Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegén kívûl aki felismer a képen, vendégem egy bodzára.<#nyes>Elég eltorzult a búrám, de azért kivehetõ. 😉

EGY CSAPAT VAN CSAK NYUGATON... http://gportal.hu/portal/vertenorsi/

Na végre netközelbe kerültem. azt kaptam, amit vártam a hétvégétõl, egy jó kis túrát, becsületes szurkolást, nekünk vereséget, Dunaferr gyõzelmet.

Dánok hozták magukat, meg mi is minden szempontból. Továbbra is szinte mindent meg lehet tenni velünk, ezek pofátlan módon még azt is feljánlották, hogy dán bírók vezetik le a meccset. Arról nem beszéltek, hogy az osztrák ellenõr miért fért fel uarra a gépre, amire a szlovák bírók már nem. Meccs elõtt nem tudták megmondani, mikor melegíthetnek a mieink, arra hivatkozva, h még nem jött meg a két svéd g..iláda. Akiket már egy hete ott etettek, itattak és egybeztettek, elméletileg a dán férfiválogatottnak vezettek volna meccset. Aztán meg "elfeljetettek" szólni, a dánok már javában melegítettek, mikor a mieink észrevették ezt.

A meccs elõtt elég motivált állapotban lementem a pálya szélére kamerázni, néha nem is igazán sikerült fókuszálni. <#circling><#crazya> Felvettem a mieink melegítésének egy részét és az Aalborgét is. (Na jó, ott fõleg Ka. Lunde kisasszonyra igyekeztem zoomolni. <#nyes>)
Gyerekek, ezek annyira lazán csinálják ezt is, vigyorogva, a zene ritmusára ugrálva, Katrine még a szöveget is énekelte, folyamatosan pacsizott a többiekkel.

A meccs nagyjából azt hozta amit vártam, sima zakó, nem értem a svédeknek miért kellett ebben segédkezniük, nélkülük is meglett volna a biztos gyõzelem. Az elsõ félidõ elején szórtak ki minket rendesen, a közepén ugyanazokért a dánokat nem, majd a félidõ végén kezdtek el kompenzálni. Hangsúlyozom,nem emiatt kaptunk ki, csak nem értem, miért volt erre is szükség. <#nemtudom>

Aki minden meccsen szurkol, az most is nyomta becsülettel, aki nem, na õket nem értem, miért utazták keresztül fél Európát. A meccs után sorra kaptuk az elismerõ sms-eket azoktól, akik látták a neten, vagy a román tv-ben a meccsünket. A lényegük az volt, hogy le a kalappal elõttünk, hogy -10-nél is rendületlenül nyomtuk. A dán "nemtomhogyannevezzem" izék nevetségesek voltak, mint a halak, olyan némák voltak. A szpíker viszont végigpofázta a nagy részét, ez nem tudom mennyire szabályos, tudtommal nem igazán. A """tábor""" dobjai be voltak mikrofonozva, de nem sok hatással voltak az izékre, nézõkre.
Egy riporternõ egy kamerás fickóval folyamatosan ott lábatlankodott a táborunk elõtt, riportokat akart készíteni velünk, talán egyikünkkel sikerült csak, többek közt én is elhajtottam a nénit, hogy most nem érek rá, mert szurkolok 😊)

Szóval Hegével együtt nem vagyunk igazán csalódottak, számítottunk a zakóra, becsülettel szurkoltunk, ami tõlünk telt, megtettük, az utazás oda-vissza király volt.

EGY CSAPAT VAN CSAK NYUGATON... http://gportal.hu/portal/vertenorsi/

Breki33
Pályázati felhívás
2006-01-18
A Képes Sport pályázatot hirdet kézilabda utánpótlás csapatok részére, amelyek új felszereléseket, eszközöket kívánnak vásárolni, illetve a régieket szeretnék cserélni, bõvíteni.

1. A pályázat célja
Támogatást nyújtani az utánpótláskorú kézilabdacsapatok részére sporteszközök, sportruházat és sportmunkát segítõ kiegészítõk beszerzésére.

2. A pályázaton igényelhetõ támogatás
A pályázaton elnyerhetõ támogatás összeg maximális értéke 100 000.-Ft/ csapat. A támogatás vissza nem térítendõ pénzbeli támogatás.

4. Pályázatot nyújthatnak be

Utánpótláskorú kézilabda csapatok.

