Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na az ilyen huhogókat szeretem! Õk azok akik most kritizálnak, de ha a köv. torán BB remekel akkor istennõt kiabálnak!
Ha valaki akkor BB a pályafutásával sokmindent bizonyított, és ezért tartom NAGYJÁTÉKOSNAK!!! <#wink><#eljen>
Ahogy Siti Bea, így én is "elfogultvagyok" BB-vel! Válalom!!!

Breki33
na téged vártalak

szval holis lax te?
Duby
Hát jó volna, ha ez a szombati meccs nem egy csúcspontot, hanem az ezévi alapot képezné, és errõl esetleg fejlõdne a csapat. Remélem hogy így lesz, mert sokkal-sokkal több van bennük, mint amit eddig sikerült kihozni, de még bármi lehet idén is...
...mondjuk oda vissza a csoportban 1-gyel kikapunk a Slagelsétõl de másodikként továbbjutunk, aztán bl elõdöntõ visszavágóján a jégcsarnokban fogadjuk õket... <#papakacsint>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
Ja Melindának annyi az elõnye még, hogy ha formában van fantasztikusan védekezik is.
Breki33
ja és creméljük idén megmutatja Anjanak újrra és remélem az egész csapat
Breki33
Hát igen szélsõkbõl el vagyunk látva.

Aztsetudom kinek szurkoljak akármelyik oldalon.

Ezzel kapcsolatban viszont nem értek egyet a BB-t kritizálókkal akik szerint csak egy sarkot tud lõni illetve sokat hibázik. Igaz elõbbit már hallottam Mónikára is
Isthy
Igen, most bekopogtatott Andráshoz ezzel a pályamunkával. Bár már a tavalyi szezonban is nagyon jól helyettesítette Ivettet és sokan felfigyeltek rá. Nem tudom emlékeztek-e rá, de amikor tavaly a BL elõdöntõ után a Fotex szurkolók Anja Andersennel csináltak egy riportot, abban Anja is megemlítette, hogy nagyon tetszett neki a játéka és nagy jövõ elõtt állhat. Sajnos õsszel sérüléssel bajlódott, de úgy tûnik sikerült rendbe jönnie. Csak így tovább!
Bár a posztján iszonyú erõs a konkurencia (kellemes gondok Andrásnak), de nem tartom lehetetlennek, hogy Pekingben ott lesz a válogatottban.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jól gondolod <#wink>

Egyébként a cikk címe azért hozta a szinvonalukat...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
tessék Mesihez fordulni õaz aki sokat kíván P
Én meg azt szeretném, hogy a szombati forma tartós legyen az Újvárosnál!!!!!

Gondolom csak ezért nézted!! <#smile>

Breki33
Én pedig kezdek büszke lenni magara ha emlékeztek ezt írtam tavaly év közben

"Vincze Melinda viszont ha nem vigyáz hamarosan válogatott lesz."
Isthy
Most szentségtörést követtem el, mert olyan helyen jártam, amit szívbõl utálok, de ebben az esetben kivételt tettem.

Piga hírek

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Látom végre az NSO is észrevette, hogy ki volt a nap embere szombaton és a többiek is akik megszólaltak jól játszottak.
Melindáról annyit, hogy volt szerencsém annak idején látni õt itthon még az anno létezett kiskõrösi nõi NB I/B-s csapatban nagyon fiatalon és már akkor nagy jövõt jósoltunk neki. Lasan kezd a jövõképünk alakulni! Bravó Melinda! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Ragaszkodom az eredeti formához😊)) Csak a fotóhoz már nem volt kedvem.

Breki33
szép volt

még a bekezdést kéne beljebb húzni P
Jah. Adok a stílusra😊)))))

Breki33
A vastagítást te csináltad?
kaloz174
😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Ehh, lassú voltam😊

kaloz174
A Vasas-kupán kiderült, hogy pl. Detti nem utazhat a Gálára - Gadrika legnagyobb bánatára. Mivel KSZ 30-án! edzést vezényelt a csajoknak! <#wink> Ma már biztosan megértik!...

