Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végül is ezek felkészülési meccsek, mikkor próbálgatnak a csapatok.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Most nem tudom, hogy örüljek, vagy bánkódjak?!?!?!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Gondolom az volt a cél, hogy a másik két kapust védeti de vissza kellett hozni.
Ritka, de Laurentz-el kell egyetértenem. (azt hiszem, hogy õ mondta, de a meccs után annyian beszéltek, hogy akár keverhetem is)
Mi elõször Norvégiában, majd itthon levertük õket, a mai gyõzelem már "sablonosá" vált volna. Ezért a motivációs bázis a'la Mocsai meglehetõsen alacsony volt. A norvégok viszont csak buktak eddig és ez volt az utolsó esélyük amibe belekapaszkodhattak. Azért csodálkoztam azon, hogy András milyen önfegyelemmel tûrte a baklövések sorozatát. Ennyi, a szakmában eltöltött év után még mindig tud fejlõdni... <#csodalk>#csodalk><#smile>#smile>
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
OFF:
Olvastad a márciusi Kárpátiát?
ON:
Szinte hihetetlen, hogy képesek voltak a lányokat végre a helyükön kezelni, legalábbis a címlapot illetõen. Persze ismerve õket ez nem sûrûn lesz így a továbbiakban sem, mint ahogy eddig sem volt az...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos Talmának ma sem ment igazán, valszeg ez a motor még nem igazán tud stabil lenni a versenyre, van még mit dolgozni rajta. Remélem 2-3 futam múlva már összejön a dolog, most egyelõre annyi pozitívum van, hogy azért pontszerzés ismét sikerült ezzel a 11. hellyel.
DUNAFERR FOREVER!!!
Hálisten tegnap eljutottam a Cori elleni felkészülési meccsünkre, nagyon kellemes élmény volt. A Dferr-fórumba írtam egy kis beszámolót is róla, ott egyébként a góllövõk is fel vannak sorolva egy másik nézõ által, én nem tudtam fejben tartani, ki hányat...
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A hét végén kilenc országban rendeznek férfi junior Eb-selejtezõket. A magyarok a görög Trikalában Izrael, Spanyolország és a házigazdák korosztályos legjobbjai ellen játszanak.
A csoportból az elsõ helyezett jut az augusztus 10. és 19. között Ausztriában megrendezendõ Eb-re.
A keret
Kapusok: Liszkai Szilveszter (MKB Veszprém), Kovács Róbert (Dunaferr SE), Kiss Olivér (Tisza Volán).
Mezõnyjátékosok: Csíkos Lajos (Orosháza), Lele Ákos (Tisza Volán), Fekete István (Nyíregyháza), Bakos Ádám (Balatoni KC), Nagy Kornél (Dunaferr), Valaczkai Attila (Tisza Volán), Széles László (Dunaferr), Tóth Gábor (PLER), Balogh Zsolt (PLER), Forrai Dániel (Dunaferr), Szöllösi Bence (MKB Veszprém), Vancsics János (Tisza Volán), Dobó Zsolt (Dunaferr).
Edzõk: Tóth László, Juhász István.
http://www.sportforum.hu/
Elõször is gratula a CSAPATNAK az újabb gyõzelemhez. A handball.hu még mindig nincs róla semmi, még szerencse, hogy sikerült elcsípnem egy sporthíreket így megtudtam az eredményt...
Kenyeres Fanni gólok a Norvégok ellen (2006. április 7.)
49,15mb, 700*540 divx, 3:14
HAJRÁ MAGYAROK! :]
eszerint támadásban is kéne maradnia
régebben ment is neki ez
Ebben Németh András csapatai mindig az élen jártak. Ritkán volt meg az anyagi lehetõség, hogy posztokra igazoljunk, mindig abból kellett gazdálkodni, ami rendelkezésre állt. Ezért legalább két nagyon gyors játékost keresett, akik védés vagy labdaszerzés pillanatában azonnal felkötötték a nyúlcipõt az ellenfél kapuja felé, hogy a kapus odadobhassa a labdát. Ezt rengeteget gyakoroltatja, mert ennél könnyebb gólszerzési lehetõség csak a 7-es, de azt elõbb ki kell harcolni. Az egyik ilyen kiváló alany Era, a másik pedig Hangya! Szélvészgyorsak és elég biztos a kezük is.
A válogatottban is tapasztalható ugyanez, ott is a két szélsõre van kihegyezve ez a formula.
Ha meg lehetne oldani, hogy a keret legalább egy hónapot folyamatosan együtt készülhetne a megmérettetés elõtt, akkor felelõsséggel ki merném jelenteni, hogy csak a dobogó foka lenne kérdéses, bármely világversenyrõl is legyen szó...
Susunál mindig azt mondtam, hogy a kapus teljesítményét legalább fele mértékben az elõtte védekezõk teljesítménye határozza meg. Azt hiszem, Pálinger Katit senkinek sem kell bemutatni, mégis siralmas volt a teljesítménye a norvégok ellen az EB-n, mert a védelem elõtte 00 volt! Ha a védekezõk jól teljesítenek, akkor egy jó kapus könnyen az egekbe emelkedhet. Most mindkét kapusunk remekelt, mert a védelem elég hatékony volt.
Fanni is sokkal jobb volt, mint a saját csapatában. Akin még jól látszott, hogy ebben a közegben remekül érzi magát, az Detti. Mindhármójukon a vidámság és a kiegyensúlyozottság látszik, ami szárnyakat adhat. De ugyanez mondható el Szûcs Gabi, Orbán Annamari és Tomori Zsuzsi esetében is. (Piros már megszokta Andrást, Neki legfeljebb Gyula nyugodt, kimért stilusa lehet újdonság)
Most úhgy tûnik, kölcsönös a csapat és az irányítóik között a bizalom, maradjon is igy, s akkor még sok jóban lesz részünk!
2. Battlefield 2
3. Kézi és az Olimpia
4. SilkRoad Online
5. Humoros és aranyos képek
6. Tomb Raider Legend
7. Guild Wars - MMORPG
8. Football Manager 2006
9. Asszociáció képpel
10. Milyen zenét hallgatsz?
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Nem volt olyan nagy az izgalom, hogy ne tudtam volna megtenni, szerencsére!😊)
Breki meg kiutalhatna nekem egy kis soron kívüli bodzát, mint prémiumot!😊)
Biztosan jól állunk a rangsorban. Legalábbis remélem!
Nagyon jó a csapat, és nagyon jó az összhang a csapat és a kapitánypáros között. Kipróbálta András azt, amit korábban írtam, itt is bejött az elbizonytalanodás és visszaesés. De azt is láthattuk, hogy András egybõl beavatkozott, és visszafordította a negatív periódust!
Mutatok nektek vakamit. Valami mást😊
Szenzációsan szerepel, és két futam után az élen áll a Majthényi Szabolcs, Domokos András páros a vitorlázó Repülõhollandi-világbajnokságon.
A 2. félidõ nagy részében lejátszottuk a norvégokat, jó védekezés, ebbõl indulásokkal gólok és a felállt fal ellen is jobban játszottunk.
24-16 után András átalakította a csapatot (akik pályán voltak azok nyerõt játszottak ebben a periódusban) ez kicsit megzavarta õket és a norvégok feljöttek. András azután gyorsan reagált és idõkéréssel rendezte a sorokat és 4-1-re hoztuk utána a hátralévõt.
Fanninak én is gratulálok, ma nagyon ment neki!
DUNAFERR FOREVER!!!