Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No most már el kéne kezdeni a felzárkózást! Úgy látszik a kapufák eltalálásában mi vagyunk a legjobbak!

Merem remélni, különben nagyon morcos és kiállhatatlan leszek...

SomogyiG
25. perc: 08 - 13

Kihagyott büntetõk és kapufák... mint a Dunaferr ellen (forr.: Creedence a helyszínrõl)

Állítólag a Petõfi közvetíti Siklós Erik által -> infó az Indexrõl...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Tényleg a Debrecenrõl tud valaki valamilyen infót?

SomogyiG
Úgy legyen!!!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Mi az ma mindegyik csapatunk iszonyúan "bekezd"?!

Breki33
utánozzuk a gyõrt
SomogyiG
20. perc: 07 - 11

Nagyon rosszul alakul, de ne felejtsük, hogy ez az ukrán csapat Az Ikaast ellen is nyert idegenben. De nálunk nem kéne!!!

Mi a manót csinálhatnak?

Ez így nem, jó!

SomogyiG
15. perc: 04 - 08

Ötgólos elõnyt harcolt ki az ETO
2006.04.15. 17:42
Gyenge elsõ félidei teljesítményt követõen parádés játékkal rukkolt elõ a Gyõri Graboplast ETO nõikézilabda-csapata a Larvik elleni KEK-elõdöntõn, s végül 33-28-ra nyerve ötgólos elõnyt harcolt ki a norvégiai visszavágóra.
http://handball.hu/

Halas-Vasas elemzés hazai szemszögbõl
2006.04.15. 17:11
36-28-as gyõzelmet aratott a Kiskunhalas együttese a Vasas elleni összecsapáson a rájátszás középsõ szakaszának elsõ rangadóján. Az összecsapást a halasiak mestere, Zsiga Gyula értékelte.
http://handball.hu/

SomogyiG
10. perc: 03 - 06

Isthy
Hali!

Köszi! Várjuk a biztatóbb folytatást!

DUNAFERR FOREVER!!!

Szia!
Köszi az eredméyt!... Remélem, hogy ez lesz jobb is!

Káprázatos Gyõri feltámadás
sportMa, 17:43
sportEgy igazi kupamérkõzésen Róth Kálmán együttese a második félidõ elején hat gólos hátrányba került Gyõrben, ám csapata szenzációs feltámadással fordított és 5 gólos elõnyel utazhat Norvégiába.
Tovább»http://www.sportforum.hu

SomogyiG
Szervusztok!

FTC - Zaporozsje: 05. perc: 01 - 03

Én is gratulálok a csapatnak. Hát ha a 2. félidei teljesítményt hozzák akkor döntõt játszanak és nem árt ha kicsit jobb arányban értékesítik a 7-esket...

Isthy
Gratulálok a Gyõrnek a fordításhoz és az 5 gólos gyõzelemhez <#taps><#taps><#taps> (mellesleg így pont telibe találtam a különbséget)

A 2. félidõ elején még minden maradt, utána a 10. perc körül beindultak és felzárkóztak, majd fordítottak. A norvégok valszeg elhitték, hogy megvan a meccs és beküldték a cseréket, nem fogták tovább szorosan Görbét és ezzel óriásit hibáztak. Ezzel együtt az ETO védekezése is feljavult és sikerültek ebbõl a lerohanások. Szerencsére a norvég edzõ nem volt a helyzet magaslatán és megadta nekünk a lehetõséget és szépen éltünk vele. A végére valamennyire észbekapott de már nem tudtak váltani.
Gratulálok elsõsorban Orsinak és Görbének is a 2. félidei játékához, most lehet sajnálni a 4 kimaradt 7-est...
A játékvezetõkkel sztem nem volt probléma. Ez az 5 gól megtartható elõny, de ahhoz a 2. félidei teljesítmény kell!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
én pedig VÉRTEN ORSIT emelném ki :-)
tv2.dk-n a kapust Valerie Nicolast emelik ki külön.

és ahogy látom folytatódik... nagyon, de nagyon pontatlanok.

Isthy
Igen, én is szoros meccset vártam, de a 2. félidõben sima lett a Viborgnak.

Úgy tûnik a Viborg szinte már döntõs.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nézem...
Sajnos nagyon rosszul fejezzük be a támadásokat, a norvégok indulhatnak és sok a könnyû góluk. Viszont figurából is tudnak gólt lõni és nem is csúnyákat. Nagyon nem állt össze az ETO védekezése, mindig megtalálják Hilmot vagy valamelyik befutó embert.
Görbét elég jól kiveszik és nem megy igazán nélküle a támadás. Az emberelõnyöket sem tudtuk kihasználni, rengeteg a hiba és ugye a 3 kihagyott 7-es...

