Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki akkor BB a pályafutásával sokmindent bizonyított, és ezért tartom NAGYJÁTÉKOSNAK!!! <#wink>#wink><#eljen>#eljen>
Ahogy Siti Bea, így én is "elfogultvagyok" BB-vel! Válalom!!!
...mondjuk oda vissza a csoportban 1-gyel kikapunk a Slagelsétõl de másodikként továbbjutunk, aztán bl elõdöntõ visszavágóján a jégcsarnokban fogadjuk õket... <#papakacsint>#papakacsint>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Aztsetudom kinek szurkoljak akármelyik oldalon.
Ezzel kapcsolatban viszont nem értek egyet a BB-t kritizálókkal akik szerint csak egy sarkot tud lõni illetve sokat hibázik. Igaz elõbbit már hallottam Mónikára is
Bár a posztján iszonyú erõs a konkurencia (kellemes gondok Andrásnak), de nem tartom lehetetlennek, hogy Pekingben ott lesz a válogatottban.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként a cikk címe azért hozta a szinvonalukat...
DUNAFERR FOREVER!!!

"Vincze Melinda viszont ha nem vigyáz hamarosan válogatott lesz."
Piga hírek
DUNAFERR FOREVER!!!
Melindáról annyit, hogy volt szerencsém annak idején látni õt itthon még az anno létezett kiskõrösi nõi NB I/B-s csapatban nagyon fiatalon és már akkor nagy jövõt jósoltunk neki. Lasan kezd a jövõképünk alakulni! Bravó Melinda! <#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
– Milyen reményekkel várták a hét világbajnokkal felálló orosz bajnokot?
– A rövid karácsonyi szünet után csak a Togliatti elleni taktikát gyakoroltuk – mondta a Dunaferr 22 éves balszélsõje, Vincze Melinda, aki hat gólt lõtt, és a mezõny legjobbja volt. – Láttuk ellenfelünk egyik õszi bajnoki mérkõzésének videofelvételét, valamint részleteket a világbajnok orosz válogatott meccseibõl.
– Pedig az orosz válogatott nem azonos a Togliattival.
– Nem, mégis okulni lehetett a decemberi világbajnokság mérkõzéseibõl, hiszen az orosz keretben hét játékos volt a Ladából.
– Úgy tûnik, sikerült.
– Az eredmény legalábbis ezt mutatja.
– Mivel bízta meg önt Kiss Szilárd edzõ?
– Fõleg a védekezésben kellett segítenem, de persze a támadásokban is kaptam feladatot.
– Remekül védekezett, ráadásul pedig a mezõny legeredményesebb játékosa lett.
– Sokat segítettek a társaim, ennek volt köszönhetõ, hogy indításból, de az átlövõ vagy a beállós helyérõl is eredményes lehettem.
– Mikor játszott legutóbb ilyen kirobbanó formában?
– Nem is nagyon tudom felidézni, mert mostanában nem jött ki ennyire a lépés, de remélem, a folytatás hasonlóan alakul, és a Dunaferr sikeresen menetel tovább mind a Bajnokok Ligájában, mind az NB I-ben.
– Miért volt feltûnõen jobb, gólerõsebb a Dunaferr?
– A helyzeteink többségét belõttük, a védekezésünk, valamint Hoffmann Kitti kapusteljesítménye átlagon felüli volt.
– Az oroszok meglepték valamivel önöket?
– Szinte semmivel. Azt játszották, amire számítottunk, és amire az edzéseken Kiss Szilárd mester felkészített bennünket.
– Mit ér ez a gyõzelem a csoportban?
– Sokat, mert nem csupán két pontot szereztünk. A sikeres rajt a legerõsebb európai kupasorozatban óriási lelki pluszt ad a csapatnak.
A csoport másik meccse: Knjaz Milos (szerb)–Slagelse (dán) 24–33 (10–15)
Sikeres volt a beugrás
Az újvárosiak mestere, Kiss Szilárd szinte megilletõdött a BL-diadal után, ám amikor aludt egyet a sikerre, már hideg fejjel értékelt.
