Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát aki ilyen jó bírja! 😄

kaloz174
Már elég korán!😊) Én még le sem feküdtem akkor!😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Hát reméljük valamelyik európai országot választják.

Már korra reggel fent volt és meg is néztem 😊

kaloz174
"Dánia férfi- és nõikézilabda-vb-t is rendezne
2006. április 13., csütörtök, 16:22

Öt ország kandidál a 2009-es férfikézilabda-világbajnokság rendezési jogának elnyerésére, az ugyanabban az esztendõben sorra kerülõ nõi tornával kapcsolatban két házigazdajelölt van.

A sportág nemzetközi szövetsége (IHF) csütörtökön hozta nyilvánosságra, hogy az erõsebb nem küzdelmeinek Horvátország, Csehország, Görögország, Románia és Dánia adna szívesen otthont. Utóbbi ország a hölgyek vb-jére is jelentkezett, riválisa Kína.

Az IHF tanácsa augusztusban dönt a helyszínekrõl.

Jövõre a férfiak Németországban, a nõk pedig Franciaországban küzdenek majd a világbajnoki címért."

forrás

benne:
"Nézze a legsikeresebb magyar csapatsportot hétrõl hétre!"

Ezt a tv-sek nem veszik tudomásul!!<#boxer><#falbav><#gun>

Isthy
dk-t nem olvasok, az okokat korábban ecseteltem.

Az ETO KEK meccsét az m1 adja élõben szombaton 16:05-tõl. A DVSC idegenbeli meccsét nem láthatjuk, de az itthoni visszavágót a Sport1 adni fogja jövõ hétvégén.

DUNAFERR FOREVER!!!

dk-n az FTC kézilabda topicban érdekes válasz van a sport1 részérõl...persze amennyiben így van...elég elszomorító...
Debrecen mikor játszik? az õ meccsüket adja tv? Gyõr meccsét?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Detti oldalán meghallgatható a tegnapi meccs után vele készült interjú a legfissebb anyagok között.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A férfi válogatott Ausztria elleni pénteki felkészülési meccsének ISMÉTLÉSÉT!!! adják a Sport1-en 18:00-tól. A meccset élõben is adják pénteken és azt ismétlik. Már nem is fûzök hozzá kommentárt...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha zsúfolásig tele van, akkor max. 1400 lehet. De ekkor a székek mögött fenn is sorban állnak egymás mögött a szurkolók és szinte a lépcsõkön is ülnek. Meg a kapuk mögött is totál tele van. Tegnap sztem kb. 1000 nézõ lehetett.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Paha oldalán itt fenn vannak a tegnapi meccs képei.
Nagyon jó képek, de az elsõ 12 tetszik a legjobban a közülük <#vigyor2><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Nagyon jó meccs volt ez a tegnapi. Elõtte a fiatalok edzése se volt semmi, óriási tehetséget fedeztünk fel, bár nemtom nõi szemmel is olyan tehetséges lehet-e... <#vigyor>
A derbi elõtt és közben közel sem voltam valami nyugodt, eszméletlen izgalmas rangadó volt, nagyszerû irammal. Végig próbáltuk Uhrakovát tartani szerintem, minden áron õt vontuk ki a játékbõl leginkább. Ez tulajdonképpen sikerült is, némi probléma akkor merült fel, mikor a pici Szamoránszky lendületbõl iramodott a résbe villámgyorsan, rettentõ alacsony súlyponttal, és max csak nyakon tudták kapni. Szerintem kifejezetten jól védett Ira, a második félidõben több bravúros visszanyúlás is volt. Az elsõ félidõben a nem tökéletes lövéseket védte, de ekkor a védekezés is akadozott elõtte. Az elsõ félidõ végi 4-2-es védekezés szerencsére hatásosnak bizonyult, a második félidõre az iramunk úgy felpörgött, hogy a 3-2-1 is összeállt. Szerintem, ha egy iramot, egy játéksebességet el tud érni ez a csapat, nem tötyögünk, hanem tényleg lendületbõl megy a játék, és fel vannak pörögve a játékosok, akkor sokkal kevesebb a hiba, és a védekezés is nagyságrendekkel jobb. Mikor elkezdünk lassítani, akkor jönnek a hibák.
Tegnap sztem azért tudtunk gyõzni, mert a több sérülttõl függetlenül is hosszabb volt a padunk jelen találkozón, mert akit beküldött Szilárd, az most jól elvégezte a rábízottakat, mûködtek a változtatások, míg a Fradinál az edzõi húzások nem igazán jöttek ki, mert néhányan nem tudták teljesíteni azokat.

