61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Hege eto
    nemn ám csak futni rohanni azt Ők nem bírják:)))))))
    Jó izgi meccs lehet
  • Isthy
    Most már nem kéne lefelé hullám :))))
  • Hege eto
    Még nyerni is lehetne ha medvék elfáradnak:)))))
  • Hege eto
    EZ AZZZ:)))))))) 25-24:)))))
    MINDENKI SZURKOLJON!!!!!:))))
  • Isthy
    Jóóóóóóó!!!! 25:24 az 50. percben :)))
  • Hege eto
    most jövünk Mi
    a hullámzás alapján:)))))
  • Hege eto
    áhhhh 45 perc 23-19
    HAJRÁ GYŐRRR!!!!!!
  • Isthy
    Ajajjj! 23:19 a 45. percben...
  • Isthy
    Nagyon hullámzónak tűnik mindkét csapat játéka. Remélem a végére mi kerülünk a hullám tetejére.
  • Hege eto
    rohadt sok hibával játszhat mindkét csapat 5perc alatt 1 gól nevetséges:(((((
  • Hege eto
    18-16 40. perc
  • Isthy
    Ez az 5 perc jobban sikerült :)))
  • Hege eto
    17-16 35. perc. Jókor jött a szünet:)))))
  • Hege eto
    motor-ETO 16-13 félidőbena 25. percben 10-10 volT:(((((( Mi f..t sikerült védekeznünk 5p alatt 6 gól???????ÁHHHHH
    No nem baj szétfutjuk Őket a 2, félidőben
  • Breki33
    Ja ez ami férfi

kéne egy női is P
  • Isthy
    Új Kézilabda weboldal indult!!!
  • Isthy
    Igen, volt szerencsém a helyszínen látni, valóban jó kis meccs volt. Az első félidőben sokkal jobb volt a Halas, Szilágyi Anettet nem tudták tartani a vásárhelyiek. Aztán a 2. félidőben 20:16 után feljött a Vásárhely 20:19-re, igaz közben a Halasnál volt egy piros lap (egyből), szerintem kicsit túl szigorúan. Anettet is sokkal jobban fogták és a többiek bizony nem valami fényesen muzsikáltak. De 20:19-ről újra elment a Halas 3 góllal 22:19-re és innen már meglett nekik a meccs.
    Hatalmas volt az öröm a csarnokban, ünnepelték a lányokat az első győzelmük alkalmából. A vásárhelyiek nagyon letörtek voltak.
    A szurkolás mindkét oldalról sportszerű volt, persze a jv.-k azért kaptak rendesen :)))
  • Hege eto
    Halas-Vásárhely 23-21
    Jó kis meccs lehetett. Hogy tudta vásárhely megszorongatni a kohászt? Most meg kikap. Igaz a Halas meg az ETOt szorongatta meg
  • Hege eto
    Hát tudva az eredmény nekem elég unalmas végignézni a meccset. Ezt akkor szoktam megtenni, ha tele van tüzdelve a meccs bíróhibákkal, szép jelenetekkel.Ilyen elemző szándékkal nézem meg.
    A LEGJOBB A HELYSZÍNEN ÉLŐBEN:))))))))))
  • Breki33
    Meg askkor már nem bírja ki az ember, hogy ne nézze meg.

Páldául ha Sydneyben a Magyar-Osztrák női meccs felvételről ment volna, háááááááááááát
  • Isthy
    Felvételről csak akkor szeretek nézni egy meccset, ha előtte már élőben láttam. Ilyenkor szeretem kivesézni a mérkőzést és bizony néha teljesen másnak tűnnek az események, mint élőben, amikor felspanolva szurkolok.
    Remélem a továbbiakban nagyobb lesz az élő közvetítés aránya!!!
    A többi kupákról és a női meccsekről (bajnokik is) sajnos még mindíg semmi infóm nincs.
    Ha esetleg valakinek van, akkor ne habozzon
  • Breki33
    dehogy

felvételről tök uncsi P
  • Isthy
    Ezen a weboldalon figyelemmel lehet kísérni a Győr zaporozsjei meccsének alakulását :)))
  • Isthy
    A férfi BL meccsek közvetítései bizony tükrözik azt az aggodalmamat az MTV-vel kapcsolatban, amit már korábban is kifejeztem. A 12 meccsből csak 7 lesz élő közvetítés a többi 5 pedig csak felvételről lesz látható

Lehet, hogy telhetetlen vagyok???
  • Isthy
    Úgy tűnik a dánok csapata nem lesz nagyon annyira acélos az EB-n, persze így is erősek lesznek.
    Riport
  • Breki33
    kinek Sugi-nak? P
  • Breki33
    te árultad el most P
  • Isthy
    Pisztoly vagy kard???
    De vigyázz, mert kedden voltam lőni és elég jól ment :DDD
  • Hege eto
    No csak IMO T a "zöldséges"DDDDDDDDDD
    Üdv:_szienit
  • Hege eto
    Az éves bérlet 18000Huf az Összes bajnoki ra és Magyar Kupa mérkőzésre érvényes férfi és női vonalon.
    ez több mint 50meccs. Amúgy 800 az állójegy bajnokira az ülő meg 1200, de nem nagyon van mert a bérletesek ülnek a székeken.
  • Grave Digger
    Elárultad a nevem a külvilágnak, te balga termtménye eme bolygónak. Ezért meg kell, hogy öljelek:DDD
  • Breki33
    reméljük
  • Isthy
    Biztos, hogy nagyon fognak hajtani, hiszen nekik ez lesz az év fő versenye és az elmaradt olimpia miatt kell bizonyítaniuk. Mindezek ellenére én Tamással vagyok egy véleményen. El lesznek kalapálva
  • Isthy
    Azért én abban az idegenbeli győzelemben nem lennék olyan biztos, sztem szűk vereség lesz. A Győrnek valahogy idegenben sosem jön ki igazán a lépés.
    Remélem azért rámcáfolnak a lányok most és nem lesz igazam. Az viszont biztos, hogy sokmozgásos, dinamikus játékra lesz szükség a várhatóan erős fizikumú, nagyobb testű ukránokkal szemben. Meg persze egy jó kapusteljesítményre, amiből aztán lehet indulni.
  • Grave Digger
    Attól még nagyon el lesznek verve:DDD
  • Grave Digger
    Hege azért a védéekezéshez csak annyit, hogy ellenfél is lesz a pályán. Méghozzá minden bizonnyal jobb is, mint a Vác. Persze simán nyertek itthon, de sztm idegenben is:DD
  • Breki33
    Ezek úgy fognak hajtani mint az állat
  • Breki33
    Norvégia - Larvik 33-21 (17-12)
    a válogatott gólszerzői: Nyberg 6, Hórsaker 5, Johansen 5, Riegelhuth 4, Göril Snorroeggen 3 Löke 2, Hilmo 2, Marthe Snorroeggen 2, Gustad 2, Breivang 1, Halén 1.
  • Breki33
    Akkor a bérletet mond

Ilyen könnyen nem úszod meg P
  • Hege eto
    Orsi továbbra is sérült. Szép lila a bokája láttam:((((((
    Talán a motor elleni BL visszavágón. Ha így tudunk védekezni mindkét meccsen mint tegnap nem lesz gond. Támadásban meg szét kell Őket futni.