelet-euurópai országokat mikor éri el a változás szele. szele? fuvalata vagy lehelete. 😊
izraelben van olyan minisztérium, ahol már csak szabad szoftvereket használnak, és ha valakik, akkor a zsidók mindíg tudják merrõl fúj a szél.