Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Táncos ETO
Ja, asszem eddig tartott a csoda.. 😞

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Breki33
egál
Táncos ETO
HAJRÁ CSEHEK!!!

Én Bwinen nézem 😄 De azért köszi a linket ^^

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

kaloz174
Egy biztos. Nem érzem az ehhez szükséges vagányságot, az összképet tekintve.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Táncos ETO

ahogy mi Angola ellen szoros meccset játszottunk, vagy akkor õk most velünk vannak egy szinten? nem hiszem...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
9-7

nem mondtam, hogy a kezdõsorunk nem jó, dehogy nagy csapat vagyunk, az azért kicsit túlzás...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Kezd szoros lenni, de a remény hal meg utoljára.

Jah és köszi az eredményeket 😊

Táncos ETO
9-6

Táncos ETO
7:2 a cseheknek..

Táncos ETO
Azért jó csapatunk van.. Igaz, hiányzott Buday és egyetértek a csereszélsõk remélem eltûnnek..

Breki33
van eredmény a mecsrõl?
Táncos ETO
Nekem is pont ez jutott eszembe.. Bár akkor meg hetes..

torrente
Ha egy sérülésekkel sújtott cseréknélküli jól küzdõ csapat vagyunk, akkor hogyhogy csak 2 góllal kaptunk ki a címvédõtõl? (Mellesleg mi dobtuk nekik a legtöbb gólt). Középcsapatként szép eredmény az olimpiai 4. hely...

mi nagy csapat? ne hülyéskedj már...egy sérülésekkel sújtott cseréknélküli jól küzdõ csapat vagyunk, akik elfáradtak...ennyi

torrente
Na ne áltassuk magunkat! A dánok még az aranyra is esélyesek az egész vb-n mutatott forma alapján. (5 percet nem bírtak ki ellenünk, de különben az egész vb-n nagyon jól játszanak).

szerintem legalább hármat kihagytunk...
Tombor, Vadkerti, Katzirz ma búcsúzott el a válogatottságtól, remélem!
rohadt életbe hogy az átlövõink ilyen teszetoszák az uccsó pillanatokba, miért Gerinek kell felkanyarodni lõni, miért nem tudunk összeállni a lövõnek passzívnál, mikor szabaddobással jövünk? 😞((

na ez lett abból, hogy nem baj, mard az oroszok ellen nyerünk.......

ma jól jött volna egy Szabina, aki rávetõdik a labdás játékosra...

Ezt nagyon elszúrták az egész vb-n a két csere szélsõ semmit nem ért, most bizonyíthattak volna...

Kicsit higgadtabban nagyrészt egyetértek.

torrente
Je! Mi vagyunk az egyetlen nagy csapat a vb-n, amelyik teljesen összeomlott az utolsó meccseken. A többiek csak most kezdenek belelendülni. Azért valami probléma csak lehet a magyar edzõkkel és segítõikkel, hogy a nõkhöz hasonlóan a férfiak is összeomlanak a fontos pillanatokban. Pedig a játékosállomány alapján a világ egyik legjobb csapata vagyunk. Na mindegy, legalább a 9. hely legyen meg! Ne felejtsük, hogy a szerbek és a svédek ki sem jutottak.

Táncos ETO
Pontosabban nem hibáztatom a csereszélsõket, hanem egyszerûen miattunk kaptu ki.. Gyengébbek az Iváncsik fiúknál, ez van..

Táncos ETO
Nem a bírók miatt veszítettünk. Szerintem a cseresorunk miatt.. Vadkerti és Tombor egyszerûen annyira szarok voltak, hogy nincs rá szó.. Ha belõjük a heteseket, ha Puki hozza az elsõ meccseken mutatott formáját, ha nem sérülnek meg az Iváncsik fiúk, ha a második félidõben van olyan bátor ember, aki magára vállalva a felelõsséget pontosan tüzel, akkor most mi örülünk. Ezek közül ha csak az egyik teljesült volna, gyõzünk. De nincs ha..
Ehelyett állandóan passzívba futottunk, túlvédekeztük magunkat, pontatlanok voltunk és elfáradtunk.. Nem hibáztatom a srácokat, hisz' nagyot küzdöttek és azt az Övék a jövõ.
De azért Skaliczki nem tudom miért nem adott gyakorlatilag lehetõséget Nagy Kornélnak, Ilyés egy gólt szerzett, erre Kornél is minden bizonnyal képes lett volna.. Gál emberfelettit játszott, eszméletlen egy pali. Sajnos nincsenek minõségi cserék, én egyértelmûen a két csereszélsõt hibáztatom a mai vereség miatt..

Mindegy, szép volt fiúk!

vmvr
hát nem tudom, bármi megtörténhet.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

kaloz174
Úgy látom, kettõt. Azt hittem, többet.
Ami nekem hiányzott ma is, az a sokkal bátrabb átlövõ-játék.

Jah... Bár vajmi kevés esélyt látok rá, lehet itt visszakapjuk amit most elvettünk magunktól?!

vmvr
20.15-tõl akkor hajrá csehek!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

kaloz174
Hány hetest is hagytunk ki?

Isthy
Sajnos a szélsõvédekezésünk kritikán aluli volt, ezt az oroszok szépen kihasználták végig a mérkõzésen. A két Iváncsik kiválása emiatt sajnos sorsdöntõnek bizonyult. Támadásban pedig kissé fáradtnak tûnt a csapat, emiatt lassabbak voltunk, nem volt elég mozgás és dinamika a játékunkban, így könnyebben védekezhettek ellenünk. Ismét nagyon hiányoztak a klasszikus átlövések.

Nem sikerült a továbbjutás, mostantól kezdve készülhetünk az EB selejtezõre a litvánok ellen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Igen, ezt el is felejtettem.
Szép volt Csajok!

Abban is egyetértek hogy Gyuszi (talán még Puljezevics) is mindent megtett.

Egyszerûen nembírok magammal!
(bocs)
Most mit érezhet Gyula!!!!!!!

Már csak az vígasztal, hogy a Fradi jóljátszott!!!

😞((

Szegény embert az ág is húzza. Isten se velünk, mindenki ellenünk 😞
Legalábbis most biztos...

Igen, sajnos elszalaszottuk a lehetõségeket. Kíméletlenül bekellett volna varrni a heteseket 😞

Pedig most az akarat is meg volt!!!!!
Most állt bosszút a sok kihagyott 7-es.

Mindenki látta csak õk nem :@

Pedig tudhatták volna, hogy a Koksarovra játszák ki!!!!!!

Pisti1026
Azt a kibaszott kúrva anyjukat ezekenek a geci oroszoknak. Szakadt volna bele a fejük az anyjukb amikor megszüledtek.<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#falbav><#falbav><#falbav>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Breki33
pedig jobbak voltunk szerintem

de ez a szélsõvédekezés
Tojesz
nem hiszem el<#rinya><#rinya>nekünk kellett volna továbbmenni, jobbak voltunk

Minket az isten is ver a világversenyeken!!!!!!!!<#schmoll2><#szomoru1><#szomoru1>

rohadt életbe!!! rohadt franciák!!! Miért nem rúgtad fel Laci azt az oroszt? :@

kaloz174
nem lehet igaz😞 Francia bírók...😞 Rossz omen volt, sajnos, be is jött.😞

Breki33
ilyeeen nincs.............
Breki33
ilyeeen nincs.............
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

nem hiszem el....

ilyen nincs 😞😞

53 másodperc!!!

VEZETÜNK!!