Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
ha a meccsrõl tudsz vmit, írd be lécci-lécci 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Az mtv-rõl meg inkább nem nyilatkozom...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Várunk és szurkolunk neki mást nem tehetünk és BB ügyében is, de sztem õ gyorsan vissza fog találni önmagához.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként errõl a bizalom dologról tudnék néhány dolgot mesélni az õ esetében, hogy mennek a dolgok és miket tapasztalok az utóbbi 2 évben. Van itt a fórumon is akinek már meséltem errõl személyes találkozások alkalmával. De ez nem idevaló téma és egyébként is elég hosszú lenne.
DUNAFERR FOREVER!!!
A csapategység tényleg fantasztikus volt.
DUNAFERR FOREVER!!!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Én a Sport1-2-õt favorizálom!!!!!!!!!!!
Nem tûntem el, mégcsak át sem alakultam, csak az utóbbbi pár napban nem igazán volt idõm a fórumra...sem.😞 Örülök, hogy Etelközi Vatát sikerült "megidézni", halihó <#wave>#wave>, reméljük itt maradsz velünk. 😊)
A gyalázatos mtv-s közvetítést már múlt héten jeleztem elõre, hajnali 1:05, katasztrófa. <#violent>#violent> Beszéltem nemrég a gyõri Revita tv-bõl egy sráccal, elmondta, hogy a sport1-el minden további nélkül megállapodtak, hogy az ETO meccseit leadhatják akár egy az egyben, akár kicsit megvágva. Az mtv-vel, a Schulek Csaba vezette sportosztállyal mindez valami oknál fogva nem sikerült. <#kocsog>#kocsog><#levele>#levele><#mf3>#mf3>
A másik dolog meg a riportereik. Gulyás már évtizedek óta minõsíthetetlen <#csodalk>#csodalk><#guluszem1>#guluszem1>, Egri meg a fahangján elõadottt fapoénjaival tud az õrületbe kergetni. <#falbav>#falbav> A másik meg,hogy a nagy viccelõdései közben nem veszi észre, hogy sokszor belegázol a játékosok, edzõk becsületébe, önérzetébe. Szombaton a második félidõt már hang nélkül néztem, legközelebb szerintem az egész meccset.
EGY CSAPAT VAN CSAK NYUGATON... http://gportal.hu/portal/vertenorsi/
BB a norvégok elleni meccsig asszem 100%-volt vagy egyet hagyott ki.
Utánna történt vmi a Prof szerint az hogy a hosszút tudta csak lõni az meg kiismerték.
Most hétvégén milyen volt a stat-ja?
Amúgy ha Lovi visszatér a megszokott formában ezen az oldalon is érdekes dolgok várhatók.
De BB-nek is bizonyítania kell, mert a korábbi "ha BBnél van a labda, nincs gond, 90%al értékesíti a helyzeteit" megállapítások nagyon messze vannak mostani formájától....
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Õ olyan hogyha érzi a bizalmat és megy neki a játék akkor elsöprõ de sajnaa ez nem olyan soxor van. Úgy kéne játszani mindig mint itthon a slaggosok ellen.
De vmiért ez nem megy neki.
Õ a magassága alapján sokkal jobban átlõhetné a falat csak hát....
szval tényleg rezeg.
És még azt is mondta, hogy ez a csapategység a fradiban még nincs meg sajnos.
meg mesélt arról, hogy szokott ultizni, meg a vb alatt hiányzott a családja, de azért volt laptop és tudtak kommunikálni, és ennek is nagyon örült.
kb ennyit láttam, mert én sem az egészet!!!!
a neveket tudjátok
asszem még miis nehéz szívvel tudunk válogatni, hogy ki lenne jó, illetve közben örülünk, hogy ennyi lehetõség van.
Neveket nem mondok gondolom itt mindenki tudja kikre gondolok.
No, de ami az idõ alatt elhangzot, hogy nagyából ez lesz a keret Pekingig, egyedül balszélen várható ill. elképzelhetõ változás. És nagyon büszke a CSAPATRA.
"Remélem nem kapunk EB-rendezést. Ez az egész csürhe nem érdemel semmi
ilyesmit, megint csak a pénz lenyúlás lenne belöle, mint Puskás Öcsi
bácsi búcsúmeccsén.
Vagy adják nekünk, focilistásoknak a szervezést. Mi szereztünk már
hires vendéget :-)))"
ebbõl világverõ csapatot lehetne............."
erre gondoltam!!!!!!!!!!!!!!!!!
adják inkááb a bodzacsapatnak
ebbõl világverõ csapatot lehetne.............
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Piszokul kiakadtam, hogy kedvenc váll. labdarugóink végre kijussanak az EB-re 160 000 000 000 FT-ot álldoznak!
Lehet, hogy demagóg vagyok?
Hát így belegondolva énsem
2006-01-11 01:52 Utolsó módosítás: 2006-01-11 01:52
Mivel a gyõriek válogatottja, Görbicz Anita kisebb felsõlégúti megfázással és enyhe hõemelkedéssel bajlódik, az orvosok bizonytalan idõre elhalasztották köldöksérve mûtétjét.
Az operációt eredetileg a múlt hétre, majd erre a hétre tervezték.
DUNAFERR FOREVER!!!
Én a tv2 oldalán szoktam figyelemmel kisérni a meccseket.
Nézted milyen eszméletlen odsz (1.01) van a Dferr-Halas hazai gyõzelemre a Betandwinon? ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!