61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    FTC-Dunaferr 22-25 (14-11)

Érik a bajnoki cím!!!
  • Isthy
    FTC-Dunaferr félidő: 14-11
  • Isthy
    Vác-Győr 30-31 (15-16)
    Az 55. percben még 29-27-re vezetett a Vác!
  • SZT
    Gratula, a TV-k-nek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • SZT
    HAJRÁ FRADI......HAJRÁ DUNAFERR
  • Isthy
    Vác-Győr félidőben: 15-16
  • Breki33
    Megint nem adják?
    Hajrá Fradiiiiiiii
  • Takigabi
    Hát ha a Győr kikap Vácott az elég vicces lesz :)
    Én amúgy a Vácnak szurkolok majd :)
  • Isthy
    Nagy a csend, csak nem vihar készül? Este sorsdöntő meccsek lesznek. A Győrnek nyerni kell Vácott, ha versenyben akar maradni, a Népligetben pedig akár a bajnoki cím is lehet a tét. Nagy meccs lesz, kísérjük figyelemmel a
    live.handball.hu-n. A váci meccs is követhető lesz az oldalon.

Megvan a megegyezés az EHF Kupadöntő időpontjairól:
    Győr: május 16. 18.00
    Viborg: május 23. 16.15
    Reméljük mindkét meccset élőben láthatjuk, bár a visszavágó megint kétséges. Remélem a Győr okult a Dunaferr példájából...
  • Breki33
    Az FTC szakvezetőjétől, Németh Andrástól azt kérdeztük, hogy számított-e ilyen magabiztos győzelemre.
    – Bebizonyosodott, hogy a két csapat közül jelentős fizikai fölény mutatkozik a javunkra. Kár, hogy az utolsó tíz percre kissé összeestünk, ekkor már némi fáradtság is érezhető volt a lányok játékában. Hoszszú győri nyeretlenségi sorozatunkat szakítottuk meg – úgy érzem, a legjobbkor.
  • Breki33
    hm köszi nemis tudtam, van ilyen
  • Isthy
    Azért bizonyára nagyon hiányzott a Győrből Dokics és Nitescu. Ha jól tudom mindketten sérültek.
    Most ez az eredmény a Dunaferrnek nagyon kedvező! Vasárnap sok minden eldőlhet a bajnokság további esélyeit illetően.
  • Isthy
    Bocsi, az előbb lemaradt a link, ime részletesebben:
    Részletek
  • Breki33
    Köszi
    Azért izgalmas ez a bajnokság

A győr elég kétarcú csapat
  • Isthy
    Győr-FTC 26:29 (10:15)
    A Fradi szinte végig vezetve nyerte a meccset.
  • Isthy
    Szeintem népszerűbb, már csak a saját bevallásuk szerint is rekordokat döntögetett a nézettség.
    Nem tudom mennyit kell még bizonyítania ennek a sportágnak???
  • Isthy
    Ettől nem lettem okosabb, itt valami nagyon nem stimmel. De most már nem is igazán érdekel, mindkettőnek megvan a maga sara szerintem. A szövetség pedig egy nagy nulla!!!
  • Takigabi
    hát ja a Falco meccseket nyomatják ezerrel meg a többi kosárlabdát amikor sztem a kézilabda is van olyan népszerű..
  • Breki33
    link

Igazából azért mentem oda, hogy jól beszóljak, de ezek után nemtom kinek
  • Breki33
    kaloz+ Eddigi válaszok | Válasz erre | Adatok | Email 2004.04.24 03:23 (5724)

Tisztelt Gyárfás Tamás!
    Bár alapjában véve úgy gondolom, ez elsõsorban a közTV vezetõinek döntése, de tudnia kell, mint sportot szeretõ embernek, hogy nem lett népszerû a mûsora a kézilabda szurkolók körében, mivel miatta nem nézhetik élõben a Dunaferr dániai meccsét. :-((( (Hajrá lányok!!!!)

Talán, mivel a délutáni mûsor úgyis ismétlés, rendkívüli esetben változtatni lehetne a kezdési idõponton.

A Napkeltérõl és az Ön tevékenységérõl egyébként kimondottan pozitív véleménnyel vagyok, kivánok hozzá további sok sikert!
    üdvözlettel!

Válasz

Tisztelt kaloz+!
    Nem szándékom az MTV-t a legcsekélyebb mértekben sem minösiteni, de tudnia kell, hogy a Sportfõosztály kérésére a Nap TV irásban hozzájárult a kézilabda mérkõzés egyenes adásban - a Napnyugta idõpontjában - történõ sugárzásához. A lényeg: tõlünk független tényezõk miatt nem sugározták élõben a mérkõzést.
  • Isthy
    Nem tudom jól értem-e amit írsz: Ezek szerint az MTV sportosztálya kérte a 16:15-öt, ők beleegyeztek (mármint Gyárfásék) és aztán semmi??? Akkor most a sportosztálynak kellett volna lépnie és újabb jelzést írni vagy mi vaaan? Ezek nem beszélnek egymással?
    Nekem ez nem világos, tedd már be a linket légyszi, ahol olvastad.
  • Breki33
    Elolvastam a Gyárfás fórumot
    ott azt írta a sportosztály kérte hogy rendes időben legyen és beleegyeztek.

