Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Ahogy látom a Fradinak mindenképpen döntõbe kell jutnia, mert ott lehetne végre topictalálkozót csinálni. Mint korábban írtam itt is, abban az esetben én is ott leszek a döntõn a csarnokban.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
kár, majd legközelebb 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
már csak Pasi hosszabbítása hiányzik, nekem legalábbis nagyon 😊
de úgy látom mostanában kissé elvesztette a Fradi-szurkolók szimpátiáját, senki nem hiányolja az õ hosszabbítását egyelõre... igaz, nincs is élete formájában 😞

Isthy
"Ha továbbjut a Fradi, esküszöm Németh Helga fradista mezében fogok ezentúl Újváros meccsre járni! 😊)))))"

Nem semmi! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Fel akaratam venni, de olyan rossz minõségben jött a HalasTV, hogy nem láttam értelmét. Nem tudom miért volt ilyen rossz, egy idõ után már nézhetetlen lett, nem is néztem végig én sem...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Stanley!

Egy kis húsvéti ajándék neked a nyuszitól :-)))))

Mravikova hosszabbított

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Na igen...!
Ne bánkódj, nem Te tehetsz róla, és elnézést sem Neked kell kérned emiatt!
Szerintem az lesz, hogy a jelenlegi "nethuszárok" észreveszik elõbb-utóbb: nincs rájuk "kereslet", és szép lassan lemorzsolódnak. Persze ehhez az kell, hogy ne is legyen, ne kapjanak semmiféle támogatást kisded játékaikhoz!
Igy szépen megtisztul a fórum, és újra jókat vitatkozhatunk ott is, ha ez a fórum nem lenne erre a célra elegendõ. 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

na a Dunaferr fórumnak is annyi 😞((
SomogyiG: olvashatod a megoldást dunaferrjano handball.hu-s beírására a Hajrá Dunaferr topicban 😞(( Én kérek elnézést .....

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

igen, én már akkor leírtam, hogy Õ kell nekünk, erre kaptam, hideget-meleget, hogy román nem kell.... 😞(((
Persze, ha jön Ginnie akkor tényleg nem kell 😄DD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

csak abc sorrendben írtam, azt majd eldönti az élet/játék/Kovács Péter -ufff már nem Szilárd 😞(((((((((- hogy ki az elsõszámú kapus.
Ivettnek adni kell egy lehetõséget, hiszen ebben az évben nem volt egy épkézláb hónap amit egyhúzamban, mindenfajta sérülés nélkül játszott...DE elõbb gyógyuljon meg a drága, aztán...

Csak is. Ajánlom a figyelmetekbe a VB meccset, melyen ellenünk védet. Nagyon jó kapus!

VMan
Tamást biztosan elsõszámúnak hozzák, ha hozzák.

SomogyiG
Nem a vitatkozás kedvéért, de én Tamást Kitt(y)i (nem tudom, melyik a helyes) elé helyezném, nálam Õ lenne az 1. kapus.
A vitatkozás kedvéért: Detti OK! De Ivett helyett Vincze Melinda minden szempontból - és ezt úgy értem, hogy Ivettet a sérülései nélkül vettem figyelembe - amennyiben a Dunaferr berkeiben maradunk!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

off
jah, leírta valahol-nem az infókból van a kora, de hihetõ 😊)))

on
Nekem Kitti, és Tamás jó párosítás, szívesen venném, ha ez lenne a felállás jövõre a Dunaferr kapujában 😊
De akkor is egy a lényeg: Csak a DETTI! + az Ivett! 😉

SomogyiG
Valóban szoktam olvasni, hiszen emléxel, volt pár vontcsövû vitánk ott is... 😊
Volt pár hozzászólásom is sokak örömére ... 😊
A hozzászólókról az információkat nem szoktam elolvasni, hiszen alig van megadva pár adat, s azokról sem tudni, hogy mennyire valós...
Nem vettem szemrehányásnak, s én sem annak szántam. Csak jeleztem, hogy nem tudok róla semmit.

Haza, 3-4 körül mentem BPn aludni (most megtaláltam a megfelelõ éjszakai járatot😊, 8.10es vonattal jöttem haza. Még egyszer kösz a fuvart😊))

de miután megindokoltam , már tudtad 😄 (signo)

Valovics Nóri is jönne, tuti, csak túl sok helyes lány van, aki Jokkának tetszik,nehéz lett volna felsorolnom, de van egy névsor a Dunaferr fórum, átigazolások topicjában, amit Jokka's Dream (team)- nek minõsítettem, na õk jönnének 😊

Azt hittem szoktad olvasni a dunaferrfórumot, és ismered onnan 😊
nem szemrehányás volt, csak kiegészítés, ami cáfolatként is szolgált egyben 😄DD

SomogyiG
(remélem ez a signo már jobban teccik ;DD)

Az elõzõvel sem volt semmi bajom, csak nem értettem, mivel nem éreztem rá okot...

SomogyiG
Ezek szerint dobta Valovics Nórit?! Szegény Nóri!!! Pedig milyen jól kijött Neki a Zaporozsec ellen?! De hát ilyen az élet: egyszer fenn, egyszer lenn ...

