Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
de úgy látom mostanában kissé elvesztette a Fradi-szurkolók szimpátiáját, senki nem hiányolja az õ hosszabbítását egyelõre... igaz, nincs is élete formájában 😞
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Nem semmi! ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ne bánkódj, nem Te tehetsz róla, és elnézést sem Neked kell kérned emiatt!
Szerintem az lesz, hogy a jelenlegi "nethuszárok" észreveszik elõbb-utóbb: nincs rájuk "kereslet", és szép lassan lemorzsolódnak. Persze ehhez az kell, hogy ne is legyen, ne kapjanak semmiféle támogatást kisded játékaikhoz!
Igy szépen megtisztul a fórum, és újra jókat vitatkozhatunk ott is, ha ez a fórum nem lenne erre a célra elegendõ. 😊
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
SomogyiG: olvashatod a megoldást dunaferrjano handball.hu-s beírására a Hajrá Dunaferr topicban 😞(( Én kérek elnézést .....
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Persze, ha jön Ginnie akkor tényleg nem kell 😄DD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ivettnek adni kell egy lehetõséget, hiszen ebben az évben nem volt egy épkézláb hónap amit egyhúzamban, mindenfajta sérülés nélkül játszott...DE elõbb gyógyuljon meg a drága, aztán...
A vitatkozás kedvéért: Detti OK! De Ivett helyett Vincze Melinda minden szempontból - és ezt úgy értem, hogy Ivettet a sérülései nélkül vettem figyelembe - amennyiben a Dunaferr berkeiben maradunk!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
jah, leírta valahol-nem az infókból van a kora, de hihetõ 😊)))
on
Nekem Kitti, és Tamás jó párosítás, szívesen venném, ha ez lenne a felállás jövõre a Dunaferr kapujában 😊
De akkor is egy a lényeg: Csak a DETTI! + az Ivett! 😉
Volt pár hozzászólásom is sokak örömére ... 😊
A hozzászólókról az információkat nem szoktam elolvasni, hiszen alig van megadva pár adat, s azokról sem tudni, hogy mennyire valós...
Nem vettem szemrehányásnak, s én sem annak szántam. Csak jeleztem, hogy nem tudok róla semmit.
Valovics Nóri is jönne, tuti, csak túl sok helyes lány van, aki Jokkának tetszik,nehéz lett volna felsorolnom, de van egy névsor a Dunaferr fórum, átigazolások topicjában, amit Jokka's Dream (team)- nek minõsítettem, na õk jönnének 😊
Azt hittem szoktad olvasni a dunaferrfórumot, és ismered onnan 😊
nem szemrehányás volt, csak kiegészítés, ami cáfolatként is szolgált egyben 😄DD
Az elõzõvel sem volt semmi bajom, csak nem értettem, mivel nem éreztem rá okot...
Teszem hozzá, hogy a nickbõl az életkor nem látszott, a "Böbe" alatt pedig Kocsis Böbét véltem felfedezni ...
Mindenesetre szerintem nagy hülyeség az egész, és én is régóta Tamásról tudok. Bár régen beszéltem az informátorommal 😄DDD Lehet azóta Nore, meg Jokka lett a klubnál a játékosigazolásokért a felelõs, mert akkor sorolnám ki jön még a Dunaferrbe:
Herr Anita.... 😄DDD
Triffa aláírt a Dunaferrhez! Infok majd Jokkától,
egyébként a forrás Böbétõl van! Tomori meg
állítólag Gyõrbe igazol.
Jokka nem is tudott róla amíg nem mutattam neki 😊
(remélem ez a signo már jobban teccik ;DD)
Na mentem, holnap korán kellek... Jó éjt mindenkinek és, aki holnap útnak indul vigyázzon magára!
talán 1-2 hónap, passz régen volt...
Én anno azt utáltam, hogy nem ehettem jó kis fûszeres ételeket... volt ez vagy 20 éve azóta nem tudom mi változott.
fradi19 válasz | megnéz | könyvjelzõ 2006.04.16 21:18:22 (29214)
Kéket megmûtötték, kivették a vakbelét. Innen is mi hamarabbi gyógyulást. Hajrá KÉK!
Az Indexrõl ollóztam.
lehet pont ide volt belinkelve? 😊
Izzadságszagú gyõzelem volt😊
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Hajrá Magyar Kézilabda!
Mi a story Kékrõl?
képeket majd küldök v. felrakom a SHN fórumba.
azt esetleg meg tod mondani, hogy Valovics Nóri pontosan mért kapott két percet? pont nem figyeltem oda kellõen 😊 a labdát is elvették a Fraditól, bejött 8. embernek vagy kiállított helyett idõ elõtt?