61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    Igen, naponta olvasom és játszom a tippjátékon is.
    A hétfői naplóban a vasárnapra vonatkozó mondatban remélem csak elírás az időpont, mert délután az 5. helyért lesz meccs, a döntő délelőtt van!
  • Breki33
  • Breki33
    Olvastátok Pálinger naplóját?
  • Breki33
    hát amilyen hülye fórumok nyíltek

énis szeretem őket
  • SZT
    Én szeretem a nőket, de a MAGYAROKAT!!!! Remélem holnap mégjobban fogom őket szeretni! (lehet őket nem)
    HAJRÁ CSAJOK!!!!!!!!!
  • Isthy
    A női válogatottjuk esetében nem áll fenn ez a dolog, csak a Nicolas esetében van egy kis ellenszenvem. Az oka pedig a zágrábi VB döntőn tanúsított viselkedése (a TV-ben nem sok minden látszott belőle), amit ott csinált az szerintem elég ellenszenves volt.
  • Breki33
    én a nőiket se szeretem
  • Isthy
    Bocsánat, egy kicsit elragadtattam magam, kérem az "utálom őket" helyett a nem szimpatizálok velük kifejezést érteni!
  • Isthy
    Megmondom őszintén azért utálom őket, mert iszonyúan nagyképűek! Különösen Abati az, aki iszonyúan ellenszenves nekem. A francia szöv. kap. is nagyképűen az olimpia előtt kijelentette, hogy ők lesznek az olimpiai bajnokok, mit akarnak a többiek?
  • Grenzjager
    BOJKOTTÁLJUK AZ OLIMPIÁT!!!
  • Breki33
    te figyi kezdesz egyre szimpatikusabb ember lenni nekem PPPP

csak kár, hogy a Horvátok most jönnek nem a döntőben.
    Amúgy ők nekem szimpatikusak is.

DE azért
    HAJRÁ MAGYAROK
  • Isthy
    Az oroszok kiverték a franciákat. Nem tagadom kissé örülők ennek!
  • SONEEC
    Az elődöntőbe jutott a magyar férfi kézilabda válogatott, miután nagy csatában 30-25-re legyőzte Dél-Koreát. A sikerben most is kulcsszerepe volt Nagy Lászlónak, aki (nem túlzás) világklasszis teljesítményt nyújtott.

A mérkőzésen szinte minden úgy kezdődött ahogy várni lehetett. A koreaiak villámgyorsan fűzték támadásaikat, s igyekeztek gyorsaságukkal lövőhelyzeteket teremteni, a védőkkel szemben lépéselőnybe kerülni. Nyitott, örökmozgó védekezésükkel elsősorban a magyar átlövőduót, Pérezt és Nagyot próbálták távol tartani még a kilences vonaltól is. Mindazonáltal a magyar csapat megtalálta a fogást a koreaiak védekezésén, s sok mozgással, üres területekre való befutásokkal sikerült ziccereket kialakítani. Szintén a sok lábmunkának, és sok-sok jó elzárásnak köszönhetően sikerült megjátszani az átlövőket is. Emellett többször is sikerült gyors lerohanás végén a kapuba találni, mely egyébként a koreaiaknak az egyik leghatékonyabb fegyvere volt a csoportmérkőzések során.

Alapvetően mindkét csapat nagyon koncentrált, s meglepően kevés volt a technikai hiba, valamint a kihagyott ziccer. A mieink 5-1-es védekezése nagyon jól működött, mely igen agresszíven (de nem durván) széttördelte az ázsiaiak játékát. A magyar kapuban álló Fazekas remekül védett. A magyarok általában 2-3 góllal vezettek az első félidő során, de a félidőre egy gólra csökkent ez az előny.

A második félidőben kezdődött el igazán a tánc, s egy csodálatos mérkőzés kerekedett a kűzdelemből. Félelmetes iram, kőkemény védekezések, és csodálatos gólok jellemezték a csatát. A második félidő első harmadának végén 1-2 gólos magyar vezetésnél Skaliczki szövetségi kapitány merész húzásra szánta el magát, mely eleinte úgy tűnt nem válik be. A kapitány ugyanis (talán a nagy iram miatt is) hatos falra változtatta a csapat 5-1-es védekezését. A lépés eleinte nem vált be, hiszen úgy tűnt lazult az állandó nyomás a támadó koreaiakon. A távol-keletiek előbb kiegyenlítettek, majd gyorsan két gólos vezetést szereztek, s talán meg is ingatták a magyarokat. Ekkor Fazekas helyett Szathmári állt a magyar kapuba.

A magyar válogatott viszont nem torpant meg, s tudott újítani mind támadásban, mind védekezésben. A magyar csapat ekkor 20-22-nél, az utolsó negyedórán belül, ritkán látható kiváló szintre javította védekezését. Innentől kezdve szinte tökéletesen működött a csapat hatos falas védekezése(mely végül nyerő lépéssé vált a kapitánytól), s ha ez sem volt elég, akkor parádésan hárított Szathmári kapus. Ebben a pillanatban föléledt a csapat támadójátéka is. Sok mozgással, nagy koncentrácóval ismét jöttek a gólok, melyben hatalmas szerepe volt Nagy Lászlónak is. A Barca átlövője ellenállhatatlanul játszott. Szerzett gólt a bal oldalról, szélső pozícióból, a beálló helyéről, de természetesen érkeztek hálószaggató átlövésgóljai a megszokott helyről is. Teljesítményét csak a világklasszis jelzővel lehet illetni, s nélküle nem lehetett volna visszafordítani a találkozót. A mieinknek ez ugyanis nem mindennapi módon sikerült. 20-22 után egy 9-1-es rohamot vezetett a Skaliczki csapat, s ezzel teljesen megtörte a koreai csapatot.

