Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Majd meglátjuk milyen döntést hoz, annyi biztos, hogy folynak a tárgyalások a szerzõdésekkel kapcsolatban a csajokkal.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
No igen. Hej, ha csak a türelmen múlna...

DUNAFERR FOREVER!!!

mint Helga!

Breki33
Sztem simán játszhat még évekig csak ne rá rakják a terheket

bejön mikor szükség van rá és megszorja õket

sztem õ ezt el tudja játszani inkább Ibinek nem megy mindig ez.
Én emlékszem Bokinak a nyilatkozatára amit a Sport1-nek adott (felvételen megvan) mikor a jövõrõl kérdezték, aztmondta, hogy a mostani idényre aláírt, és könnyen lehet, hogy jövõreis marad a csapatnál, persze ha az egéssége is engedi. Szóval az ügy nem reménytelen! Én örülnék neki!

Breki33
nekem mindegy hol véd csak a válogatottban védjen

úgy mint eddig
Ahogy Bokinál is 😞

Türelem Ginnie-t terem 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Szerintem a D.ferr mindent megfog mozgatni azért, hogy Gin visszakerüljön a csapathoz, és szerintem Õ is ezt szeretné, hiszen mikor elment ezt mondta!
Persze ez kõkemény biznisz! A D.ferrnek szüksége lehet egy jó kapusra, mert Ira, nemtudom meddíg válalja a játékot, és Kitti (megértve, és támogatva elfogultságodat) azért még rutintalan, de jóúton halad!
Én azt kívánom, hogy gyógyuljon meg, és még sokáig csodálhassuk a védéseit, és ahogy, monti említette az idõ mindenre választ ad.

Isthy
Még Ira sem döntötte el, hogy abbahagyja-e, bár sokkal nagyobb az esélye az igennek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem nem fog szerepelni, gondolj csak bele, milyen dolgokat vetne ez fel....

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azt hiszem mindenki számára egyértelmû, hogy Gint kétéves szerzõdése miatt 1 év után csak kivásárolni lehet. A pénz amit kérnek érte nem kevés, de ha már a szerzõdés felbontatik nyilván jól akarnak járni. Nekik már a neve hozott nem kevés hasznot és befektetõt, ha pedig elengedik, valahogy ezeket a szponzorokat is meg kell gyõzni valamivel.
A folytatás helye és módja sztem még talán Gin által sem eldöntött. Mert mi van pl. ha nem is akarja folytatni, hanem mondjuk kihagy egy évet valami miatt? Én azt mondom, idõvel mindenre fény derül ha már eldöntetett az illetékesek által, várjunk addig türelemmel.

DUNAFERR FOREVER!!!

nem hiszem, hogy csak az üzletet látták benne....de ha így is volt, akkor is, azt azért csak észrevették, hogy vele mennyit léptek elõre, mennyit is jelentett õ a kapuban. (Mióta nincs ott, nem is nyertek talán...)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

hát én a következõ szenzonban gondolkodtam: Sirina abbahagyja szerintem, és akkor Kitti egyedül kevés...

Isthy
Az sohasem baj, hogy néha szembesülnek a kritikával, fõleg azoktól akiktõl amúgy a legtöbbet kapják. Valszeg minden más kritikánál erõsebben is érinti õket.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Sztem a rászorul túlzás

Bár én Kittivel elfogult vagyok
Bármi lehet. Lehet találgatni, de szerintem felesleges az idõ úgy is mindenre megadja a választ. Gondolom azért 1-2 hónapon belül rendezödik. Az viszont számomra kétséges, hogy az árpilis elején játszandó Norvégok eleni mérkõzesen szerepelni fog e.

Hege eto
Pálingerben a dánok szerintem csak az üzletet látták ezért vették meg. Fizették neki szépen a havi fizetését, már nem akarják, viszont aki elviszi egy összegben pengethet érte. Ez olyan mintha én úgy kapok 100ezret hogy egyben, vagy havonta 10ezer forintokként. Nos nem kell taglalnom melyik az elõnyösebb.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

nyilván akarnak, nem azt mondtam, csak abból, úgy jött le, hogy már Ginnek megvan a helye...
Erre jött a Kisalföld, és Vanyus Attila nyilatkozata.

