334
-
shader00 #334 kösz szépen, ez se rossz szerver, csak kicsit túl sokan vannak ezen is :/ -
mezzanine #333 rPT
Parancsolj ez az rpt le van irva mit merre hogyan sajna ujbol le kell tolteni a klienst. Jo kis szerver eleg nepes meg minden. -
shader00 #332 De ha valaki tudna ajánlani egy szervert ahova még fel is lehet menni néha azt megköszönném. -
shader00 #331 kösz már megoldottam,
az english szerverre sikerült bejutnom nagynehezen
yuppi
rulezz gammme -
#330 brazilra nekem is mezz regelt.
Bár enyémet odaadom ha kell ,ugyse nyomom már.
Vagy megkéred mezzt hogy lehet oda csatlakozni ahhol ök is nyomják,végülis ugyjobb ha van valaki aki segit -
shader00 #329 amugy ezzel a játékkal hogy lehet játszani ? az angol szerverre nem enged fel, a barzilon meg képtelenség regisztrálni!
akinek van tippje írja meg THX -
shader00 #328 ÜDV! Tudna segíteni vki ? A képek alapján elég jónak tűnik a játék, így hát leszedtem a 3.10.3 -as klienst, és a VALENTO nevű szerveren próbálkoztam belépni, kevés sikerrel :S
Tudna vki essetleg szervert ajánlani vagy megmondani hogy mér nem tok bemenni ?
Előre is köszönöm -
#327 RPT... az melyik? :O Nem inkább kr, mint korean? :O
Mindenesetre csak a lelkesedésem volt nagy, inkább kivárom a Second Enigmát. :/ EPT tényleg nagyon lassú + összevonták a régi szervereket, az 58-as szintű karim (ata) meg ugye eltűnt. :P
Írhatnék az adminoknak ugyan, de azok már akkor lesz*rták magas ívben a júzereket, amikor még fizettünk is a játékért. :P
Úgyhogy egyelőre várok a PT-vel... :o -
#326 kár, hogy inkább a Br-t választod...
Meg ott lassan is fejlődsz :) De ha te azt akarsz akkor akard azt :D majd gondolok rád ha 100 leszek :D -
#325 oo,én inkább a brazilt nyomnám,márha felis raknám:)
De jobb lenne ha a second enigma kijönne (meg nem kellene izompc hozzá) -
#324 Sziasztok!
Rég voltam már én is errefelé :D
Hogy vagytok cimbik?
Nyomtam egy kicsit az EPT-vel és meg kell mondanom, hogy baromira lassú és nincs kedvem megint felhúzni egy bármilyen karaktert is 70 vagy afölé :(
Ezért mezzaninnal elkezdtük nyomni az RPT-t ami aszem 50X-es szorzója van vagy eféle. Hamar el lehet érni a 70-et szerencsére :D Mondjuk nekem fájterem van és 80-tól eléggé hosszadalmas egy szint, de még mindig jobb mint ha az EPT-n nyomnám. ott ezek a szintek legalább 1 év vagy több.
Szóval ha volna kedvetek nektek is jönni Pristonozni akkor gyertek ide. Adok címet is meg minden.
Na legyetek rosszak.. még majd felnézek valamikor !
BYBY -
#323 Csak nem bírtam ki! :D
Tegnap letöltöttem a legfrissebb klienst, ma telepítem és megnézem, mi a helyzet a régi karimmal. Ha "meghalt", még egyet megpróbálok: írok az adminoknak, hátha fel bírják éleszteni. :P Ha nem, nem, fájó szívvel ugyan de ismét újrakezdem a játékot, immáron kétszázadszorra. xDDD Bízzunk benne, hogy mire megint megunnám, VÉGRE kint lesz a Second Enigma. :) -
#322 Haha, hát igen. :DDD -
#321 hja,elöbb is lehetett volna ingyenes.
ugy köbö, 3 éve:D -
mezzanine #320 Hat egy kicsit eltoltak a dolgot tehat holnap deltol lesz ingyenes a karbantartas utan ^^ -
#319 Ingyenes az ept??? :O :O :O
A picskuba, sz'tem sokra már nem megyek vele, mivel már 2006. augusztusa óta nem játszom az ept-vel. :( Sz'tem már meg sincs a régi accountom. :/
Előbb is ingyenessé tehették volna. o.O -
mezzanine #318 Derég jártam erre ^^
Szoval az a helyzet, hogy 05.16 -tol azaz mátol ingyenesse tettek az ept -t kesobb jon ki hozza itemshop is, de szerintem ez nemnagyon erint senkit sem :) -
#317 Hümmm... privát szerver. Én is nyomulhattam volna vele, a volt klánom is csinált egyet, hívtak is, de akkor - még tavaly nyáron/ősszel - úgy voltam vele, hogy eleget játszottam én már a PT-vel, a fenének se hiányzik, inkább megvárom míg kihozzák a Second Enigmát. :P
Persze nem hozták ki az ígért időpontban (2006. november), úgyhogy most megint gondolkodom rajta, hogy talán mégiscsak ki kéne próbálni azt a privát szervert! xDDD
Egyébiránt van valakinek új infója a Second Enigmáról...? :P -
#316 Nya tessék itt a pach:
http://www.chaospt.com/ChaosPTPatch.exe
és még ezt is le kell szedned.. és a patch után feltenned...
http://www.chaospt.com/IP-Fix.exe
Jah és javaslom a figyelmedbe, hogy szedd le hozzá az angol PT-t mert a brazillal nem nyillik meg pár insta.. Van Boss map mag Ice2-is..