Így végül kialakult a 30-25 arányú magyar győzelem, mely sikerből szinte mindenki kivette a részét a magyar oldalon. A magyar válogatott ez alkalommal is kiválóan játszott, de az elődöntőben talán még jobb teljesítményre lesz szükség. A pénteki mérkőzést majd a világbajnok horvát csapat ellen kell megvívnia a magyar nemzeti csapatnak, mely óriási erőpróba lesz a Skaliczki csapatnak. Ugyanakkor innentől kezdve minden mérkőzés már egyfajta jutalom a fiúknak, bár szerencsére ők ezt nem így fogják föl, s mindent meg fognak tenni azért, hogy még tovább jussanak.

Magyarország-Koreai Köztársaság 30-25 (14-13)

Magyarország: FAZEKAS - NAGY 9, LALUSKA 2, Mezei 1, PÁSZTOR 6, Diaz, Iváncsik 2, PÉREZ 4, GÁL 4, Lendvay 2, Ilyés, SZATHMÁRI (kapus) Szövetségi kapitány: Skaliczki László

Koreai Köztársaság: Han - Lim, JOON K. S. 7, Park M. 1, PAK 5, Joon K. M. 3, Li T. 3, Li Dzs. 1, Kim Sz. 3, Kim T. 2, Li Cs. (kapus) Szövetségi kapitány:Kim Tae Hun
  • SZT
    Most hallottam Schmidt Pál nyilatkozatát, a Klubrádióban, rendessen fűrészelte Fazekast!!
  • Breki33
    miért?
  • Grenzjager
    Petíció Fazekas elvett aranyáért!
  • Grenzjager
    LOL
  • Grenzjager
    Legnépszerűbb témák

1. Athen 2004 Olimpia (SPORTORSZÁG)
    2. Pc tuning (HARDWARELAND)
    3. Tibia (EGYESÜLT JÁTÉKOSOK ÁLLAMA)
    4. A barátnő nevű élőlény (FIÚK LÁNYOK KIRÁLYSÁGA)
    5. Lineage 2 - a MMORPG (EGYESÜLT JÁTÉKOSOK ÁLLAMA)
    6. Half-Life 2 (EGYESÜLT JÁTÉKOSOK ÁLLAMA)
    7. Rome : Total War (EGYESÜLT JÁTÉKOSOK ÁLLAMA)
    8. Kézi és az Olimpia (SPORTORSZÁG)
    9. Counter-Strike:Source (EGYESÜLT JÁTÉKOSOK ÁLLAMA)
    10. Jaccunk mi is szoláncot (KÖZÉP-ÁLTALÁNOS KÖZTÁRSASÁG)

Meglepő hogy most nincs a legjobb tízben EGYESÜLT JÁTÉKOSOK ÁLLAMÁnak kitűnősége Army, vagy a KÖZÉP-ÁLTALÁNOS KÖZTÁRSASÁG pontos ideje !!!

• Grenzjager
    csak nehogy a athen 2004 olimpia topictól meg elvegyék az aranyat, mondván nem produkált elég hozzászólást 3 óra alatt
  • Grenzjager
    az még nem is ponzszerző hely!!!!!
    fel kell hozni a topic-ot a 6. helyre legalább !!!
  • Grenzjager
    ahogy én nézem a 8.
  • Breki33
    hm 10. legjobb téma ma

nemsemmi
  • Isthy
    Hétméteresekkel a németek jutottak tovább!
  • Grenzjager
    előny "Fritz"eknél
  • Grenzjager
    eddig 4 védés 4 büntetőből
  • Grenzjager
    kira
  • Isthy
    Hétméteresek döntenek a továbbjutásról a német-spanyolon!
  • Isthy
    Atyaisten! Kétszeri hosszabbítás van!
  • Isthy
    A spanyol-német meccsen hosszabbítás van!
  • Grenzjager
    GÖRÖG NAGYKÖVETSÉG: VI. SZEGFŰ UTCA 3.
    IRÁNY ODA HUGYOZNI!
    IRÁNY ODA HUGYOZNI!
    IRÁNY ODA HUGYOZNI!
    IRÁNY ODA HUGYOZNI!
    IRÁNY ODA HUGYOZNI!
  • Isthy
    horvát-görög végeredmény: 33-27
  • Isthy
    Megy a meccs az m1-en.
  • Grenzjager
    LOL
  • Grenzjager
    23-14 nagyon jó a horvát kapus mint szatyi
  • Isthy
    horvát-görög 23-14
  • Isthy
    Én is így gondolom. Jó kis meccs lesz, ismerős FOTEX játékosok egymás ellen!
  • Grenzjager
    szinte tuti Magyar-Horvát meccse lesz
  • Grenzjager
    cro-gre 19-11
  • Isthy
    horvát-görög 15-7