Ígéretem van egyébként egy vhs-es meccsfelvételre, de a srác még mindig nem jelzett vissza, hogy felvette-e. Ha lesz valami, akkor szívesen odadom bárkinek.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

VMan
hány férõhelyes a Dferr csarnok? én azt hittem 1000 körüli. mindenesetre elég sok üres szék volt, pedig még attól féltem nem lesz jegy...

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
tényleg nem adják élõben a Fradi-Zaporozsjét ??
Breki33
lilákra gondolsz?
SomogyiG
Ha még csak a T-Mobilra hasonlítana...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
br ez a t-mobile szín

Hege eto
Kár hogy nem adta a b.zi tv. Semlegesként jól szórakoztam volna a meccsen.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Ha jól tudom a DTV le fogja adni a meccset felvételrõl holnap és ahogy láttam Ginnel is készítettek interjút. Biztos, hogy az is lesz a szünetben vagy a meccs elõtt vagy után.
Ildonak én szólni fogok, hogy vegye fel VHS-re és én azt biztos, hogy át fogom írni az asztalimmal DVD-re magamnak.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Igazán köszi a részletes, alapos, ugyanakkor kedves beszámolót! <#worship><#worship><#worship>
Sok ilyet szeretnék még olvasni!!!!!

Remélem, Ginnel még lesz alkalom arra, hogy kicsit többet beszélgessetek, így megtudjuk, amit megtudhatunk terveirõl, mivel nagyon drukkolunk neki, hogy viszonylag jól alakuljanak a dolgai!

<#taps><#taps><#taps>

Isthy
Most pedig még egy téma:

Ott volt a nézõtéren Gin is és nem mulasztottuk el neki a meccs elõtt a szokásos rigmusokat elõadni. Persze mi helyesen, nem úgy, mint az NSO írta. Egybõl meg is kaptuk a jutalmunkat, kedves mosoly és integetés felénk. Azután a meccs után is skandálta a B-közép mindkettõt neki, elõször megint mosoly és integetés, majd odajött hozzánk a kapu mögé és végigpacsizott mindenkivel.
A meccs után az öltözõfolyosón váltottam vele pár szót, minden jót kívántam neki és megkapta a húsvéti ajándékát is. Hozta a szokásos elbûvölõ formáját. A jövõrõl és a folytatásról nem beszéltünk, nem ez volt az az alkalom és a környezet.

DUNAFERR FOREVER!!!

Grave Digger
Azárt az sem volt semmi, hogy az elsõ percben kapott kiállítást a Fradi, onnantól kezdve egyet sem. Más kérdés, hogy annak az egyetlen két percnek a szabályok szerint pirosnak kellett volna lennie. De hát Tóth Tímea nem kaphat pirosat az elsõ percben, míg Balogh egy - a mai kéziben - szokványos szabálytalanságért egybõl megkapta...

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Isthy
A Fradi szurkolótábor egy része ismét kitett magáért a hatalmas zászlót folyamatosan lengetve melyen a tõlük szokásos "ÚJVÁROS-B*ZIVÁROS" felirat díszelgett! Ezzel csak magukat minõsítették az elkövetõk. Amúgy különösebb attrocitást nem észleltem a két tábor között. Ment a szokásos felelgetés, de semmi különös.

DUNAFERR FOREVER!!!