"Remélem, a folytatás is hasonlóan alakul"

– Milyen reményekkel várták a hét világbajnokkal felálló orosz bajnokot?
– A rövid karácsonyi szünet után csak a Togliatti elleni taktikát gyakoroltuk – mondta a Dunaferr 22 éves balszélsõje, Vincze Melinda, aki hat gólt lõtt, és a mezõny legjobbja volt. – Láttuk ellenfelünk egyik õszi bajnoki mérkõzésének videofelvételét, valamint részleteket a világbajnok orosz válogatott meccseibõl.
– Pedig az orosz válogatott nem azonos a Togliattival.
– Nem, mégis okulni lehetett a decemberi világbajnokság mérkõzéseibõl, hiszen az orosz keretben hét játékos volt a Ladából.
– Úgy tûnik, sikerült.
– Az eredmény legalábbis ezt mutatja.
– Mivel bízta meg önt Kiss Szilárd edzõ?
– Fõleg a védekezésben kellett segítenem, de persze a támadásokban is kaptam feladatot.
– Remekül védekezett, ráadásul pedig a mezõny legeredményesebb játékosa lett.
– Sokat segítettek a társaim, ennek volt köszönhetõ, hogy indításból, de az átlövõ vagy a beállós helyérõl is eredményes lehettem.
– Mikor játszott legutóbb ilyen kirobbanó formában?
– Nem is nagyon tudom felidézni, mert mostanában nem jött ki ennyire a lépés, de remélem, a folytatás hasonlóan alakul, és a Dunaferr sikeresen menetel tovább mind a Bajnokok Ligájában, mind az NB I-ben.
– Miért volt feltûnõen jobb, gólerõsebb a Dunaferr?
– A helyzeteink többségét belõttük, a védekezésünk, valamint Hoffmann Kitti kapusteljesítménye átlagon felüli volt.
– Az oroszok meglepték valamivel önöket?
– Szinte semmivel. Azt játszották, amire számítottunk, és amire az edzéseken Kiss Szilárd mester felkészített bennünket.
– Mit ér ez a gyõzelem a csoportban?
– Sokat, mert nem csupán két pontot szereztünk. A sikeres rajt a legerõsebb európai kupasorozatban óriási lelki pluszt ad a csapatnak.

A csoport másik meccse: Knjaz Milos (szerb)–Slagelse (dán) 24–33 (10–15)

Sikeres volt a beugrás

Az újvárosiak mestere, Kiss Szilárd szinte megilletõdött a BL-diadal után, ám amikor aludt egyet a sikerre, már hideg fejjel értékelt.
"Becsülettel felkészültünk, és becsülettel harcoltunk – mondta Kiss Szilárd. – Különösen Hoffmann Kitti remek teljesítményének örülök, hiszen õ második számú kapusként kapta meg ezt a mérkõzést, mert Sirina Irina lábsérülése nem jött teljesen rendbe. Élt a lehetõséggel, remélem, ez megnöveli az önbizalmát. A védekezésünk sokat javult, amiben játékosaink lelkesedése is közrejátszott. Támadásban több kitûnõ teljesítmény akadt, a belsõ posztokon és a széleken egyaránt jól játszottunk. A további Bajnokok Ligája-esélyekrõl még korai beszélni, de ez a siker alapnak nagyon jó."

Többre tartják magukat

Lovász Zsuzsa: "Az elmúlt egy hónapban olyan fizikai felkészítésen jutottunk túl, amilyenben még az alapozó idõszakban sem volt részünk. Néha azt hittük, elájulunk. Szombaton mindenki szenzációsan játszott a Dunaferrben, én pedig végre be tudtam bizonyítani, hogy a sérülésem és a térdmûtétem után visszanyertem a formámat."

Kindl Gabriella: "Hittel készültünk, lelkileg is sikerült jól ráhangolódnunk a találkozóra. Betartottuk a megbeszélt taktikát, mindenki élvezte a játékot. Csapatunk mindenképpen többre tartja magát annál, mint amit az õsszel mutatott. Remélem, lassan túljutunk a nehézségeinken."

