Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ez megérne egy külön topicot, azt hiszem errõl fog szólni a szakdolim, eccer ha eljutok oda 😄 , majd akkor visszatérünk rá, addig meg verem a férjem papuccsal 😄DDDDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

harag azóta van mióta lejokereztél 😄DDDD ez már nem oszt, nem szoroz 😛P

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
NB I, NÕK, RANGADÓ UTÁN. Sirina Irina: Nem volt olyan taktikai húzásunk, amelyre ne lett volna válasza az FTC-nek
Túl jól ismerik már egymást

Meglepetésre pontot szerzett az FTC a Dunaferr-csarnokban, és ezzel nehéz helyzetbe hozta az újvárosiakat, akik a négybe jutásért a Cornexivel futnak versenyt.

A két edzõ, Kiss Szilárd és Németh András a maga egyéniségének és lelki alkatának megfelelõen vezette le a rangadón történteket. A hazaiak trénere hosszasan „osztotta” tanítványait az öltözõben, majd már kissé lehiggadva a folyosón fõleg azt emelte ki, hogy a Dunaferrnek örülnie kell az egy pontnak. „A mérkõzés egyes szakaszaiban elfogadhatóan küzdöttünk, de összességében mégis hullámzó volt a játékunk – mondta az újvárosi szakember. – Ki kell derítenünk, miért nincsenek lélekben hatvan percig a pályán a játékosaink. A Bajnokok Ligájában szerzett tapasztalatokat hasznosítanunk kell a bajnokságban, hogy jó eredményt érhessünk el.”

Higgadtan, de az örömtõl csillogó szemmel beszélt együttese bravúrjáról Németh András: „A Dunaferr otthonában pontot szerzõ együtteseknek nagyon meg kell dolgozniuk a sikerért. Most mi ezt tettük. Néhány taktikai változtatással, például Lucia Uhraková szerepkörének módosításával megtaláltuk az ellenszert az újvárosiak nyitott védekezésére. Kamper Olívia is jól játszott, és a többiek is sokat tettek, hogy az esélyesebb Dunaferrtõl pontot szerezzünk.”
Hege eto
Szabad a gazda, a rendõrség akkor avatkozik bele a házastársi viszályokba, mikor már vér folyik.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
A büdös parasztok, tököm tele van az MTV-vel. A sport1 hozzájuk képest...EHHH

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Az ilyenek kerülnének egyszer a kezem közé, háááát 8 napon túl gyógyukó lenne<#boxer>

Hege eto
Az Isthy 16517 hszban leírtakkal maximálisan egyetértve, NEM értek egyet Veled. Remélem nincs harag<#mf1><#nyes><#kuss><#wave>

Breki33
ez nem vita asszony P
nem baj, mindenben nem érthetünk egyet....néha vita is kell, meg tányérdobálás 😛

Breki33
Ez a csapatnak rossz vagy neked?
Breki33
mi nem
egészséges valóban volt, de azért elég sok idõt kihagyott elõtte, arra csak Csárli képes, hogy szinte mûtõasztalról a pályára lépjen, és bombagólokat dobjon. 😄DDD
Lovinál is egy hosszú folyamat volt, mire egyáltalán bemert úgy menni, hogy elõtte álltak...Abból a szempontból õ kivételezettebb volt, hogy Anginak cseppnyi esélye sem volt csapatbakerülni...
Ivettet viszont le lehetett cserélni Melire...
Ha végre Ivettet elkerüli az a sok sérülés, és lesz legalább 3 hónapja folyamatosan játszani, megmutatja majd, mit is tud valójában...
A gondot abban érzem, hogy Ivett rágörcsölt túlságosan is erre a témára, és lelkileg nem tud túllépni a kispadosságán,meg a folyamatos sérülésein és ez szerintem nagyban gátolja...

