61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#3509 33-26!!!
Gyönyörű volt csajok! -
Stanley Connor #3508 Ja nem, hülye vagyok. OK! -
Stanley Connor #3507 Vízilabdára gondolsz? -
SZT #3506 MERT EGY BARMOK!!!!
18-tól TV-nézés!!!!!!!! -
Stanley Connor #3505 "Pálffy Zsuzsa szépségdíjas gólja volt az elmúlt percek legemlékeztesebb momentuma"
Ehh, miért nem bírnak közvetíteni?! -
SZT #3504 Ja-ja
HAJRÁ CSAJOK!!!!!!!!!!! -
#3503 Nem tudok róla, hogy lenne. -
#3502 Amúgy nincs valami netes spanyol adó ahol megy? -
#3501 NAGGYYOOOOON HELYES: :)))))))) -
#3500 Helyes! -
#3499 Nézzük -
#3498 Nézitek a DO-t? -
SZT #3497 Naná, sőt azt nyilatkozta, hogy törleszteni akarnak az őket ért sérelmekért.
Csak azt nem értem, hogy mi a baja amikor széthisztizte az agyát, és elég durvák is voltak! -
#3496 Hááát, amennyiben vezetünk, akkor biztosan lesz balhé. Reménykedem nagyon, de félek a meccstől mint a veszedelem. -
#3495 Kiváncsi leszek ma mer-e balhézni a spanyol "hölgy" -
#3494 Igen, ez általában mindenhol így van :((( -
#3493 A SZUD. az egyik legszervezettebb tábor magyarországon.
Ha lejönnének Győrbe minket is elnyomnának a Magvassyban, mert szervezettebbek. Mi hiába vagyunk sokan, de kb 30-40fő aki otthon tudja is h. mikor mit kell csinálni. A többiek vagy nem tudják vagy nem akarják csinálni.Az ülő nézőink bekapcsolódnak ha megy a csapatnak ha nem, akkor kussolás van meg fikázás.
Tapasztalataim szerint ez mindenhol így van:(((((( -
Stanley Connor #3492 Elszállt az ihlet:)))) Na midjárt megpróbálom. -
#3491 Dehogy unom, meg egyébként szerintem is jó a közönség. Erről szóltam is az EB kapcsán, meg tapasztaltam is veled együtt akkor. -
#3490 nem jött semmi:))))))) -
#3489 evidens,persze, de itt nemcsak a kézilabdában történö szurkolásra gondoltam!
bármely sportágban, ahol a fradi jelen van, ott hangosa szurkolás!!:) -
Stanley Connor #3488 "Pedig a SZUD. szervezetten nyomta."
Isthy biztos nagyon unja, hogy istenítem a debreceni közönséget, de akkor is leírom most erről mit gondolok:))))
Totál elnyomták a Fradi tábor hangját. Nagyon sok az igazi éneklő tagjuk, most voltak zászlók is, egyszerűen jó volt látni hallani/vagyis nem volt olyan jó de mindegy. És ez a bközép, de azt állítom hogy a közönséget itt lehet a legjobban bevonni a szurkolásba - meg nyiregyen. A végén szinte az egész csarnok kiabált, szépen együtt. Győr ide vagy oda, én még bajnokin nem nagyon láttam ilyet. Nyilván össze sem lehet hasonlítani egy olyan meccsel mint pl. FTC-Slagelse vagy Dunaferr-Slagelse, de a Loki most feltörekvő csapat - tehát szerintem a közeljövőben csak jobb lesz. Már ha bekerül a 4 közé. Amire most igencsak van esélyük.
Hege neked meg mindjárt írok valamit privátban. -
Stanley Connor #3487 Akkor a TVn keresztül máshogy jött át, meg reálisan nyilván a fradi szektorból sem látom, de ma a fradi szurkolás nagyon gyenge volt, a loki meg nagyon jó, hazai pályától függetlenül össze se nagyon lehet hasonlítani.
Az meg persze evidens, hogy "egy fradi tábort nehéz elnyomni". Így van ezzel a 3 "nagycsapat":))) -
#3486 De, temrészetesen fél öttől lesz a meccs, csak én néztem el a rajzot picikét:DDD -
#3485 hát igen!
egy fradi tábort nehéz elnyomni.... -
#3484 Az erőfölény ellenére én soxor hallottam a Fradi tábort is.
Pedig a SZUD. szervezetten nyomta. -
#3483 Köszi:))))))
-
#3482 Nem fél 5-től lesz? -
#3481 Nahh végre sikerült elérnem a Takács Csabát. Rendben megérkeztek a lányok spanyolba, szép a szállásuk, sétáltak egyet délután a tengerparton, a hangulat ha nem is remek, de a körülményekhez képest jó. Hoplnap délelőtt egy átmozgató edzés, aztán meccs. Nagyon fogadkoznak, nyerni szeretnének, már csak Kulcsiért is. A DO-n nyomjuk online a meccset háromnegyed öttől. -
#3480 Számomra nem volt ismeretlen az EB után, bár Hegéék tudnak ennél jobbat. -
Stanley Connor #3479 Ja, hogy tetszett a szurkolás? Nem a fradira gondolok:(((( -
Stanley Connor #3478 No ha ideges vagyok az a hazaút miatt van, de ettől szerintem ez egy gyenge színvonalú meccs volt. Túl sok izgalom sem volt benne. Hangya csak úgy játszott ahogy szokott, semmi extra:)))) A fradinak jobbszéle sem volt felállt fal ellen, csak ezt megszoktuk. Kapusteljesítmény 0. Ahogy találóan megjegyezték, most láttuk milyen lesz a csapat Sopi nélkül.... -
#3477 Kb. hasonló a véleményem + hogy a Fradi védekezése finoman szólva gyenge volt... -
#3476 Hát Neked elhiszem hogy nem tetszett. Nekünk kívülállóknak igen. Én jól szórakoztam. Fordulatos meccs, szép gólok mind2 oldalon.
A Csáki leányzó milyen pofátlan gólokat lőtt. Hangya meg mint a férfi kézisek.
A Fradinak nem volt balszéle felállt fal ellen míg a Lokinak volt.
Hangya és Kamper nőtt fel a feladathoz. -
Stanley Connor #3475 Ezen mi volt jó meccs?!?! -
#3474 Igen, jó kis meccs volt, megérdemelt hazai győzelemmel. Mondjuk a Fradinak nem sok minden múlt rajta. -
#3473 Prof:
Atraktív játék.
Nem egy profekcionált játékos. -
#3472 Jó kis meccs volt. A két edző értékelésével szóról szóra egyetértek.
Hangya fantasztikus volt, de a Loki Csákija is.
A két bíró Horváth_Marton inkább a Fradinak kedvezett.Semmi nem múlt rajta. -
#3471 Persze, főleg a szerelés miatt, igaz? :))))))))))))) -
#3470 Szigorúan a magyar kézilabdáról szóltam alant a #3466-ban.