Karácsonyi ajándék ötletek!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Várom az építõ ötleteiteket mit vegyek a volt barátnõmnek már csak barátok vagyunk, de bajban vagyok az ajándékválasztással.
Ha van valakinek valami ötlete azt várom.
- porcelán virágtartó elefánt, vietnámi kézzel festett, 3e Ft/db
(40 cm magas, szép, nem giccs)
- mp3 lejátszó pendrive, 12e ft / db
- elektromos ágymelegítõ (imetec), 10e ft/db
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
hozzávalók:
- 1 kokusz izlés szerint
- Szilikon (átlátszó)
- vízüveg (átlátszó ragasztó)
- vasfûrész
- kvarc (én holt mészkövet használtam, az olyan mint a kristály és minden színben ponpázhat, Pilisszántón szedtem :))
- bélésanyag (kárpit a kokusz belsejébe)
Elkészítése:
Izlés szerinti kokusz felvágás vasfûrÉsszel, én spec V alakot vágtam a tetõ részére a kokusznak. Ez lenni a kinyitható része.
Megtakarítani, lesorjázni a kokuszt.
Kivágni a bélésanyag méreteit, mintavétellel a kokusz belsejébõl
Összetörni saját méretre (izlés szerint <3-4mm>3-4mm>) a kvarcot
Felvinni (beágyazni jó 3-4 mm vastagon kell kicsit száradni hagyva) szilikon segítségével a kvarcot és megvárni míg megköt a cucc, ha ez megvan még nem lesz tökéletes a felület ettõl még kicsit porrozus marad, én ezt kezeltem le vízüveggel mindenütt, és a feleslegeset lekeféltem, a végén a kvarc port is izlésesen el lehet helyezni ki-ki ahogy érzi.
Belselyére felhelyezni a bélésanyagot és kész is
OK
(remélem nem hagytam ki semmit...)
Jaaaaa a nyitórészre egy kõdíszt csináltam, ami elég nagy a fedél megfogásához és leemeléséhez.
A túlerõ legyen veled!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Tuvok: annak a lopott virágnak nagyon komoly következményei lesznek...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belõle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
én dio2+lodot vettem bátyámnak, és sztem ez nagoyn fasza kis ajándék, emrt ugyis akart venni egyet:)
๏̯͡๏﴿
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
a hasznos cucc az mindennapi dolo ami nem számít ajándéknak sztem.. pl egy fogkefe, vagy dezodor ilyenek nem jók sztem:)
๏̯͡๏﴿
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