Köszönet a részletes beszámolóért! <#taps><#worship>

Isthy
A meccs elején fej-fej mellett haladt a két csapat 3-3-ig, majd 6-4-re elmentünk és András ekkor idõt kért. Elég korainak tûnt nekem, hiszen kb. a 10. perc körül járhattunk, viszont hozzá kell tenni, hogy eddigre már sikerült kihagynunk 3 totális ziccert (mindhárom kapufa lett) és egy 7-est is. Úgy tûnt, nem volt annyira hatásos az idõkérés, mert tovább növeltük az elõnyt 8-5-ig. Ekkor a sporik kicsit közbeléptek, kettõs emberelõny a Fradinak (az egyik elég nevetséges volt) és máris 8-8 lett. Sõt utána lendületben maradtak és 8-11-re el is húztak. Feljöttünk 10-11-re, de azután kapkodás és hibák után máris 10-14 lett. Ekkor idõkérésre gondoltam és lássatok csodát (a 21. perc elején) Szilárd pont idõt is kért. Jókor tette, pedig ilyen "korán" nem szokott ilyet csinálni, inkább csak az utsó 1-2 percben. Hasznosat is mondott a csajoknak, mert meglett az eredménye és nemsokára már mi vezettünk 15-14-re. A félidõig még 1-1 gól és 16-15 lett a félidõ eredménye.
Szünet után 18-16 ide, majd 1-1 góllal vezettünk egy ideig, majd sikerült ellépni 26-23-ra. Maradt a 3 gólos elõny a továbbiakban, majd András idõt kért, de nem vált be a dolog, mert 31-27-nél 4 lett az elõny. Még a Fradi felzárkózott 31-29-re, de nem engedtük közelebb õket, az utsó két gól a miénk lett és nyertünk 33-29-re.
Hatalmas gratuláció jár a csajoknak! Buli a sérülése miatt csak az utsó 10 percben játszott, az átlövésgólja után is fájdalmasan fogta a sérült könyökét és a térde is be volt kötve. Meli térde is be volt kötve, szintén sérült, nagyon meg is látszott a játékán, alig mozgott, nem nagyon tudott úgy játszani ahogy szokott, de a 2 gólját a legfontosabb pillanatokban lõtte. Boki is viselte az egyik edzés focizása során szerzett kisebb sérülésének következményeit, de az õ játékán ez alig látszott. Több variációt is játszottunk a meccsen, kisebb idõszakokra volt 2 beállós játék is (Rita-Gabca ill. Baba-Gabca) volt hagyományos felállás, de legtöbbet a 3 balkezes támadójáték ment (Detti b2, Boki irányít, Ibi j2, Lovi illetve Angi jobbszél)).
Védekezés volt kilépõs hatosfalas és 5+1 illetve a szokásos 3-2-1 is.
Sajnos kapusteljesítményünk nem sok volt, Irának volt mindkét félidõben egy-egy jó 5 perce, de megvoltak a szokásos potyák is, nem beszélve a 2 rossz kifutása miatt kapott üres kapus Era gólról. Kitti egy 7-esre jött be, azt bravúrral kivédte, utána kapott egy gólt szélrõl rögtön a védése utáni oldalbedobás után és ennyi volt a szerepe. Mondjuk azt illik elmondani, hogy a másik oldalon is hasonlóan halovány teljesítményeket láthattunk Pasitól és Harisovától is. Ez nem a kapusok meccse volt.
Boki nagyot játszott igazi vezére volt a csapatnak, fõleg a 2. félidõben, annak ellenére, hogy kihagyott 7-essel kezdte a meccset. Ibi is viszonylag jól játszott az elsõ félidõben, meg a másodikban is már amikor pályán volt, mert ugye gyorsan összeszedett 2 db 2 percet már a meccs közepére. Védekeznie kellett mivel Buli nem tudott játszani csak a végén. Voltak ugyan rossz lövései, de összességében jót nyújtott és alig volt technikai hibája. Detti is jól játszott, Rita hajtott szokás szerint, Lovi nem volt igazán jó, fõleg védekezésben. Gabca alig volt pályán támadásban, de amikor fenn volt, örömömre egész jól ment neki, átlövésgól, betörésgól és beállósgól + kiharcolt 7-esek. Ugyan volt 3 rossz lövése is, de védekezésben jót nyújtott.
A Fradiból egyértelmûen Sopit tudom kiemelni, a többiek nem voltak meggyõzõek illetve volt akik elég visszafogottan játszottak.
Még pár szó a játékvezetõkrõl: mikor megláttam kik vezetik a meccset, finoman szólva sem voltam elragadtatva. Nem tudom díjazni õket és ezzel nem vagyok egyedül Újvárosban. Ez rögtön az elején bizonyítást is nyert, hiszen miután mindkét csapatot megtapsolta a szurkolótábor, a két spori bemutatásakor hatalmas füttykoncert és fújjolás lett urrá a csarnokon. Gondolom ennek is lett az eredménye az 1. félideji bíráskodásuk, amit inkább nem is ecsetelek. A 2. félidõben már nem volt ennyire egyoldalú a dolog és össze-vissza fújtak ide-oda tévedve, de Baba piros lapja volt a korona a teljesítményükön. Mindezenközben pedig lenézõ félmosolyyal a bajusz alatt vigyorgott egyikük a közönségre. Továbbra sem lettek a kedvenceim, mást inkább nem írok, mert kimoderálnának.

