Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
bejön mikor szükség van rá és megszorja õket
sztem õ ezt el tudja játszani inkább Ibinek nem megy mindig ez.
Türelem Ginnie-t terem 😄
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Persze ez kõkemény biznisz! A D.ferrnek szüksége lehet egy jó kapusra, mert Ira, nemtudom meddíg válalja a játékot, és Kitti (megértve, és támogatva elfogultságodat) azért még rutintalan, de jóúton halad!
Én azt kívánom, hogy gyógyuljon meg, és még sokáig csodálhassuk a védéseit, és ahogy, monti említette az idõ mindenre választ ad.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A folytatás helye és módja sztem még talán Gin által sem eldöntött. Mert mi van pl. ha nem is akarja folytatni, hanem mondjuk kihagy egy évet valami miatt? Én azt mondom, idõvel mindenre fény derül ha már eldöntetett az illetékesek által, várjunk addig türelemmel.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Erre jött a Kisalföld, és Vanyus Attila nyilatkozata.
Azt gondolom, ma itthon a legtöbb pénzzel az ETO, Cornexi, és a Dunaferr (ha végre nem tökölnek,zsebeket tömnek, hanem cselekszenek) gazdálkodhat, ebben a sorrendben. Ha tehát az ETO-nak nincs pénze erre, nem biztos hogy a többinek lesz. Persze gondolom az ETO-nál ez nem csak pénzkérdés, van nekik kapusuk, inkább a Dunaferr az aki rászorul, de egyrejobban úgytûnik, mi meg nem tudjuk megfizteni.
Ne így legyen, mert nagyon várja nálunk mindenki vissza. És mindenki Magyaroszágra várja, rossz érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, ne váljanak valóra....
Magyar szinten ez nagyon sok pénz....
Olvastam én is az edzõ nyilatkozatát ill. a mai NS-t. Erre mondom én azt, hogy most felesleges a témval foglalkozni, mert az idõ fogja eldönteni.
Saját véleményem az, hogy idióta a kinti edzõ, mert lemond róla viszont a vezetõség tudja, hogy mit veszítenek ill. veszíthetnek.... nem hiába van ez anem kis összeg megjelõlve.
Kissé ellentmond az NSnek ahol meg az szerepel, hogy a dánok letettek Katiról, már nem számolnak vele.
Az a biztos, hogy Kati mindenképpen haza akar jönni!
Pálinger nem lesz Gyõri: Kivásárlási ára 30 millió
forint + a fizetése , ami kb ugyanennyi...ezt
nagyon kevés klubb tudja megfizetni, így pl az ETO
sem. Vanyus Attila nyiltatkozta
Róth Lemondott, de marad: Róth Kálmán a Dunaferr
elleni vereség után lemondott, de Vanyus Attila
elnök ezt nem fogadta el, sõt a játékosok is
kiálltak a szakember mellett. Így nincs edzõkérdés
a Graboplast-ETO-nál."
Elfogyott a kürtöskalács és a bor?😄
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Nézzük:
Szkopje:-10
Aalborg-9
Volgograd:+2 de ott nem voltunk, tehát nem számítható túrának😞88 (kár mert végre gyõztes csapatot láthattunk volna)
Újváros: -9
Ez összesen: -28 Ezek után megkérdeztem Gabót(Juhász Gabi):
-Kellünk Mi egyátalán mellétek? Szóljatok, mert otthon maradunk!
Õ meg gyõzködött, hogy igenis kellünk.
-Akkor játszatok ehhez méltóan!!!!!-válaszoltam.
Utána egybõl elkezdtem vigasztalni, mert elsírta volna magát😞(((((
(kicsit meg is bántam, hogy szóltam, de akik ennyi szeretetet kapnak, azoknak néha a kritikát is hallani kell.
Szerintetek?
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
3idegenbeli túra -28
Ünnep volt Tökölön, nagy tisztelettel fogadták a csapatot!
Mindenkit virággal és egy üveg borral köszöntöttek.
A meccsen az okozta a legnagyobb parát, hogy Boki lent maradt az arcát fájlalva. Aztán meg Ibi is. Utóbbi igencsak bepöccent és rákapcsolt. Szórta a gólokat. Rita szokásához híven most is kõkeményen küdött.
Fiatal szélsõink is rendre betaláltak!
A végére kitûztük a 30as különbséget, az meglett, aztán meg, hogy legyen meg az 50. Utolsó pillanatban született meg lerohanásból a találat. Rita adta fel Lovinak olyan kínai féleségre. 😄
Aztán szokásos aláírás osztás...
9kor indultak a csajok és mi is. De õk hamarabb hazaértek az tuti. Sokkal messzebb van Tököl, mint gondoltam.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Szepesi Ivett ifi játékos, az ETO ellen is bejött az utsó 4 percre bal szélre. Baba=Balogh Barbara
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Gólszerzõk: Ibi 10, Rita 8, Buli 6, Lovi 5, Detti és Szepes 4-4, Gabó, Meli és Angi 3-3, Reni 2, Boki és Baba 1-1.
DUNAFERR FOREVER!!!
Remélem, Boki és Ibi jól vannak!<#ejnye1>#ejnye1>
Gratula!!!!
A kupameccsre nagyon felkészült az NB I/B-s csapat, miközben a mieink sorozatban hagyták ki a ziccereket. Szünetben meglepetésre vezettek a somogyiak, sõt a második félidõben is jól tartották magukat. Az 53. perceben 22-22 volt az állás, majd 24-22-re vezett a Loki, ám egy kimaradt ziccer és egy kihagyott hetes miatt izgalmasra sikeredett a végjáték, a lényeg azonban, hogy nyolc között van a csapat.
A DVSC gólszerzõi: Orbán 5 (2), Latakaité 4, Stuparicová 3, Sopronyi 3, Kereki 2, Madai 2, Soós 2, Csáki 1, Caltíková 1, Rácz 1."