61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#549 FTC-Dunaferr 22-25 (14-11)
Érik a bajnoki cím!!! -
#548 FTC-Dunaferr félidő: 14-11 -
#547 Vác-Győr 30-31 (15-16)
Az 55. percben még 29-27-re vezetett a Vác! -
SZT #546 Gratula, a TV-k-nek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
SZT #545 HAJRÁ FRADI......HAJRÁ DUNAFERR
-
#544 Vác-Győr félidőben: 15-16 -
#543 Megint nem adják?
Hajrá Fradiiiiiiii -
Takigabi #542 Hát ha a Győr kikap Vácott az elég vicces lesz :)
Én amúgy a Vácnak szurkolok majd :) -
#541 Nagy a csend, csak nem vihar készül? Este sorsdöntő meccsek lesznek. A Győrnek nyerni kell Vácott, ha versenyben akar maradni, a Népligetben pedig akár a bajnoki cím is lehet a tét. Nagy meccs lesz, kísérjük figyelemmel a
live.handball.hu-n. A váci meccs is követhető lesz az oldalon.
Megvan a megegyezés az EHF Kupadöntő időpontjairól:
Győr: május 16. 18.00
Viborg: május 23. 16.15
Reméljük mindkét meccset élőben láthatjuk, bár a visszavágó megint kétséges. Remélem a Győr okult a Dunaferr példájából... -
#540 Az FTC szakvezetőjétől, Németh Andrástól azt kérdeztük, hogy számított-e ilyen magabiztos győzelemre.
– Bebizonyosodott, hogy a két csapat közül jelentős fizikai fölény mutatkozik a javunkra. Kár, hogy az utolsó tíz percre kissé összeestünk, ekkor már némi fáradtság is érezhető volt a lányok játékában. Hoszszú győri nyeretlenségi sorozatunkat szakítottuk meg – úgy érzem, a legjobbkor. -
#539 hm köszi nemis tudtam, van ilyen -
#538 Azért bizonyára nagyon hiányzott a Győrből Dokics és Nitescu. Ha jól tudom mindketten sérültek.
Most ez az eredmény a Dunaferrnek nagyon kedvező! Vasárnap sok minden eldőlhet a bajnokság további esélyeit illetően. -
#537 Bocsi, az előbb lemaradt a link, ime részletesebben:
Részletek -
#536 Köszi
Azért izgalmas ez a bajnokság
A győr elég kétarcú csapat -
#535 Győr-FTC 26:29 (10:15)
A Fradi szinte végig vezetve nyerte a meccset.
-
#534 Szeintem népszerűbb, már csak a saját bevallásuk szerint is rekordokat döntögetett a nézettség.
Nem tudom mennyit kell még bizonyítania ennek a sportágnak??? -
#533 Ettől nem lettem okosabb, itt valami nagyon nem stimmel. De most már nem is igazán érdekel, mindkettőnek megvan a maga sara szerintem. A szövetség pedig egy nagy nulla!!! -
Takigabi #532 hát ja a Falco meccseket nyomatják ezerrel meg a többi kosárlabdát amikor sztem a kézilabda is van olyan népszerű.. -
#531 link
Igazából azért mentem oda, hogy jól beszóljak, de ezek után nemtom kinek -
#530 kaloz+ Eddigi válaszok | Válasz erre | Adatok | Email 2004.04.24 03:23 (5724)
Tisztelt Gyárfás Tamás!
Bár alapjában véve úgy gondolom, ez elsõsorban a közTV vezetõinek döntése, de tudnia kell, mint sportot szeretõ embernek, hogy nem lett népszerû a mûsora a kézilabda szurkolók körében, mivel miatta nem nézhetik élõben a Dunaferr dániai meccsét. :-((( (Hajrá lányok!!!!)
Talán, mivel a délutáni mûsor úgyis ismétlés, rendkívüli esetben változtatni lehetne a kezdési idõponton.
A Napkeltérõl és az Ön tevékenységérõl egyébként kimondottan pozitív véleménnyel vagyok, kivánok hozzá további sok sikert!
üdvözlettel!
Válasz
Tisztelt kaloz+!
Nem szándékom az MTV-t a legcsekélyebb mértekben sem minösiteni, de tudnia kell, hogy a Sportfõosztály kérésére a Nap TV irásban hozzájárult a kézilabda mérkõzés egyenes adásban - a Napnyugta idõpontjában - történõ sugárzásához. A lényeg: tõlünk független tényezõk miatt nem sugározták élõben a mérkõzést.
-
#529 Nem tudom jól értem-e amit írsz: Ezek szerint az MTV sportosztálya kérte a 16:15-öt, ők beleegyeztek (mármint Gyárfásék) és aztán semmi??? Akkor most a sportosztálynak kellett volna lépnie és újabb jelzést írni vagy mi vaaan? Ezek nem beszélnek egymással?
