Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha meg nem fellebbez, akkor meg a Szerb szövetség oldaláról perelném AA-t 😄DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Igen, jól értelmezted. Van 7 napja (március 19-ig) hogy fellebezzen 750 Euro befizetésével együtt.

DUNAFERR FOREVER!!!

ha jó ügyvédje van, sokat kereshetne azzal, hogy pereli a EHF-t 😊)))
jó pénzért, bármit 😄DDDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Gyõr meccs jó volt, Nagy Kriszta ma jól játszott!

Cornexi meccs 😞((( de legalább nem 4, meg 5 van közte,hanem csak 2! Egyetértek SomogyiGvel, ahogy Isthynek is írtam, lehet itt még meglepetés...Valahogy ezt érzem 😊 Siti Esztivel volt interjú a Kossuth rádión, elmondta, hogy a horvátcsapat nagyon jó, de sablonosak, vagyis ha sikerül pontosan játszani, és vmi újat húzni, akkor még akármi is lehet. privát: ahogy hallgattam a közvetítést, meg a múltkori DVSC elleni meccsrõl hallva, Fanni mostanra fáradt el, neki nem ártana javulni; na meg a hetes kihasználásban, a pontosságban és Tilinger Tamarában érzem a megoldókulcsot.

Debrecen meccs: Gabica? 😞(( Orbán :taps:
Talán elég lesz az a 4 gól, ha nem a szokásosat adja elõ a Debrcen idegenben, mert akkor baj lehet.

Nem tudom mit sírunk a közvetítések miatt, férfi meccs, csak akkor van a tv-ben, ha mi (MK😎 bl-t játszunk, vagy Veszprém-Dunaferr-Szeged rangadó van, oszt ennyi...
Szóval, most is volt kettõ, persze szakadna le a májuk, meg a lépük, hogy nem a Dunaferr, Corit közvetítették, de... 😄DDDDDD

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>jogos... mennyi bosszúságtól fosztót volna meg minket

SomogyiG
Ami az intervallum záró dátumát illeti, azzal úgy-ahogy egyetértek. A kezdõ dátum az, ami jelen esetben hibás! Ugyanis annak minimum 2004-el kéne kezdõdnie, de lehet, hogy korábbinak.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Még nem, de az elsõrõl már írtam. Amint megnézem a 2.félidõt írók arról is.

Sajnos ez mind igaz!!!!!!<#szomoru2>
http://europamester.dk/news.htm
Ha jól értelmezem, amit írnak az EHF 2006.06.30.-ig eltiltotta AA-t. Ami azt jelenti, hogy a bl mérkõzéseken ill. a Szerb válogatotnál nem ülhet a kis padra.

ehf levél

Elöszõr is gratulálok minden csapatnak a tisztes helyt állásért (FTC,Dferr), és a gyõriek gyõzelméhez. Nagyon sajnálom a Corit, hogy nem úgy sikerült, ahogy gondoltunk.
SomogyiG
Nézted már a II. félidõt? Bennem már kialakult a vélemény a meccsel kapcsolatban, de én elfogult vagyok. Elõbb szivesen látnék egy semleges "szakvéleményt" is.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Kevés!!!!!!!!<#crazya>

No akkor, nagyon, de nagyon össze kell szednie magát a csapatnak támadásba!

Hát akkor is pokoli nehéz meccs lesz. És ki tudja, hogy otthon mit játszik majd a Metz és milyen bírókat fognak ki.

