Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vajon ma kinek a nevébe törik bele a nyelve? Vijunaite jó eséllyel pályázik 😊
HAJRÁ MAGYAROK! :]
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DVSC-Cornexi itt!
Élõ közvetítés honlapunkon a Magyar Kupa negyeddöntõjérõl. 18.00-kor kezdünk. Szeretettel köszöntjük a DVSC kézilabdázóit a nõnap alkalmából. bõvebben...
http://www.dvsckezilabda.hu/
2006.03.08. szerda 18:00
Debreceni VSC - Cornexi-Alcoa-HSB Holding
MK mérkõzés,Online közvetítés itt!
(Eredmény 5 percenkét)
http://www.cornexikezilabda.hu/
Aki elfelejtette volna, ma is van meccs.
inkább semmit, mint csúnyát mondjak rá...
És az sem zavarja, hogy õt nem kérdezi meg semmirõl se András, se Gyula...
Hogy is mondják? Savanyú a szõlõ?
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
"A tavalyi világbajnokságon 3. helyet szereztünk, úgy, hogy öt mérkõzésbõl hármon komoly hátszelet, segítséget kaptunk. Örülök a diplomáciai sikernek, a bronzhoz gratulálok az edzõpárosnak. És higgyék el, nincs bennem semmi féltékenység."
Megjegyezném, hogy ugyanezt mondta az EB-rõl is, tehát minden utána következõ világversenyen a csapat nem magának köszönheti a sikert. Ezt a hatalmas magyar sportdiplomáciát meg nem nagyon érzékeljük, biztos bennünk van a hiba...
DUNAFERR FOREVER!!!
http://www.delvilag.hu/cikk.php?id=59&cid=119455
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A csapat már többször megmutatta, hogy amikor nagyon kell, akkor össze tudja kapni magát és bármire képes. Nem érzem, hogy a mostani idény miatt világvége állapot lenne. A körülményeink sajnos igen rosszak, de most ezzel kell együtt élni és dolgozni, majd kiderül lesz-e valami pozitív változás. Változnak az idõk, változnak a lehetõségek ezt figyelembe kell venni.
Én meg azt mondom, hogy ti se tétlenkedjetek, mert a mögöttünk lévõ második hely csak kutyakemény harc után szerezhetõ meg az ETO ellenében :-)))))))))
DUNAFERR FOREVER!!!
(a bajnoksághoz elég azt hozni a Loki és Fradi ellen mint az ETO, ott meg jobb gólkülömbséggel máris meglehet az elsõ hely - bár nemtom pontegyenlõség esetén mi dönt)
Csak azt mondom, hogy nem sok esélyt látok rá, hogy a közeljövõben úgy ki tudna emelkedni a bajnokságból mint pár éve - ráadásul az ETOnak meg közben nõnek erre az esélyei. De az is biztos, hogy a BLben is kevés esélyt látok arra, hogy ugyanazt nyújtság, mint nemrég - pech, hogy nyerni nem sikerült, addig viszont eljutottak, hogy KEKbe se essenek ki.
De azt most mondom, hogy össze kell kapni magatokat, ha a Fradi mögött be akartok futni a BLt jelentõ második helyre😊)))))))))))
Természetesen GRATULÁLOK A GYÕRNEK!
De azért még ne temess annyira bennünket! <#ejnye1>#ejnye1><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Én inkább a rájátszást szüntetném meg és ahelyett lehetne a Magyar Kupa.
Szal. Aki elbukná a bajnokságot, ott lenne utána a visszavágás lehetõsége a kupában.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Sztem nem avval volt a baj, hogy kevésbé akarták, mint a ETO, sõt, a közvetítésbõl az tûnt ki, hogy a rettentõ akarás olyan fokú görcsösségbe csapott át, hogy nem tudtunk ezen felülkerekedni.
Ibivel komolyan el kéne kezdeni foglalkozni, mert egyértelmûen mentálisan nemhogy nincs rendben és ez akadályozza azt, hogy kijöjjön belõle az a tehetség-, és azok az adottságok kihasználásra kerüljenek, amik benne vannak, hanem ez a feszültség, amit képtelen kezelni, már a teljesítményét is tragikusan rontja. Ezért topog õ egyhelyben, és képtelen kihozni magából azta sokat, ami ottvan.
OFF
Ehh, Barca-Cselzi? NAgyon jó volt azis <#shakehead>#shakehead> Bealudtam rajta. Egy Barcelona-Cselzin. De azér Ronaldinho gólja nagy volt. (Majdnem olyan jó a fociban, mint Görbe a kéziben.)
