Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
17-16 oda. Ez az Csajok NEM BESZARNI!!!!!!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Jól tartja magát az ETO, a 40. percben 16-17 innen még lehet fordítani!

DUNAFERR FOREVER!!!

Ja lehet, no akor az a legjobb, ha nyugodtan megvárjuk az erdményt ill. a híreket.

Ja FCK hazai pályán elég rosszul áll. És Szlovénia vezet a Lengyelekkel szemben.

Hege eto
13-11 oda😞 Gogirla lesérült, kimaradt 2 hetes és 4 ziccer😞((

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Mi a fenét csinálnak mostanában a játékosok?!?!!?
Igen, néztem az eredményt... 😞

Isthy
Már 15-10 a Volgogradnak és írják, hogy ütésért kapott pirosat Görbe...

Az ETO oldalon 13-11 van, sztem az a hivatalos az meg valami baromkodás <#boxer>

DUNAFERR FOREVER!!!

Mi a fene történt??? Kometal oldalon az van, hogy 12-7re vezetnek az oroszok és Görbe pirosat kapot!

Ez is igaz! van egy olyan érzésem, hogy a mai erdményke sem igazán fognak tetszeni...<#falbav><#falbav><#falbav>

Isthy
Hát ja! De az elmúlt hét sem volt piskóta, a 8 nap alatti 3 kemény meccsel.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ok, úgy legyen! Nekem jó, bár az tény szerintem, hogy az elkövetkezõ hetekben nagyon kemény meccsek jönnek.

Hege eto
7-6 oda 20.p

Isthy
Jahh, 20 perc után. Itt sem sok gól van, akárcsak tegnap nálunk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Aha, láttam ill. nézem, elvileg 7-6 az állás.

Isthy
Az lenne az igazi, de elõbb vezesse gyõzelemre szombaton az ETO ellen. Utána ismételhet Togliattiban 12-én vasárnap, bár az sokkal nehezebb lesz!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, ez így van. De az ETO oldalán leszenk részeredmények

10. perc: 4-4

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
mégsem megy az oldal, de 4-4 a 10. percben HAJRÁ ETO!

Nem fogja adni, majd csak a végeredményt írják ki... 😞
Ahol az szerepel, hogy "ikke startet" ott adják online az eredményeket.

Dvd-ramon egyelõre, héten valamikor majd átrírom dvd-re.

REméljük teljesen rendbe jön a Lada elleni meccsre és gyõzelmre vezeti a csapatott.

Hege eto
Itt adja on-line az ETO meccset😊

http://sportsresultater.tv2.dk/index.php?g=hb&mt=h18878

Most is meglátszott, hogy egy jó Detti mennyit számít!
Remélem rendbejön!

Valakinek megvan a meccs?!?!?

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

HEGE!!!! Emlegettem meccs után... "most de szívesen lennék Gyõrbe!" néztek is furán. Jó buli volt??

Isthy
Azt hiszem az elsõ félidõben a rengeteg technikai hibán ment el a dolog. Ekkora elõnyt nem lehet adni a Slagelsenek, még akkor sem ha õk sem voltak éppen a topon. A második félidõben már valamivel jobban ment a játék, de sajnos amikor 1 gólra feljöhettünk volna, mindig elrontottunk valamit.
Elsõsorban Bulit lehet kiemelni, Ira is jó volt, meg Boki a 2. félidõben. Dettin sajnos látszott a sérülése miatti visszafogottság. Túl sok mindent akartunk megint középen megoldani, a széleket meg alig használtuk. Ezt pedig ügyesen lereagálták és meg is oldották nagyrészben sajnos.
A védekezésünk jobboldalt nagyon gyenge volt, a 2-es és a szélsõkapcsolat összehangoltságának hiánya miatt Szavics kedvére ficánkolhatott. Meg néhányszor a befutó szélsõt és a beállós elmozgásokat se tudtuk követni, de ezt még talán kibírtuk volna, a kettõt együtt már nem. Bár azt hiszem ez a meccs a támadásoknál elkövetett rengeteg technikai hibán ment el. A csajok dícséretet érdemelnek mert hajtottak és küzdöttek, nem adták fel, de túl sok volt a hátrány amit az elsõ félidõben összeszedtek.
A két fiatal lett játékvezetõnek is voltak érdekes mércebeli különbségei a két csapat védekezését illetõen, persze nem a mi javunkra. Ettõl függetlenül kevesebb hibával lehetett volna esélyünk.
Szerencsére a Milos, ahogy szinte megéreztem és többeknek mondtam is, besegített nekünk és maradt még esély a továbbjutásra, persze ahhoz sokkal több kell, mert nagyon nehéz lesz 3-on belül maradni Togliattiban vagy annál jobbat elérni. Elõ kell venni az itthoni Lada elleni formát vagy a Slagelse elleni idegenbelit. Hajtani kell és meg lehet csinálni, már többször bizonyították a csajok, hogy mi mindenre képesek!
A hangulat szuper volt a csarnokban, még ha a TV jóvoltából nem is sok minden jött át belõle, mert le volt keverve rendesen a háttérhang. Jó volt ott lenni és végigszurkolni a meccset!
HAJRÁ KOHÁSZ!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Most értem haza Újvárosból.