"Becsülettel felkészültünk, és becsülettel harcoltunk – mondta Kiss Szilárd. – Különösen Hoffmann Kitti remek teljesítményének örülök, hiszen õ második számú kapusként kapta meg ezt a mérkõzést, mert Sirina Irina lábsérülése nem jött teljesen rendbe. Élt a lehetõséggel, remélem, ez megnöveli az önbizalmát. A védekezésünk sokat javult, amiben játékosaink lelkesedése is közrejátszott. Támadásban több kitûnõ teljesítmény akadt, a belsõ posztokon és a széleken egyaránt jól játszottunk. A további Bajnokok Ligája-esélyekrõl még korai beszélni, de ez a siker alapnak nagyon jó."
Többre tartják magukat
Lovász Zsuzsa: "Az elmúlt egy hónapban olyan fizikai felkészítésen jutottunk túl, amilyenben még az alapozó idõszakban sem volt részünk. Néha azt hittük, elájulunk. Szombaton mindenki szenzációsan játszott a Dunaferrben, én pedig végre be tudtam bizonyítani, hogy a sérülésem és a térdmûtétem után visszanyertem a formámat."
Kindl Gabriella: "Hittel készültünk, lelkileg is sikerült jól ráhangolódnunk a találkozóra. Betartottuk a megbeszélt taktikát, mindenki élvezte a játékot. Csapatunk mindenképpen többre tartja magát annál, mint amit az õsszel mutatott. Remélem, lassan túljutunk a nehézségeinken."
Gáspár Gabriella: "Végre megint úgy játszottunk, ahogyan régen. Ezt így éreztük a pályán, és ezt igazolják a visszajelzések is. A televízióban azzal harangozták be ezt a meccset, hogy a mostani Dunaferr már nem az, amely két éve oda-vissza megverte a Togliattit. Tényleg nem ugyanaz a csapatunk, de a gyõzelem ismét megszületett."
2006-01-09 01:44
Pompásan rajtolt a nõi BL-csoportküzdelmekben a Dunaferr NK, amely Vincze Melinda vezérletével gyakorlatilag lesöpörte a pályáról az orosz Lada Togliattit (30–27).
Vincze Melinda nem ijedt meg az orosz sztároktól, és hat góllal járult hozzá a Dunaferr meglepõ sikeréhez
– Milyen reményekkel várták a hét világbajnokkal felálló orosz bajnokot?
– A rövid karácsonyi szünet után csak a Togliatti elleni taktikát gyakoroltuk – mondta a Dunaferr 22 éves balszélsõje, Vincze Melinda, aki hat gólt lõtt, és a mezõny legjobbja volt. – Láttuk ellenfelünk egyik õszi bajnoki mérkõzésének videofelvételét, valamint részleteket a világbajnok orosz válogatott meccseibõl.
– Pedig az orosz válogatott nem azonos a Togliattival.
– Nem, mégis okulni lehetett a decemberi világbajnokság mérkõzéseibõl, hiszen az orosz keretben hét játékos volt a Ladából.
– Úgy tûnik, sikerült.
– Az eredmény legalábbis ezt mutatja.
Az NSO ajánlja
BAJNOKOK LIGÁJA
KEK
EHF-KUPA
Bajnokságok, kupák, vb, Eb, olimpia
Kézilabda-lexikon
– Mivel bízta meg önt Kiss Szilárd edzõ?
– Fõleg a védekezésben kellett segítenem, de persze a támadásokban is kaptam feladatot.
– Remekül védekezett, ráadásul pedig a mezõny legeredményesebb játékosa lett.
– Sokat segítettek a társaim, ennek volt köszönhetõ, hogy indításból, de az átlövõ vagy a beállós helyérõl is eredményes lehettem.
– Mikor játszott legutóbb ilyen kirobbanó formában?