5. A pályázat benyújtásának módja
A pályázatot 2006. január 18-tól folyamatosan lehet beküldeni 2005. március15-ig a Képes Sport Ringier Kiadó 1141 Budapest, Szugló utca 81. szám alatti székházába.
A jelentkezés feltétele, a Képes sportból kivágott, és kitöltött eredeti jelentkezési kupon beküldése. Ezen kívül a pályázatnak tartalmaznia kell

Néhány soros leírást és bemutatkozást a sportegyesületi szakosztály munkájáról

Eddigi eredményeirõl

Azon értékteremtõ tevékenységükrõl, amihez a pályázat útján elnyert támogatás hozzájárul

6. A pályázati díj
Nincs

7. A pályázat elbírálása

Az érvényes pályázatokat a Képes sport ad hoc bizottsága bírálja el. Az ad hoc bizottság a pályázatokat a beküldési határidõ lejárta után 15 napon belül elbírálja és tájékoztatja a nyerteseket. A nyertes csapatok nevét a március 29-én megjelenõ számban olvashatják.

8. A pályázati támogatás felhasználása
A megítélt támogatást kizárólag a pályázati felhívásban, valamint a pályázatban megjelölt célra lehet felhasználni. A pályázati támogatás felhasználásáról a pályázó a sportszer, sportruházat és sportmunkát segítõ kiegészítõk megvételét igazoló számlát/ számlákat és a felhasznált összegrõl egy rövid beszámolót a szerzõdés aláírásától számított két hónapon belül a Képes Sport részére meg kell küldenie.

Budapest, 2006. január 16.
Breki33
Nem Mesi csak Szerdán

Azon gondolkozom, hogy lehetne kettõt is veni.
De újságból egy is elég lenne.

Amúgy annó ezt szerettem volna hogy irjunk nekik legyen már kézis.

"A január 25-én megjelenõ számunkban ismét karkötõt találnak az olvasók, ezúttal "Szeretem a kézilabdát" felirattal, amelynek viselõje demonstrálja a sportág iránti szeretetét, és támogatja az utánpótlást is: az értékesítésbõl származó bevételbõl sportfelszerelés-pályázatot írunk ki.

A kezdeményezéshez több nagyszerû sportoló csatlakozott, többek között Tápai Szabina, Tóth Tímea, Nagy László, Buday Dániel, Mikler Roland.

Heti 100.000 forint kézilabda csapatok részére.

Várjuk olyan utánpótlás kézilabda csapatok, egyesületek jelentkezését, akik szeretnének új felszereléseket, eszközöket vásárolni! "

Szval ha ismertek vagy a környéketeken van ilyen kézis csapat szóljatok nekik

megjelent már?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
kaloz174
Tul.képpen nincs. Csak azon csodálkoztam el, hogy "...ha midnen jól megy, akkor tavasszal már pályára is lép klubjában." Nekem kicsit távolinak és tág fogalomnak tûnik az a tavasz.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
de ebben semmi új nincs
kaloz174

kaloz174
Abban az értelemben gondolom ezt, hogy elég hosszú idõt vesz igénybe a gyógyulás, azok alapján, amit a Sportfórumban olvastam.

Breki33
ki mondta, hogy súlyos?
kaloz174
Azt hittem, Ginnie sérülése nem ilyen súlyos. <#schmoll2> Mindenesetre ismételten mielõbbi gyógyulást kívánok neki!!!

nem együtt szoktunk meccsre járni, így nem hiszem 😊))

tudom, hogy nem õ dönt, de õ sincs mindig ott, emilek helyett magam is megcsinálhatnám!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Ismerem ezt a barátnõdet? :-)))

Az illetékes közben elvégezte a teljes takarítást, az admin jogokról pedig nem õ dönt sajnos ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

nem az én körmeim,egy szintén dunaferrdrukker barátnõmé, én a fotós voltam 😊)

Szólok, de jobban örülnék, ha én törölhetnék 😄DDDD

...– Jó mérkõzésre számítok szerdán, olyanra, mint amilyen a tavalyi volt – nyilatkozta a kiváló játékos. – Nagyon kemény lesz a csata, ez szinte biztos, mert a Dunaferr még mindig nagyon jó csapat. Természetesen gyõzni akarunk ezen a komoly téttel bíró találkozón.
Így gondolja ezt a csapat válogatott beállója, Madai Petra is...

