Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
29-26
Gyerünk csajok!!! Hajrá Dunaferr!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az MK után nem kéne a KEKbõl kiesnetek😞((((
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Bocsi, de nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg a Fradi meccset.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
A két bírójuknak meg megtehetnek Pytlickék egy szívességet. Nélkülük ez leégés lett volna. Kb 2 gólt dobtak a dánok vonalról+ 2-3 belülévédekezésért nem adtak 7est a Fradinak.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
most már remélem nekünk fognak fújni ezek a bírónak nevezett játék elrontó anya szomorító egyének...
Jó kis meccs! Szucsánszki, Tóth Timi, Kamper, Pasi, Lulu :taps:
Itthon is hasonló jól, keményen, összpontosítva!!!
Mi meg...ááá.. 😞(((
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem hiszem, hogy õk olyan szabályosan védekeznek...
Remélem a szünetben valami történni fog az öltözõnkben, mert ha ez így megy tovább izgulhatunk a továbbjutásért :-(((
DUNAFERR FOREVER!!!
lefagyot a közetítés... 😄