Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGY CSAPAT VAN CSAK NYUGATON... http://gportal.hu/portal/vertenorsi/
Dánok hozták magukat, meg mi is minden szempontból. Továbbra is szinte mindent meg lehet tenni velünk, ezek pofátlan módon még azt is feljánlották, hogy dán bírók vezetik le a meccset. Arról nem beszéltek, hogy az osztrák ellenõr miért fért fel uarra a gépre, amire a szlovák bírók már nem. Meccs elõtt nem tudták megmondani, mikor melegíthetnek a mieink, arra hivatkozva, h még nem jött meg a két svéd g..iláda. Akiket már egy hete ott etettek, itattak és egybeztettek, elméletileg a dán férfiválogatottnak vezettek volna meccset. Aztán meg "elfeljetettek" szólni, a dánok már javában melegítettek, mikor a mieink észrevették ezt.
A meccs elõtt elég motivált állapotban lementem a pálya szélére kamerázni, néha nem is igazán sikerült fókuszálni. <#circling>#circling><#crazya>#crazya> Felvettem a mieink melegítésének egy részét és az Aalborgét is. (Na jó, ott fõleg Ka. Lunde kisasszonyra igyekeztem zoomolni. <#nyes>#nyes>)
Gyerekek, ezek annyira lazán csinálják ezt is, vigyorogva, a zene ritmusára ugrálva, Katrine még a szöveget is énekelte, folyamatosan pacsizott a többiekkel.
A meccs nagyjából azt hozta amit vártam, sima zakó, nem értem a svédeknek miért kellett ebben segédkezniük, nélkülük is meglett volna a biztos gyõzelem. Az elsõ félidõ elején szórtak ki minket rendesen, a közepén ugyanazokért a dánokat nem, majd a félidõ végén kezdtek el kompenzálni. Hangsúlyozom,nem emiatt kaptunk ki, csak nem értem, miért volt erre is szükség. <#nemtudom>#nemtudom>
Aki minden meccsen szurkol, az most is nyomta becsülettel, aki nem, na õket nem értem, miért utazták keresztül fél Európát. A meccs után sorra kaptuk az elismerõ sms-eket azoktól, akik látták a neten, vagy a román tv-ben a meccsünket. A lényegük az volt, hogy le a kalappal elõttünk, hogy -10-nél is rendületlenül nyomtuk. A dán "nemtomhogyannevezzem" izék nevetségesek voltak, mint a halak, olyan némák voltak. A szpíker viszont végigpofázta a nagy részét, ez nem tudom mennyire szabályos, tudtommal nem igazán. A """tábor""" dobjai be voltak mikrofonozva, de nem sok hatással voltak az izékre, nézõkre.
Egy riporternõ egy kamerás fickóval folyamatosan ott lábatlankodott a táborunk elõtt, riportokat akart készíteni velünk, talán egyikünkkel sikerült csak, többek közt én is elhajtottam a nénit, hogy most nem érek rá, mert szurkolok 😊)
Szóval Hegével együtt nem vagyunk igazán csalódottak, számítottunk a zakóra, becsülettel szurkoltunk, ami tõlünk telt, megtettük, az utazás oda-vissza király volt.
EGY CSAPAT VAN CSAK NYUGATON... http://gportal.hu/portal/vertenorsi/
2006-01-18
A Képes Sport pályázatot hirdet kézilabda utánpótlás csapatok részére, amelyek új felszereléseket, eszközöket kívánnak vásárolni, illetve a régieket szeretnék cserélni, bõvíteni.
1. A pályázat célja
Támogatást nyújtani az utánpótláskorú kézilabdacsapatok részére sporteszközök, sportruházat és sportmunkát segítõ kiegészítõk beszerzésére.
2. A pályázaton igényelhetõ támogatás
A pályázaton elnyerhetõ támogatás összeg maximális értéke 100 000.-Ft/ csapat. A támogatás vissza nem térítendõ pénzbeli támogatás.
4. Pályázatot nyújthatnak be
Utánpótláskorú kézilabda csapatok.
5. A pályázat benyújtásának módja
A pályázatot 2006. január 18-tól folyamatosan lehet beküldeni 2005. március15-ig a Képes Sport Ringier Kiadó 1141 Budapest, Szugló utca 81. szám alatti székházába.
