61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#1749 nemn ám csak futni rohanni azt Ők nem bírják:)))))))
Jó izgi meccs lehet
-
#1748 Most már nem kéne lefelé hullám :)))) -
#1747 Még nyerni is lehetne ha medvék elfáradnak:)))))
-
#1746 EZ AZZZ:)))))))) 25-24:)))))
MINDENKI SZURKOLJON!!!!!:)))) -
#1745 Jóóóóóóó!!!! 25:24 az 50. percben :))) -
#1744 most jövünk Mi
a hullámzás alapján:)))))
-
#1743 áhhhh 45 perc 23-19
HAJRÁ GYŐRRR!!!!!! -
#1742 Ajajjj! 23:19 a 45. percben... -
#1741 Nagyon hullámzónak tűnik mindkét csapat játéka. Remélem a végére mi kerülünk a hullám tetejére. -
#1740 rohadt sok hibával játszhat mindkét csapat 5perc alatt 1 gól nevetséges:(((((
-
#1739 18-16 40. perc
-
#1738 Ez az 5 perc jobban sikerült :))) -
#1737 17-16 35. perc. Jókor jött a szünet:)))))
-
#1736 motor-ETO 16-13 félidőbena 25. percben 10-10 volT:(((((( Mi f..t sikerült védekeznünk 5p alatt 6 gól???????ÁHHHHH
No nem baj szétfutjuk Őket a 2, félidőben
-
#1735 Ja ez ami férfi
kéne egy női is P -
#1734 Új Kézilabda weboldal indult!!! -
#1733 Igen, volt szerencsém a helyszínen látni, valóban jó kis meccs volt. Az első félidőben sokkal jobb volt a Halas, Szilágyi Anettet nem tudták tartani a vásárhelyiek. Aztán a 2. félidőben 20:16 után feljött a Vásárhely 20:19-re, igaz közben a Halasnál volt egy piros lap (egyből), szerintem kicsit túl szigorúan. Anettet is sokkal jobban fogták és a többiek bizony nem valami fényesen muzsikáltak. De 20:19-ről újra elment a Halas 3 góllal 22:19-re és innen már meglett nekik a meccs.
Hatalmas volt az öröm a csarnokban, ünnepelték a lányokat az első győzelmük alkalmából. A vásárhelyiek nagyon letörtek voltak.
A szurkolás mindkét oldalról sportszerű volt, persze a jv.-k azért kaptak rendesen :)))
-
#1732 Halas-Vásárhely 23-21
Jó kis meccs lehetett. Hogy tudta vásárhely megszorongatni a kohászt? Most meg kikap. Igaz a Halas meg az ETOt szorongatta meg -
#1731 Hát tudva az eredmény nekem elég unalmas végignézni a meccset. Ezt akkor szoktam megtenni, ha tele van tüzdelve a meccs bíróhibákkal, szép jelenetekkel.Ilyen elemző szándékkal nézem meg.
A LEGJOBB A HELYSZÍNEN ÉLŐBEN:)))))))))) -
#1730 Meg askkor már nem bírja ki az ember, hogy ne nézze meg.
Páldául ha Sydneyben a Magyar-Osztrák női meccs felvételről ment volna, háááááááááááát -
#1729 Felvételről csak akkor szeretek nézni egy meccset, ha előtte már élőben láttam. Ilyenkor szeretem kivesézni a mérkőzést és bizony néha teljesen másnak tűnnek az események, mint élőben, amikor felspanolva szurkolok.
Remélem a továbbiakban nagyobb lesz az élő közvetítés aránya!!!
A többi kupákról és a női meccsekről (bajnokik is) sajnos még mindíg semmi infóm nincs.
Ha esetleg valakinek van, akkor ne habozzon -
#1728 dehogy
felvételről tök uncsi P -
#1727 Ezen a weboldalon figyelemmel lehet kísérni a Győr zaporozsjei meccsének alakulását :))) -
#1726 A férfi BL meccsek közvetítései bizony tükrözik azt az aggodalmamat az MTV-vel kapcsolatban, amit már korábban is kifejeztem. A 12 meccsből csak 7 lesz élő közvetítés a többi 5 pedig csak felvételről lesz látható
Lehet, hogy telhetetlen vagyok??? -
#1725 Úgy tűnik a dánok csapata nem lesz nagyon annyira acélos az EB-n, persze így is erősek lesznek.
Riport -
#1724 kinek Sugi-nak? P -
#1723 te árultad el most P -
#1722 Pisztoly vagy kard???
De vigyázz, mert kedden voltam lőni és elég jól ment :DDD -
#1721 No csak IMO T a "zöldséges"DDDDDDDDDD
Üdv:_szienit -
#1720 Az éves bérlet 18000Huf az Összes bajnoki ra és Magyar Kupa mérkőzésre érvényes férfi és női vonalon.
ez több mint 50meccs. Amúgy 800 az állójegy bajnokira az ülő meg 1200, de nem nagyon van mert a bérletesek ülnek a székeken. -
#1719 Elárultad a nevem a külvilágnak, te balga termtménye eme bolygónak. Ezért meg kell, hogy öljelek:DDD -
#1718 reméljük -
#1717 Biztos, hogy nagyon fognak hajtani, hiszen nekik ez lesz az év fő versenye és az elmaradt olimpia miatt kell bizonyítaniuk. Mindezek ellenére én Tamással vagyok egy véleményen. El lesznek kalapálva -
#1716 Azért én abban az idegenbeli győzelemben nem lennék olyan biztos, sztem szűk vereség lesz. A Győrnek valahogy idegenben sosem jön ki igazán a lépés.
Remélem azért rámcáfolnak a lányok most és nem lesz igazam. Az viszont biztos, hogy sokmozgásos, dinamikus játékra lesz szükség a várhatóan erős fizikumú, nagyobb testű ukránokkal szemben. Meg persze egy jó kapusteljesítményre, amiből aztán lehet indulni. -
#1715 Attól még nagyon el lesznek verve:DDD -
#1714 Hege azért a védéekezéshez csak annyit, hogy ellenfél is lesz a pályán. Méghozzá minden bizonnyal jobb is, mint a Vác. Persze simán nyertek itthon, de sztm idegenben is:DD -
#1713 Ezek úgy fognak hajtani mint az állat -
#1712 Norvégia - Larvik 33-21 (17-12)
a válogatott gólszerzői: Nyberg 6, Hórsaker 5, Johansen 5, Riegelhuth 4, Göril Snorroeggen 3 Löke 2, Hilmo 2, Marthe Snorroeggen 2, Gustad 2, Breivang 1, Halén 1. -
#1711 Akkor a bérletet mond
Ilyen könnyen nem úszod meg P -
#1710 Orsi továbbra is sérült. Szép lila a bokája láttam:((((((
Talán a motor elleni BL visszavágón. Ha így tudunk védekezni mindkét meccsen mint tegnap nem lesz gond. Támadásban meg szét kell Őket futni.