Gáspár Gabriella: "Végre megint úgy játszottunk, ahogyan régen. Ezt így éreztük a pályán, és ezt igazolják a visszajelzések is. A televízióban azzal harangozták be ezt a meccset, hogy a mostani Dunaferr már nem az, amely két éve oda-vissza megverte a Togliattit. Tényleg nem ugyanaz a csapatunk, de a gyõzelem ismét megszületett."

kaloz174
Remélem, a folytatás is hasonlóan alakul"
2006-01-09 01:44

Pompásan rajtolt a nõi BL-csoportküzdelmekben a Dunaferr NK, amely Vincze Melinda vezérletével gyakorlatilag lesöpörte a pályáról az orosz Lada Togliattit (30–27).

Vincze Melinda nem ijedt meg az orosz sztároktól, és hat góllal járult hozzá a Dunaferr meglepõ sikeréhez

– Milyen reményekkel várták a hét világbajnokkal felálló orosz bajnokot?
– A rövid karácsonyi szünet után csak a Togliatti elleni taktikát gyakoroltuk – mondta a Dunaferr 22 éves balszélsõje, Vincze Melinda, aki hat gólt lõtt, és a mezõny legjobbja volt. – Láttuk ellenfelünk egyik õszi bajnoki mérkõzésének videofelvételét, valamint részleteket a világbajnok orosz válogatott meccseibõl.
– Pedig az orosz válogatott nem azonos a Togliattival.
– Nem, mégis okulni lehetett a decemberi világbajnokság mérkõzéseibõl, hiszen az orosz keretben hét játékos volt a Ladából.
– Úgy tûnik, sikerült.
– Az eredmény legalábbis ezt mutatja.

Az NSO ajánlja
BAJNOKOK LIGÁJA
KEK
EHF-KUPA
Bajnokságok, kupák, vb, Eb, olimpia
Kézilabda-lexikon
– Mivel bízta meg önt Kiss Szilárd edzõ?
– Fõleg a védekezésben kellett segítenem, de persze a támadásokban is kaptam feladatot.
– Remekül védekezett, ráadásul pedig a mezõny legeredményesebb játékosa lett.
– Sokat segítettek a társaim, ennek volt köszönhetõ, hogy indításból, de az átlövõ vagy a beállós helyérõl is eredményes lehettem.
– Mikor játszott legutóbb ilyen kirobbanó formában?
– Nem is nagyon tudom felidézni, mert mostanában nem jött ki ennyire a lépés, de remélem, a folytatás hasonlóan alakul, és a Dunaferr sikeresen menetel tovább mind a Bajnokok Ligájában, mind az NB I-ben.
– Miért volt feltûnõen jobb, gólerõsebb a Dunaferr?
– A helyzeteink többségét belõttük, a védekezésünk, valamint Hoffmann Kitti kapusteljesítménye átlagon felüli volt.
– Az oroszok meglepték valamivel önöket?
– Szinte semmivel. Azt játszották, amire számítottunk, és amire az edzéseken Kiss Szilárd mester felkészített bennünket.
– Mit ér ez a gyõzelem a csoportban?
– Sokat, mert nem csupán két pontot szereztünk. A sikeres rajt a legerõsebb európai kupasorozatban óriási lelki pluszt ad a csapatnak.

A csoport másik meccse: Knjaz Milos (szerb)–Slagelse (dán) 24–33 (10–15)

Sikeres volt a beugrás

Az újvárosiak mestere, Kiss Szilárd szinte megilletõdött a BL-diadal után, ám amikor aludt egyet a sikerre, már hideg fejjel értékelt.
"Becsülettel felkészültünk, és becsülettel harcoltunk – mondta Kiss Szilárd. – Különösen Hoffmann Kitti remek teljesítményének örülök, hiszen õ második számú kapusként kapta meg ezt a mérkõzést, mert Sirina Irina lábsérülése nem jött teljesen rendbe. Élt a lehetõséggel, remélem, ez megnöveli az önbizalmát. A védekezésünk sokat javult, amiben játékosaink lelkesedése is közrejátszott. Támadásban több kitûnõ teljesítmény akadt, a belsõ posztokon és a széleken egyaránt jól játszottunk. A további Bajnokok Ligája-esélyekrõl még korai beszélni, de ez a siker alapnak nagyon jó."