A jelentkezés feltétele, a Képes sportból kivágott, és kitöltött eredeti jelentkezési kupon beküldése. Ezen kívül a pályázatnak tartalmaznia kell
Néhány soros leírást és bemutatkozást a sportegyesületi szakosztály munkájáról
Eddigi eredményeirõl
Azon értékteremtõ tevékenységükrõl, amihez a pályázat útján elnyert támogatás hozzájárul
6. A pályázati díj
Nincs
7. A pályázat elbírálása
Az érvényes pályázatokat a Képes sport ad hoc bizottsága bírálja el. Az ad hoc bizottság a pályázatokat a beküldési határidõ lejárta után 15 napon belül elbírálja és tájékoztatja a nyerteseket. A nyertes csapatok nevét a március 29-én megjelenõ számban olvashatják.
8. A pályázati támogatás felhasználása
A megítélt támogatást kizárólag a pályázati felhívásban, valamint a pályázatban megjelölt célra lehet felhasználni. A pályázati támogatás felhasználásáról a pályázó a sportszer, sportruházat és sportmunkát segítõ kiegészítõk megvételét igazoló számlát/ számlákat és a felhasznált összegrõl egy rövid beszámolót a szerzõdés aláírásától számított két hónapon belül a Képes Sport részére meg kell küldenie.
Budapest, 2006. január 16.
Azon gondolkozom, hogy lehetne kettõt is veni.
De újságból egy is elég lenne.
Amúgy annó ezt szerettem volna hogy irjunk nekik legyen már kézis.
"A január 25-én megjelenõ számunkban ismét karkötõt találnak az olvasók, ezúttal "Szeretem a kézilabdát" felirattal, amelynek viselõje demonstrálja a sportág iránti szeretetét, és támogatja az utánpótlást is: az értékesítésbõl származó bevételbõl sportfelszerelés-pályázatot írunk ki.
A kezdeményezéshez több nagyszerû sportoló csatlakozott, többek között Tápai Szabina, Tóth Tímea, Nagy László, Buday Dániel, Mikler Roland.
Heti 100.000 forint kézilabda csapatok részére.
Várjuk olyan utánpótlás kézilabda csapatok, egyesületek jelentkezését, akik szeretnének új felszereléseket, eszközöket vásárolni! "
Szval ha ismertek vagy a környéketeken van ilyen kézis csapat szóljatok nekik
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
tudom, hogy nem õ dönt, de õ sincs mindig ott, emilek helyett magam is megcsinálhatnám!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Az illetékes közben elvégezte a teljes takarítást, az admin jogokról pedig nem õ dönt sajnos ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
Szólok, de jobban örülnék, ha én törölhetnék 😄DDDD
Így gondolja ezt a csapat válogatott beállója, Madai Petra is...
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Gadrika http://ferlingbernadett.hu
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Lehet, hogy nincs igazam, de engem egy kicsit zavar ez a háttér, fõleg a képeknél, bár semmi újnak nemakarok elrontója lenni!
Bár meg kell hagyni, ez a kép nem vall vmi gyakorlott mozdulatra. (kb mintha magamat látnám csak kisebbe.😊)

"Úgy tudjuk a Dunaferr SKC több szurkolói tornán is részt vett. 2005 nyarán pl. 7 meccsbõl 1et nyertek és 6szor vereséget szenvedtek. 9. helyen végeztek a szurkolói csapatok között. (valami olyat is írnak, h magas színvonalú volt a torna, vagy ilyesmi..., amúgy az volt, leszámítva minket meg a fakezet. 😄)
A legutóbbi Dunaferr skc meccset 2005.10.22-én játszották a Ferencváros otthonában, ahol a Fradi nyert 27-12-re.
Be kell vallanunk, hogy a Dunaferr SKC sokkal tapasztaltabb, mint a mi játékosaink. (Itt felsorolnak neveket...)
Azt is kijelenthetjük, hogy a Dunaferr SKC ellen január 28-án pályára lépõ szurkolói csapatunk egy teljesen új csapat lesz."
akkor fordítok. 😉
Kézilabdaszurkolók barátságos összecsapása
2005 nyarán a Dream Team szurkolói meghívást kaptak Magyarországról egy barátságos mérkõzésre a Dunaferr SKC (a dferr szurkolói csapata) csapatkapitányától Alitól, ami a következõ Dunaferr - DT meccs elõtt lesz.
Egyébként meg nyilván felkészülési meccsek az olimpia elõtt.
<#wave>#wave>Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Håndboldfans mødes i venskabelig kappestrid
Tilbage i sommeren 2005 modtog Dream Team Support en udfordring fra Ungarn, holdkaptajn for Dunaferr SKC (Dunaferrs fans hjemmeside) Antal Zoltan, har udfordret Dream Team Support til en håndboldkamp mod Dunaferr SKC i forbindelse med den kommende kamp mellem Dunaferr og Dream Team.
europamester.dk