Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
please ne fagyizzunk
7eseket ahol nézem annyit találok.
ha valaki tudj a pontos adatot, megköszönném.
bár lényegtelen...

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Na igen, csak az már nem lenne meglepetés😊))

No még nem látam a meccset. Most egy picit örülök is meg szomrú is vagyok, tipikusan olyan meccs ez, amikor azt mondom hajrá egyik ne hagyd magad másik....

Most értem haza.
Totál paff lettem ettõl a meccstõl.<#szomoru2>

Borzasztóan sajnálom Dettit, hogy ennyire nem ment neki a 2. félidõben. Elsõben még úgy ahogy, amíg pontosak voltunk támadásban nem volnt gond...
És ismételnem kell önmagam, hogy ha õ nem bírja, ha neki nem jön össze, akkor nincs, aki ezt a terhet levegye a válláról és eldöntsön meccseket. Utóbbi idõben Buli vagy Boki, Detti mellett szépen szórták magukat, szinte folyamatosan jó teljesítményt nyújtottak, most nem jött össze.
Senkinek.
Anita nem játszott rosszul, de a végén õ is elszórta kidolgozatlanul a lasztikat.

A bírók borzalmasnak tûntek az ellenünk megítélt 11 hetessel az elsõ félidõben.

Ez egy csúnyán elvesztett meccs. Ráadásul egy jó játékkal lemoshattuk volna a fagyit... de nincs volna.
Csak hihetetlenül el vagyok kenõdve. Nálam a Fradi elleni meccsek szinte fontosabbak, mint a gyõriek elleni találkozók.

Egyre messzebb és messzebb az a bajnoki cím...

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

No meg az EHF kupában!

Szerintem már bukták az alapszakaszt, inkább a MKban várok tõlük meglepetést.

Breki33
ejha P
kaloz174
Most is megnyertük a 2. félidõt, pl!😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
De a nõk nagyon tudnak ám küzdeni!😊))

Isthy
Lassan mi is azok leszünk újra, mint õsszel, pedig már reménykedtem, hogy ezen már túl vagyunk. Pedig nekünk nincs nõi edzõnk, igaz nõi csapatunk van! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi! Most 10 kilót híztam, állhatok neki fogyózni! <#wink><#vigyor>
Az Ira dolog igaz, de erre azt mondanám, hogy a Fradinak meg Uhrakova nélkül lehet esélye sem lett volna.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Remélem igazad lesz, de én úgy érzem az egy idegölõ meccs lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Azért a Cori ha összekapja magát, csinálhat gondot!!

kaloz174
A Cori kiszámíthatlan. (Nõi edzõje van!😊)

Hege eto
Ja és jól értékeltél, szokás szerint. Annyit még hozzátennék, hogy ez Ira nélkül csúfos lett volna......

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Túlaggódod a cornexit😊))) Az olyan sima lesz mintha a Szparihoz mennétek.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Miután kimérgelõdtem magam és megvacsoráztam, néhány szó a meccsrõl:

Mindkét csapatnak volt esélye a gyõzelemre és meg is nyerhették volna, de egyiknek sem sikerült. Mindkettõ sokat hibázott, hullámzóan játszott és végül 1-1 ponttal gazdagodtak (bár a mi esetünkben a gazdagodás erõsen idézõjeles). Az a helyzet, hogy ilyenkor mondják, igazságos eredmény született és talán így is van. Mert az a csapat sem érdemel gyõzelmet amelyik 3 büntetõt és töménytelen ziccert hibázik, de az a csapat sem amelyik miután feljavulva megfordítja a meccset, az utsó 10 percben képtelen gólt lõni, ráadásul úgy, hogy az utsó 6 percbõl 4 percig emberelõnyben játszik. Természetesen ez utóbbi a számomra sokkal fájóbb és dühítõbb.
A mai napon nálunk egyetlen kiemelkedõ teljesítmény volt, nagyon nagy gratulációm Irának! <#taps><#taps><#taps> A többiek sajnos nem igazán tudtak felnõni mellé, még talán Buli úgy-ahogy, de neki is sok elkapkodott lövése volt, ami sajnos sokat rontott a teljesítményén. Ibinek is voltak jó periódusai, de több technikai hibája miatt nem dicsérhetem õt sem igazán.
A Fradiban legalább két játékos nyújtott kiemelkedõt (Uhrakova és Kamper) és a fontos pillanatokban Harisova, ez elég volt nekik, hogy végig nyíltá tegyék a meccset és ponttal távozzanak. Ezért gratulálok nekik.