Többre tartják magukat

Lovász Zsuzsa: "Az elmúlt egy hónapban olyan fizikai felkészítésen jutottunk túl, amilyenben még az alapozó idõszakban sem volt részünk. Néha azt hittük, elájulunk. Szombaton mindenki szenzációsan játszott a Dunaferrben, én pedig végre be tudtam bizonyítani, hogy a sérülésem és a térdmûtétem után visszanyertem a formámat."

Kindl Gabriella: "Hittel készültünk, lelkileg is sikerült jól ráhangolódnunk a találkozóra. Betartottuk a megbeszélt taktikát, mindenki élvezte a játékot. Csapatunk mindenképpen többre tartja magát annál, mint amit az õsszel mutatott. Remélem, lassan túljutunk a nehézségeinken."

Gáspár Gabriella: "Végre megint úgy játszottunk, ahogyan régen. Ezt így éreztük a pályán, és ezt igazolják a visszajelzések is. A televízióban azzal harangozták be ezt a meccset, hogy a mostani Dunaferr már nem az, amely két éve oda-vissza megverte a Togliattit. Tényleg nem ugyanaz a csapatunk, de a gyõzelem ismét megszületett."

Breki33
nah már jó

"Lovász Zsuzsa: "Az elmúlt egy hónapban olyan fizikai felkészítésen jutottunk túl, amilyenben még az alapozó idõszakban sem volt részünk. Néha azt hittük, elájulunk. Szombaton mindenki szenzációsan játszott a Dunaferrben, én pedig végre be tudtam bizonyítani, hogy a sérülésem és a térdmûtétem után visszanyertem a formámat."

<#hamm><#eljen><#papakacsint>
Breki33
TI el tudjátok olvasni az NS-en a Vincze Melindás cikket?

klikk
nem kell mentegetõzni!
😄

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Breki33
mármint nem nekem P
Breki33
lassan jönnek a fiúk
kaloz174
Otthon játszik a csapat, ahogy látom. Sajnos, ez biztosan mem lesz TV-s meccs! <#schmoll2> Majd meséltek! Legalábbis remélem! <#wink>

(Jó éjt!)

nem terveztem, nekem az macerás. 😄
úgyis mindenkitõl van...
de majd meglátom azért.

kaloz174
Legalább tudod dedikáltatni. Én meg nem! <#szomoru2>

ami késik... 😄
szerdán megyek halas ellen, majd aakkor megoldom. 😉

kaloz174
Gratulálok! <#taps><#taps> Csak így tovább!!

kaloz174
Ez hogy lehet?

Na látod!
Nekem még nincs!

kaloz174
Van naptáram! Böbe megküldte!<#taps>

tipikus eset sztem h leérkezésnél elszáll a lába...
😞

kaloz174
Szerintem az csal kicsit.

Breki33
Breki33
A kép alapján mondom
Breki33
én néha látom

akkor Boldog szülinapot neki
Breki!
Takigabinak ma van a szülinapja! Hoppá!
Nagyon régen nemjárt erre!

kaloz174
Én sem emlékszem, hogy beakadt volna. Sajnos, egy rossz mozdulat volt, ami elõfordul.
(Én is így jártam, amikor porcos lett a térdem.)

júúúj!<#vigyor>

NEM!

hát a kezemmel 😄DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Nagyon sajnálnám ha így fejezné be! De bízzunk az orvosokban, és HELGÁBAN!!!!!

Breki33
tudod ez mire emlékeztet?

Hetedik menyország...........
Breki33
oké de gondolom azért mert a másik lába beakadt így nem tudott optimálisan érkezni
jah, és ha kérhetek még, akkor: Nándit az MKB-ba, és Gyuszkót meg még jó sokáig, és bajnokságot, meg Bl trófeát, és a kétszigorlati ötösömet 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!