Teszem hozzá, hogy a nickbõl az életkor nem látszott, a "Böbe" alatt pedig Kocsis Böbét véltem felfedezni ...

teszem hozzá, a beíró 15 éves, és ezek szerint imád álhíreket terjeszteni, vagy Jokka tréfálta meg kicsit 😊 Vagy Nore álma valóra vált.
Mindenesetre szerintem nagy hülyeség az egész, és én is régóta Tamásról tudok. Bár régen beszéltem az informátorommal 😄DDD Lehet azóta Nore, meg Jokka lett a klubnál a játékosigazolásokért a felelõs, mert akkor sorolnám ki jön még a Dunaferrbe:
Herr Anita.... 😄DDD

Breki33
érdekes lenne
VMan
DunaferrJano 2006-04-15 23:28:14

Triffa aláírt a Dunaferrhez! Infok majd Jokkától,
egyébként a forrás Böbétõl van! Tomori meg
állítólag Gyõrbe igazol.

Jokka nem is tudott róla amíg nem mutattam neki 😊

VMan
dferrjano írta be egy hozzászólásba. szvsz. nem kell foglalkozni vele 😊

hol olvastad ezt?

(remélem ez a signo már jobban teccik ;DD)

Akkor Jó! 😄D

Na mentem, holnap korán kellek... Jó éjt mindenkinek és, aki holnap útnak indul vigyázzon magára!

SomogyiG
Ez azért megnyugtat... 😊))

Nem végleges. Az idõpontra nem emlékszem, mivel az enyém sajna komplikált volt így szigorúbban vetek mindent...
talán 1-2 hónap, passz régen volt...

SomogyiG
Ez a "fûszeres ételek bojkottja" meddig tart ilyen esetben? Ugye nem végleges? Mert ha igen, akkor számomra ez az egyik legveszélyesebb betegség lenne...

Mielõbbi gyógyulást.

Én anno azt utáltam, hogy nem ehettem jó kis fûszeres ételeket... volt ez vagy 20 éve azóta nem tudom mi változott.

SomogyiG
A vakbélgyanú beigazolódott.

fradi19 válasz | megnéz | könyvjelzõ 2006.04.16 21:18:22 (29214)
Kéket megmûtötték, kivették a vakbelét. Innen is mi hamarabbi gyógyulást. Hajrá KÉK!

Az Indexrõl ollóztam.

VMan
nem, sõt most azt sem találom, hol olvastam ezt a szombat reggeli cikket...
lehet pont ide volt belinkelve? 😊

SomogyiG
Azóta tudni róla valamit? <#ijedt>

VMan
vakbélgyulladás gyanújával vitték kórházba.

SomogyiG
Ennyire nem gondolkodhatunk egyformán ... <#smile>

SomogyiG
Akkor ha Tamás Teréz is megy, (ha jól emléxem Õ is fiatal és csinos) Triffa Ági is, és ott van még Hofmann Kitty, akkor ez már sok lesz a jóból, nem?

VMan
köszi.

VMan
sok lenne a jóból 😄

VMan
szerdán ott is volt Újvárosban Tamás Tereza (ez a keresztneve), ha igaz. én nem láttam, bár az is lehet, hogy láttam, de még nem ismerem fel.

SomogyiG
Az a fura, hogy eddig egy magyar namzetiségû román kapust akar(t)nak igazolni, a keresztneve nem ugrik be, a családneve Tamás. "Meg nem erõsített források" szerint biztosra mondták ezt az igazolást. Mégsem jött volna össze?

Breki33
két fiatal csinos kapus?
SomogyiG
Isthy! Állítólag Triffa Ági a Dunaferrbe igazolt. Mit tudsz errõl? A handball.hu-n olvastam, az infót Böbe szolgáltatta. Remélem, nem a kincstári válasz érkezik, miszerint: az információt sem megerõsíteni sem cáfolni nem kivánom.

Hege eto
Akkor majd máskor is kapcsolgass el, mert lehet ez volt a siker titka.
Izzadságszagú gyõzelem volt😊

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Néha- néha elõfordulhat ilyen helyzetekben mikkor, semmi sem akar összejönni.

Breki33
ez nem jellemzõ ránk
A Fradi elcserélte magát. A letelt kiállítás után két ember is felment a pályára, ezért állították ki Nórit.

Hajrá Magyar Kézilabda!

na, sejtem milyen jó fotókat csináltál 😊)))))
Mi a story Kékrõl?

VMan
2. sajna nem láttam semmilyen összefoglalót a meccsrõl, nincs Nóris interjú se, pedig jó lett volna 😞

VMan
nekem is meglepetés volt (csak utána itthon olvastam, hogy mi történt Szamoránsky Anikóval), azé a mackónacit levehette volna 😊
képeket majd küldök v. felrakom a SHN fórumba.

azt esetleg meg tod mondani, hogy Valovics Nóri pontosan mért kapott két percet? pont nem figyeltem oda kellõen 😊 a labdát is elvették a Fraditól, bejött 8. embernek vagy kiállított helyett idõ elõtt?

jah, ezt nem láttam, mert bevallom, nem az egész meccset láttam, néha már nem bírtam nézni a szenvedést, elkapcsoltam és reménykedtem mire visszatérek jobban megy 😊

Breki33
nálam látszik a stat