– Nem is nagyon tudom felidézni, mert mostanában nem jött ki ennyire a lépés, de remélem, a folytatás hasonlóan alakul, és a Dunaferr sikeresen menetel tovább mind a Bajnokok Ligájában, mind az NB I-ben.
– Miért volt feltûnõen jobb, gólerõsebb a Dunaferr?
– A helyzeteink többségét belõttük, a védekezésünk, valamint Hoffmann Kitti kapusteljesítménye átlagon felüli volt.
– Az oroszok meglepték valamivel önöket?
– Szinte semmivel. Azt játszották, amire számítottunk, és amire az edzéseken Kiss Szilárd mester felkészített bennünket.
– Mit ér ez a gyõzelem a csoportban?
– Sokat, mert nem csupán két pontot szereztünk. A sikeres rajt a legerõsebb európai kupasorozatban óriási lelki pluszt ad a csapatnak.
A csoport másik meccse: Knjaz Milos (szerb)–Slagelse (dán) 24–33 (10–15)
Sikeres volt a beugrás
Az újvárosiak mestere, Kiss Szilárd szinte megilletõdött a BL-diadal után, ám amikor aludt egyet a sikerre, már hideg fejjel értékelt.
"Becsülettel felkészültünk, és becsülettel harcoltunk – mondta Kiss Szilárd. – Különösen Hoffmann Kitti remek teljesítményének örülök, hiszen õ második számú kapusként kapta meg ezt a mérkõzést, mert Sirina Irina lábsérülése nem jött teljesen rendbe. Élt a lehetõséggel, remélem, ez megnöveli az önbizalmát. A védekezésünk sokat javult, amiben játékosaink lelkesedése is közrejátszott. Támadásban több kitûnõ teljesítmény akadt, a belsõ posztokon és a széleken egyaránt jól játszottunk. A további Bajnokok Ligája-esélyekrõl még korai beszélni, de ez a siker alapnak nagyon jó."
Többre tartják magukat
Lovász Zsuzsa: "Az elmúlt egy hónapban olyan fizikai felkészítésen jutottunk túl, amilyenben még az alapozó idõszakban sem volt részünk. Néha azt hittük, elájulunk. Szombaton mindenki szenzációsan játszott a Dunaferrben, én pedig végre be tudtam bizonyítani, hogy a sérülésem és a térdmûtétem után visszanyertem a formámat."
Kindl Gabriella: "Hittel készültünk, lelkileg is sikerült jól ráhangolódnunk a találkozóra. Betartottuk a megbeszélt taktikát, mindenki élvezte a játékot. Csapatunk mindenképpen többre tartja magát annál, mint amit az õsszel mutatott. Remélem, lassan túljutunk a nehézségeinken."
Gáspár Gabriella: "Végre megint úgy játszottunk, ahogyan régen. Ezt így éreztük a pályán, és ezt igazolják a visszajelzések is. A televízióban azzal harangozták be ezt a meccset, hogy a mostani Dunaferr már nem az, amely két éve oda-vissza megverte a Togliattit. Tényleg nem ugyanaz a csapatunk, de a gyõzelem ismét megszületett."
"Lovász Zsuzsa: "Az elmúlt egy hónapban olyan fizikai felkészítésen jutottunk túl, amilyenben még az alapozó idõszakban sem volt részünk. Néha azt hittük, elájulunk. Szombaton mindenki szenzációsan játszott a Dunaferrben, én pedig végre be tudtam bizonyítani, hogy a sérülésem és a térdmûtétem után visszanyertem a formámat."
<#hamm>#hamm><#eljen>#eljen><#papakacsint>#papakacsint>
😄
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
(Jó éjt!)
úgyis mindenkitõl van...
de majd meglátom azért.
szerdán megyek halas ellen, majd aakkor megoldom. 😉
Nekem még nincs!
😞
Takigabinak ma van a szülinapja! Hoppá!
Nagyon régen nemjárt erre!
(Én is így jártam, amikor porcos lett a térdem.)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!