61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#949 Nemvagyunk még csúcsformában,de csak hozzuk a meccset. -
#948 Magyarország
BOHUS Beáta
FARKAS Ágnes
FERLING Bernadett
GÖRBICZ Anita
KIRSNER Erika
KULCSÁR Anita
LOVÁSZ Zsuzsanna
MEHLMANN Ibolya
PÁLFFY Zsuzsanna
PÁLINGER Katalin
PIGNICZKI Krisztina
RADULOVICS Bojana
SIRINA Irina
SITI Eszter Ágnes
TÓTH Tímea
Kína
CHEN Ji
FAN Jie
LEI Sufen
LI Bing
LI Weiwei
LIU Xiaomei
LIU Yun
SUN Laimiao
WANG Min
WANG Shasha
WU Yanan
YU Geli
ZHAI Chao
ZHANG Li
ZHANG Zhiqing
Hajrá csajok
-
#947 -
#946 A fiúk jól kezdtek, a 8-ba jutás most már meglehet. Ha Nagy Laci is majd képes megfelelően játszani, akkor még a németek és franciák ellen is lehet esélyünk. -
#945 -
#944 Azért hallottátok a szurkolást...
-
#943 Tulajdonképpen rajtunk kivül mindegyik kijelenti -
#942 Remélem ezek a "játékvezetők" nem fújnak nekünk több meccset, mert az katasztrófa lenne. A Lovi piros lapja kész röhej volt...
Ha ilyen lesz a játékvezetés, akkor valóban elképzelhető, hogy még Brazília is lehet olimpiai bajnok -
#941 Spanyolország-Magyarország 29-29 (13-15)
Faliro-sportpavilon. V: Pozeznik, Repensek (szlovének)
Spanyolország: E. López - Pareja 2, Ortuno 2, C. Gómez 1, Puche 4 (1), Fraile 2, Oncina 4. Cs: S. García 3, Amoros, C. López 2, Andreau 4, Mangue 3, Box 2, Alonso, E. Sánchez (kapus). Szövetségi kapitány: Manuel Ortega
Magyarország: Pálinger - Lovász, Kulcsár 1, Radulovics 7 (4), Görbicz 1, Ferling 5 (1), Kirsner 7. Cs: Sirina (kapus), Bohus, Mehlmann 1, Pigniczki 1, Farkas Á. 1, Pálffy 2, Siti E. 3, Tóth T.
Szövetségi kapitány: Mocsai Lajos
Hétméteresek: 3/1, ill. 5/4
Kiállítások: 12, ill. 12 perc
Ezek a szlovének... -
#940 most megy a meccs (TV1) -
#939 Bocsi az előbb lemaradt, itt a tudósítás:
Meccs -
#938 Igen, az eredmény:
Magyarország-Spanyolország 29-29 (15-13) -
#937 köszi pedig ezt láttam is már
akkor ma edzőmeccs? -
#936 Itt megtalálod Anitáét, a következő oldalon a Gergőét:
Naplók -
#935 Erről tudtok valamit?
"Van egy érdekes "napló" a neten - reklámozni nem szeretném a szolgáltatót, aki üzemelteti -, amelybe Görbicz Anita és Kiss Gergő irogatnak. Nagyon érdekes, kicsit belülről látni, a gondolataikat olvasni az olimpiáról, felkészülésről, stb. Keressetek rá, mert megéri szerintem."
-
#934 Ha jól tudom 12-én lesz a csajoknak edzőmeccsük a spanyolokkal. -
#933 Ja az olimpiai fórumban felismeritek a csajokat? P -
#932 holnap edzőmeccs? -
#931 Megnéztem a képeket, nem semmi helyeken voltál.
Nekem sem a legutolsó döntés ellen volt kifogásom, hanem hogy sor került rá. Már másodszor maradt le nagy világversenyről rajta kívűl álló okból.
Ivettel kapcsolatban maximálisan egyetértünk. -
#930 már raktam be képeket nézd meg ajánlom nagyon
kézis képem nincs csak röpiztem
énszerintem ez a döntés korrekt volt, én inkább Ivettet sajnálom
jobbulást neki és Sugival majd megmutatják -
#929 Egy kis érdekesség:
meglepő változás
A francba, hogy ezt eddig nem tudtam, Aalborg Magyarországon van! Hiába az Unió sok mindent megoldott -
#928 Gondolom szép helyeken voltál, várjuk a képeket. Albániában remélem voltál női kézilabda meccsen is, nagyon kíváncsi vagyok az ott készült képekre
Bocsi a Gabival kapcsolatban tévedtem, mert csütörtökig pihenőt kapott, hogy kiheverje a döntést. A hírek szerint nagyon kikészült...
Remélem az EB-n megmutatja, hogy milyen kár volt itthon hagyni! -
#927 tudom az első verésen még itthon voltam
és már megint itthon vagyok...........
horvát
szerbia
montenegro
és Albán képek hamarosan az utazás topicban -
#926 Igen a Zsuzsi utazik az olimpiára.
A 3 meccsből készer vertük meg a franciákat (egyszer itthon, egyszer idegenben) és volt egy döntetlen is itthon.
Gabi már szerencsére jobban van és a Dunaferrel készül a felkészülési meccsekre.
Merre jártál? -
#925 Nah kicsit le vagyok maradva
Pálffy Zsuzsi bent van a keretben?
Levertük a FRanciákat?
Kindl Gabinak jobbulást
Egyetértek ezekkel a döntésekkel -
#924 Itt van az interjú Mocsaival(ma délelőtti) arról, hogy miért a Timi mellett döntött.
