Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Éppen azon gondolkodtam, hogy mindig irigyeljük a dánokat azért, mert tényleg játszanak, nem görcsölnek. Közben kikbõl is áll a SL.? Csupa idegenlégiósból szinte. Akkor most hogy is van ez? Õk mégsem olyan elégedettek saját nemzetük jellemzõivel, amikor csapatot építenek?

A reklámokról meg annyit: ha az úgy van, ahogy a cikkben szerepel, akkor mindenképpen felelõsek a dánok azért, mert a rutintalan fiatal Dunaferr-játékosokat megzavarta ez az egész mizéria. Így ki sem derülhetett, mi lett volna az eredmény reális körülmények között.
Tudom, hogy a pénz nagy úr a mai élsportban, de én az utolsó pillanatig tiltakoztam volna a borítás megváltoztatása ellen. (Nagyon tartottam tõle, de arra még én sem számítottam, hogy ennyire balul üt ki a dolog.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Tudod én ezért ki nem állhatom a Slagelset.
A Lada 100-szor szimpatikusabb, az ordibáló Trefiloval, aki mellesleg tud normálisan is viselkedni, és nyilatkozni lsd.:VB után.
És Õk tényleg orosz játékosokkal vannak tele, nem pedig egy nagyképû összevásárolt társaság. Slagelse eredményes ez igaz, de soha nem lesz szimpatikus amíg így viselkedik!!!

HAJRÁ D.FERR...HAJRÁ MAGYAROK!!!!!

kaloz174

IrfanView-ra szavazók! 😊

Breki33
photoshop-al vagy acdSee-vel?
Nézte valaki, hogy az eb hogyan alakulnak a további mérkõzések?
Én megnéztem, szerintem az I.csoportból a Németek és a Spanyolok mennek tovább a II. csoportból meg a fene se tudja....

Breki, ez a képjavítás érdekelne, minden jótanácsot szivesen veszek! Kösz!

akkor ez volt a pótvizsga, és bõven átment 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
60% nemsemmi
Nem szoktam az ilyesmit figyelni. <#wink>

EGY CSAPAT VAN CSAK NYUGATON... http://gportal.hu/portal/vertenorsi/

Igaz, gólpasszai számát viszont nem tudom. Vhol jó is, megosztódtak a terhek. Orsi és Mika vállalta a gólok felét. 😊
Az is igaz, hogy Herr Orsi lehúzta a rolót 19-16-os orosz vezetésnél, az utsó 10 percben nem kaptunk gól, a 2. félidõben 60% körül védett.

Breki33

Breki33
Az igaz, hogy Görbe csak egy gólt lõtt azis hetesbõl?
Breki33
Kicsit javítottam a színeken

ha érdekel elmondom hogyan lehet
Remélem rendbejön mihamarabb. Nem tudom mivel jár egy ilyen sérülés.

Feltettem tegnap este a képeket Detti oldalára!

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Duby
Gratulálok az ETO-nak és büszke vagyok a "mieinkre" is. A hátralevõ két forduló azért mindenképpen a gyõrieknek lesz nehezebb, egymás után lenyomni a Szkopjét és az Aalborgot, hát kemény lesz. A Dunaferrnek még egy szoros vereség, vagy egy X is elég lehet a Milos elleni gyõzelem mellett.
Sajnálatos a férfi válogatott (le)szereplése, nem tudom mi lehet a hátterébe annak, hogy a középsõ emberek veszélytelenek az ellenfél kapujára, kivétel Buday, aki mindent megtett. Én tudatos, jól végigvitt figurákat se sokat láttam, bár ez lehet, hogy a túlzott nõi-kézihez szokottságom miatt van. Na mindegy, legközelebb jobbak leszünk.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

nem volt 😞

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Remélem, gyorsan meggyógyul! Kívánok neki (is) mielõbbi jobbulást!!! (Egy ilyen sérülés mennyi idõ alatt jön rendbe, vajon?)
Egyébként gyors helyzetértékelésem szerint az egyik baj az lehetett, hogy kevés volt a motívációs bázis meccs elõtt!<#nyes>

Nem vártuk meg... Sziszibá baromi sokáig gyorsértékelt, utána +felmentek még a csajok, mi meg éhesek voltunk már nagyon. (és szomjasak...😊)

kaloz174
Mit tudsz róla? Beszéltél vele a meccs után? Nagyon rosszkor jött ez a dobhártya repedés. <#szomoru1>

Detti! 😊

Azt írják, hogy holnap lesznek fent a képei, kiváncsi vagyok mivel egész jó kis képeket szokot csinálni és külön büszke a Dferres aláírt mezre ill. van a kedvencei között magyar játékos is.

