Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
A debreceni egy igen csak erõs edzõmeccsnek ígérkezik.
Mindenestre mi egyet tehetünk. NAGYON DRUKKOLUNK! <#vigyor5>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Bízzunk benne, h majd meglátszik az eredménye Sziszibá kõkemény edzéseinek. Lovi is nyilatkozta, h alapozáskor nem voltak ilyen kemény tréningek.

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

kaloz174
Kicsit(?) erõsnek tûnik ez a sorozat. <#conf>

kaloz174
Sajnos, így van. Nem lesz könnyû a helyzete Kiss Szilárdnak, amikor eldönti, mire helyezze a hangsúlyt.

Hazai BL meccseket élõben adják...
Pedig azt adhatnák csúsztatva, akár éjjel is.
Aki érdekel, az veszi a fáradtságot és kimegy.

Loki elleni meccstõl kicsit tartok, viszont van bennem egy olyan érzés is, hogy nagyon javítani akarnak majd a csajok és menni fog minden, mint a karikacsapás. Fogalmam sincs, h melyik arcát mutatja a csapat.

Kõkemény sorozat kellõs közepén vagyunk.
Bírni kell, és gyõzni!

Én sem örülök ennek a Debrecen meccsnek , jól csak akkor jöhetünk ki belõle ha nyerünk, de nem mindegy hogyan, mennyire fáradnak el a csajok. Gabcának remélem menni fog a meccsen, az sokat jelentene neki és a csapatnak majd a slagelse ellen, ha van önbizalma.
Csak ne sérüljön meg senki...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Ma úgy tûnik! De szerdán még Debrecenben is meccs!

Breki33
jövõ héten a slaggosokat ugye élõben adják?
kaloz174
Én is köszönöm a beszámolót. <#taps>
Még szerencse, hogy elfogadható idõn belül haza tudtatok érni, a csapattal együtt.

Isthy
Igen, sajnos ha senki sem botlik, akkor a holtversenyben az egymás ellenik fognak számítani. A Milos elleni eredményeknek akkor nem lesz jelentõsége.
Ezért iszonyú fontos lesz a szombati meccs, nyerni kellene 3-mal legalább, hogy a Slagelsevel szemben pozitívak lehessünk. Csak ugye nem biztos, hogy a "külsõ körülmények" meg fogják engedni ezt. Meg ugye most már a kiesés szele õket is fenyegetheti ha kikapnak nálunk. Iszonyúan nehéz lesz szombaton, ezért nagyon nem örülök, hogy szerdán Debrecenben kell játszanunk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A csarnokban sem volt meleg, ezért láthattál nagykabátos szurkolókat. Nekünk nem volt ezzel problémánk, mi felmelegítettük magunkat. Megnéztem a meccset videóról, tényleg egész jól hallatszottunk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Sajnos a meccset nem láttam, ma 1.30-kor adták ezek az ökrök, de gondolom rajtatok nem múlott!!

Üdv itthon!

Hege eto
Egy -9hez nem tudok véleményt fûzni. Az volt amire számítottam(népünnepély dániában), ezért nem vagyok csalódott.
AÍmi igazán örömmel töltött el az Juhász Gabi visszatérése(7/6).
A dánok hozták magukat. Semmi nem változott arrafelé. A gigantuim meg akkora hogy az újvárosi és gyõri csarnok majdnem focizni tudna benne. A meccsre a csarnok fele lett lekerítve.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
gondolom azért nem sérülések árán

nekem az tünt fel a csarnokban, hogy sokan nagykabátban voltak
biztos nem nagyon fûtöttek be
Az nagyon ott volt, amikor Ibi elõadta, h mi is történt.😄

Kõkemény lesz ez a szerda - szombat:
Muszáj gyõzni Debrecenben, bár ezt gondolom Csucsu másképp látja. 😛
Aztán szombaton, ha törik, ha szakad, de 3 góllal meg kell verni a Slagelse-t.
Bármi áron!!!!!!!!!!

Azért a BL-csoport most elég húzós a három 4-pontos csapattal!

Isthy
Köszi! <#awink><#vigyor>

Ibi nagyjelenete tényleg nem semmi volt! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Három kép a csarnokról, az utsón tökéletesen láthatóak a jobb felsõ sarokban és szemben a VIP széksornál a közönséghelyettesítõ hangdobozok. A képek minõsége nem a legjobb, mivel a mobilommal készültek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Akkor mindenki szép lassan haza érkezik.

Isthy
Egy info Hegétõl: most értek Hegyeshalomhoz, nem volt gond az utazásukkal.

DUNAFERR FOREVER!!!

Egy apró bizonyíték, hogy Isthy tényleg a meccsen volt! <#wink><#vigyor><#vigyor> (bocs)

Ez nagyon tetszett, Ibi eljátsza a bírónak milyen igazságtalanság történt vele 2-perc!!

