Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én mindkettõt nézzem csak hát mig az egyik betölt frissitek a másikra és nézzem a következõ oldalt.... 😊

Isthy
18. perc: 9-7

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
tv2.dk-n picit elõbb fenn van.

DUNAFERR FOREVER!!!

gyorsabb voltál...

GOG Svendborg TGI Budapest 7-4 1st Half '10

Isthy
10. perc: 7-4 a GOG javára :-(((

DUNAFERR FOREVER!!!

GOG Svendborg TGI Budapest 2-2 1st Half '4

Ja még két óra....
De perceken belül kezdõdik a Fradi meccs. Elõször ott kell kiszurkolni a gyõzelmet utána mindjárt jöhet a Dunaferr is.<#mf1>

Tudom a Vác ellenit is ott figyeltem 😊
De azért köszi, figyelmes vagy!

Hege eto
László. A Laci egy közülünk😊)))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
A Rapport alatt a kamputviklinget kell választani majd kattintás a Vis gombon és már nézhetjük is a meccs alakulását.
HAJRÁ DUNAFERR!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Most már az origon is van cikk...
Anja Andersent eltiltották a kézis kispadtól
2006. március 11., szombat, 14:54

A Dán Kézilabda Szövetség (DHF) a március 5-i Aalborg - Slagelse mérkõzésen történtek miatt Anja Andersent tizenkét hónapos eltiltással sújtotta. Ennek értelmében a tréner semmiféle kézilabda-mérkõzésen nem ülhet a kispadra. A DHF egyben az európai szövetséget is arra kéri, tárgyalja az ügyet, és hozzon határozatot az európai kupasorozatra nézve is.
Anja Andersent eltiltották a kézis kispadtól

igen, ez igaz, de az is, hogy a két csapatot mármint a duot és a motort nem lehet össze hasonlítani

Isthy
Sztem nem sokat jelent, a Duslo Sala ellen is otthon hasonlóan váratlan eredmény született, azután idegenben meg aláztak. Bár az igaz, hogy a Motor ellen nehezebb dolguk lesz.
Az eredményt javították 27-29-re több helyen is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Az elsõ meglepetés eredmény.
Ikast/Bording EH Zaporoshje 27-28 Finished

ill. ajánlom ezt az oldalt is.

http://www.livescore.cc/

14:15 Ikast/Bording EH Zaporoshje 12-12 Halftime 😊

Dferr eredmény
az alább linken lehet figyelemmel kisérni, ma mégis csak rajta van a norvég szöv. oldalán. Aki figyelte a Vác ellenit az ugyan olyan adatokra számíthat.
Reméljük a végeredmény nekünk kedvez!

Á nem bírnám ki, hogy ne figyeljem és utána ne nézzem meg... 😊
Döntetlenbe ki egyeznék

Isthy
Igen és persze HAJRÁ DUNAFERR!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pótolja bizony és nemcsak a hiszti tekintetében.

Kellett valami indokot találni, hogy cirkuszt csináljanak eltakarva vele más dolgokat...
Érdekekek és ellenérdekek, mint ahogy írtam is.

DUNAFERR FOREVER!!!

a handball.hu-n van egy Grábics László/Lajos hozzászólás, szerintem õ áll legközelebb a megoldáshoz...

Nekem is szúrta a szemem, nem is szeretem, de azért nem akármi csapatot hozott össze Slagelsebe, és nem akármi gyõzelmeket aratott, mégha az utóbbi idõben a játékosai is inkább a reklamációval, mintsem a játékkal fogalakoztak...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Ezt a D.ferr meccs elött is megtehették volna!!!!!! A piszok életbe!<#nevetes2><#papakacsint><#nyes>

Gyerekek HAJRÁ FRADI!!!

Azért AA sokaknak szúrta a szemét a viselkedésével, de tuti valakinél nagyon betelt a pohár, és most keménykedik!
Én nemsajnálom az biztos.
Üzleteti érdeket sejtek a dolog mögött!!

Hege eto
Minden szava ül<#eljen>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Én is így gondolom. "show must go on" dán módra. Dalmose pótolja az ûrt.

Breki33
én azt szeretném ha inkább megbukna velük

popo néni meg menjen a pába
színjáték az egész AA ügy, eddig is megtehették volna... ez meg hogy eltilttatják a szerb válogatott vezetésétõl is, szánalmas....