Összeségében gratulálok a csajoknak a gyõzelemhez, csak így tovább!!! <#taps><#taps><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Grave Digger
Kicsit sok a vesszõ, vegyétek el az egyiket 😊

Grave Digger
Kovács Angéla, ment fel, egy gólt dobott, de sztm nem nagyon tudta tartani Kirsnert. Reninek asszem továbbra is a lába rakoncátlankodik.

Szerintem nincs olyan, hogy egy bíró "Fradista" lenne vagy bármely más klub szurkolója. Viszont ki tudnak fogni marha gyenge napot. Nagyon kíváncsi vagyok a meccsre.

Grave Digger
Szerintem nem berétük a Fradit, hanem meg is elõztük, vagy nem? 4-3-2-1 volt a pontok leosztása a rájátszás elõtt, ha nem tévedek.

kaloz174
Ki volt fent helyette?

kaloz174
Reninek mi a baja, lehet tudni?

Grave Digger
A második félidõben nem igazán találta a ritmust, sztm ezért hívta le a Szilárd.
Kitti egy hetesre jött be, amit meg is fogott😊

Lovi elfáradt/megsérült, vagy csak nem ment neki, azért kellett cserélni?

Kitti védett?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Grave Digger
Csumi 😊 Ivetten és a Renátán kívül mindenki játszott.
Lovit a második félidõben le kellett cserélni...
Ibolya támadásban azért sokat bizonytalankodott, de ha felugrott lõni, akkor nem nagyon tudtak vele mit kezdeni. Pedig nem indult jól számára a meccs, mert kezdett védekezésben is, de miután rájöttek a sporik, hogy valamivel meg kell bontani a jól mûködõ hatos falat, két nevetséges kiállítást sóztak rá... Utána már csak támadott. Boki a második félidõben játszott sokat, nem is rosszul, hiszen ekkor lõtt nyolc gólt. Igazából Dettit, Bokit és Ibolyát tudom csak dicsérni a játékukért, de küzdõszellembõl mindenki jelesre vizsgázott.

SomogyiG
Elolvasva a "többoldali" reagálásokat, sajnos bejött a tippem. Megint olyan meccsünk volt, ahol nem volt kapusteljesítményünk. Abban bíztam, hogy Pasi a válogatottságtól önbizalmat kap, és szárnyallni fog, hiszen remek kapus lehetne, ha állandósítani tudná a teljesítményét. Az ellenkezõje jött be: görcsölt és lemerevedett.
Olvastam Hooker hozzászólásait. Ezzel egyenlõre úgy vagyok, mint a Debreceni szurkoló(k) hozzászólásaival. Kis híján forradalmat csináltak, amíg a meccset meg nem tudták nézni mások is. Azóta szó sincs semmiféle csalásról, vagy a Fradi támogatásáról. Itt is elõbb látni szeretném a felvételt. Azt csak halkan jegyezném meg, hogy a Dobrovits-Tájok párosnál eddig még nem tapasztaltam, hogy nekünk fújtak volna sem idegenben, sem itthon. Akkor most miért tették volna?
Felemlítették még a Herczeg-Südi és a Kékes testvérpárt, mint Fradi szimpatizánsokat. Ezek szerint az összes magyar birópáros Fradista lenne? Érdekes, hogy ezt mi nem tapasztaljuk! Igaz, rajtam zöld-fehér szemüveg van. De a beírók között nem volt egy semleges sem, õk piros-fehér szemüveget használnak. Annyit azért visszakérdeznék, hogyha ennyire nyomták a Fradit, akkor hogyan kapott ki 4 góllal? Nehogy egy birópáros ne tudná megfordítani azt mérkõzést, ahol a két csapat között ennyire kicsi lenne a különbség...? De ez csak kérdés volt.
Elõbb látni szeretném, hogy a látottak/tények után alkothassak véleményt, ne mások beírásai alapján...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

kaloz174
Szia!😊

A sérülésekrõl mi a hír? Ivett, sajnos, egyértelmû. De a többiek?