Nagyot kell javulni elöl és hátul is a 2. félidõre, mert így nagy baj lesz...

DUNAFERR FOREVER!!!

Astroc Sagunto Valencia 26-31 Viborg HK Færdig

Breki33
Bradeanuval mi van?
Nézed a tv-t? Hát... Nem tudom így mi lesz..

Azért többet vártam/várnék a spanyoloktól!

Astroc Sagunto Valencia 22-28 Viborg HK 2. Halvleg '54

Isthy
52. perc: Sagunto-Viborg 20-27

DUNAFERR FOREVER!!!

Astroc Sagunto Valencia 17-20 Viborg HK 2. Halvleg '40

Isthy
40. percben: Sagunto-Viborg 17-18

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Félidõben: Sagunto-Viborg 13-12

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
20. percben: Astroc Sagunto-Viborg 7-9

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Minden topictagnak és családjuknak is KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mindhárom ma szereplõ csapatunknak sok sikert és eredményes játékot kívánok! Olyan eredményt érjenek el, amivel a továbbjutás kivivható!

SomogyiG!
Lesz sms tudósítás a Fradi meccsrõl?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tegnap este néztem a meccset és nagyon nyögvenyelõs gyõzelem volt, éppen csak meglett. Van még hova fejlõdni a fiúknak.
Tatai Petinek hatalmas gratuláció! Egyértelmûen a mezõny legjobbja volt, az 5 db hárított 7 m-esen kívûl is nagyot nyújtott! <#taps><#taps><#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem nem annyira váratlan, kezd beérni Gyula munkája. Bár tény, hogy a gyõzelem aránya tényleg kissé meglepõ. Sztem nagyon hajtanak a 6. helyért, amely még akár nk-i kupaindulást is érhet!

Mindenesetre holnap délután 16 órától megnézem a meccset a HalasTV-n, kiváncsi vagyok a részletekre.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nõi BL 2005/06
Sagunto (ESP) - Viborg (DEN) +1
Aalborg (DEN) - Ljubljana (SLO) +2

Nõi KEK 2005/06
Gjerpen (NOR) - Buducnost (SCG) +3
Gyõri ETO (HUN) - Larvik (NOR) +5

Nõi EHF 2005/06
Koprivinca (CRO) - Debrecen (HUN) +3
Ferencváros (HUN) - Zaporozhye (UKR) +6

DUNAFERR FOREVER!!!

EHF Kupa-elõdöntõ a Népligetben
sportMa, 09:29
sportSzombaton EHF Kupa-elõdöntõre kerül sor a Népligetben.

Kaproncán szerepelnek a DVSC lányai
Ma, 09:23
Nehéz mérkõzés elé néznek Szûcsék az EHF-kupa elõdöntõjében
Tovább »http://www.sportforum.hu/

Ma igazán kitett magáért az újság. Mikkor is volt olyan, hogy ennyi cikk lett volna benne egyszerre a kézirõl?

pannon-kupa
Kiszenvedett siker a záró mérkõzésen

Magyarország - Ausztria 30-28
Megizzadt a sikerért a magyar válogatott, de az osztrákok elleni gyõzelemmel megszerezte a második helyet a Pannon-kupán.
NSO

Sikeres jubileum Kiskunhalason

Kiskunhalasi - Vasas 36–28
Az elsõ félidõ elején a hazai csapat gyors játék helyett kapkodással teremtette meg a lehetõséget a Vasas vezetéséhez.
NSO

Újabb csúcstalálkozó

A hét végén klubszinten folytatódnak a magyar–norvég találkozók: a KEK-címvédõ Larvík, az új norvég bajnok érkezik Gyõrbe.
NSO

Fontos a fegyelemEhhez a tartalomhoz csak regisztrált felhsználók férhetnek hozzá
Bíró Imre edzõ szerint életveszélyes a Podravka belsõ hármasa.
NSO_DVSC_CIKK

A másik mérkõzés: Ajándék játékra készül a Ferencváros csapata
NSO_FTC_CIKK

A Cornexi ma megkezdi a rájátszást
sportMa, 07:25
sportA Cornexi-Alcoa-HSB Holding NB I-es nõi kézilabdacsapata, ma Hódmezõvásárhelyen lép pályára.

Hege eto

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto

Stanley-nek!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!