Boldog nõnapot Lányok, Hölgyek! <#vigyor2>#vigyor2>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Sokan voltak? 😊))))))))
Egyébként úgy tûnik, a Dunaferr át fogja élni amit mi anno, meg még most is. Hosszú egyeduralkodás után kikaptunk a Dunaferrtõl, majd ETOtól, aztán már csak kikapni jártunk oda, aztán a Népligetbe is biztos két pontért jöttek, majd becsúszott a vásárhelyi vereség, késõbb Debrecen, (EHF - Cornexi), most meg már lassan sehova sem megyünk a biztos 2 pontért. Nem könnyû elfogadni egy ilyen idõszak után, ahol nem volt ellenfele a Dunaferrnek.

DUNAFERR FOREVER!!!
A KEKre alapozunk? mert a bajnokság rájátszásában nehéz lesz elõrébbjutni, fõleg így....
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A hétvégén hajrá összes magyar kupacsapat!
Hajrá Magyar Kézilabda!
(Váci fiaskó nekünk is volt 😞 )
Igazából, szerintem, az hogy engem mennyire bánt, meg sem közelíti azt amit a csajok éreznek, nekik sokkal szarabb érzés lehet, ráadásul úgy néz ki nem is tudják a miértet, így tenni sem nagyon tudnak ellene...Pedig milyen szépen kezdõdött a BL,azt hittem végre 😞
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Bocs, hogy beleszólok, de kérlek ne dramatizáld túl!
Nagyon kaki érzés lehet, de hidd el, hogy meg sem közelíti azt, mint amit mi érez(het)tünk a Váci fiaskó után. <#szomoru2>#szomoru2>
Ráadásul Ti egy olyan csapattól kaptatok ki, amelyik egy súlycsoportban van veletek, mi pedig... (az sem volt semmi, amikor a Loki nyert a Népligetben)
De túltettük magunkat rajta, szerencsére a csapatunk is, és ugyanez fog történni nálatok/veletek is!
Szerintem elég soxor fogtok még az ETO-val találkozni - 2x a rájátszásban és reményeim szerint 2x a KEK döntõben - igy bõven lesz lehetõségetek visszavágni és a csorbát kiköszörülni!
Azt is olvastam, hogy vmi palack berepült a pályára,meg ezzel kapcsoltban Vanyust emlegették...meghogy a palack bedobása elõzménye, Szilár középsõujjai voltak, amik a táborfele irányultak???
Gratulálok!
Orsi már az elsõ félidõben is dobott gólt! Sok volt a motivációs bázis? :-))))
Én elég motivált állapotban tekintettem meg a mérkõzést.
Az elsõ félidõben nagyon jól játszott a D.ferr. Sirina jól fogott és Herr Orsi is. Kb. a két kapus közti különbség döntötte el az 1. félidõt.
A 2. félidõben a D.ferr bent maradt az öltözõben. Az ETO rutinos csapathoz méltó módón, ezt nem hagyta kihasználatlanul. Szilárd kapust cserélt (sztem. hiba volt), Kitti fogott néhány ziccert de ez is kevés volt. A 2. félidõre jött be játszani Dokics és Vérten Orsi. Ez nagyon meglátszott a támadó játékon.
A bírók tévedtek ide oda , de ezen semmi nem múlt. Kicsit hitehagyottnak tûnt a Kohász.
Ibi elég ostobán viselkedett.-8nál ezt nem kellett volna(felesleges volt)
Reniét nem láttam telsesen, de érzésem szerint ott a piros kicsit erõs ítélet volt. Az Ibolyáé viszont tök jogos volt.A meccs végén Görbével megbeszélték pacsi közben és békében váltak el.
Ja túlmotiváltan a félidõben belefutottam Aliékba a folyosón, mégsem kezdtem el sálat gyûjteni😊)))) Lehet így is.
5órától nem adtak sört<#mf3>#mf3>Buzi rendõrség! Védeni nem tudnak, de beokozni igen. Aki ma balhézni akart volna a D.ferr szurkolókkal simán megtehette volna a zsernyákoktól, akkor meg mi f...rt nem lehet sört adni?????????
Úgy gondolom, hogy Ibinek ki kéne kapcsolnia a külvilágot nem foglakozni a környezettel, és akkor megy a játék, de más különben butaságokat csinál...
Barcelona-Chelsea BL
Legalább egy jó derbi lesz, remélem!
Görbe azért betudja dobni magát, Ibinek meg elszakadt a cérna! Ha nemmegy neki kiakad, ez nagy hibája!!!
De a kifütyülés tényleg durva volt, fõleg Gyõrben!!
El vagyok keseredve, így kikapni.... ááááá
Reméljük semmi komoly.
Váljék egészségedre!
DUNAFERR FOREVER!!!