Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
na szval ez a jó

Isthy
Nem, de mesterséges fényben készült a felvétel, majd csinálok természetesben is, akkor lesz az igazi.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Nah javítottam kicsit rajta

Isthy
Oks, majd elküldöm, ha lesz mailcímem amire megtehetem vagy msn-en ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
"Meg Peti és az én bosszantásomra😊)))))) Nem törölnéd!"

Nem! Az élet nem mindig fenékig tejfel! ;-))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
ja és kérjük a januárt P
Breki33
de a színek igazi naptáron is ilyen fakók?
Hege eto
"Ez a kép elsõsorban Breki kedvéért készült ;-)))"
Meg Peti és az én bosszantásomra😊)))))) Nem törölnéd!

Rita istenien néz ki, nem is tudja ez a kis Laurenz mekkora mázlista....

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

De nem ám, köszi😊))))))))))

Egyem a kis szívét, nagyon szeretem! <#love11> Jó volt vele dumálni a gálán!<#dumcsi> Köszi Isthy, picit nagyobb méretben is igényt tartanék rá!😉

EGY CSAPAT VAN CSAK NYUGATON... http://gportal.hu/portal/vertenorsi/

Lacibá nagy isten, szeressük!😄DD

Isthy
Mivel most kezdõdik az új naptári év, szeretnék egy kis ajándékkal kedveskedni újvárosi szurkolóként Hegének és Petinek ;-)))
De ha jól sejtem Stanleynek sem lesz kedve ellen való az ajándékom :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Õt sajnos nem sikerült lencsevégre kapnom. De lesz ez még így se!

DUNAFERR FOREVER!!!

Hát igen, úgy lehet számolni, hogy kb 25% igaz, amit írnak... vagy egy két mondat jó esetben.

Breki33
Azért a csajokat jobban szeretem P

Az öregrõl nincs kép?

Sziporkázott
Én meg úgy hallottam nem, magától Monától és a férjétõl. 😉 Mindketten nagy tisztelõi a magyar kézinek, jól tudom. Ahogy msá esetekben is, nem kell bedõlni az újságoknak. De nonszensznek is tartanám, Mona egyik legjobb barátnõje Görbe pl. Beszélgettem velük a hosszabbításról is, kiemelték, hogy nagyon jól érzik magukat nálunk, szeretik a csapatot, a várost, a szurkolókat.
De pl. Ginrõl is mindig elimeréssel beszélnek. Szal kb. ennyit érnek ezek a cikkek....<#levele>

Az is szép létszám😊))))

<#worship><#worship><#worship><#vigyor2>
Köszi a beszámolót, és a képeket.

Isthy
Asszem kb. 15-en maradtunk, a többiek mentek haza a gála után.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy, az a rengeted Dunaferr szurkoló mind ott aludt Debrecenben, vagy utána még elindultak haza? 😮

Isthy
Debrecen hajnali fél 3-kor, két tételben

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gin díja

Ez a kép elsõsorban Breki kedvéért készült ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Néhány kép a hétvégérõl:

A dferr szurkolók egy csoportja

Ritka pillanat, Böbe zöldben (ha ezt tudná, hogy mégiscsak lefotóztam, kapnék)