Azt gondolom, ma itthon a legtöbb pénzzel az ETO, Cornexi, és a Dunaferr (ha végre nem tökölnek,zsebeket tömnek, hanem cselekszenek) gazdálkodhat, ebben a sorrendben. Ha tehát az ETO-nak nincs pénze erre, nem biztos hogy a többinek lesz. Persze gondolom az ETO-nál ez nem csak pénzkérdés, van nekik kapusuk, inkább a Dunaferr az aki rászorul, de egyrejobban úgytûnik, mi meg nem tudjuk megfizteni.
Ne így legyen, mert nagyon várja nálunk mindenki vissza. És mindenki Magyaroszágra várja, rossz érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, ne váljanak valóra....

Mikkor és hol fog játszani.
Magyar szinten ez nagyon sok pénz....
Olvastam én is az edzõ nyilatkozatát ill. a mai NS-t. Erre mondom én azt, hogy most felesleges a témval foglalkozni, mert az idõ fogja eldönteni.
Saját véleményem az, hogy idióta a kinti edzõ, mert lemond róla viszont a vezetõség tudja, hogy mit veszítenek ill. veszíthetnek.... nem hiába van ez anem kis összeg megjelõlve.

Breki33
Az nem azt jelenti hogy pénzt nem akarnak érte
"engem érdeklõ kérdésre továbbra sincs válasz" ez mi is?

Kissé ellentmond az NSnek ahol meg az szerepel, hogy a dánok letettek Katiról, már nem számolnak vele.
Az a biztos, hogy Kati mindenképpen haza akar jönni!

Ezt olvastam én is meg a mai NS-t. Az engem érdeklõ kérdésre továbbra sincs válasz, de azt majd az idõ eldönti ill. részben az egyik kérdés is válaszra lelt ezáltal....

"Két szalagcím a mai Kisalföldbõl:

Pálinger nem lesz Gyõri: Kivásárlási ára 30 millió
forint + a fizetése , ami kb ugyanennyi...ezt
nagyon kevés klubb tudja megfizetni, így pl az ETO
sem. Vanyus Attila nyiltatkozta

Róth Lemondott, de marad: Róth Kálmán a Dunaferr
elleni vereség után lemondott, de Vanyus Attila
elnök ezt nem fogadta el, sõt a játékosok is
kiálltak a szakember mellett. Így nincs edzõkérdés
a Graboplast-ETO-nál."

Mi a 9-es hévvel indultunk, és 11re értünk Újpestre.
Elfogyott a kürtöskalács és a bor?😄

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Grave Digger
Mi 10:10-re értünk a mozihoz 😊 Én ott leszálltam, a csajok úgy három percre rá érhettek a sportcsarihoz úgy, hogy Érden még megálltunk egy benzinkútnál 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Breki33
igen kritikaként többször elhangzott, hogy túl vannak sztárolva
Hege eto
Pedig a matek nem hazudik.
Nézzük:
Szkopje:-10
Aalborg-9
Volgograd:+2 de ott nem voltunk, tehát nem számítható túrának😞88 (kár mert végre gyõztes csapatot láthattunk volna)
Újváros: -9
Ez összesen: -28 Ezek után megkérdeztem Gabót(Juhász Gabi):
-Kellünk Mi egyátalán mellétek? Szóljatok, mert otthon maradunk!
Õ meg gyõzködött, hogy igenis kellünk.
-Akkor játszatok ehhez méltóan!!!!!-válaszoltam.
Utána egybõl elkezdtem vigasztalni, mert elsírta volna magát😞(((((
(kicsit meg is bántam, hogy szóltam, de akik ennyi szeretetet kapnak, azoknak néha a kritikát is hallani kell.
Szerintetek?

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

hú, ez így nézve, tényleg durva...