Isthy
A hátteret tényleg halványítani kéne, mert így valóban zavaró

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
:-))))))))))))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez tényleg jó kép! Egyrészt azért amit Stanley is írt róla, másrészt meg azért, mert én is rajta vagyok! <#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Te nem léptél a vonalra😊

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto

Hege eto

Hege eto
A háttér sztem se jó. Bocs Breki!

azért mondom, ha halványabb, akkor úgy tök fasza lenne sztem.

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Jól van, megijedtem, hogy én vagyok túl konzervatív😊)

Grave Digger
Engem nagyon zavar a háttér, majd kifolyik a szemem, miközben olvasom a fórumot, mert nagyon elvonja a figyelmemet 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
A te körmeid? 😊 U.i.: szólj, ha visszatér a fórumra az emberünk, írtom rendületlenül tovább a hozzászólásait 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

picit engem is zavar, lehet ha halványabban látszana, akkor jobb lenne a szemnek.

Kicsit nemfigyelek micsoda változások!
Lehet, hogy nincs igazam, de engem egy kicsit zavar ez a háttér, fõleg a képeknél, bár semmi újnak nemakarok elrontója lenni!

Kíváncsi leszek milyen csapattal jönnek, eddig csupa szinte nyugdíjas játszott a csapatukban., most úgy tûnik fiatalítanak.

Bár meg kell hagyni, ez a kép nem vall vmi gyakorlott mozdulatra. (kb mintha magamat látnám csak kisebbe.😊)

Ezek mennyit írtak rólunk?!

"Úgy tudjuk a Dunaferr SKC több szurkolói tornán is részt vett. 2005 nyarán pl. 7 meccsbõl 1et nyertek és 6szor vereséget szenvedtek. 9. helyen végeztek a szurkolói csapatok között. (valami olyat is írnak, h magas színvonalú volt a torna, vagy ilyesmi..., amúgy az volt, leszámítva minket meg a fakezet. 😄)
A legutóbbi Dunaferr skc meccset 2005.10.22-én játszották a Ferencváros otthonában, ahol a Fradi nyert 27-12-re.

Be kell vallanunk, hogy a Dunaferr SKC sokkal tapasztaltabb, mint a mi játékosaink. (Itt felsorolnak neveket...)
Azt is kijelenthetjük, hogy a Dunaferr SKC ellen január 28-án pályára lépõ szurkolói csapatunk egy teljesen új csapat lesz."

Akkor a többit is fordithatod, ami az oldalon van, mert én csak a töredékét másoltam be. 😊

Ez jó!
akkor fordítok. 😉

Kézilabdaszurkolók barátságos összecsapása

2005 nyarán a Dream Team szurkolói meghívást kaptak Magyarországról egy barátságos mérkõzésre a Dunaferr SKC (a dferr szurkolói csapata) csapatkapitányától Alitól, ami a következõ Dunaferr - DT meccs elõtt lesz.

DE GONOSZ😊))))))))))))))))))

a Mocsais kép akkorról való, mondtam neki szép emlék, ha már nem lesz kapitány 😄

<#mf1><#taps>

Ha jól értelmeztem a két szurkoló csapat is meccselni fog.

Ja, utánanéztem, Veszprémben döntetlen, az Arénában meg 1 nappal késõbb nyertünk 1 góllal. (Era góljára viszont emlékszem😊)
Egyébként meg nyilván felkészülési meccsek az olimpia elõtt.

<#wave>

Majd Gadri lefordítja! 😊

veszprémben döntetlen lett, nem?

mit csinált Ali?

Barátságos. Elõtte asszem Veszprémben volt. Era góljával nyertünk. (Erre sem esküdnék meg, de õ lõtte az utolsó gólt az utolsó másodpercekben)

Breki33
ebbõl három szót értek :-)
Dream Team Support vs Dunaferr Support

Håndboldfans mødes i venskabelig kappestrid

Tilbage i sommeren 2005 modtog Dream Team Support en udfordring fra Ungarn, holdkaptajn for Dunaferr SKC (Dunaferrs fans hjemmeside) Antal Zoltan, har udfordret Dream Team Support til en håndboldkamp mod Dunaferr SKC i forbindelse med den kommende kamp mellem Dunaferr og Dream Team.
europamester.dk

Breki33
mondjuk most nem ugrik be milyen meccs lehetett augusztusban az Arenaban mikor aFari játszott a franciák ellen
Breki33
hát õ.........
háló 😊

Breki33

És Kulcsi