Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem találom a GEAC számát így holnap ki kell, hogy nézzek infóért összeg meg ilyesmi 😞
(amúgy az ilyen reklámozós figurát nem lehet bannolni?)

A Dferr meccsét 19-én nem fogja adni az m1, a meccs helyszínen tekinthetõ csak meg és neked kizárólag szigorúan csak fekete felsõben! <#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Most akkor mivan?!
Isthy, végül a mi meccsünket adja a tv, mert látom 4 órára került a kezdés idõpontja?!
( de hogy se Debrecen, se Cori meccset nem ad egyik tv sem 😞(( )
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
És még én vagyok rosszindulatú 😄DDD
Pedig nekem húz a szívem hozzájuk! A Gyõrt meg a Fradit nem verik meg, a Cori kétesélyes!
Kiváncsi leszek, hogy miremennek egymásal!!
Nagyon kíváncsi leszek rájuk, de ahogy hallom tegnap sem sziporkáztak. Arra sem mernék fogadni, hogy megverik a Vasast.
Azért egy zöld-fehér döntõnek jobban örültem volna...
A Cornexivel akarják megnyeretni.......csak lesz ott egy ellenfél is aki zöld-fehér. Na itt a MAGAS LABDA STANLEYÉKNEK<#mf2>#mf2><#nyes>#nyes>
A másik két csapat szurkolói létszáma elenyészõ.......
A GEAC csarnok nem valami nagy, biztos hatalmas tömeg lesz és zsúfoltság.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Cornexi - Vasas 16:30
Gyõr - FTC 18:30
Így jártunk...
Meg gondolom valamikor a DTV is.
Nem érdekel valakit annyira, hogy felvenné valahogy? (mert engem igen, csak módom nincs rá)
Gyõr nem rendezi meg az MK döntõt, mert mind2 csarnok foglalt lesz az idõpontban. Tehát, ha Gyõr nyeri meg a jogot a megrendezésre, akkor sem Gyõrben lesz. Sztem. nem is fogja megnyerni. Az én tippem Fehérvár.
Nagyon gyanús nekem ez a Cornexi feltámadás...... A gyõzelmükhöz persze gratula!