Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

micsoda!!!!!<#ejnye1>

Isthy
Úgy tûnik nem brillírozunk: 15:14-re vezetünk a félidõben. Sok a kapott gól...

DUNAFERR FOREVER!!!

Én nagyon örülnék, ha igen, mert kell az utánpótlás, és szerencsére van pár fiatal kapusunk akik nagy reménnyekkel kecsegtetnek! ( Kitti, Pasi, Trifa Ági )

Kellemetlen... El is felejtettem, hogy ma meccs van, mondjuk nem hiszem hogy probléma lenne belõle😊 Arra vagyok kíváncsi, Kitti folytatja-e a szárnyalást😊

Isthy
Félidei és végeredményt ígértek

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem lehet bodzáznom, munkahelyen vagyok, mert délután-este kell ma dolgoznom, ezért is nem vagyok a meccsen :-(((

DUNAFERR FOREVER!!!

Mi van Isthy, elfogyott a sör/bodza, hogy ennyit írtál?! 😊)))))))))))))

jah-jah 😄

ha a meccsrõl tudsz vmit, írd be lécci-lécci 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Egyetértek! Nagyon jó lenne, ha a Sport1-2 tudná megkaparintani a meccseket, mert õk szintekkel magasabb színvonalat képviselnek ezügyben.
Az mtv-rõl meg inkább nem nyilatkozom...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Lovi feltámadása nagyon kellett már nekünk is és a válogatottnak is jót fog tenni. Szurkolok neki, hogy ez így folytatódjon tovább, ahogy szombaton elkezdõdött.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bizony volt pár pengeváltásunk ezügyben, persze én hatalmas elõnyben vagyok az õ esetében a helyzetem miatt.
Várunk és szurkolunk neki mást nem tehetünk és BB ügyében is, de sztem õ gyorsan vissza fog találni önmagához.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az elõzõek alapján asszem nem nagyon lehetett támadásban többet várni tõle, hiszen András betartotta a szavát. A lerohanások kivételével talán 10 percet volt benn normál támadásnál a pályán.
Egyébként errõl a bizalom dologról tudnék néhány dolgot mesélni az õ esetében, hogy mennek a dolgok és miket tapasztalok az utóbbi 2 évben. Van itt a fórumon is akinek már meséltem errõl személyes találkozások alkalmával. De ez nem idevaló téma és egyébként is elég hosszú lenne.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez már elutazás elõtt is így volt Gabcánál, hogy éppen a védekezés miatt fér csak be, mivel a hatosfal lesz a leginkább nyerõ és annak variánsai. Megmondta neki egyértelmûen András, hogy védekezésben számít rá, arról ne is álmodjon, hogy támadásban játszani fog. Esetleg lerohanásoknál lehet lehetõsége majd kapura lõni, ennyi...
A csapategység tényleg fantasztikus volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Erre nem is reagálok mert kimoderálnának...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Olyannak ismersz? :-)))))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Inkább sport1 az van nálunk, az mtv meg csak sülyed és sülyed.....

Hege eto
A pokol......

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Ez igaz. Nemakarok Trefilov védõügyvédje lenni, de mikor megemlítette, hogy erre a sportágra van e diplomája, hááát..... (Persze biztos poénkodott.)Szóval így leminõsiteni egy világbajnok edzõt, hogy finoman mondjam nem etikus!
Én a Sport1-2-õt favorizálom!!!!!!!!!!!

Üdv!

Nem tûntem el, mégcsak át sem alakultam, csak az utóbbbi pár napban nem igazán volt idõm a fórumra...sem.😞 Örülök, hogy Etelközi Vatát sikerült "megidézni", halihó <#wave>, reméljük itt maradsz velünk. 😊)

A gyalázatos mtv-s közvetítést már múlt héten jeleztem elõre, hajnali 1:05, katasztrófa. <#violent> Beszéltem nemrég a gyõri Revita tv-bõl egy sráccal, elmondta, hogy a sport1-el minden további nélkül megállapodtak, hogy az ETO meccseit leadhatják akár egy az egyben, akár kicsit megvágva. Az mtv-vel, a Schulek Csaba vezette sportosztállyal mindez valami oknál fogva nem sikerült. <#kocsog><#levele><#mf3>

A másik dolog meg a riportereik. Gulyás már évtizedek óta minõsíthetetlen <#csodalk><#guluszem1>, Egri meg a fahangján elõadottt fapoénjaival tud az õrületbe kergetni. <#falbav> A másik meg,hogy a nagy viccelõdései közben nem veszi észre, hogy sokszor belegázol a játékosok, edzõk becsületébe, önérzetébe. Szombaton a második félidõt már hang nélkül néztem, legközelebb szerintem az egész meccset.

EGY CSAPAT VAN CSAK NYUGATON... http://gportal.hu/portal/vertenorsi/

Breki33
Félreértés ne essék én szeretem kedvelem õt de..........

BB a norvégok elleni meccsig asszem 100%-volt vagy egyet hagyott ki.
Utánna történt vmi a Prof szerint az hogy a hosszút tudta csak lõni az meg kiismerték.

Most hétvégén milyen volt a stat-ja?
Amúgy ha Lovi visszatér a megszokott formában ezen az oldalon is érdekes dolgok várhatók.
szegény Gabcáról már annyit vitáztunk/vitáztam.... most itt vannak újra a bajokik, BL meccsek, várom hogy mit nyújt, és szurkolok neki, hogy sok olyan meccse legyen mint a lada ellen. a többit meg majd András eldönti.
De BB-nek is bizonyítania kell, mert a korábbi "ha BBnél van a labda, nincs gond, 90%al értékesíti a helyzeteit" megállapítások nagyon messze vannak mostani formájától....

