61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    33-26!!!
    Gyönyörű volt csajok!
  • Stanley Connor
    Ja nem, hülye vagyok. OK!
  • Stanley Connor
    Vízilabdára gondolsz?
  • SZT
    MERT EGY BARMOK!!!!

18-tól TV-nézés!!!!!!!!
  • Stanley Connor
    "Pálffy Zsuzsa szépségdíjas gólja volt az elmúlt percek legemlékeztesebb momentuma"
    Ehh, miért nem bírnak közvetíteni?!
  • SZT
    Ja-ja

HAJRÁ CSAJOK!!!!!!!!!!!
  • Isthy
    Nem tudok róla, hogy lenne.
  • Breki33
    Amúgy nincs valami netes spanyol adó ahol megy?
  • Athletic  Bilbo
    NAGGYYOOOOON HELYES: :))))))))
  • Isthy
    Helyes!
  • Breki33
    Nézzük
  • Isthy
    Nézitek a DO-t?
  • SZT
    Naná, sőt azt nyilatkozta, hogy törleszteni akarnak az őket ért sérelmekért.
    Csak azt nem értem, hogy mi a baja amikor széthisztizte az agyát, és elég durvák is voltak!
  • Grave Digger
    Hááát, amennyiben vezetünk, akkor biztosan lesz balhé. Reménykedem nagyon, de félek a meccstől mint a veszedelem.
  • Breki33
    Kiváncsi leszek ma mer-e balhézni a spanyol "hölgy"
  • Isthy
    Igen, ez általában mindenhol így van :(((
  • Hege eto
    A SZUD. az egyik legszervezettebb tábor magyarországon.
    Ha lejönnének Győrbe minket is elnyomnának a Magvassyban, mert szervezettebbek. Mi hiába vagyunk sokan, de kb 30-40fő aki otthon tudja is h. mikor mit kell csinálni. A többiek vagy nem tudják vagy nem akarják csinálni.Az ülő nézőink bekapcsolódnak ha megy a csapatnak ha nem, akkor kussolás van meg fikázás.
    Tapasztalataim szerint ez mindenhol így van:((((((
  • Stanley Connor
    Elszállt az ihlet:)))) Na midjárt megpróbálom.
  • Isthy
    Dehogy unom, meg egyébként szerintem is jó a közönség. Erről szóltam is az EB kapcsán, meg tapasztaltam is veled együtt akkor.
  • Hege eto
    nem jött semmi:)))))))
  • Láma!
    evidens,persze, de itt nemcsak a kézilabdában történö szurkolásra gondoltam!
    bármely sportágban, ahol a fradi jelen van, ott hangosa szurkolás!!:)
  • Stanley Connor
    "Pedig a SZUD. szervezetten nyomta."
    Isthy biztos nagyon unja, hogy istenítem a debreceni közönséget, de akkor is leírom most erről mit gondolok:))))
    Totál elnyomták a Fradi tábor hangját. Nagyon sok az igazi éneklő tagjuk, most voltak zászlók is, egyszerűen jó volt látni hallani/vagyis nem volt olyan jó de mindegy. És ez a bközép, de azt állítom hogy a közönséget itt lehet a legjobban bevonni a szurkolásba - meg nyiregyen. A végén szinte az egész csarnok kiabált, szépen együtt. Győr ide vagy oda, én még bajnokin nem nagyon láttam ilyet. Nyilván össze sem lehet hasonlítani egy olyan meccsel mint pl. FTC-Slagelse vagy Dunaferr-Slagelse, de a Loki most feltörekvő csapat - tehát szerintem a közeljövőben csak jobb lesz. Már ha bekerül a 4 közé. Amire most igencsak van esélyük.
    Hege neked meg mindjárt írok valamit privátban.
  • Stanley Connor
    Akkor a TVn keresztül máshogy jött át, meg reálisan nyilván a fradi szektorból sem látom, de ma a fradi szurkolás nagyon gyenge volt, a loki meg nagyon jó, hazai pályától függetlenül össze se nagyon lehet hasonlítani.
    Az meg persze evidens, hogy "egy fradi tábort nehéz elnyomni". Így van ezzel a 3 "nagycsapat":)))
  • Grave Digger
    De, temrészetesen fél öttől lesz a meccs, csak én néztem el a rajzot picikét:DDD
  • Láma!
    hát igen!
    egy fradi tábort nehéz elnyomni....
  • Hege eto
    Az erőfölény ellenére én soxor hallottam a Fradi tábort is.
    Pedig a SZUD. szervezetten nyomta.
  • Hege eto
    Köszi:))))))
  • Isthy
    Nem fél 5-től lesz?
  • Grave Digger
    Nahh végre sikerült elérnem a Takács Csabát. Rendben megérkeztek a lányok spanyolba, szép a szállásuk, sétáltak egyet délután a tengerparton, a hangulat ha nem is remek, de a körülményekhez képest jó. Hoplnap délelőtt egy átmozgató edzés, aztán meccs. Nagyon fogadkoznak, nyerni szeretnének, már csak Kulcsiért is. A DO-n nyomjuk online a meccset háromnegyed öttől.
  • Isthy
    Számomra nem volt ismeretlen az EB után, bár Hegéék tudnak ennél jobbat.
  • Stanley Connor
    Ja, hogy tetszett a szurkolás? Nem a fradira gondolok:((((
  • Stanley Connor
    No ha ideges vagyok az a hazaút miatt van, de ettől szerintem ez egy gyenge színvonalú meccs volt. Túl sok izgalom sem volt benne. Hangya csak úgy játszott ahogy szokott, semmi extra:)))) A fradinak jobbszéle sem volt felállt fal ellen, csak ezt megszoktuk. Kapusteljesítmény 0. Ahogy találóan megjegyezték, most láttuk milyen lesz a csapat Sopi nélkül....
  • Isthy
    Kb. hasonló a véleményem + hogy a Fradi védekezése finoman szólva gyenge volt...
  • Hege eto
    Hát Neked elhiszem hogy nem tetszett. Nekünk kívülállóknak igen. Én jól szórakoztam. Fordulatos meccs, szép gólok mind2 oldalon.
    A Csáki leányzó milyen pofátlan gólokat lőtt. Hangya meg mint a férfi kézisek.
    A Fradinak nem volt balszéle felállt fal ellen míg a Lokinak volt.
    Hangya és Kamper nőtt fel a feladathoz.
  • Stanley Connor
    Ezen mi volt jó meccs?!?!
  • Isthy
    Igen, jó kis meccs volt, megérdemelt hazai győzelemmel. Mondjuk a Fradinak nem sok minden múlt rajta.
  • Hege eto
    Prof:
    Atraktív játék.
    Nem egy profekcionált játékos.
  • Hege eto
    Jó kis meccs volt. A két edző értékelésével szóról szóra egyetértek.
    Hangya fantasztikus volt, de a Loki Csákija is.
    A két bíró Horváth_Marton inkább a Fradinak kedvezett.Semmi nem múlt rajta.
  • Isthy
    Persze, főleg a szerelés miatt, igaz? :)))))))))))))
  • Isthy
    Szigorúan a magyar kézilabdáról szóltam alant a #3466-ban.