Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ejnye-bejnye és nem tudsz egyszerre több helyre? 😄DD

Breki33
tudod hány helyre kell figyelnem? :-)
rájöhettél volna ha egy picit figyelsz.... 😊
Nem találom a GEAC számát így holnap ki kell, hogy nézzek infóért összeg meg ilyesmi 😞

DJ Bee18
kevés a moderátor mostanában

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Breki33
tudom csak azt nem tudtam, hogy Gödöllöi

Elvileg lehet de én nem tudom csak moderátorok
Egész nap errõl volt szó...
(amúgy az ilyen reklámozós figurát nem lehet bannolni?)

Már írtam pár napja, hogy jó lenne ha mi kapnánk mert kb. 10 perc séta és a csarnoknál vagyok...

ja értem! jogos!

Breki33
hát honnan tudnám P
Breki33
a csajozásosnak ment

egyszer már töröltem
???

Gödöllõ! Hát melyik város?!

Breki33
melyik város?
Breki33
pápá
AA hozza magát!!

Bocsi ezt be kellett linkelni.... eszméletlen mikkor megláttam a képet, majdnem kiköptem a pudingot....

Mai nap jó hírre, hogy városunk rendezi a MK-t! És természetesen 31.-én meló van, de már intézem a szabit... ill., hogy 1.-re se osszanak be.

Breki33
tavaly is ezt mondtuk

Isthy
Az ETO meccset fogják adni 12-én, nyugodj meg <#wink>

A Dferr meccsét 19-én nem fogja adni az m1, a meccs helyszínen tekinthetõ csak meg és neked kizárólag szigorúan csak fekete felsõben! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Nem folytatom. Igazából nem ellenfél egy cornexi sem a Fradinak, sem az ETOnak, sem a D.ferrnek. Ezt bajnoki meccsek ékesen bizonyították.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Sokat. Mind2 csapat fociszurkolói meg jobban teszik ha otthon maradnak, mert õk is "szeretik" egymást. Valamint a Fradi és a Gyõr szurkolói is "jóban" vannak a fehérváriakkal.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Most nézem az m1 mûsorát vasárnap, Falco kosármeccs, a Gyõri oldalon meg az van, hogy az õ meccsöket közvetítik.
Most akkor mivan?!
Isthy, végül a mi meccsünket adja a tv, mert látom 4 órára került a kezdés idõpontja?!
( de hogy se Debrecen, se Cori meccset nem ad egyik tv sem 😞(( )

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Sztem a két tábor max. 100 fõt tehet ki, lehet még sokat is mondtam. Viszont a plusz egy fõ! Nos, vele mindenképpen számolniuk kell!!! :-DDD

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez már csak egy ilyen topic, tele van rosszindulatú emberekkel! Ráadásul minden irányban! <#wink><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

szerintem Cori és Vasas drukkerek is szépszámmal képviseltetik magukat majd, az elsõ eldõntön, nincs messze egyiknek sem, ráadásul a Vasas drukkerek nagyon jó hangulatot tudnak csinálni, ha kevesen vannak is (Veszprémben legalábbis jól ment neki 😊) meg aztán plusz egy fõ 😄DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Ejnye te kis számító! <#ejnye1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én úgy gondolom nagyon szoros és kemény meccs lesz az is és a pillanatnyi forma dönt majd.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pont erre gondoltam, hogy a kb. max. 1000-1200-as csarnok felét elfoglalja majd a két zöld-fehér szurkolótábor. Biztos jó hangulat lesz a 2. elõdöntõn!

DUNAFERR FOREVER!!!

Elég lenne a Fradit megverniük a döntõben, a Gyõrrel max. a bronzmeccsen futhatnak össze ;DDDDDDD

valóban nem gondoltam komolyan, ahogy reméltem Te sem folytatod a Coris féle storyt...de úgy látom, akármit csinál a Cornexi, az sosem elég ahhoz, hogy ne bíróról, összeesküvésrõl, és szerencsérõl beszélj....
És még én vagyok rosszindulatú 😄DDD

Az, hogy a Vasas legyen a MK gyõztese, ennek nincs realitása!
Pedig nekem húz a szívem hozzájuk! A Gyõrt meg a Fradit nem verik meg, a Cori kétesélyes!

