Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
igazából énis buszke vagyok arra, hogy apu védett a Fradiban.
régen állandóan Fradi meccsekre jártunk-foci
De ami most van az...........
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
szerencsére újpesti dózsa nincs kéziben :-)
95 óta vagyon nagy kézirajongó a szállj el kismadárral jöttem.
Bár emlékeim szerint az elõtte lévõ EB-n is néztem már Fariékat és bosszantott, hogy elcsalják. Pedig mi voltunk a legjobbak akkor is.
csak kéne még pár igazi fradista és cornexi-s is :-)
bár lehet hogy akkor elvesztené a fórum a családias jellegét
úgyhogy jó lesz így
Szóval, amil fent vannak képek a neved alatt te vagy?
Jó volt még az én izlésemnek is...
De akkor én is kérdezek, te milyen drukker vagy, vagy csak általában kézirajongó?
A dunaferresek mindenütt ott vannak, Isthy meg pláne 😄D
na legközelebb már ígérem kézilabdáról írok, most eL 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
De akkor nehogy csak letámadjalak BUÉK neked.
Á mindig szétoffolom a topicom
Tényleg aki leszedte a szilveszteri zenét, hogy tetszett?
Lassan elfoglalják a Dunaferesek a fórumot PPPP
Még jó hogy kedvelem õket.
Isty aztán tud toborozni ha annó nem toborzom õt ide lehet még mindig egyedül irkálgatnnáknék
Ismeretlen azért nem vagyok, szerintem itt jópáran ismernek, személyesen is.
Rendszeresen elõfordulok más fórumokon is, a nevem mindenhol ugyanez kivéve ahol 2005-re végzõdik és ajk-ra, mert nem volt elég 3 betû vagy már fogalalt volt. Kitiltani még nem tiltottak ki sehonnan, de feltudombõszíteni az embereket, tehetségem van hozzá, Hege pont ezért imád annak ellenére, hogy dunaferr szurker vagyok 😄DDDD
egyéb? ;D
végre felvilágosultam egyik ügyben jön egy másik ismeretlen P
nemér, hogy csak az én képem lehet megnézni
Üdv mindenkinek!
4-5 gólos vezetésnél a Corinak illett volna megnyugodni, de nem így történt.
(A Vasas igyekezetébe még a Prof. is beleizzadt.😊 Egyébként most elég érthetõen és tõmondatokban beszélt az idõkérések alkalmával.)
De az tény, hogy nagyon rosszkor jöttek ezek a sérülések, tekintve a köv. meccseket.
Mindenkinek mielõbbi jobbulást!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Egyébként az Index-fórumon többen szemrehányást tesznek a bíróknak. Sokat hibáztak, de nem éreztem úgy, hogy döntõen befolyásolták volna az eredmény alakulását.
DUNAFERR FOREVER!!!
No akkor, nem túlságosan foglakoztak a sérültekkel. Szép nagy arányú gyõzelem.
DUNAFERR FOREVER!!!
még mindig nem válaszoltak ezek a könyvesek
nem jár valakli mostanában arra megfenyegetni õket? PP