Szomorú vagyok, mert ezzel fényévnyi távolságba került az alapszakasz 2. hely és a 3. helyhez is mindennek össze kell jönnie, hogy sikerüljön. Arról nem is beszélve, hogy így a Cornexi vérszemet kaphat, mert lehetõséget kapnak arra szombaton, hogy akár utol is érjenek minket. Nagyon össze kell kapniuk a csajoknak magukat szombatra, mert sorsdöntõ meccs vár rájuk. Bízom benne, hogy meg fogják csinálni, már sokszor megtették és sikerült nekik!
HAJRÁ KOHÁSZ!!! HAJRÁ CSAJOK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Mse volt vajon a meccsen??

Breki33
jó hosszú lett a haja
A pótmama? <#crazya>

Helga!

Jaaa, én azt hittem sehonnan nem volt gól utána. Bár ez furcsa lett volna<#wow3>

Lulu ma tényleg nagyon jó volt, meg kell említeni, de igazából nem meglepetés véletlenül sem. Szinte minden meccsen a legjobbak között van, nem is csak az utóbbi meccseken, hanem évek óta. Jelenleg is Sopi mögött a második legjobb góllövõnk. (Bár mondjuk a góllövõlistát még szokni kell, hogy nem mindig Sopi és Hangya vezeti😊)))

kaloz174
Ez bizony elgondolkodtató! <#szomoru1>

19.07, csak a számláló ugrott!

Vagy 240GB!
A végén összevágom, reklám óne!

Íme!

Breki33
miért?
sztem nagyon jó meccs volt
kaloz174
Jogos. (Fáradt vagyok, ráadásul csalódott is.)

Breki33
végén simán nyerni

erre mondtam
én úgy értettem a végjátékot mondod
kaloz174
A Dunaferr otthon játszott. Jó formát mutattak az elõzõ meccseken. (BL, Gyõr) A Fradiból hiányzott Helga. Ennek alapján gondoltam ezt.

Igaz, hogy a Fradinak sokkal kisebb volt a tét.

Breki33
Breki33
ja megvan P

29.07 az szerintem😉)

Breki33
ja azt hittem egybõl rögzíted

jó sok helyed lehet a gépen
Ja a nevét kihagytam😊)))))) Valovics Nóra

Még a gépen van!

Breki33
ezis DVD?
Visszanéztem a 2. félidõt és bizony 19.07-et mutatott az óra mikor Buli belõte a D.ferr 29. gólját, és utána nagy szünet, és ez a vége!!

Breki33
Zágrábban természetesen az egész VB-t jelenti.

Már nem tudom pontosan a %-át de nem volt rossz
Breki33
nekem Dettinél az az elit amit Zágrábban mûvelt

szivem szerint kivinném átlövõbe csak nem tudom ki irányítana
sztem ha klónozni lehetne elég sok gond megoldódna újvárosban.
Breki33
a simán nyernivel azért vitatkoznék
Megelõztél!
Detti is emberbõl van, majd legközelebb!!

Nemakarom a Detti fannok haragját<#ejnye1> kivívni, de ma egy kicsit gyengébben ment neki, ellentétben Uhrakovával, aki brillírozott!

kaloz174
Most olvasom, hogy a KEK-ben idegenben kezd az Újváros!

kaloz174
Gadrika remélem nem neheztel meg érte, de ma Dettinek nem ment igazán a játék. Sem a góllövés, sem az irányítás. A végén simán nyerni kellett volna a meccset az Újvárosnak, mégsem jött össze. Valahogy nem éreztem a támadásokban az ötleteket.

Breki33
nekem azt tetszett hogy milyen lehetetlen helyzetekbõl csináltak hetest a fradis csajok

csak Irina kivédte a szemünk sztem ha õ nincs ilyen formában miénk a meccs.

De lehet így a jobb mindkét csapatot szeretem, fantasztikus sportemberek vannak köztük.
kaloz174
Sportemberek!😊

kaloz174
Most tényleg jobb volt, de mindig van pár meggondolatlan megoldása!😞(

A meccs nekem azért is tetszett, mert a kemény játék mellett több nagyon sportszerû jelenetet is láthattunk!!
Pl: mikor Era benyomott egyett Bulinak, és utána rögtön ment pacsizni Bulihoz!!! Így is lehet!!! Nekem tetszett!!