Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
36.p.: 15-13,
39.p.: 15-15,
HYPO Niederösterreich-Aalborg DH 28-30(13-12)
HYPO: Tanja Logvin 7, Daniela de Oliveira Piedade 6, Tetjana Sjynkarenko 4, Simona Spiridon 3, Gabriela Eugenia Rotis 3, Anda Bilobrk 2, Adriana Do Nascimento Lima 2, Alina Marin 1
Aalborg DH: Louise Pedersen 10, Louise Mortensen 4, Marianne Rokne 4, Matilda Boson 4, Narcisa Lecusanu 3, Rikke Nielsen 3, Natalija Derjugina 2
Aalborg DH videre med 58-57 samlet
Tényleg a tegnapi Fradi meccsbõl milyen videók lesznek?
HAJRÁ MAGYAROK! :]
le vagyok törve mint a bili füle...
indexrõl
ez nem semmi...
21.p.: 9-5
25.p.: 10-8
forrás: index.hu fórum
15.p.: 8-4
forrás: index.hu fórum
5.p.: 1-1, 10.p.: 3-3
forrás:http://www.dvsckezilabda.hu/
Mérges és csalódott vagyok...
Én nem nyellek le ezért keresztbe😊
Meg különben is honnan veszed, hogy nem szeretem e Fradit? Bár én még egy másikat szerettem meg anno nagyon, de nagyon régen...
mostmár értitek miért nem gratuláltam múlt héten
féltem ilyesmitõl
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A Lokit jobban féltem, mert õk sem egy idegenben nyerõ tipus, a Metz-et meg nem ismerem.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Etoról online? Lehet valamit tudni?
A DVSC oldalukon lesz online közvetítés.
Én is nagyon várom Isthy beszámolóját.
Hajrá ETO, Hajrá Loki!
ezzel az Aalborg a tovább jutó
el-do rádió most jelenkezik be....
Mi jártunk igy. Amikor a tavalyi szezonban bejelentették, hogy összejött a pénz a fennmaradáshoz, levert bennünket a Vásárhely. Az idei szezonban bejelentették, hogy a Klub-Petrol névadói szerzõdést kötött velünk év végéig, (2005.12.31) akkor kikaptunk otthon a Lokitól 1 góllal. A jó hir idõzítésével nagyon vigyázni kell!
Ez az év nem a Dunaferrõl szól! Most már csak a bajnokság maradt, de ilyen keserû szájízzel ez nem tudom, hogy mire lesz elég?
kapufa és norvégoknál a labda....
ezzel vége idegenbe lõt több góllal a norvégok mennek tovább... kb 15 mp. van hátra
Mennyi van vissza?
32-30
32-29
31-28
és utána rögtön gólt lõttek
31-29