Nekem ez nem világos, tedd már be a linket légyszi, ahol olvastad. -
#528 Elolvastam a Gyárfás fórumot
ott azt írta a sportosztály kérte hogy rendes időben legyen és beleegyeztek.
De a Sport1 miért nem közvetítheti?
Nekem tetszett ahogy a VB-t közvetítették. -
#527 De mindenekelőtt ma este Győr-Fradi! Remélem jó meccsnek örülhetnek a helyszínen szurkolók, mert ugyebár a nagyközönség megint ki lesz zárva! Nektek nem feltünő, hogy a kézis rájátszás meccsek közvetítése szinte egyenlő a nullával? Bezzeg kosárlabda és röplabda rájátszás orrba-szájba ment.
Gratulálok MKSZ és magyar TV-k! Röhej! -
#526 Úgy érzem nem sokára eljön az a pillanat amikor elégtételt fogunk érezni és remélem nem is kell sokáig várnunk. Idén még adódik több alkalom a revánsra és érzem, hogy meglesz! Ahogy a fórumban a hozzászólásaimnál használt aláírásom is jelzi: "Lesz ez még így se!"
De addig is itt a rájátszás, Fradi-Dunaferr és HAJRÁ CSAJOK, GYŐZZÖN A JOBBIK!!! -
#525 Jó éncsak azért hoztam fel hogy szerintem nem reális az eredmény.
És én akár a Dunaferr akár a Győr kupaelsőségéért odaadnám pl a Fradi bajnoki címét.
És azért nyitottam itt topicot mert elegem volt hogy magyarok fikázzák egymás csapatát.
Persze ez nem az itteniekre vonatkozik.
Éncsak azt akarom, hogy a Dánok arcáról lefagyjon az az önelégült vigyor.
Aztán jöhetnek a franciák -
#524 Nocsak, nocsak viszály a családban? Jól elvagytok egymással...
Szerintem azért a két meccset nem szabad egyértelműen összevetni. Más mentalitású Slagelse és más körülmények. Nincs értelme az összehasonlításnak... -
#523 sztem nem vagyok elfogult
pont ezért vagyok nagyon szomorú mert jobbnak tartom őket a BL döntősöknél -
#522 sztem meg a kinti meccset nagyon elszúrta a Dunaferr
úgy értjük hogy kint bátrabban mertek játszani
de nehogy ezen vitázzunk már -
#521 én nem írtam le őket
azt hogy tanulni kell az egész női kézilabdára értem -
Takigabi #520 azért kicsit elfogultak vagytok a Fradi felé ... :) -
Takigabi #519 Fradi hol volt kint jobb mint a Dunaferr ?????
a végén a Slagelse már "elflegmáskodta" csak azért nem kaptak ki ők is 10el
Petrovics a végén már szinte nem is játszott , pihentették -
Takigabi #518 Nyilván jobb nem is kevéssel ,azért mert egyszer kikapnak Boki nélkül azért nem kell leírni őket ...
Persze a Fradi mindig képes meglepetésekre még ha nincs is tele a csapatuk klasszisokkal -
#517 De ezt mondom
most nem jobb a Fradi
mondom ezt fradistaként
Ha úgy játszanak ahogy tudnak simán továbbjutnak!!!
fura mert pl Dunaferr más sportágban nem a szivem csücske
de ezeket a csajokat nagyon kedvelem -
SZT #516 A Fradi annyival volt kint jobb, amennyivel megszállottabb
Németh András. Nemakarom bántani Kiss Szilárdot, de Ő nem fanatikus. A csajokat fel kell spanolni egy ilyen meccsre! -
#515 Hát én a Ljubljananak fogok szurkolni.
Persze inkább a győrnek
Azért ezeket ki kéne már elemezni itt nem játéktudásban van a hiba.
Eddig rá lehetett fogni Mocsaira de sztem mostmár látszik, hogy máshol van a kutya elásva.
Amúgy érdekes, hogy a Fradi jobban helytált kint pedig egyértelmű, hogy most a Dunaferr a jobb csapat.
Szval vannak érdekes dolgok. -
#514 Bizony-bizony, hogy milyen véletlenek vannak! A 3 dán csapatból 2 idegenben kezd, csak a Slagelse kezd otthon. De szerintem nekik szemernyi kétségük sincs, hogy ők nyernek, ezért is lett így. Nyilatkozták is, hogy szerintük a Dunaferr erősebb csapat mint a Ljubljana, amely már támadásban gyengébb mint volt és sebezhetőek.
Ja és a legfontosabb...
HAJRÁ GYŐR!!! -
#513 remélem adja a TV -
#512 túl sok a véletlen
és véletlenül mi szivunk
Ha megnyernénk az olimpiát lenne presztizsünk -
#511 Én nagyon kiváncsi lennék Németh Andris véleményére erről a vasárnapi mecsről.
És még mindig azt mondom, hogy a Dunaferr jobb csapat. -
SZT #510 HAJRÁ GYŐR......HAJRÁ MAGYAR KÉZIS LÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!