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Fradi mecsrõl fog valaki eredményt mondani?
Grave Digger
Végül nem utazott az, akitõl eredményeket kaptam volna... Most másik forrás után kutatok, drukkoljatok 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Isthy
Az Aalborg már hírbe is van hozba Popoviccsal.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33

Breki33

Isthy
Tudom, még tegnap este letöltöttem azt az újdonságot! Meglehetõsen tetszett! <#eljen><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az egészrõl a következõ a véleményem:

Igen, helyes lépés volt, de ezt a dolgot már sokkal hamarabb meg kellett volna lépnie a dán szövetségnek. Nekik is komoly "saruk" van abban, hogy ennyi mindent megengedhetett magának, mind otthon, mind nemzetközi színtéren. De valamiért nem tették, gondolom azért is, mert hozta az eredményeket Dániának a nemzetközi kupagyõzelmekkel. Néha ment egy kis "szájtépés" és ennyit tettek. Csakhogy ezzel azt is elérték, hogy a többi dán edzõ is átvette ezt a habitust, ha Anjának lehet nekik is alapon. Ugye Dalmose viselkedését nem kell ecsetelnem, láttuk mit mûvelt Gyõrben. Talán az egymás elleni meccsen látták, hogy hova sûllyedtek az edzõik és észbe kaptak, hogy nem mehet ez így tovább. Most már túlságosan imázsrombolónak találták és lehet még más érdekek is közbeszóltak, akiknek elege lett a Slagelse uralmából. A pénzbüntetés nem tétel nekik, vígan kipengetik, Anja eltiltása érdekes, mert pont addig szól ameddig még a csapatnál akart maradni. A háttérben dolgozó érdekeletségek még lehet fognak meglepõ döntéseket okozni. Ugye milyen érdekes, hogy kapálóznak az EHF-nél is az eltiltásával? Eddig miért nem tették?
A 3 játékosra azért kíváncsi vagyok, vajon tényleg lelépnek-e a Slagelsebõl? Mondjuk Popovics szerzõdése amúgyis lejárt, Lungu és Leganger esetében nem tudom meddig van a szerzõdésük. Érdekes lesz figyelemmmel kísérni az eseményeket.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Persze😊
OFF:Nézz rá a Kárpátia honlapra, van ott valami újdonság is😊)))))
ON:

Isthy
Nem is úgy gondoltam, csak képletesen, a csipkelõdés simán belefér. Egyébként meg az újdonság varázsa hamar meg fog kopni ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
jöhetnek a tippek a Fradi mecsre.

Elõre megnézitek az eredményt vagy izultok a tv elõtt?
Breki33
tudom ezért mondtam
csodálkozom, hogy ehhez adta a nevét
szponzorálták kb. 89-tõl egészen pályafutásának végéig sõt után ott is dolgozott.
és finom kis italok voltak és legalábbis szerettem.

Így van! De reméljük nemzetközi színtérrõl is kikerül...

kaloz174
Ez a "kedves hölgy" elõbb is elõadhatta volna azt a mûsort, amirõl a
handball.hu ír. (Anja Andersen: 1 éves eltiltás.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

és nem én vagyok avoid <#ravasz1><#nyes>

Breki33
igen mert abban részt is vett
Volt már neki korábban is szerintem, valami plussos vagy vmi hasonló 😄

Breki33
de nem hittem volna, hogy elválal reklámot
teljesen off:
most láttam Egerszegi Krisztit egy danone-os reklámban, annyira látszik rajta mennyire boldog a gyerkõceivel, és milyen aranyos a kicsik 😄DDDD
És még amit reklámoz, az is finom 😄DD

Szóval alkottál?! <#ravasz1>

KEK: norvég és francia ellenfelek
2006.03.10. 21:06
A KEK negyeddöntõjében a Dunaferr szombaton a norvég Gjerpen ellen, a Gyõr pedig vasárnap a francia Besancon ellen játszik az elõdöntõbe jutásért. A visszavágókat jövõ hét végén rendezik.
http://handball.hu/

Hege eto
Bántja a nyavalya, de egy kis ugratás belefér. Viszont mindenkinek tetszik a topik. Nincs még 24 órás és 123hsz született. Jó lesz felkötni a gatyát, mert Jokka topikfõnök úr és csipet csapata ránk ver.(Igaz én is alkottam opda ma rendesen)<#beka3><#nyes>