Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Túl jól ismerik már egymást
Meglepetésre pontot szerzett az FTC a Dunaferr-csarnokban, és ezzel nehéz helyzetbe hozta az újvárosiakat, akik a négybe jutásért a Cornexivel futnak versenyt.
A két edzõ, Kiss Szilárd és Németh András a maga egyéniségének és lelki alkatának megfelelõen vezette le a rangadón történteket. A hazaiak trénere hosszasan „osztotta” tanítványait az öltözõben, majd már kissé lehiggadva a folyosón fõleg azt emelte ki, hogy a Dunaferrnek örülnie kell az egy pontnak. „A mérkõzés egyes szakaszaiban elfogadhatóan küzdöttünk, de összességében mégis hullámzó volt a játékunk – mondta az újvárosi szakember. – Ki kell derítenünk, miért nincsenek lélekben hatvan percig a pályán a játékosaink. A Bajnokok Ligájában szerzett tapasztalatokat hasznosítanunk kell a bajnokságban, hogy jó eredményt érhessünk el.”
Higgadtan, de az örömtõl csillogó szemmel beszélt együttese bravúrjáról Németh András: „A Dunaferr otthonában pontot szerzõ együtteseknek nagyon meg kell dolgozniuk a sikerért. Most mi ezt tettük. Néhány taktikai változtatással, például Lucia Uhraková szerepkörének módosításával megtaláltuk az ellenszert az újvárosiak nyitott védekezésére. Kamper Olívia is jól játszott, és a többiek is sokat tettek, hogy az esélyesebb Dunaferrtõl pontot szerezzünk.”
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Lovinál is egy hosszú folyamat volt, mire egyáltalán bemert úgy menni, hogy elõtte álltak...Abból a szempontból õ kivételezettebb volt, hogy Anginak cseppnyi esélye sem volt csapatbakerülni...
Ivettet viszont le lehetett cserélni Melire...
Ha végre Ivettet elkerüli az a sok sérülés, és lesz legalább 3 hónapja folyamatosan játszani, megmutatja majd, mit is tud valójában...
A gondot abban érzem, hogy Ivett rágörcsölt túlságosan is erre a témára, és lelkileg nem tud túllépni a kispadosságán,meg a folyamatos sérülésein és ez szerintem nagyban gátolja...
De egyébként meg azt írtam majdnem kétazonos szintû... 😄DD De bevallom, én azért még mindig Ivett felé látom a serpenyõt elbilleni 😄DD
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Legutóbb sem voltak tartalékosak és nem is hivatkoztak erre. Inkább néhány hazai okostojás jött mindig ezzel, hogy nem is az "igazi" dán válogatott volt, ha megvertük õket.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztem is Meli nagyon jól élt a lehetõséggel amit kapott tavaly és idén. Ez még Anjának is szemet szúrt és meg is emlékezett róla egy interjúban. Igaza van Msenek, hogyha nem így alakulnak a dolgok, valszeg soha nem derül ki milyen tehetség van a kezünkben. Bár én már láttam anno még nagyon fiatalon itthon Kiskõrösön és már akkor megjegyeztük, hogy nagy jövõ elõtt áll.
Azt hiszem Meli valóban könnyebben feldolgozza a hibákat és gátlástalanabbul vállakozik is és sikerül is neki. Másrészt sztem jobb védekezõ mint Ivett, valamint mindkét lábról képes jól elugrani. Arról nem is beszélve, hogy kellemes meglepetésekre is képes góllövésben, emlékezzünk csak a levegõben úszva lõtt átlövésgóljára a Lada ellen. Sztem is túlnõtt a mesterén, de én ugye elfogult vagyok! <#wink>#wink>
Ha Ivett visszahozza régi formáját, akkor szinte ideális állapotba kerülhetünk a rájátszásra, kérdés Szilárd tud-e majd élni vele.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
külnben meg mi az, hogy tartalékos?!?!
Én azt nem bírom, hogyha pl megverjük a Dánokat azzal jönnek, hogy tartalékosak voltak.
Ezek szewrint mostanában sokszor tartalékosak.
még akkor is így láttam,h ogyazt mi vesztetük el.... de elmúlt és megkell becsülni az eredményt és a játékosokat is!
És ami még nagyon jó, hogy Meli nem bizonytalanodik el, ha elront egy helyzetett, jö a következõ és belõvi. Biztos, hogy sokat jelentett, hogy már a tavalyi idényben igen sok tét meccsen kellet játszania és jól is játszot.
Meli viszont egyik kedvencem.
Hej ha KUlcsi velünk lenne idelent milyen aranycsapatunk lenne az Olimpiára
Csak belegondolni mennyi veriációs lehetõség.
Békából királyfit kell csinálni, vagy Show -t. <#vigyor2>#vigyor2><#puszi>#puszi>
A D.ferr oldalán írtad (nem szeretek ott a fórumba írni, ezért ide írom)
"Vincze Meli példája kitûnõ erre, ha nem lett volna Ivett sajnálatos sérülése, talán a kapott 5-10 percével beleszürkült volna az NBI cserejátékosainak sorába, így meg kiderült, hogy majdnem kétazonos szintû szélsõnk van, akik még fejlõdni fognak...."
Nincs két azonos szintû szélsõtök szerintem, mert Ivett régóta csak nézi Vincze Meli "hátát".Mikor Ivett egézséges volt akkor is látszott. Azért ez egy kellemes probléma, mikor a tanítvány beelõzi a "mesterét"😊))))))
Nem bizony! Mert találnának akkor is olyan momentumokat amikor gyengébbek voltunk és azt kezdenék el fikázni. Még a sajnálatomat sem pazarolom rájuk...
DUNAFERR FOREVER!!!
erre nem lehet mit mondani... 😞
HAJRÁ SRÁCOK!
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
Szegény Detti csak nézett körbe, (kb mintha azt mondta volna: h más is hallotta, h ez a mmanus mekkora baromságot beszél?) aztán odadobott egy érdekes mosolyt, kis fejcsóválással, h szeretne mindig legalább ilyen kudarcot minden világversenyen.
Ezek az arannyal sem lennének elégedettek...
Gadrika http://ferlingbernadett.hu
reméljük, hogy nem EV lesz és mivel Gulyás még az olimpián így egy pici esély van arra, hogy más közvetitse.
Ja igen én is remélem, hogy haza érek... Ha nem kell túlórázni akkor igen ha kell akkor megette a fene az egészet....
Csak nem tudom mit fogok majd hallgatni, mert a Petõfin valszeg nem lesz közvetítés az m1 riporterei meg ugye...
DUNAFERR FOREVER!!!
de nem csak ezért 😛
De, ami késik az nem múlik! 😊
És milyen szépen szerepeltek!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Montpellier HB - MKB Veszprém KC
férfi Bajnokok Ligája mérkõzés
2006. 02.26. 17.00 óra M1