SomogyiG
Köszi, indítom az idõzítést. 😊

SomogyiG
Most olvastam a DK-n, szerintem pont passzol ide:

ts__ válasz | megnéz | könyvjelzõ 2006.03.12 20:29:57 (64705)

Hát, hazaértem. Azt kell mondjam, hogy azt a meccset bõven 10 fölött kellett volna nyernünk. Ha a csapat legalább egy közepes teljesítményt nyújt támadásban, akkor nem kell izgulni a visszavágón. Persze az is tény, hogy jelenlegi helyzetünkben a meccs elõtt elfogadtam volna a +4-et. Szóval örülök is meg, meg nem is...
Az elmúlt két hét messze leggyengébb hozzánk látogató csapatának benyomását keltette a Metz. Nem tudom otthon mire lesz majd képes, de egy ETO, egy összeszedett Fradi, de akár egy õszi Loki is 10-12vel küldte volna õket haza. Szóval a mai produkciójuk alapján nem jutnának a felsõházba az NB1-ben.
Nálunk viszont komoly gondok vannak a támadással. Egyszerûen nincs egy végigjátszott figuránk. Ma legalább már 2-3 esetben meghúztuk a labdát, amibõl aztán a szélsõk gólt tudtak lõni. A többi viszont.... Sajnos jelenleg Szûcs Gabi nem fér be támadásban a csapatba. A leghatákonyabban szvsz ma az Anna-Ruta-Sopi hármas játszott. Viszont sajnos ebben a felállásban nem több mint 10 percet...
Bíró Imrét pedig egyszerûen nem értem: a második félidõben zavarodottan támadtunk, sorra adtuk el a labdákat, teljes volt a káosz, de még 50 másodperccel a vége elõtt sem kérte ki az idejét. Érthetetlen...
A játékvezetésrõl annyit, hogy régen láttam, hogy bármilyen magyar csapat ekkora hazai pályát kapott volna. Ezt és az ellenfél ma mutatott produkcióját látva azt kell mondjam, hogy ebben a meccsben sokkal több volt.

És õ már csk ilyen! <#ravasz1><#bee1><#crazya>

Igazad van! Most már még inkább várom a visszavágókat!

SomogyiG
Remélem, hogy a továbbjutásra igen. A Loki most egy olyan stádiumon van túl, amikor az önbizalmukat egymás után 3x cibálták meg, s mindegyik alkalommal otthon, a saját oroszlánbarlangjában. Az sem mellékes, hogy az ellenfelek ereje egyre csökkent, (ETO, FTC, Cornexi) mégis alul tudták múlni õket. Ebbõl felállni egy (a hazai közönségtõl agyon ajnározott) csapatnak nem könnyû. Viszont azt is látni kell, hogy az ajnározás nem volt alaptalan, legfeljebb korai. Ha ebbõl kilábalnak - a Metz elleni eredmény már sugallhatja ezt - akkor a visszavágó már nem lesz igazán nehéz a számukra. Az is igaz, hogy idegenben még meg sem közelítik a hazai teljesítményüket.
Mindent egybevetve szerintem õk az esélyesebbek, nem a Metz.

Isthy
Kedden a Sport2-n 16:45-kor ismétlik!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem inkább az lehet az esélyük, hogy megszabadulva mindenféle tehertõl gátlástalanul játszhatnak és ez még jól is elsülhet.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ejnye-bejnye! <#ejnye1><#vigyor>

Ha jól megnézed nem arra válaszoltam, hanem a 18940-esre. Csak egymás után tényleg félreérthetõek annak aki félre akarja ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Pedig a szponzorok a lehetséges tv szereplés miatt jönnek vagy jönnének...

Mire lesz elég a debreceni elõny?
A sokszoros francia bajnok ellen négy gólos elõnyt szerzett a DVSC.
http://www.sportforum.hu

No de Breki!<#miaz><#whatever><#bee1><#taps><#taps><#taps><#wink>

Így van egy összefoglaló szerüség volt.

Jogos!

Breki33
csak az utolsó két percet láttam

a staféta volt azt hiszem
SomogyiG
Lesz-e ismétlése, ill. mit mondott?

SomogyiG
Csak lassan a testtel... Tavaly a Fradi nyert Fehérváron, természetesen a hurráhangulat beindult.
A visszavágóra a Népligetben kaptunk egy olyan orosz birópárost, akik Kordjuknak (sosem tudom, hogy hogyan kell írni a nevét) mindent megengedtek. A meccs elsõ és utolsó 5 percében kiállították 2-2 percre, közben meg szabadon ámokfuthatott. A köztes idõben pedig Tápai Szabina popsija kötötte le a figyelmüket, nem a meccs. Tekintettel arra, hogy sem Elena, sem Szabina nem nálunk játszott, igy mi nem juthattunk tovább.
Egy ilyen birópárosra még most is megvan az esély.