De egyébként meg azt írtam majdnem kétazonos szintû... 😄DD De bevallom, én azért még mindig Ivett felé látom a serpenyõt elbilleni 😄DD

Isthy
Ahogy látom az ETO hazai meccsét 12-én 13 órától kell játszani az m1 miatt. Ebbõl az következik, hogy az m1 fogja a KEK meccseket adni. Így szinte biztosra veszem, hogy nekünk az itthoni visszavágónkat 19-én szintén 13 órakor kell majd játszanunk. Eszméletlen ez az m1 sportsáv, vasárnap délben kell játszani, hogy képernyõre kerülhessenek a világ élvonalába tartozó kézicsapataink! <#levele><#boxer><#violent><#gun><#kocsog>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
igen énis a tojásokra gondoltam
Isthy
Engem már nem izgat, inkább az jön szóba, hogy miként sikerült elbukni. Az, hogy miként dolgozzák fel, engem is izgatott, de a választ megkaptam és már lezárt téma részemrõl. Továbbra is azt mondom, ha õt ez ennyire izgatja, hogy hogy nem kérdezte meg eddig? Miért pont most?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Persze ez így van.

Legutóbb sem voltak tartalékosak és nem is hivatkoztak erre. Inkább néhány hazai okostojás jött mindig ezzel, hogy nem is az "igazi" dán válogatott volt, ha megvertük õket.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
és még csinos is

én Kittinek is több lehetõséget adnák.
Isthy
Jaja! Ezek kellemes gondok, bár ha Ivett teljesen felgyógyul akkor jönnek majd elõ.
Sztem is Meli nagyon jól élt a lehetõséggel amit kapott tavaly és idén. Ez még Anjának is szemet szúrt és meg is emlékezett róla egy interjúban. Igaza van Msenek, hogyha nem így alakulnak a dolgok, valszeg soha nem derül ki milyen tehetség van a kezünkben. Bár én már láttam anno még nagyon fiatalon itthon Kiskõrösön és már akkor megjegyeztük, hogy nagy jövõ elõtt áll.
Azt hiszem Meli valóban könnyebben feldolgozza a hibákat és gátlástalanabbul vállakozik is és sikerül is neki. Másrészt sztem jobb védekezõ mint Ivett, valamint mindkét lábról képes jól elugrani. Arról nem is beszélve, hogy kellemes meglepetésekre is képes góllövésben, emlékezzünk csak a levegõben úszva lõtt átlövésgóljára a Lada ellen. Sztem is túlnõtt a mesterén, de én ugye elfogult vagyok! <#wink>
Ha Ivett visszahozza régi formáját, akkor szinte ideális állapotba kerülhetünk a rájátszásra, kérdés Szilárd tud-e majd élni vele.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
most õszintén

minket is izgat még mindig
Isthy
Zágrábra? Több mint 2 év elteltével? Hát nem tudom, de sztem ha ez izgatja, akkor az azóta eltelt idõben biztos talált volna alkalmat.

DUNAFERR FOREVER!!!

így jártak... 😊
külnben meg mi az, hogy tartalékos?!?!

Breki33
De fel is kell tudni dolgozni különben az emberben benne marad

Én azt nem bírom, hogyha pl megverjük a Dánokat azzal jönnek, hogy tartalékosak voltak.
Ezek szewrint mostanában sokszor tartalékosak.
Breki33
hm?
teljes mindegy, hogy a 2003-ra gondoltak vagy a mostanira akkor is bunkóság...
még akkor is így láttam,h ogyazt mi vesztetük el.... de elmúlt és megkell becsülni az eredményt és a játékosokat is!

Ki?!?! Ugyan már ....<#nevetes1>

Hát igen, milyen jó dolog, hogy ennyi tehetséges játékos van.
És ami még nagyon jó, hogy Meli nem bizonytalanodik el, ha elront egy helyzetett, jö a következõ és belõvi. Biztos, hogy sokat jelentett, hogy már a tavalyi idényben igen sok tét meccsen kellet játszania és jól is játszot.

Breki33
Ezt énis így látom de Ivett ha felépül sztem újra vállogatott szinten fog játszani.

Meli viszont egyik kedvencem.