A taktika hogy nézett ki? Ibi és Boki játszottak egy idõben? Lovinak hogy ment?

Grave Digger
Kiküzdöttük a sikert, bár nem játszottunk túl jól. A játékvezetõket csak annyiban véleményezném, hogy ha mi mindenhol ilyen "semleges" pályát kaptunk volna idegenben az idei szezonban, akkor mi kezdtük volna elsõ helyrõl a rájátszást...

Dunaferr NK - FTC 33-29 (16-15)
Dunaferr NK: Sirina – Lovász 3, Borbás 2, Mehlmann 6, Kindl 3, Ferling 5, Vincze 2. Csere: Hoffmann (kapus), Radulovics 9, Gáspár 1, Kovács A. 1, Bulath 1, Balogh B. Vezetõedzõ: Kiss Szilárd.

forrás::::😄O::::

ok😊 Jó étvágyat!

Breki33
elõtte szólj P
most volt képes összefoglaló a dunatv-n

Breki33
most látom az ns-en meg azt mondják hogy nekünk fújtak P
kaloz174
Várjuk!😊 Jó étvágyat!

Isthy
SZÉP VOLT CSAJOK!!! <#taps><#taps><#taps>

Megemelem a kalapom elõttetek, hogy ennyi sérülttel is tudtatok nyerni! <#worship><#worship><#worship>

Beszámolót majd fogok írni, de most értem haza és vacsoráznom kell, mert szinte kilyukad a gyomrom. Kis türelmet kérek.

DUNAFERR FOREVER!!!

ezt néztem én is, de még mindig nincs részletesebb stati, sehol. 😞

kaloz174
"A Dunaferr beérte pontszámban a zöld-fehéreket

Nõi NB I, rájátszás, az 1-4. helyért:
Dunaferr - FTC 33-29 (16-15)
Dunaújváros, 1000 nézõ
v.: Dobrovits, Tájok
legjobb dobók: Radulovics 9, illetve Tóth T. 7
hétméteresek: 4/3, illetve 6/5.

A nõikézilabda-bajnokság felsõházi rájátszásában már minden meccs rangadónak minõsül, hiszen a szisztéma szerint az 1-4. helyezettek csapnak össze, így az elsõ playoff-mérkõzés, a Dunaferr-FTC összecsapás is izgalmasnak ígérkezett.

Már csak azért is, mert a tabellán a Fradi két pont elõnnyel vezetett riválisa elõtt. A tét eleinte meglátszott a csapatok játékán: az elsõ három percben nem is esett gól. Aztán pillanatok alatt feléledt a Dunaferr, el is húzott vetélytársától három góllal. Radulovics Bojana remekelt, góljaira alig volt válaszuk a ferencvárosiaknak. Németh András, a zöldek vezetõedzõje azonban feltüzelte tanítványait, akik a félidõ derekán nemcsak utolérték az újvárosiakat, hanem a vezetést is átvették. A hazaiak azonban újfent fordítani tudtak, és a mintegy ezer fõs publikum örömére elõnnyel vonultak szünetre (16-15).

A fordulás után kiegyenlített mezõnyjáték folyt, a Dunaferr tartotta két-három gólos elõnyét. A Fradi megpróbált kapaszkodni, de Tóth Tímea, a csapat lelke hiába ûzte-hajtotta a társakat, nem sikerült utolérni a hazai gárdát. Az izgalom így a végén elmaradt, a Dunaferr magabiztosan gyõzött 33-29-re, és pontszámban beérte a forduló elõtt második FTC-t.

(Mobilpress)"

a forrás

kaloz174
Kérlek, tekints el ettõl! Nem érdemes még ezzel is értelmet adni a primitív viselkedésnek! Ez a fórum annál nívósabb hely, szerencsére! A Fradi majd házon belül tisztázza ezt az egész bántó történetet!😞

Breki33
leírnád ide?