Azért a hétvégén láthattunk két meccset😉

Breki33
Németh András most volt a sport1-en
Breki33
<#vigyor2><#nevetes1><#nevetes2>
Breki33
ez jól jött ki

Gabica jólenne ha összekapná magát, a visszavágóra!!

válasz rá

Küldött nekem sms-ket a félidõben és a végén, írtam neki, hogy várjuk a beszámolóját!

Nagyon gyenge a TV-k hozzáállása a kézilabdához, és szerintem ez a szövetség és a média közti viszonyt tükrözi, mert a hétvégén is lettvolna mit közvetíteni!!!

És ugye, GRATULA GYõRNEK is a továbbjutáshoz!!!!<#eljen><#wink>

EHF Kupa negyedöntõ, 1.mérkõzés:

DVSC-Metz 20-16 (10-6)
Debrecen, 2800 nézõ.
Vezette: Grkovic, Tijanic (SCG).

DVSC:Vorozscova-Kereki 1, Latakaité 4, Caltiková 2, Orbán 3/1, Szûcs G. 2, Stuparicová 2. Cserék: Rácz 1, Csáki 2, Madai, Sopronyi 3. Edzõ:Bíró Imre.
Metz😛radel-Piejos 2, Horacek 2/1, Kamto 3, Wendling, Vanparys 1, Francois. Cserék: Hadi 1, Ajaguin 7. Edzõ: Francois Bertrand.

Kiállítások:6, ill. 8 perc.
Hétméteresek:4/1, ill. 1/1.

Idegesen kezdet mindkét együttes. A DVSC határozottan védekezett a kissé meglepõdött francia bajnok ellen, amely az elsõ negyedórában csak kétszer volt eredményes a jól védõ Vorozscovának. A több ziccert hibázó DVSC sokal nagyobb különbséggel is vezethetne, de a jól védõ Pradel tartja a lelket a Metzben.

A második félidõben jól kezdett a DVSC, agresszívabb védekezésünk bejött. A keményen, de sportszerûen küzdõ franciák tapadtak a mieinkre, de a cserék (Sopi és Csáki) friss lendületet hoztak a csapat játékába.
Megérdemelten nyerte a meccset a DVSC, amelynek most is több gólt jelentett kiváló közönsége. A visszavágón bármi lehet.
forrás:http://www.dvsckezilabda.hu/

Ezzel csak egyet lehet érteni. Nem sok esélyt láttok a Cori sikeréhez.

????

Hege eto
Gratula a Lokinak, sajnos a Cornexinek nincs mihez. A Lokinak pokoli nehéz dolga lesz Metzben. A Cornexi meg sansztalan

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

De legalább a rádió rámozdult, bár az nem az igazi!!

Valami nekem nem kerek a szöv. és a média között!!

Így van nagyon helyes!!!

Arról meg nem is mondok véleményt, hogy három hazai meccsbõl összesen 1-t tudtak közvetíteni... 😞((

Helyes!!!!

Isthy
Küldött nekem sms-ket a félidõben és a végén, írtam neki, hogy várjuk a beszámolóját!

DUNAFERR FOREVER!!!

Gabica jólenne ha összekapná magát, a visszavágóra!!

Isthy
Gratulálok a Lokinak a 4 gólos gyõzelemhez! <#taps>

Lehetett volna több is kicsit jobb koncentrációval. Az a 3 kihagyott 7-es nagyon hiányzik! Nehogy azokon múljon...

DUNAFERR FOREVER!!!

Majd Csucsu, biztos jelentkezik!!!

Ez így van és piszok nehéz visszavágó lesz majd.

GRATULA A LOKINAK!!!!!