BL gyõzteseink

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az igéret szép szó, illik megtartani. <#wink>
Tehát:
Pénteken reggel indultam Debrecenbe és fél 1-re értem oda, majd öcsémhez mentem lecuccolni, ott ebéd, majd 3 körül értem a Fõnixbe. A SzuCsa meccseket így nem láttam, az átalakult DSKC csapat 2. lett, a döntõben a Fraditól kaptak ki, miután az elõdöntõben az ETO ellen 1 góllal gyõztek.
Elõször a büféhez mentem mivel ott kellett átadnom a handball.hu egyik tagjának születésnapi ajándékát, amit ott rögtön ki is nyitottunk és többszöri ízlelési próbának vetettünk alá, ezt Stanley is tanúsíthatja ;-)))
A hölgyek 95-ös nosztalgiameccsére már lementem a helyemre az elsõ sorba a kispadok széksora mögé kb. 2 m-re. Talán ez a meccs tetszett legjobban az összes közül, volt szép játék, aranyos bohóckodással fûszerezve. A meccs után oda tudtam lógni a kispadhoz és néhány szót váltani Helgával, Böbével és Esztivel, meg persze készült pár kép is. Na ezek után késõbb erre már nem kerülhetett sor, mert Ágai jól letolta az ott lévõ biztonsági embert, hogy ne engedjen oda minket, maradt a távolabbról fényképezés. A 75-ös fiúk nosztalgia meccse is jó volt, hajtottak és voltak szép dolgok. A meccs után szerencsére tudtam beszélni Varga Istvánnal, akivel elég jóban vagyunk a kiskõrösi edzõsködése óta és lebeszéltük a késõbbi büféprogramot is, ami eredményesre sikerült :-)))
A média meccs marhára nem érdekelt, ezért felmentem a handball.hu csapatához és ott dumáltam velük végig azt az idõt illetve megejtettem az elõbb említett büféprogramot. Asszem ekkor mentem át Petiékhez (mp07) is egy kis csevejre. Az utánpótlás fiatalok szivacslabda meccse alatt értem vissza. A királynõ választás eredményhirdetésérõl csináltam egy-két fotót, majd jött az All Starnak nevezett meccs. Sztem túl sok volt benne a cifrázás, kevés volt a szép akció, amit azért jobban értékeltem volna. Sajnos Gin nem játszott csak a padon ült. Szerencsére pont elõttem, így kijátszva az õr éberségét, odaosontam hozzá és jobbulást kívántam a könyökének, majd megkértem fordítsa meg a széke alá rakott díjat, hogy le tudjam fotózni. Összesen ennyit tudtam vele beszélni az egész gála alatt. Valahogy nem látszott nagyon feldobottnak és nem csak az én véleményem szerint. :-(((
A meccs után százak rohantak a pályára, a játékosokhoz nem igazán lehetett odaférni, azután egyszer csak Romero odament Ginhez és kivitte a rajongók közül a pályáról. Legvégül még Fannival beszéltünk kicsit, azután indultunk ki a csarnokból mert szóltak, hogy záróra.
Elmentünk kajálni a City Burgerbe, majd irányt vettünk egy karaoke sörözõbe, ahol elvoltunk éjjel 1-ig (handball.hu kis csapata itt még velünk tartott). Majd átmentünk a Chicago Disco Bárba (asszem ez volt a neve, ha nem, majd Csucsu kijavít) ahol többekkel is találkoztunk a csajok közül (Helga, Fanni, Rita, Siti Eszti és Bea, Görbe, Móni), valamint sikerült némi Szentpétervárról „átszármaztatott” vodka társaságában pár szót váltanom Sinka Lászlóval a decemberi svéd EB-n, Malmõben általunk jólesõen várt újabb dánverésrõl ;-)))
Kb. fél 3-kor indultunk haza, ki-ki saját szállására, majd a dél körüli „kellemes” ébredés után irányt vettem Újvárosba szilveszterezni. Ott estétõl kis Dferr szurkoló csapatunk nagyot bulizott, a Havannában Ritával is összefutottunk, dumáltunk és táncoltunk, meg koccintottunk vele, azután reggel 5-kor sikerült elbotorkálnunk a szállásunkra, mert már nagyon ránk fért a pihenés ;-))) Délután fél 2-kor sikerült magamhoz térni, majd némi kaja után úgy éreztem ideje végre indulnom haza Kiskõrösre.