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
hát igen Kindl Gabi érdekes mert védekezésben jó de támadásban többet vártunk tõle. Legalábbis én.

Õ olyan hogyha érzi a bizalmat és megy neki a játék akkor elsöprõ de sajnaa ez nem olyan soxor van. Úgy kéne játszani mindig mint itthon a slaggosok ellen.
De vmiért ez nem megy neki.

Õ a magassága alapján sokkal jobban átlõhetné a falat csak hát....

szval tényleg rezeg.
azt is mondta, hogy Kindl Gabi alatt rezeg a léc,BB-tõl többet várt, meghogy a csapat nagyon együtt van és azzal jutottak ilyen sokra, hihetetlen összetartó a csapat, a banketten nagyon jól érezte magát (a képek alapján mi is így láttuk 😄DD)
És még azt is mondta, hogy ez a csapategység a fradiban még nincs meg sajnos.

meg mesélt arról, hogy szokott ultizni, meg a vb alatt hiányzott a családja, de azért volt laptop és tudtak kommunikálni, és ennek is nagyon örült.
kb ennyit láttam, mert én sem az egészet!!!!

Breki33
hát igen vannak tehetségeink a balszélen 5-6 olyan játékosunk lesz illetve nagyrészt már van ami a legerõsebb válogatottba beférne

a neveket tudjátok
asszem még miis nehéz szívvel tudunk válogatni, hogy ki lenne jó, illetve közben örülünk, hogy ennyi lehetõség van.

Neveket nem mondok gondolom itt mindenki tudja kikre gondolok.
végét láttam ... kb. 1-2 percet így nem sok mindent...
No, de ami az idõ alatt elhangzot, hogy nagyából ez lesz a keret Pekingig, egyedül balszélen várható ill. elképzelhetõ változás. És nagyon büszke a CSAPATRA.

Breki33
és mit mondott?
Breki33
akkor beírom mit írtak errõl a focilistán

"Remélem nem kapunk EB-rendezést. Ez az egész csürhe nem érdemel semmi
ilyesmit, megint csak a pénz lenyúlás lenne belöle, mint Puskás Öcsi
bácsi búcsúmeccsén.

Vagy adják nekünk, focilistásoknak a szervezést. Mi szereztünk már
hires vendéget :-)))"
Amit én láttam belõle ott a válogatottról.

"adják inkááb a bodzacsapatnak
ebbõl világverõ csapatot lehetne............."

erre gondoltam!!!!!!!!!!!!!!!!!

így igaz!!!

bezony ááám!!!!!!

Breki33
mármint az infrastruktúra stadionok fejlesztésére?

adják inkááb a bodzacsapatnak
ebbõl világverõ csapatot lehetne.............
kaloz174
Kidobott pénz!!! <#boxer>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Nem meglepõen igazat is adok neked természetesen én is! <#worship><#wink>

off!!!!!!!!!!!!!
Piszokul kiakadtam, hogy kedvenc váll. labdarugóink végre kijussanak az EB-re 160 000 000 000 FT-ot álldoznak!
Lehet, hogy demagóg vagyok?

Én mokor elöbbi hozzászólásomban #13577 a hasznos játékra utaltam, erre gondoltam, és ezt fenntartom!

Breki33
"Arról nem is beszélve, hogy szombaton elég volt, amikor az oroszok meglátták közeledni a pálya felé Radulovicsot, és majd össze.sz.a.rták magukat! Még mindig nagyon nagy a tekintélye, és nagyon félnek tõle. Én egyébként egy formában lévõ Bokinál jobb átlövõt még nem láttam életlemben"

Hát így belegondolva énsem
Breki33
Kézilabda: most sem mûtik Görbiczet
2006-01-11 01:52 Utolsó módosítás: 2006-01-11 01:52

Mivel a gyõriek válogatottja, Görbicz Anita kisebb felsõlégúti megfázással és enyhe hõemelkedéssel bajlódik, az orvosok bizonytalan idõre elhalasztották köldöksérve mûtétjét.

Az operációt eredetileg a múlt hétre, majd erre a hétre tervezték.
Breki33
a vállogatottról vagy a Fradiról?
Most volt a Tmobile staféta NA beszélt éppen mikkor oda kapcsoltam a végére...

Breki33
hu keveritek ám

gyõzöm követni
kaloz174
Talán a bodzát! <#nevetes1><#vigyor2>

De az ne merüljön ám ki abban, hogy behûtöd a sört!😊)))))))

Isthy
Amennyi szó esett már itt errõl, most már meg kell lennie. Asszem kezdhetem a fizikai és lelki felkészülést! :-))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Azért intézek egy videofelvételt, csak jöjjön össze😊))))))

Igen, azt nem néztem?!
Én a tv2 oldalán szoktam figyelemmel kisérni a meccseket.

Isthy
Igen, remélem a Betandwin-on vagy a TV2 Sportenen tudjuk majd követni az eredményt.
Nézted milyen eszméletlen odsz (1.01) van a Dferr-Halas hazai gyõzelemre a Betandwinon? ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha látni akarod, akkor azt kell tenned, mert közvetítés nem lesz, így a fotelszurkolók lemaradnak! ;-))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Há'hallod, ezért még én is utaznék😊))))))))

Kár, de pár óra múlva biztosan többet tudunk mivel holnap este 19-tól játszanak.