Isthy
Láttam! Gaby Kindl <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
igen arra
Isthy
Sztem inkább tavalyelõttet akartál írni, mert 2004. januárjában játszottunk velük, tavaly másik csoportban voltak.
Az a 2004-es csapat azért jobb volt, mint a mostani és sztem akkor nem voltak esélyesebbek még otthon sem. Emlékezzünk arra, hogy az a csapat vezetett 29-19-re a Slagelse ellen itthon a "Jégben"! Soha nem felejtem el azokat a falfehér, sápadt dán szurkolói tekinteteket :-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
sztem az a 3-3 volt

de nem jött be

A ruszkikat viszont meg szoktuk lepni
bizony, aztán meg nem!!

kaloz174
Remélem, a következõ napokban sikerül a helyzethez illõ jó taktikát kigondolni. Nagyon vártam most is valami olyan kellemes meglepetést, mint az oroszok ellen. Sajnos, meglepetés az volt, csak ellenkezõ elõjellel.
Ma azon gondolkodtam, hogy mi volt az oka a kezdeti idegeskedésnek, valamint annak, hogy Savic ennyire akadálytalanul lõhette a gólokat a meccs elején, hosszú perceken keresztül? Miért nem sikerült sokkal gyorsabban rendezni a sorokat, amikor az oroszok ellen ragyogóan mûködött a védekezés végre?

Breki33
tavaly is azok voltak
Isthy
Annyiban igazad van, hogy az õ játékstílusuk jobban fekszik nekünk mint a skandinávoké, de sztem otthon õk az esélyesebbek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mse!
Sikerült venned karkötõt szombaton?

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
50-50%

szerintem õkis tartanak a mecstõl
Isthy
Hát az volt tényleg a meccs után. Volt mondanivalója a meccs után az öltözõben rendesen a csajoknak, mert minimum 40 percig tartott a "gyors" értékelés, ami máskor max. 20-25 szokott lenni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szilárd általában így szokott nyilatkozni és azért ismerjük el Togliattiban tényleg nem mi vagyunk az esélyesek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mégis mit vártál ezektõl? <#gun><#violent>
Nem akarom minõsíteni õket, mert hozzájuk illõ jelzõket nem ismerek, pedig van némi szókincsem! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
FCK-FOX 28-28

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
rajtad is karkötõ van
Denmark 5 vs 3 Serbia Montenegro (5-3) kb 9.perc
1 HVIDT Kasper 3 6 50
16 STERBIK Arpad 0 5 0 0/1

<#taps><#taps><#taps>Szép kerek szám.<#nevetes1>

16:05 TS - Férfi Kézilabda EB
Döntõ
Közvetítés Zürichbõl
No ez is valami ezt találtam részükrõl....

Se hétfõre se keddre vonatkozólag nem találtam közvetítést se az M1-n se az M2-n.
akkor erre már nem is mondanék semmit.
<#mf3><#merges3><#gonosz2><#gun><#boxer><#violent><#duhos2>

és egyiken sem voltam kint 😊))

Ezt már kérdeztem én is, de ezek szerint senki nem tud semmit és most se mondtak semmit a további közvetítésekre vonatkozólag.

Akkor fel ne rakd!!! 😊

Breki33
Amúgy mióta levettem a karkötöt minden meccsünket nyerjük
Breki33
akkor 23? P

Vhogy támadásban több fantázia van benne mint Kindl-ben.

Tegnap fantasztikusan játszott
Ha jól emléxem 83-as, tõlünk kb. 16 éves korában ment el.

kaloz174

Persze, nagyon jó lett volna! Ezennel az mtv is befejezte?