Szuper hétvége volt minden tekintetben!!! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ne is emlegessük, én is megtettem ezt a handball.hu-n, de túl fájdalmas. Ráadásul lassan itt lesz január 19-e... <#sir>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A könyöke sérült, állítólag kiujult a norvégok ellen szerzett sérülése, amikor a meccs vége felé az egyik leinduló norvég ziccerét védte. Kb. 1,5 m-rõl lõtték tiszta erõbõl, lendületbõl telibe a bal könyökét, látszott a Tv-ben is, hogy fogta utána fájdalmasan.

DUNAFERR FOREVER!!!

Azért közben tegyünk említést Csenki Juditról is😉

Isthy
Biztos voltam benne, hogy megemlíted! <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szintén gratulálok és bizony nagyon várjuk már, 5-e már nem messze van!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Kész lesz biztos, mivel a Hypo meccs már megvan, ma este pedig megcsinálom a Krim meccset is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Úgy hallottam Gogirla eléggé lekicsinylõen beszélt a magyxar válogatottról szemben az edzõjükkel aki viszont nagyon kultúráltan nyilatkozott.
Meglepõen sokat megért, beszélni is tud picit, angolul szoktunk dumálni. Gondolom a szép képeket nézegeti meg fõleg. 😉

Breki33
tud magyarul?
Gyõrben a Magvassy csarnokban vettem meg a könyvet a múlt heti torna idején, Piga is ott vásárolt 1-et karácsony elõtt. Az én példányom rendben van, leellenõriztem vásárláskor. 4600 pénz volt. Nagyon nem tudtam megnézni, mert a Mona Gogirla férje azonnal kölcsönkérte, a holnapi meccsre hozza vissza. 😊

kaloz174
Ez nem jó hír!😞
Talán még sosem volt ilyen jó esélye egy sikeres szereplésre az ETO-nak.

Mindenesetre mielõbbi gyógyulást mindenkinek!!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Hege eto
Én aztán nem vagyok betojva<#mf2>, de örülni sincs miért sajnos. Holnap hívlak!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
Íme, egy riport, amit elsõsorban Isthynek a figyelmébe ajánlanék😊

Pálinger boldog Romero mellett

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
köszönöm
a könyvbe [email protected] szerepel

Breki33
köszi ezt tudom, de email kéne ugyanis azt igérték írnak és azóta se jött semmi
Prexton Kft., Budapest, XIII. kerület, Dózsa György út 53. Tel.: 1/412 1120 Fax: 1/412 1119
A kezilabdagala.hu oldalon ez a cím szerepel.

Tudom sajnos, hogy mekkora csapás volt a Dunaferres játékosoknak, de a mieinknek is, akikkel együtt játszott még. A lelki pluszt a tartásra értettem, meg a különbözõ fogadalmakra, ami nagyon sokáig vitte elõre õket.

Reméljük, a mieink is vitézkedni fognak, azért is írtam elõbb azt Hegének, amit. No betojás. 😊)

Breki33
az a lelki plusz nemcsak plusz volt

de igazad van csak arra céloztam, hogy ottis elõre sajnáltuk aztán hogy vitézkedtek
A tavalyi Dunaferrnél azért picit más volt a helyzet sajnos. Ott Kulcsi sajnálatos halála adott egy olyan lelki pluszt, ami sok sérülésen és gondon átlendítette õket. Nem ugyanaz a két szituáció, hasonló, de mégis teljesen más...

Ne temessünk semmilyen álmot egyelõre, ahogy telón is beszéltük, neki kell ugrani az összes ellenfélnek, nem betojni Görbéék hiánya miatt, aztán majd meglátjuk mire lesz elég, pár meccs után lehet gondolkodni a hogyan továbbról.

Breki33
Prexton Kft emailcímét meg tudja mondani valaki?
Breki33
Amúgy Gini-vel mi van?
Breki33
ismerõs a helyzet tavaly ugyanez volt a Dunafernél
Aztaqrva.....😞 Még el sem kezdõdött a BL...

Úgy úgy, pontosan😊))) Jól tetted, kösz😊))