Isthy
Csak elõremnetünk a következõ benzinkútig, de ott utolértek minket. Õk sem tudtak elszakadni tõlünk! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Üdv itthon Isthy!
Aért hallottam volt, hogy megpróbáltatok ellépni a csajoktól hazafelé, de nem lehetett õket lerázni. 😄

Köszi a beszámolót!

Isthy
Sikerült magamhoz térni ;-)))

Az utazás szerencsére tûrhetõen alakult, az idõjárás és útviszonyok jók voltak, simán odaértünk, visszafelé meg végig a csajokkal jöttünk.
A város nem valami bizalomgerjesztõ, a szerbekrõl nem is beszélve. A csarnok nem egy nagy eresztés, természetesen hozza a balkáni formát, cigifüst stb. A helyünk még egész normális volt, a nagy lelátó jobb oldalán alul kaptunk helyet, de ezzel vége is a pozitívumoknak. Drapit, zászlót nem engedtek kitenni sehova, max. mögénk a székekre. Kaptunk kb. 4-5 széksort a szektor alján. A rendõri készenlét nem semmi volt, kb. 50 rendõr és biztonsági õr volt a csarnokban, azok közül 25-30 õrzött minket, teljesen körbeállták a mi részünket. Mi 20-an voltunk, sajnos kevesebben a vártnál. Nem engedtek le minket az alsó 2 sorba sem, ott álltak köztünk és a korlát között is. A bejáratnál motozás és detektorozás volt, mindkét dobverõnket elvették, szerencsére Böbe közbenjárására visszakaptuk. A két dobbal és a hangunkkal nem nagyon tudtak mit kezdeni, nem nagy eresztés ez a szurkolótábor. Azután a félidõ közepén odajött mellénk a biztonsági õrök mögé a sarokba, egy kb. 50 éves szerb fazon és egy szirénát kezdett el tekerni, hogy elnyomja a hangunkat és a dobjainkat. Nahh, volt is egy kis szóváltás meg mutogatás, de kb. 10 perc után feladta a szirénázást.
Most pedig jöjjön a legnevetségesebb dolog amit valaha tapasztaltam: mivel nem bírtak velünk és készültek gondolom ránk, az amúgy nem nagyon hangos közönséget a 6 hatalmas hangszóróból felvételrõl nyomott fújjolással és füttyel dübörögtetve támogatták meg. Valami Szerbiát éltetõ visszaszámlálást is nyomtak. Ez ment utána a meccs végéig amikor mi támadtunk. Ez azért nem semmi...
A közönség egyébként hozta a balkáni formát, amikor a meccs elején a Himnuszt énekeltük, már a közepétõl folyamatos füttykoncert volt hallható. Végig üvöltöztek és mutogattak felénk, szerncsére sikerült visszafogni magunkat, így nem lett semmi balhé. A nagy részük egyébként ilyen fiatal suttyó volt, aki a helyérõl hõzöngött. Nem tudom jönnek-e Újvárosba, de az ott lévõ RA-sok megígérték, hogy méltó fogadtatásban fognak részesülni. A végén amikor odajöttek a csajok, a rendõrök alig engedték, hogy lemenjük a korláthoz és pacsizhassunk. Természetesen a végén ismét elhangzott a Himnusz a csajoknak, szerencsére már zavartalanul, a sok bunkó akkorra már kitakarodott a csarnokból. Mikor kiürült a csarnok utána mi is kimentünk a kocsikhoz, ami a TV-seknél állt, viszonylag biztonságos helyen. Hátramentünk a játékos bejáróhoz. ott megvártuk a csajokat, pár szót váltottuk velük, azután elkísértük õket a szállodához kocsival és utána jöttünk velük hazáig.
A szállásukról annyit: alig volt fûtés és a melegvíz ellátás is érdemelne néhány keresetlen szót. Arról nem is beszélve, hogy a szálloda nem is Arandelovacban volt, hanem onna kb. 25 km-re egy másik helységben. Nem csoda, hogy a meccs után azonnal jöttek haza.
A mecccsrõl annyit: nem játszottunk jól, sztem eddigi legrosszabb BL meccsünk volt. Zaklatott, kapkodó játék, sok kimaradt ziccer, kapufák garmadával megint, technikai hibák. Sok kiejtett labda, ami azután lábat ért és a szerencse sem állt mellénk. Detti és Kitti hozta leginkább a meccset, Kitti külön dícséretet érdemel, mert az utsó 17 percben az õ beállásával tudtunk fordítani és elmenni, biztosítva ezzel a gyõzelmet. Ami még nagyon örömteli, hogy Lovi valóban egyre jobban kezdi visszanyerni régi formáját. Ira sajnos megint nem volt jó formában, voltak felvillanásai, de szerencséje sem volt, mert megint jöttek a potyák sajnos, nagyon kellett Kitti becserélése. A két román sípmesterrõl nem tudnék szalonképesen nyilatkozni, lenne mit mondanom róluk, inkább nem teszem, csak annyit, hogy néha egészen röhejes ítéleteik voltak.
Még nem láttam a meccset felvételrõl, ezek a helyszíni tapasztalataim voltak.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Ezen valahogy nem is csodálkozom.<#papakacsint><#wink>