Hege eto
Túl sok volt már az ébresztõ pofonból. Ettõl még halottak is felébrednek😞((((((
3idegenbeli túra -28

????

Hazaértünk. Szarrá izgultuk magunkat. 😉

Ünnep volt Tökölön, nagy tisztelettel fogadták a csapatot!
Mindenkit virággal és egy üveg borral köszöntöttek.

A meccsen az okozta a legnagyobb parát, hogy Boki lent maradt az arcát fájlalva. Aztán meg Ibi is. Utóbbi igencsak bepöccent és rákapcsolt. Szórta a gólokat. Rita szokásához híven most is kõkeményen küdött.
Fiatal szélsõink is rendre betaláltak!

A végére kitûztük a 30as különbséget, az meglett, aztán meg, hogy legyen meg az 50. Utolsó pillanatban született meg lerohanásból a találat. Rita adta fel Lovinak olyan kínai féleségre. 😄
Aztán szokásos aláírás osztás...

9kor indultak a csajok és mi is. De õk hamarabb hazaértek az tuti. Sokkal messzebb van Tököl, mint gondoltam.

írtál is 😉) Tavaly óta ez megy, dunaferr-gyõr, gyõr-dunaferr egy sima, egy fordított 😊

kaloz174
Sajnos, beleolvastam egyéb kézis(?) fórumokba. Nem lettem tõlük túlzottan boldog. <#schmoll2>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Szép termés! 😊

Breki33
Ezen ifjú hölgyek versenysúlyát lehet tudni? P
Breki33
köszi szépen
Isthy
Bocsi! ;-)))
Szepesi Ivett ifi játékos, az ETO ellen is bejött az utsó 4 percre bal szélre. Baba=Balogh Barbara

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Majd idõvel elmúlik, ahogy nálunk is az a tavaly nyári júniusi nap, pedig mi ott sokkal többet vesztettünk. Bár igazából nem ott ment el, de ez már történelem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Szepes?
Baba?
Isthy
Nahh, akkor a hivatalos eredmény: 50-18 (24-5)

Gólszerzõk: Ibi 10, Rita 8, Buli 6, Lovi 5, Detti és Szepes 4-4, Gabó, Meli és Angi 3-3, Reni 2, Boki és Baba 1-1.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
az a gond hogy a kinti meccsek után ottsem nagyon tartanak a Gyõrtõl

meg kéne nekik mutatni
kaloz174
Végül is nem volt egy dicsõ dolog a bajnoknak, de nem veszett el semmi, csak(!) némi tekintély. Abban lehet bízni, hogy jókor jött a pofon - így a BL meccs elõtt.

Isthy
Ibi továbbjátszott és lõdözte a gólokat, Boki már nem erõltette.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
na nem mintha ellenünk olyan nagyon kellett volna😊))) Mára már csak röhögök az egészen, pedig lehet sírni kéne....

Hát igen, lesz még izgalom bõven!!!

kaloz174
Gratulálok a csapatnak! <#taps>
Remélem, Boki és Ibi jól vannak!<#ejnye1>

Isthy
Nem is árt néha egy kis lazább szurkolás ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Köszi😊

Ez viszont tényleg izgalmas volt!!!!!

Gratula!!!!

"A Magyar Kupa nyolcaddöntõjében: Marcali-DVSC 23-24 (10-8).
A kupameccsre nagyon felkészült az NB I/B-s csapat, miközben a mieink sorozatban hagyták ki a ziccereket. Szünetben meglepetésre vezettek a somogyiak, sõt a második félidõben is jól tartották magukat. Az 53. perceben 22-22 volt az állás, majd 24-22-re vezett a Loki, ám egy kimaradt ziccer és egy kihagyott hetes miatt izgalmasra sikeredett a végjáték, a lényeg azonban, hogy nyolc között van a csapat.
A DVSC gólszerzõi: Orbán 5 (2), Latakaité 4, Stuparicová 3, Sopronyi 3, Kereki 2, Madai 2, Soós 2, Csáki 1, Caltíková 1, Rácz 1."