De a Sport1 miért nem közvetítheti?
    Nekem tetszett ahogy a VB-t közvetítették.
  • Isthy
    De mindenekelőtt ma este Győr-Fradi! Remélem jó meccsnek örülhetnek a helyszínen szurkolók, mert ugyebár a nagyközönség megint ki lesz zárva! Nektek nem feltünő, hogy a kézis rájátszás meccsek közvetítése szinte egyenlő a nullával? Bezzeg kosárlabda és röplabda rájátszás orrba-szájba ment.
    Gratulálok MKSZ és magyar TV-k! Röhej!
  • Isthy
    Úgy érzem nem sokára eljön az a pillanat amikor elégtételt fogunk érezni és remélem nem is kell sokáig várnunk. Idén még adódik több alkalom a revánsra és érzem, hogy meglesz! Ahogy a fórumban a hozzászólásaimnál használt aláírásom is jelzi: "Lesz ez még így se!"

De addig is itt a rájátszás, Fradi-Dunaferr és HAJRÁ CSAJOK, GYŐZZÖN A JOBBIK!!!
  • Breki33
    Jó éncsak azért hoztam fel hogy szerintem nem reális az eredmény.

És én akár a Dunaferr akár a Győr kupaelsőségéért odaadnám pl a Fradi bajnoki címét.

És azért nyitottam itt topicot mert elegem volt hogy magyarok fikázzák egymás csapatát.
    Persze ez nem az itteniekre vonatkozik.

Éncsak azt akarom, hogy a Dánok arcáról lefagyjon az az önelégült vigyor.

Aztán jöhetnek a franciák
  • Isthy
    Nocsak, nocsak viszály a családban? Jól elvagytok egymással...
    Szerintem azért a két meccset nem szabad egyértelműen összevetni. Más mentalitású Slagelse és más körülmények. Nincs értelme az összehasonlításnak...
  • Breki33
    sztem nem vagyok elfogult
    pont ezért vagyok nagyon szomorú mert jobbnak tartom őket a BL döntősöknél
  • Breki33
    sztem meg a kinti meccset nagyon elszúrta a Dunaferr
    úgy értjük hogy kint bátrabban mertek játszani

de nehogy ezen vitázzunk már
  • Breki33
    én nem írtam le őket
    azt hogy tanulni kell az egész női kézilabdára értem
  • Takigabi
    azért kicsit elfogultak vagytok a Fradi felé ... :)
  • Takigabi
    Fradi hol volt kint jobb mint a Dunaferr ?????
    a végén a Slagelse már "elflegmáskodta" csak azért nem kaptak ki ők is 10el
    Petrovics a végén már szinte nem is játszott , pihentették
  • Takigabi
    Nyilván jobb nem is kevéssel ,azért mert egyszer kikapnak Boki nélkül azért nem kell leírni őket ...
    Persze a Fradi mindig képes meglepetésekre még ha nincs is tele a csapatuk klasszisokkal
  • Breki33
    De ezt mondom
    most nem jobb a Fradi
    mondom ezt fradistaként
    Ha úgy játszanak ahogy tudnak simán továbbjutnak!!!

fura mert pl Dunaferr más sportágban nem a szivem csücske
    de ezeket a csajokat nagyon kedvelem
  • SZT
    A Fradi annyival volt kint jobb, amennyivel megszállottabb
    Németh András. Nemakarom bántani Kiss Szilárdot, de Ő nem fanatikus. A csajokat fel kell spanolni egy ilyen meccsre!
  • Breki33
    Hát én a Ljubljananak fogok szurkolni.

Persze inkább a győrnek

Azért ezeket ki kéne már elemezni itt nem játéktudásban van a hiba.
    Eddig rá lehetett fogni Mocsaira de sztem mostmár látszik, hogy máshol van a kutya elásva.

Amúgy érdekes, hogy a Fradi jobban helytált kint pedig egyértelmű, hogy most a Dunaferr a jobb csapat.
    Szval vannak érdekes dolgok.
  • Isthy
    Bizony-bizony, hogy milyen véletlenek vannak! A 3 dán csapatból 2 idegenben kezd, csak a Slagelse kezd otthon. De szerintem nekik szemernyi kétségük sincs, hogy ők nyernek, ezért is lett így. Nyilatkozták is, hogy szerintük a Dunaferr erősebb csapat mint a Ljubljana, amely már támadásban gyengébb mint volt és sebezhetőek.
    Ja és a legfontosabb...
    HAJRÁ GYŐR!!!
  • Breki33
    remélem adja a TV
  • Breki33
    túl sok a véletlen
    és véletlenül mi szivunk

Ha megnyernénk az olimpiát lenne presztizsünk
  • Breki33
    Én nagyon kiváncsi lennék Németh Andris véleményére erről a vasárnapi mecsről.

És még mindig azt mondom, hogy a Dunaferr jobb csapat.
  • SZT
    HAJRÁ GYŐR......HAJRÁ MAGYAR KÉZIS LÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!