Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Ez igaz csak nem értem miért nem mert lõni.
Iványi Dalma a pécs játékosa! vagyis suli : Pécs!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Ezzel együtt is nagyon hasznos csapattag volt, mert amikor pályára lépett, az oroszok egy emberként csak rá figyeltek, így a többiek teret kaptak. A végén sikerült gól<#taps>t is szereznie! <#taps><#taps>
Én inkább azt nem értem, Ivett miért nem játszott, még akkor is, ha Meli szinte nyerõ embernek bizonyult?!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Az sima liba lesz.

EGY CSAPAT VAN CSAK NYUGATON... http://gportal.hu/portal/vertenorsi/

kaloz174
Bravó Dunaferr!!!<#worship><#taps><#worship><#taps><#worship><#taps>
Most kiderült, mennyire jó is ez a csapat, ha kijön a lépés, ha ennyire akarnak!!! <#eljen><#eljen><#eljen>

Breki33
Viszont Bojánával nem tudom mi van.

Bár remek labdákat adott, de egyszerûen félt lõni.
Breki33
Igen Lovi is úgy játszott mint Zágrábban végre
Breki33
Szép volt csajok

Nagyon tetszett Kitti és Melinda is fantasztikus.

Értse ki ahogy akarja.

Sztem Melinda rajta lesz az olimpiai gépen

HAJRÁ FRADI !!!!!

BRAVÓÓÓÓÓ D.FERRRRR !!!!!!!!!

Gratulálok a Dunaferrnek! Ami nekem a legnagyobb öröm, hogy Lovi visszatért a nemzetközi porondra, illetve Hofika ragyogó bemutatkozása ugyanitt a tv nyilvánossága elõtt!
Mostantól fõleg a mieinknek szurkolok, de figyelem a Fradit és a Lokit is, szurkolok mind2 csapatnak!

Breki33
Bocsi Mesi de nem értem
Breki33
Eddig jó a kezdés
nem-nem mint lelkes szurkoló, hja kérem a régiszépidõk mikor még nem divatkanapé drukker voltam 😄

igen, írtam is egy idézetet ferr fórumba, csakhogy becsüljük már meg míg itt van, ne utána sírjunk mikor elmegy máshova. 😊
Én is éltem kritikával vele szemben, de becsülöm nagyon😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

egyértelmû: tüke akarok lenni 😄 Dalmusból tudnod kellene 😄

Breki33
mint védõszent?

Amúgy Kiss Szilárdot kezdik kikezdeni
Breki33
honnan suliból
köszi, köszi, köszi 😄DDDDD

Ha beszélsz vele, mondd meg neki, hogy õ a legjobb irányító, ha kéziznék õ lenne a példaképem, de így marad Iványi Dalmus 😄DDD

jajj, én imádom azt a fiút, mégha nem is volt szép ahogy itt hagyott minket. 😄D
Szerintem az elsõ tízben benne van akiket itt imádott mindenki persze az élén KISS SZILÁRD van!
sosem felejtem el, mikor gyõri edzõ volt, és itt játszottak. Ellenfél edzõje még sosem kapott ekkora tapsot, és mi B-közepesek a nevét skandáltuk.
Meg volt transzparens is asszem, Mindörökké Kiss Szilárd volt rá írva, mintha láttam is volna errõl képet a 25 év aranyban címû könyvben, de most nem találom 😄 de lehet rosszul emléxem 😄
DE jó könyv, akit érdekel a veszprémi kézilabda annak érdemes elolvasni, de fõként azért mert én is benne vagyok fotóformájában 😄

Isthy
Nem rossz ötlet, de nem késõi már egy kicsit? ;-)))

Küldtem neked egy kis ajándékot a freemailes fiókodba!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Lassan indulunk a medvevadászatra, remélem jól sül el! ;-)))))))

HAJRÁ KOHÁSZ!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor valszeg lesz közös bodzapusztításunk Gyõrben valamelyiken mindenképpen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Én meg mikor jövök haza a suliból, ha minden igaz látok Zomba táblát.
Gondolkoztam is, hogy elhozom Dzombának 😄

Szerintem is a Népliget a legjobb hely😊))))))

Gyõrben is szívesen látunk minden kedves fórumozót, ha esetleg erre tévedne. Akár a szurkolói tornán, amely kimondottan bodzapusztítónak bizonyult tavaly is. 😊 Amúgy úgy tudom, az emléktorna idén Gyõrben lesz.

Breki33
Ejha oda jártunk Disco-ba PP
Isthy
Akkor szépen alakul ez a Tolna megyei dolog, az én õseim annak idején Zombáról jöttek át ;-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Ezért kéne vki aki a könyéken lakik.

Pestiként biztos kimennék.
Breki33
szval labda's family
Breki 1-2 Népligeti fórumot ebben az évben iktassál be magadnak, vagy Újvárosit, valahogy csak összejön! Tudod BODZATÚRA!!!!!
pl: ANITA emléktorna. (még leírni is szörnyü)

Ha már itt tartunk, az én családom nagy része is Tolna megyei: Simontornya.😉

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Breki33
azt tom de nekem olyan kell akivel lehet mecsre menni
Isthy
Ez bizony így van!

DUNAFERR FOREVER!!!

Tényleg a FCK oldalán az szerepel, hogy bizonytalan, hogy játszik e a Horsens elleni meccsen a könyök ésrülés miatt.

kaloz174
Nagyon hiányzik. Nem csak, mint kapus, hanem mint olyan játékos, aki minden szempontból tartást ad a csapatnak!

kaloz174
Családom fele Tolna megyei! <#smile><#wave> Echte sváb beütéssel! <#nevetes1>

Talán 1-2 alkalommal fordult meg itt!

Azért nyugodtabb lenne minden újvárosi szurkoló, ha Õ állna a kapuban!

Breki33
mert?
kaloz174
Jött szembe velem ez a fotó! <#wink>

kaloz174
Én meg senki vagyok <#conf><#vigyor>

Úgy hallottam, hogy az egyik, a válogatottat is támogató mobilcég szponzorálta õket.

Tényleg, járt errefelé régebben egy Etelközi Vata nevû szintén gyõri szurkoló srác, vele mi lehet,<#nemtudom>...

Igazi úriemberként viselkedett a magyar csapattal az egész vb alatt állítólag.

Isthy
Ebben nem kételkedtem, hogy gyorsan jól fogják érezni magukat! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én azt mondom iszonyúan nehéz meccs elé nézünk. Ha normálisan játszunk és legfõképpen lesz kapusteljesítmény akkor meglesz. Nekünk is van legalább annyi jó játékosunk mint nekik, minden azon múlik, hogy funkcionálunk csapatként. Ebben jók szoktunk lenni, remélem most is azok leszünk. Persze kellenek az egyéni jó teljesítmények és többektõl, mert 1-2 nem elég.
Nyerni kell, nincs mese, ha akarunk valamit a BL-ben a továbbjutás szinjén. Remélem a közönség is megérti, hogy most mekkora szükség van rá és ennek megfelelõ hangulatot teremt és ûzi-hajszolja majd a csajokat.

HAJRÁ KOHÁSZ!!! HAJRÁ CSAJOK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Mûködik!! <#taps><#taps>

Breki33
int irtam élõben adja
Trefilov óbégat, meg ugrál, ez legyen az Õ bajuk, de a VB-n nagyon szimpatikusan elismerte a magyar csapat játékát!! Ez pozitív!

miért?