Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha valaki tudj a pontos adatot, megköszönném.
bár lényegtelen...
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
Totál paff lettem ettõl a meccstõl.<#szomoru2>#szomoru2>
Borzasztóan sajnálom Dettit, hogy ennyire nem ment neki a 2. félidõben. Elsõben még úgy ahogy, amíg pontosak voltunk támadásban nem volnt gond...
És ismételnem kell önmagam, hogy ha õ nem bírja, ha neki nem jön össze, akkor nincs, aki ezt a terhet levegye a válláról és eldöntsön meccseket. Utóbbi idõben Buli vagy Boki, Detti mellett szépen szórták magukat, szinte folyamatosan jó teljesítményt nyújtottak, most nem jött össze.
Senkinek.
Anita nem játszott rosszul, de a végén õ is elszórta kidolgozatlanul a lasztikat.
A bírók borzalmasnak tûntek az ellenünk megítélt 11 hetessel az elsõ félidõben.
Ez egy csúnyán elvesztett meccs. Ráadásul egy jó játékkal lemoshattuk volna a fagyit... de nincs volna.
Csak hihetetlenül el vagyok kenõdve. Nálam a Fradi elleni meccsek szinte fontosabbak, mint a gyõriek elleni találkozók.
Egyre messzebb és messzebb az a bajnoki cím...
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az Ira dolog igaz, de erre azt mondanám, hogy a Fradinak meg Uhrakova nélkül lehet esélye sem lett volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Mindkét csapatnak volt esélye a gyõzelemre és meg is nyerhették volna, de egyiknek sem sikerült. Mindkettõ sokat hibázott, hullámzóan játszott és végül 1-1 ponttal gazdagodtak (bár a mi esetünkben a gazdagodás erõsen idézõjeles). Az a helyzet, hogy ilyenkor mondják, igazságos eredmény született és talán így is van. Mert az a csapat sem érdemel gyõzelmet amelyik 3 büntetõt és töménytelen ziccert hibázik, de az a csapat sem amelyik miután feljavulva megfordítja a meccset, az utsó 10 percben képtelen gólt lõni, ráadásul úgy, hogy az utsó 6 percbõl 4 percig emberelõnyben játszik. Természetesen ez utóbbi a számomra sokkal fájóbb és dühítõbb.
A mai napon nálunk egyetlen kiemelkedõ teljesítmény volt, nagyon nagy gratulációm Irának! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps> A többiek sajnos nem igazán tudtak felnõni mellé, még talán Buli úgy-ahogy, de neki is sok elkapkodott lövése volt, ami sajnos sokat rontott a teljesítményén. Ibinek is voltak jó periódusai, de több technikai hibája miatt nem dicsérhetem õt sem igazán.
A Fradiban legalább két játékos nyújtott kiemelkedõt (Uhrakova és Kamper) és a fontos pillanatokban Harisova, ez elég volt nekik, hogy végig nyíltá tegyék a meccset és ponttal távozzanak. Ezért gratulálok nekik.
Szomorú vagyok, mert ezzel fényévnyi távolságba került az alapszakasz 2. hely és a 3. helyhez is mindennek össze kell jönnie, hogy sikerüljön. Arról nem is beszélve, hogy így a Cornexi vérszemet kaphat, mert lehetõséget kapnak arra szombaton, hogy akár utol is érjenek minket. Nagyon össze kell kapniuk a csajoknak magukat szombatra, mert sorsdöntõ meccs vár rájuk. Bízom benne, hogy meg fogják csinálni, már sokszor megtették és sikerült nekik!
HAJRÁ KOHÁSZ!!! HAJRÁ CSAJOK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Helga!

A végén összevágom, reklám óne!

Igaz, hogy a Fradinak sokkal kisebb volt a tét.
Már nem tudom pontosan a %-át de nem volt rossz
szivem szerint kivinném átlövõbe csak nem tudom ki irányítana
sztem ha klónozni lehetne elég sok gond megoldódna újvárosban.
Detti is emberbõl van, majd legközelebb!!
csak Irina kivédte a szemünk sztem ha õ nincs ilyen formában miénk a meccs.
De lehet így a jobb mindkét csapatot szeretem, fantasztikus sportemberek vannak köztük.
Pl: mikor Era benyomott egyett Bulinak, és utána rögtön ment pacsizni Bulihoz!!! Így is lehet!!! Nekem tetszett!!