Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
jó pénzért, bármit 😄DDDD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Cornexi meccs 😞((( de legalább nem 4, meg 5 van közte,hanem csak 2! Egyetértek SomogyiGvel, ahogy Isthynek is írtam, lehet itt még meglepetés...Valahogy ezt érzem 😊 Siti Esztivel volt interjú a Kossuth rádión, elmondta, hogy a horvátcsapat nagyon jó, de sablonosak, vagyis ha sikerül pontosan játszani, és vmi újat húzni, akkor még akármi is lehet. privát: ahogy hallgattam a közvetítést, meg a múltkori DVSC elleni meccsrõl hallva, Fanni mostanra fáradt el, neki nem ártana javulni; na meg a hetes kihasználásban, a pontosságban és Tilinger Tamarában érzem a megoldókulcsot.
Debrecen meccs: Gabica? 😞(( Orbán :taps:
Talán elég lesz az a 4 gól, ha nem a szokásosat adja elõ a Debrcen idegenben, mert akkor baj lehet.
Nem tudom mit sírunk a közvetítések miatt, férfi meccs, csak akkor van a tv-ben, ha mi (MK😎 bl-t játszunk, vagy Veszprém-Dunaferr-Szeged rangadó van, oszt ennyi...
Szóval, most is volt kettõ, persze szakadna le a májuk, meg a lépük, hogy nem a Dunaferr, Corit közvetítették, de... 😄DDDDDD
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Ha jól értelmezem, amit írnak az EHF 2006.06.30.-ig eltiltotta AA-t. Ami azt jelenti, hogy a bl mérkõzéseken ill. a Szerb válogatotnál nem ülhet a kis padra.
ehf levél
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
ts__ válasz | megnéz | könyvjelzõ 2006.03.12 20:29:57 (64705)
Hát, hazaértem. Azt kell mondjam, hogy azt a meccset bõven 10 fölött kellett volna nyernünk. Ha a csapat legalább egy közepes teljesítményt nyújt támadásban, akkor nem kell izgulni a visszavágón. Persze az is tény, hogy jelenlegi helyzetünkben a meccs elõtt elfogadtam volna a +4-et. Szóval örülök is meg, meg nem is...
Az elmúlt két hét messze leggyengébb hozzánk látogató csapatának benyomását keltette a Metz. Nem tudom otthon mire lesz majd képes, de egy ETO, egy összeszedett Fradi, de akár egy õszi Loki is 10-12vel küldte volna õket haza. Szóval a mai produkciójuk alapján nem jutnának a felsõházba az NB1-ben.
Nálunk viszont komoly gondok vannak a támadással. Egyszerûen nincs egy végigjátszott figuránk. Ma legalább már 2-3 esetben meghúztuk a labdát, amibõl aztán a szélsõk gólt tudtak lõni. A többi viszont.... Sajnos jelenleg Szûcs Gabi nem fér be támadásban a csapatba. A leghatákonyabban szvsz ma az Anna-Ruta-Sopi hármas játszott. Viszont sajnos ebben a felállásban nem több mint 10 percet...
Bíró Imrét pedig egyszerûen nem értem: a második félidõben zavarodottan támadtunk, sorra adtuk el a labdákat, teljes volt a káosz, de még 50 másodperccel a vége elõtt sem kérte ki az idejét. Érthetetlen...
A játékvezetésrõl annyit, hogy régen láttam, hogy bármilyen magyar csapat ekkora hazai pályát kapott volna. Ezt és az ellenfél ma mutatott produkcióját látva azt kell mondjam, hogy ebben a meccsben sokkal több volt.
Mindent egybevetve szerintem õk az esélyesebbek, nem a Metz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha jól megnézed nem arra válaszoltam, hanem a 18940-esre. Csak egymás után tényleg félreérthetõek annak aki félre akarja ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
A sokszoros francia bajnok ellen négy gólos elõnyt szerzett a DVSC.
http://www.sportforum.hu
A visszavágóra a Népligetben kaptunk egy olyan orosz birópárost, akik Kordjuknak (sosem tudom, hogy hogyan kell írni a nevét) mindent megengedtek. A meccs elsõ és utolsó 5 percében kiállították 2-2 percre, közben meg szabadon ámokfuthatott. A köztes idõben pedig Tápai Szabina popsija kötötte le a figyelmüket, nem a meccs. Tekintettel arra, hogy sem Elena, sem Szabina nem nálunk játszott, igy mi nem juthattunk tovább.
Egy ilyen birópárosra még most is megvan az esély.
Gabica jólenne ha összekapná magát, a visszavágóra!!
válasz rá
Küldött nekem sms-ket a félidõben és a végén, írtam neki, hogy várjuk a beszámolóját!
DVSC-Metz 20-16 (10-6)
Debrecen, 2800 nézõ.
Vezette: Grkovic, Tijanic (SCG).
DVSC:Vorozscova-Kereki 1, Latakaité 4, Caltiková 2, Orbán 3/1, Szûcs G. 2, Stuparicová 2. Cserék: Rácz 1, Csáki 2, Madai, Sopronyi 3. Edzõ:Bíró Imre.
Metz😛radel-Piejos 2, Horacek 2/1, Kamto 3, Wendling, Vanparys 1, Francois. Cserék: Hadi 1, Ajaguin 7. Edzõ: Francois Bertrand.
Kiállítások:6, ill. 8 perc.
Hétméteresek:4/1, ill. 1/1.
Idegesen kezdet mindkét együttes. A DVSC határozottan védekezett a kissé meglepõdött francia bajnok ellen, amely az elsõ negyedórában csak kétszer volt eredményes a jól védõ Vorozscovának. A több ziccert hibázó DVSC sokal nagyobb különbséggel is vezethetne, de a jól védõ Pradel tartja a lelket a Metzben.
A második félidõben jól kezdett a DVSC, agresszívabb védekezésünk bejött. A keményen, de sportszerûen küzdõ franciák tapadtak a mieinkre, de a cserék (Sopi és Csáki) friss lendületet hoztak a csapat játékába.
Megérdemelten nyerte a meccset a DVSC, amelynek most is több gólt jelentett kiváló közönsége. A visszavágón bármi lehet.
forrás:http://www.dvsckezilabda.hu/
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Arról meg nem is mondok véleményt, hogy három hazai meccsbõl összesen 1-t tudtak közvetíteni... 😞((
DUNAFERR FOREVER!!!
Lehetett volna több is kicsit jobb koncentrációval. Az a 3 kihagyott 7-es nagyon hiányzik! Nehogy azokon múljon...
DUNAFERR FOREVER!!!