Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De perceken belül kezdõdik a Fradi meccs. Elõször ott kell kiszurkolni a gyõzelmet utána mindjárt jöhet a Dunaferr is.<#mf1>#mf1>
De azért köszi, figyelmes vagy!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
HAJRÁ DUNAFERR!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Anja Andersent eltiltották a kézis kispadtól
2006. március 11., szombat, 14:54
A Dán Kézilabda Szövetség (DHF) a március 5-i Aalborg - Slagelse mérkõzésen történtek miatt Anja Andersent tizenkét hónapos eltiltással sújtotta. Ennek értelmében a tréner semmiféle kézilabda-mérkõzésen nem ülhet a kispadra. A DHF egyben az európai szövetséget is arra kéri, tárgyalja az ügyet, és hozzon határozatot az európai kupasorozatra nézve is.
Anja Andersent eltiltották a kézis kispadtól
Az eredményt javították 27-29-re több helyen is.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ikast/Bording EH Zaporoshje 27-28 Finished
http://www.livescore.cc/
14:15 Ikast/Bording EH Zaporoshje 12-12 Halftime 😊
az alább linken lehet figyelemmel kisérni, ma mégis csak rajta van a norvég szöv. oldalán. Aki figyelte a Vác ellenit az ugyan olyan adatokra számíthat.
Reméljük a végeredmény nekünk kedvez!
Döntetlenbe ki egyeznék
Kellett valami indokot találni, hogy cirkuszt csináljanak eltakarva vele más dolgokat...
Érdekekek és ellenérdekek, mint ahogy írtam is.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nekem is szúrta a szemem, nem is szeretem, de azért nem akármi csapatot hozott össze Slagelsebe, és nem akármi gyõzelmeket aratott, mégha az utóbbi idõben a játékosai is inkább a reklamációval, mintsem a játékkal fogalakoztak...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Én nemsajnálom az biztos.
Üzleteti érdeket sejtek a dolog mögött!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
DUNAFERR FOREVER!!!
Igen, helyes lépés volt, de ezt a dolgot már sokkal hamarabb meg kellett volna lépnie a dán szövetségnek. Nekik is komoly "saruk" van abban, hogy ennyi mindent megengedhetett magának, mind otthon, mind nemzetközi színtéren. De valamiért nem tették, gondolom azért is, mert hozta az eredményeket Dániának a nemzetközi kupagyõzelmekkel. Néha ment egy kis "szájtépés" és ennyit tettek. Csakhogy ezzel azt is elérték, hogy a többi dán edzõ is átvette ezt a habitust, ha Anjának lehet nekik is alapon. Ugye Dalmose viselkedését nem kell ecsetelnem, láttuk mit mûvelt Gyõrben. Talán az egymás elleni meccsen látták, hogy hova sûllyedtek az edzõik és észbe kaptak, hogy nem mehet ez így tovább. Most már túlságosan imázsrombolónak találták és lehet még más érdekek is közbeszóltak, akiknek elege lett a Slagelse uralmából. A pénzbüntetés nem tétel nekik, vígan kipengetik, Anja eltiltása érdekes, mert pont addig szól ameddig még a csapatnál akart maradni. A háttérben dolgozó érdekeletségek még lehet fognak meglepõ döntéseket okozni. Ugye milyen érdekes, hogy kapálóznak az EHF-nél is az eltiltásával? Eddig miért nem tették?
A 3 játékosra azért kíváncsi vagyok, vajon tényleg lelépnek-e a Slagelsebõl? Mondjuk Popovics szerzõdése amúgyis lejárt, Lungu és Leganger esetében nem tudom meddig van a szerzõdésük. Érdekes lesz figyelemmmel kísérni az eseményeket.
DUNAFERR FOREVER!!!
OFF:Nézz rá a Kárpátia honlapra, van ott valami újdonság is😊)))))
ON:
DUNAFERR FOREVER!!!
és finom kis italok voltak és legalábbis szerettem.
handball.hu ír. (Anja Andersen: 1 éves eltiltás.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
most láttam Egerszegi Krisztit egy danone-os reklámban, annyira látszik rajta mennyire boldog a gyerkõceivel, és milyen aranyos a kicsik 😄DDDD
És még amit reklámoz, az is finom 😄DD
2006.03.10. 21:06
A KEK negyeddöntõjében a Dunaferr szombaton a norvég Gjerpen ellen, a Gyõr pedig vasárnap a francia Besancon ellen játszik az elõdöntõbe jutásért. A visszavágókat jövõ hét végén rendezik.
http://handball.hu/