A meccs az... Gyerekek, ilyet?!?!
Nem elég, hogy egy gyenge Kohász volt a pályán, még így is kellett a dánoknak a bírói segítség?!
Két kis gyökér.

FUCK U ANJA, FUCK U!!!!

Hege eto
Hát azt hiszem jobban jártam a Kárpátia koncerttel mint, Gadrika a meccsel.

Bulival csináltak riportot,valamikor csak leadják!

Dettit sajnos a debreceni sérülés nagyon hátráltatta.... Ivettre is szükség lett volna, mert Melinek sem ment nagyon, meg pihenhetett volna.
Lovi....uffff, de Szilárd könyörgöm egy "fák" békéscsaba ellen kellene bevetni Angit, nem a slagelse ellen, és amiért elront egy helyzetet, nem kell leordítani a fejét. Annál inkább Ibinek, ekkora butaságot. Megbüntetném tuti, nem elõször veszti el a fejét...ez így nem lesz jó......
Mocskos bírók....

Böbe legközelebb az elsõ sor, az elsõ sor legyen....annál is inkább mert dumcsizni akartam Anjával 😊))))

Mindig akkor kapunk ki, mikor ott vagyok, nagy dilemma menjek a gyõr elleni meccsre? merjek menni? 😞((

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Még azt, kb. 21:30-kor kezdõdik a hírek akkor átkapcsolom egy másikra és valszeg utána vissza a sport 1-re.

Mint minden kereskedelmi csatornán vannak, hírek utána sport hírek, csak éppen adnak egy kis összefoglalót az aznapi eseményrõl is. Mivel spanyol csatorna, így természetesen a spanyol együtest kiemelve.

Breki33
azért az új védekezési forma amirõl beszélt nehezen látható volt

vagy a 3-3 amit az EB-n a Dánoktól lesett?
Nekünk hozni kéne mind a két meccset, ami szerintem nem lehetetlen, csak a formán kéne nyomni egy kicsit. Kiss Szilárd összefogja kapni a csapatot, voltak már sokkal nehezebb helyzetben, és felálltak a csajok, no és a Ladát is verték meg már otthon!!

Breki33
#14940 második részét
Melyiket ?
Ha hajnal 4-tõl fen lennél, te is írnál érdekességeket .... 😊

Breki33
ez a mondtatot én speciel nem érteni
Na jó van nézek egy kis spanyol focit utána megprobálom elcsipni a tve- a kézti eb összefoglalóját a hírek után.mert, hogy kereskedelmi adó tele idélenségekkel, de ahogy láttam egész jó kis összefeglalókkat adnak.

Breki33
hát melírozott szõke

tényleg most ki a csaja?
Petrovics az övé lehet bottal se piszkálnám
kaloz174
Anja mennyire lehet jó matekból? <#nyes>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
azért matematikailag
ahhoz 2 vereség kellene nekünk 2 gyõzelem, akkor elvileg mi vagyunk a csoport elsõk és a gól arány dönt a slgelse és a lada között.... álom, édes álom ...

Breki33
Sztem még õkis kieshetnek metamatikailag
Breki33
1. Battlefield 2
2. Kézi és az Olimpia
3. Heroes of Might & Magic V.
4. Football Manager 2006
5. Muonline
6. SilkRoad Online
7. Tibia
8. Counter-Strike:Source
9. Humoros és aranyos képek
10. HOLNAP FELVÉTELI!!!
No igen, most abban is lehet reménykedni, hogy tiszteségbõl megverik a ladát is!

kaloz174
Ez egyértelmû. Abban bízom, hogy - bár idegenben lesz a meccs - elõtte kicsit többet tud pihenni a csapat, és Detti is túlteszi magát a sérülésén. Mert ez nagyon fontos lenne!

kaloz174
Azért félek attól, hogy a Slagelse a Lada ellen a biztos továbbjutás tudatában azt a formáját hozza, amit a Dunaferr ellen kint. De kár, hogy akkor nem sikerült õket elkapni, pedig nem sok hiányzott!

De a Lada otthon nagyon harcolni fog!!!

igen, mert a lada még megy a dánokhoz ahol biztosan kikapnak..., viszont ha mi ma legalább x-t játszunk akkor nem lenne nnyira éles az ellenük játszandó meccs.

Nálunk nincs!

kaloz174
Nekem ez akkor is nagyon jó hírnek tûnik!!! Legalábbis az esélyt mindenképpen javítja, úgy gondolom.

Akkor:
Slagelse 6
D.ferr 4
Lada 4
Knjaz 2
igaz?

Full time:
27:25

An amazing win by Knjaz Milos. The biggest suprise of the 3rd round.
Sladjana Djeric saved the day with two crucial saves at 24:25 and 25:25
Knaz was carried to victory by the great crowd in Aranjdjelovac.
Congrats girls!
kometalról való.
Hát nem semmi lehetõség van, így azért még fájóbb a mai vereség....

Breki33
azért az új sportcsatorna még szarabb
Breki33
Ez dicséret én hüvelyujjazni szoktam a középsõvel