Isthy
Végig a csajok buszát kísérve jöttünk hazafelé, vagy elõttük, vagy utánuk. Valahogy nem tudtunk elszakadni tõlük. <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szerencsére hamar megérkeztetek, örülök, hogy minden rendben!😊
Jó pihenést, várjuk a beszámolót!😊)

Isthy
Hazaértünk, szerencsére semmi különös gond nem volt. Gratulálok a csajoknak a gyõzelemhez, a 2 pont megvan, bár a játék nagyon sok kívánnivalót hagyott maga után.
A többit majd késõbb.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Azért Hegéék véleményére nagyon kíváncsi leszek, mert az ETO elég érdekesen adja elõ...
Bár ez a vereség (is) állítólag benne van a pakliban, azért ez egy kicsit húzósnak tûnik. (Még az elsõ félidõt nézem, a közTV jóvoltából!) Fõleg úgy, hogy Görbe játszik, nem is akárhogy.

kaloz174

kaloz174
Sikerült felébredni pont meccs-kezdésre, miután elõtte kicsit elbóbiskoltam. <#vigyor>
Szerintem ezen a meccsen elég sok lehetõség kimaradt, az elõzõ 2 BL meccshez viszonyítva. (Hetesek, ziccerek, elkapkodott támadás-vezetések.) Ennek következménye a viszonylag szoros eredmény. De a gyõzelem nem forgott komoly veszélyben, szerencsére.<#taps>
Láttam Isthyéket is, ha csak pár pillanatra, hangjukat is egyértelmûen lehetett hallani!<#eljen>

Szép volt, csajok!!!<#worship>

Breki33
ezért szeretünk :-)
Minden további nékül lehet, mivel egyszerre kb 4-6 oldalt frissitettem + 2 helyre probáltam írni és közben a tv-n váltogattam a csatornákat.... <#email><#fejvakaras><#wink>

kaloz174
"Értékes gyõzelmet aratott a Dunaferr a szerb-montenegrói Knjaz Milos otthonában a nõi kézilabda Bajnokok Ligájában.

eredmény, nõi BL
B csoport, 3. forduló
Knjaz Milos (szerb-montenegrói) - Dunaferr 24-27 (13-15)
a Dunaferr gólszerzõi: Ferling 7/2, Radulovics 5/2, Lovász 5, Mehlmann 4, Nagy 2, Bulath 2, Balogh 1, Borbás 1
hetes: 4/4, illetve 6/4
kiállítás: 12, illetve 8 perc

A egyre jobb formába lendülõ Dunaferr nem titkoltan a két pontért utazott riválisához. Az elsõ negyedórában még jól tartotta magát a házigazda (5-5), ezt követõen viszont egyre jobban védekezett a Dunaferr, és lépéselõnybe került, majd a szünetig meg is õrizte kétgólos vezetését.

A folytatásban is a vendégek akarata érvényesült, a 40. percben viszont 17-20-ról, létszámfölényben pillanatok alatt egyenlített a Knjaz Milos. Amikor kiegészültek a dunaújvárosiak, megint lendületbe jöttek, és visszaállt a korábbi különbség. Sõt, az 53. percben már 26-21-re elhúzott egyre fáradó riválisától a magyar együttes, így aztán meg is szerezte a két fontos pontot.

A Dunaferr jövõ szombaton a címvédõ Slagelsét fogadja, amelytõl a múlt héten kiélezett végjátékban két góllal, 27-25-re kikapott.

A csoport másik mérkõzésén a dán alakulat egy góllal kikapott Toljattiban, ami nem igazán jött jól a dunaújvárosiaknak."

kaloz174
Nem azért, de több helyen 24-27-t olvasok!😊

Pl. itt is!

kaloz174
Jó pihenést! <#wave>
(A smilekat inkább vedd figyelembe. Mert azt nem írtam, mennyi is az a "nemrég" <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>)

Breki33
én ugyanezt tudom
Csak ??? 😞..... No jól van akkor én öregesen egy picit lepihenek, hogy éjszaka tudjam nézni a meccset.

kaloz174
Nem kételkedtem! <#wink> Csak Brekinek írtam, mert õ, ha jól értem, valami más idõpontot tud.
(különben meg nemrég múltam 16!😊)

Én is azt írtam.... )
No az öregedéssel a láttásod is romloik...

kaloz174
23:55 Telesport
ZRK Knjaz Milos - Dunaferr NK
Nõi kézilabda Bajnokok Ligája mérkõzés

kaloz174
Én csak a Monti által beírt idõpontot találom.

Breki33
elõbb is lesz
Csak nem kezdesz feledékenyé válni? Hát igen a korral jár... 😊

SAjnos igen... Igen valószínüleg csak a Dunaferr meccset fogom megnézni...

köszi!

kaloz174
Valahogy úgy emlékeztem, elõbb lesz a Dunaferr-meccs. De kivárjuk! <#wink> Megérdemli a csapat! <#worship>