Interjú -
#923 Mehlmann Ibolyát péntekre virradóan a Sportkórházba kellett szállítani, mert lázzal, hányingerrel járó gyomorfertőzéssel bajlódott. Azonnal infúziót kapott, és ettől jobban lett. Várhatóan szombaton kiengedik a kórházból, és az athéni utazás előtti hétvégét a családjával töltheti. Ugyanez mondható Kindl Gabrielláról is, akinek pénteken délután hasonló tünetek miatt kellett kórházba vonulnia."
Szegény Gabi nem elég, hogy nem utazik, még kórházba is került. Gyors gyógyulást kívánok neki, mindkét fájdalmas dologgal kapcsolatban!
Ibolyának pedig szintén gyors gyógyulást és ünnepelje otthon nyugodtan a névnapját és pihenje ki minél hamarabb ezt a rossz napot! -
#922 Szerintem az Eszti helyett kellett volna vinni az Ivettet! Az egyszélsős rögeszméjét a büdös életbe nem fogom megérteni! A vetélytársaink sokkal több hangsúlyt helyeznek a szélsőjátékra, mi meg szinte mindent középen akarunk megoldani. -
#921 Sajnos én ezt már a hét elején is éreztem. A kap. a nyitott védekezést favorizálja és ebbe a Gabi kevésbé fér bele. A hatosfalunk pedig - ha belekényszerülünk - így nélküle elég gyér lesz! Márpedig eddig nem működött valami fényesen a Mocsai által elképzelt védekezés. De reméljük a jövő héttől ez másképp lesz. -
Takigabi #920 Coaches' Picks
World Handball Magazine has asked the head coaches of the participating nations of the Olympics to pick the medalists. Let the tactics begin.
Surprising with only one Korean gold pick - and that from the Korean coach himself. After all, two gold, two silver, and a fourth place since 1984 is a respectable record to say the least.
Pavel Dzhen (Angola)
1. HUN 2. KOR 3. FRA
José Fiorizi Piovesana (Brazil)
1. ESP 2. DEN 3. HUN
Hyungkyun Chung (China)
1. FRA 2. DEN 3. CHN
Jan Pytlick (Denmark)
1. HUN 2. KOR 3. DEN
Jose Francisco Aldeguer (Spain)
1. ESP 2. DEN 3. FRA
Olivier Krumbholz (France)
1. HUN 2. FRA 3. KOR
Svein Olsen (Greece)
1. DEN 2. HUN 3. FRA
Lajos Mocsai (Hungary)
1. DEN 2. KOR 3. HUN
Young-Chul Lim (Korea)
1. KOR 2. FRA 3. HUN
-
Takigabi #919 A nagy Fradit favorizálja ez a fax Mocsai, itthon hagyja Gabit is meg Ivettet is . -
Takigabi #918 Kindl marad -
#917 A védekezésünk elég langyos (gyenge) volt, nem voltunk elég határozottak. A támadásban már voltak szép figuráink, de iszonyúan sok ziccert rontottunk el, amit előtte szépen csináltunk meg.
A vége most jó volt, legyen így ezután is! Mármint, hogy jó legyen a végjáték, de ha lehet ne hátrányból.
HAJRÁ CSAJOK!!! -
#916 Szűkült a kör, az NSO szerint a Tóth Timi és a Kindl Gabi közül fog választani a Mocsai. -
Takigabi #915 Ha kihagyja Kindl Gabit akkor egy nagy paraszt ember.Hagyja ki a Sitit Esztert -
#914 Tegnap a Sport1-en volt telefoninterjú Mocsaival. Elmondta, hogy szombatra fogja eldönteni, ki marad ki az olimpiai csapatból az alábbi 3 közül:
Siti Eszti, Kindl Gabi, Tóth Timi. -
#913 Igen, tegnap eldőlt, egy évet írt alá, ma már együtt edzett a csapattal.
"Arról, hogy milyen céljai lehetnek egy játékosnak, aki annyi kiváló eredménnyel büszkélkedhet, mint Németh Helga, a leginkább érintett érdeklődésünkre elmondta: a magyar bajnoki cím még hiányzik a gyűjteményéből, de nagyon bízik benne, hogy ez már csak az idei szezon végéig marad így - s a Dunaferr csapatával végre sikerül elérni régi álmát is. Mivel mindig is eredmény- és sikerorientált volt, természetesen a Bajnokok Ligájában is szeretne minél jobb eredményt elérni - meggyőződése szerint ugyanis csapatával sok mindenre képes lesz."
Remélem így is lesz!!! -
Takigabi #912 Németh Helga a Dunaferr é :DD -
#911 Örömmel jelentem mindenkinek a Duna TV is közvetít kézilabdát élőben:
Augusztus 14., szombat, 13.30-15.10:
Oroszország - Szlovénia férfi kézilabda csoportmérkőzés
Augusztus 15., vasárnap, 20.30-22.10:
Dánia - Franciaország női kézilabda csoportmérkőzés
Augusztus 19., csütörtök, 20.30-22.10:
Spanyolország-Dánia női kézilabda csoportmérkőzés
Augusztus 22., vasárnap, 13.30-15.10:
Németország - Franciaország férfi kézilabda csoportmérkőzés
Augusztus 23., hétfő, 13.30-15.10:
Franciaország - Dél-Korea női kézilabda csoportmérkőzés -
#910 BB maradt ki a keretből, a másik kimaradót a két francia meccs után nevezi meg Mocsai.