Egy jó dolog van ebben a sorsolásban, hogy elég fél hétre odaérni😊)))

Hege eto
Remélem annyira fárasztják ki magukat mint a másik két csapat(qrvára)

Hege eto
Így is az lesz, csak elõdöntõnek csúfolják majd😊)))))))

Azért a Vasassal a Cori megkínlódott a bajnokságban, egy döntetlen, és egy 1-gólos gyõzelem!
Kiváncsi leszek, hogy miremennek egymásal!!

Az elõdöntõben akartam õket, lenne mit megbosszulni. Ja, nektek is😊)))))
Nagyon kíváncsi leszek rájuk, de ahogy hallom tegnap sem sziporkáztak. Arra sem mernék fogadni, hogy megverik a Vasast.
Azért egy zöld-fehér döntõnek jobban örültem volna...

Hege eto
Ezt nem gondolhatod komolyan😊

Hege eto
1hónappal ezelõtt leírtam az NS fórum sehogyse aranyosak topikjába az elméletem az egészrõl. Eddig ül. A helyszínt tévesztettem el.
A Cornexivel akarják megnyeretni.......csak lesz ott egy ellenfél is aki zöld-fehér. Na itt a MAGAS LABDA STANLEYÉKNEK<#mf2><#nyes>

Hege eto
Ezek sejtik, ha a Fradi nem játszik focit akkor legalább 2-300emberrel számolhatnak Fradi oldalról? Gyõrbõl meg 200al?
A másik két csapat szurkolói létszáma elenyészõ.......

Breki33
jóhogynem alaszkában P
szerintem a Vasast akarják magyar kupagyõztesnek... NBIB-s csapat a négybejutásért, most a másik 3 csapat közül a legyengébbet kapták - akik ellen már egy döntetlen kicsúszott az alaszakaszban- hmmmm 😄DDDDDDDDDDD

Breki33
olyan értelemben, hogy a nõk más napokon minket szolgálnak ki

Isthy
Jahh, errõl is hallottam, csak ugye igen messze áll a valóságtól...

A GEAC csarnok nem valami nagy, biztos hatalmas tömeg lesz és zsúfoltság.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
minden nap férfinap

erre céloztam
Isthy
Sztem azért annyira nem csodálkozol te ezen, én fogadni mertem volna rá és biztos vagyok benne, hogy Hege is!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem SomogyiG idõpontja a helyes, meg is szoktak ünnepelni minket és persze mi meg méltók szoktunk lenni a nap nevéhez! <#vigyor><#pias><#nyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A tegnapi meccsen a Slagelse B csapata játszott, Batinicson kívül szinte tiszta ismeretlen játékossal.

DUNAFERR FOREVER!!!

MK: Gödöllõ
Cornexi - Vasas 16:30
Gyõr - FTC 18:30

Így jártunk...

Ma 21.20-kor adja a Fehérvár TV a tegnapi DVSC-Cornexi meccset.
Meg gondolom valamikor a DTV is.

Nem érdekel valakit annyira, hogy felvenné valahogy? (mert engem igen, csak módom nincs rá)

Hege eto
A mai Kisalföldben nyilatkozik Vanyus A.

Gyõr nem rendezi meg az MK döntõt, mert mind2 csarnok foglalt lesz az idõpontban. Tehát, ha Gyõr nyeri meg a jogot a megrendezésre, akkor sem Gyõrben lesz. Sztem. nem is fogja megnyerni. Az én tippem Fehérvár.
Nagyon gyanús nekem ez a Cornexi feltámadás...... A gyõzelmükhöz persze gratula!