Hej ha KUlcsi velünk lenne idelent milyen aranycsapatunk lenne az Olimpiára
Csak belegondolni mennyi veriációs lehetõség.
Breki33
sztem 2003-ra gondolhatott
Breki33
kannibálok, barbárok

Békából királyfit kell csinálni, vagy Show -t. <#vigyor2><#puszi>
Breki33
Milyen fazont?
Hege eto
Kicsit más téma.
A D.ferr oldalán írtad (nem szeretek ott a fórumba írni, ezért ide írom)

"Vincze Meli példája kitûnõ erre, ha nem lett volna Ivett sajnálatos sérülése, talán a kapott 5-10 percével beleszürkült volna az NBI cserejátékosainak sorába, így meg kiderült, hogy majdnem kétazonos szintû szélsõnk van, akik még fejlõdni fognak...."

Nincs két azonos szintû szélsõtök szerintem, mert Ivett régóta csak nézi Vincze Meli "hátát".Mikor Ivett egézséges volt akkor is látszott. Azért ez egy kellemes probléma, mikor a tanítvány beelõzi a "mesterét"😊))))))

Hege eto
Ez tökéletes üzenet nekik😊

Hege eto
Miért nem küldted el a halál fa...ra?<#mf3><#boxer><#violent><#kocsog>

lehet még a zágrábira gondolt....

én is hozzászóltam, nem bírtam nem írni 😄DD sorry 😄

Isthy
Egyetértek! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
"Ezek az arannyal sem lennének elégedettek..."

Nem bizony! Mert találnának akkor is olyan momentumokat amikor gyengébbek voltunk és azt kezdenék el fikázni. Még a sajnálatomat sem pazarolom rájuk...

DUNAFERR FOREVER!!!

Hát az ilyenek fuladjanak bele a SAJÁT EPÉJÜKBE....
erre nem lehet mit mondani... 😞

Lehet h a 2. félidõ végére hazaesem.
HAJRÁ SRÁCOK!

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Viszont saját fülemmel hallottam, hogy Dettinek egy "szurkoló" olyasmi kérdést tett fel, hogy hogy sikerült feldolgozniuk a VB kudarcot...
Szegény Detti csak nézett körbe, (kb mintha azt mondta volna: h más is hallotta, h ez a mmanus mekkora baromságot beszél?) aztán odadobott egy érdekes mosolyt, kis fejcsóválással, h szeretne mindig legalább ilyen kudarcot minden világversenyen.

Ezek az arannyal sem lennének elégedettek...

Gadrika http://ferlingbernadett.hu

Hát igen ne is mond....
reméljük, hogy nem EV lesz és mivel Gulyás még az olimpián így egy pici esély van arra, hogy más közvetitse.
Ja igen én is remélem, hogy haza érek... Ha nem kell túlórázni akkor igen ha kell akkor megette a fene az egészet....

Isthy
Ez örömteli hír és még szerencsére láthatom is, mert éppen hazaérek majd.

Csak nem tudom mit fogok majd hallgatni, mert a Petõfin valszeg nem lesz közvetítés az m1 riporterei meg ugye...

DUNAFERR FOREVER!!!

gõzerõvel drukkolni kell a fiúknak 😊 Hajrá Gyuszkó 😄

reméltem is, mert se golfütõm, se fûnyíróm 😄DDDDDDD
de nem csak ezért 😛

Igen, még nem ettem! 😊
De, ami késik az nem múlik! 😊

Jaja, milyen sokan temeték a válogatottat is?!
És milyen szépen szerepeltek!

Isthy
Én tapasztalatból állíthatom, hogy így igaz, nagyon finom rántva is! <#finom>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Már nekem is betelt a pohár és reagálnom kellett. Sajnos mindneütt vannak vannak ilyenek akiknek mintha ez lenne az élvezetük, hogy ilyenkor kitombolhatják magukat. Csak sajnálni tudom õket...

DUNAFERR FOREVER!!!

Hétvégén se maradunk kézi nélkül.
Montpellier HB - MKB Veszprém KC
férfi Bajnokok Ligája mérkõzés
2006. 02.26. 17.00 óra M1

Jók a képek!