én már 90 vagyok és van egy 80-as fájterem is :)
majd jelezz itt vissza és akkor megkereslek fenn
na pápá -
#315 majd otthonról elküldhetem a linket meg a patchot ha kell
-
#314 vá,már 80?:D -
#313 Na sziasztok!
Elég jó a Privát szerver.. legalább megtudom, hogy mivel érdemes és mibe érdemes tenni.. Ha netán mégsem jó az elosztás akkor lehet újra rakni :)
elértem a 80-at :) Már csak 10 szint és a legjobb cuccokat fogom találgatni :) -
mezzanine #312 Na talaltam egy masik szervert ez sokkal nepesebb piac on is van forgalom, egyszoval jol ki van talalva az egesz. -
mezzanine #311 Hat most eppen atom lag van jatszhatatlan meghalok az elso kavicsnal, remeltem hogy nem fog lagolni. -
#310 2 nap alatt 66level?
de igy 1 hét és vége is:P -
mezzanine #309 Na 2. nap nem is olyan konnyu mint gondolnank. 66. szinten vagyok mostmar nemjon olyan gyorsan az xp inkabb olyan kellemesen halados, viszont cuccaim eleg tragyak, es ezert nehez tovabb fejlodni. Csak par izelito NS Synth armor PS Plate Boots, NS Wing Bracelets, NS Metal Gauntlets FS Diax (boltba kaphato) FS Brutal (szinten) NS Claw Shield. Tehat ebben a gearben mar nem is olyan konnyu fejlodni :) -
mezzanine #308 Na elso nap tapasztalatabol inkabb elso oracska.
Leptem 37 szintet azthiszem ez elmondja milyen xp rate van :)
Kuldok egy screenshotot is kedvcsinalonak. es az URL -t is.
BladeWings
Szerintem addig regisztraljatok amig tehetitek ki tudja meddig lesz nyitva a cuccos. -
#307 privát?
és oda gondolom nemjo a brazil emberem:P
amugy gratula:) -
mezzanine #306 Hajjhajj mit nem talal az ember ha keres van Private szerver, kiprobalom ha mukodik szolok :)
Amugy elertem BRpt ben az 51 -t grat nekem :) -
mezzanine #305 Nah FMA is lefujva sikerult 70k er venni azer eleg olcso volt asszem :)
Mar van Titan Spearem is szoval egy ideig el vagyok latva ami hianyzik Braci Cipo kesztyu, lassan megvan az 50. szint is.
Az eventnek vege es azok a csokik mar nemjok semmire, csak a helyet foglaljak. -
mezzanine #304 Azok a potik istenkiralyak, nem csak rad hat hanem az egesz partyra -
#303 oks:P
Dee, télleg,nincs valamilyen event megint?Asszem most ért véget egy,tripla exp,meg egyeb huncut dolgok,még valami hajlongo boszivalis találkoztam,leverve meg elég jokis potionokat hajigált el. -
mezzanine #302 Na Spear mar van az FMA -ra palyazok mar csak -
mezzanine #301 Nektek nincs olyan gond hogy ricartenbe kidobal a jatek? engem allandoan nem tudok vasarolni sem :( Ha lattok PS FMA-t vagy PS Chaos Speart 100k kornyeken es viszonylag normalis statokkal gondoljatok ram -
#300 Hja,mi is reggel,és délelött nyomjuk,akkor üres a jáccotér:)
Még akkor volt jo,mikor ment a foci vb,és pont brazil meccset adtak,igaz bennt voltak,de csak a városokban ott röjöngtek ha éppen gol volt. -
mezzanine #299 Hehe Pikemannal lehet nagyondurvan is fejlodni csak rengeteg mana pia kell, reggel kb 5-10 perc leforgasa alatt 54% ot leptem 45. szinten, persze korareggel amikor a sok brazil alszik vagy istentudja mit csinal :D -
mezzanine #298 Ma leptem 2 szintet nagyonimba vagyok :D lvl 44 lattam valami ninja nenit ricartenbe, meg valami farkasasszonyt lehet megeroszakolni aki party potionokat dobal. Most meg nemtudok felmenni hogy lephessek meg egy szintet :( -
#297 Ott nyomulunk/ok,ahhol voltunk,neve nem ugrik be:)
Hokusz meg ugy hétvégefele szokta nyomni,talán lvl53,hmm ... -
#296 Na akkor már tudunk együtt menni.. :D Én még mindig csak 64 vagyok..
A Silkroadban meg nemsokára 50 :D
Hogy szoktál nyomni PT? és melyik szerveren..? mert majd megpróbálok én is menni, mert ott is el kéne érni a 75-öt :D -
#295 jelentem,kokal még néha nyomjuk:P
Bár én a 60as questnél copok,az qrvaszar:(